Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:07
- Nahlásit

Ketrin
to se v tom predmetu jako uci, jak skladat knizky za sebe po deseti nebo i neco slozitejsiho?
a rano tady nejsi sama, to sem chodi Jandula, ktera vyuziva toho, ze jeste nejsem na netu ... (nemel bych to prehanet nebo me zabije vic lidi nez jen Eda)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:24
- Nahlásit

Jirikovo

To je takový číselný třídění podle oborů a tak... něco jako účtová osnova!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:26
- Nahlásit

Ketrin
no vidis, kdyz se se mnou mluvi po nasem, tak tomu hned rozumim. proste uctova osnova pro knihovnice a hotovo ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:36
- Nahlásit

Já jsem stejně dobrá, jak se dovedu vcítit...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:39
- Nahlásit

Ketrin
no o tom tady samozrejme nikdy nikdo nepochyboval, ze ano?

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:39
- Nahlásit

Holky původně byl "Labradorský retrívr" takové krásné něžné téma plné inteligentních přispěvatelů, sršela z něj láska a vřelý vztah k těmto míšánkoidním bafanům a Vy se necháte stáhnout do bahna bulváru nějakým bývalým "berňákem" (a rozhodně tím nemyslím bernského salašnického). VY s čistokrevnými aristokratickými psy se necháte nakazit RLDC.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:42
- Nahlásit

Garfield
chtel bych te jen v zajmu zachovani tveho zdravi upozornit, ze RLDC neni zadna nemoc a priste by sis mela rozmyslet, jak se budes v techto ohledech vyjadrovat ...
mimochodem, bulvar sem ja rozhodne netaham

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:42
- Nahlásit

Garfield
Ono je to totiž jako bojovat s větrným mlýnem...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:44
- Nahlásit

Jandula
...to je slovo do rvačky...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:44
- Nahlásit

Jandula
promin, ale jako don Juanove mi tady stejne nepripadate, takze s vetrnym mlynem ani bojovat nemusite ...

cherry
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:46
- Nahlásit

No když tady tak plkáte o všem možném - mám dotaz - účetní - minimální základ daně. Př.mám příjmy §6 150 tis., dělám vedl. §7 základ daně ze §7 20 tis. - co minim.základ daně ? je součtem těchto dílčích základů nebo §7 musí být min. 107 tis. Fakt už mám v tom chaos.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:46
- Nahlásit

RLDC-něco jako SARS...AIDS...
No jo no... my těžce pracující se tady odreagováváme bezuzdným tlacháním.
Ale láska a vřelý vztah k našim psům tu je doufám cítit pořád, a to beze srandy...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:48
- Nahlásit

...mám vytipovanou odpověď... a čekám na berňáka.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:49
- Nahlásit

cherry
minimalni zaklad dane by melo byt to, co jako minimalni musis proste zdanit. tudiz pokud mas ze zavisle cinnosti vic, tak je to v pohode.
kdyby to melo byt tak, ze vzdycky musis mit minimalni zaklad dane podle sedmicky, tak by zruinovali vsechny, kteri si vydelavaji bokem nejakou tu korun pri zamestnani ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:49
- Nahlásit

cherry
Ne, v tomhle případě ne když máš normální příjem ze závislé činnosti.

cherry
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:53
- Nahlásit

Je to logický - ale právě proto v daních pozor - ale asi to tak je, ale loni když to zavedli tak těm co si přivydělávali na sociálku (přídavky) automaticky počítali těch loni asi 102 tis. takže má známá, kt. si přivydělala 20 tis. přišla o přídavky.

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:59
- Nahlásit

Teď jsem viděla strašně zajímavej dokument o EBOLE. V podstatě vir Eboly = Jirikovo. Systém zabíjení viru Ebola je v tom, že vleze do organismu člověka (čti do tématu Labradorský retriever). Imunitní systém má své vojáčky bílé krvinky a pak ještě nějaké kdesi cosi co se specializuje na bakterie. Ebola nastoupí a vyřadí z funkce bílé krvinky (čti slušné přispívající). Pak nastoupí garda iminitního systému, což je ta buňka ničící bakterie (ale neumí ničit viry) a začne se s Ebolou prát (pod buňkou si představit třeba... třeba mě, jo?). Jenže já i buňka máme boj předem prohraný a Ebola nás zruší natotata. Jenže buňka antibakteriálka má strašně vychytanej systém, že než sama umře, vypustí malé buňečky, které vyvolají poplach v těle a mají zaktivizovat všechny existující obranné mechanismi a zahájit válku. Takže antibakteriální umírající buňka vypustí vojáčky (tj. má varování vám před Jirikovo), jenže Ebola je fakt svině důmyslná a změní = zmutuje mé DNA a místo toho, aby mí vojáčci makali a organismus zachránili, tak vojáčci získají od Eboly tu schopnost, že rozkládají veškeré tkáně. A protože pronikají úplně všude (orgány, cévy, mízní systém) (čti všechna ostatní témata na cz-pes), tak způsobí to, že člověk vykrvácí, protože ti vojáčci veškerou tkáň rozloží. Proto umírajícím na Ebolu vytéká krev ze všech tělesných otvorů, přičemž v těle už je rozlitá úplně všude. V praxi to vypadá, že jsem nakažena a jsem svým způsobem stejné "zlo" jako Jirikovo.

No a vážnou zajímavostí je, že všichni nakažení získali nákazu někde v deštných pralesích od přenašeče, který sám neonemocní, má tudiž důmyslnější systém, jak vojáčky uchránit. Vědci a lékaři všech vyspělých zemí světa posbírali na stovky živočišných druhů z těch pralesů, ale toho přenašeče dodnes neobjevili. Tragédií je, že Ebola přežívá v mrtvých organismech další 3 týdny, přičemž v Nigérii a tam domorodci nedovolují úřadům pálit či zkoumat mrtvé a uchovávají je doma, než je pohřbí. Efekt si umí každý představit.

To bylo trochu odborného výkladu z mé oblasti MVDr.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:08
- Nahlásit

Garfield
krome toho ze jsem byl oznacen za svini dumyslnou tak dekujeme federalni kriminalni ustredne za rozbor ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:11
- Nahlásit

Už jsme fakt poněkud dále od tématu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:12
- Nahlásit

Ketrin
prosim, prosim - tomu psovi chybi hlavicka ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:12
- Nahlásit

I ocásek.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:14
- Nahlásit

Ketrin
a je nějakej rozmázlej...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:15
- Nahlásit

Ketrin
jo, takze vlastne diky vsem trem popsanym nedostatkum ted ja hlupak vubec nevim, jakeho tematu se mam drzet ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:17
- Nahlásit

Jirikovo
tak jinou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:18
- Nahlásit

Proč je to pořád tak blbě malý.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:19
- Nahlásit

Ketrin
jeee, ted tam jsou hlavicky dve ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:21
- Nahlásit

Ketrin
Asi mám blbej počítač, ale já tam vidím nějaký flek... a vypadá to jak selátko na rožni...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:21
- Nahlásit

Ketrin
Už jsem poslala varování té kamošce s možná těhotnou LR. Moc důvěřivě se netvářila, když jsem jí řekla, že může o fenku taky přijít v horším případě, v lepším případě se porod a březost podepíše na jejím vývoji. Psy příbuzní zaručeně nejsou. Taky jsem jí řekla, že nakonec se fena o štěňata odmítne starat - třeba, další riziko. Řekla jsem jí, že nevím, že fenu nemám, nikdy jsem nechovala ani nekryla, ale že to vím od trošku rozuměnjších a zkušenějších.
Říkala, že se staví u veta a proberou to, ale že pokud psí organismus navodí hárání, lze se domnívat, že by měl být schopen březosti. A v druhém stupni, podaří-li se mu zabřeznout, lze se domnívat, že je zralý i k porodu.

Tak jsem namítla, že dnešní holky "hárají" třeba už v 11 letech a dále to rozvádět nechci.

cherry
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:23
- Nahlásit

Už aby byli ty štěňátka a bude zase supr LR téma.

Hafina
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:24
- Nahlásit

Ketrin
Dík dík moc, na tu nabídku mrknu...

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání