Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
wensday
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:07
- Nahlásit

no joooooo, no.......

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 12:17
- Nahlásit

Ahoj lidi, tak se taky hlásím do diskuse, máme doma labradora jako vodicího psa a je dost možný, že na jaře k nám přibude malá labradoří holčička, pokud se mi jí povede teda sehnat. Už se strašně těším, až tomu našemu šikulovi přinesu maličkou kámošku na hraní

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 12:34
- Nahlásit

Ahoj, vitej mezi nami, mas nejakou fotku hafana?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 15:53
- Nahlásit

Marek a Dasty
fotečky hnědoucha jsou k vidění na www.druheoci.wz.cz

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 15:56
- Nahlásit

Můžete mi prosím někdo poradit, jak bych sem mohla vložit fotky? Díky moc

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 16:41
- Nahlásit

pokusim se ti to vysvetlit

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 16:47
- Nahlásit

zaregistrujes se na www.photobucket.com a tam si pak vlozis fotky, ale maj omezenou velikost....No pak ji jakoby pridas do sveho alba a az ji tam budes mit tak akorat zkopirujes celej ten 3 radek sem:jeto treba IMG]http://i24.photobucket.com/al................. ..jpg[/IMG] To zvladnes, drzim palce

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 17:09
- Nahlásit

Marek a Dasty
Díky, zkusím to

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 17:25 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Jack v celé své kráse

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 17:27 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

tak, tohle je náš hnědula. Je to vodicí pes, jen se bohužel někdy chová, jak kdyby žádný výcvik neměl Je to prdlouš. Máme ho od loňskýho února. Budou mu v červenci 3 roky, ale furt se chová jako těžkej puberťák. Doufáme, že z toho brzo vyroste nebo nás šlehne a když si představím, že na jaře k němu přibude ještě jedna taková příšerka, tak už se vážně nemůžu dočkat. Jen doufám, že nám nezdemolují celý byt

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 17:38
- Nahlásit

Ještě přidávám pár foteček našeho hnědulky :
1) Jack miminko

2) Jack v pracovním

3) Jack přeje veselé Vánoce

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 17:57
- Nahlásit

Lidi, nechcete domluvit na léto nebo na jaro srázek chovatelů labroušů? Jsem z Vysočiny a je tu spousta míst, kde by se dalo ubytovat i se psíkama. V případě zájmu sem hoďte zprávu a třeba se něco domluví

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 19:00
- Nahlásit

No vidis, podarilo se peknej hafan, prejeme hodne uspechu

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 20:22
- Nahlásit

Tady hodně čtu o granulích značky Acana, Anka, Purina a podobně, ale máte někdo zkušenosti se značkou Belcando? My si ho nemůžeme u našeho Jacka vynachválit. Zkoušeli jsme i slavnou Purinu ( jak Excellen tak Pro Plan ) a kvalita ceně neodpovídá. Je to zbytečně drahý ne příliš kvalitní krmivo. Měl špatnou srst, třepily se mu drápy a vůbec byl takovej "nic moc". Když jsme se vrátili k Belcandu je z něj zase fešák
Nedávno mi někdo říkal, že Acana způsobuje zauzlování střev. Nevím co je na tom pravdy ( řekla mi to prodavačka ve zverimexu, ale je to osoba, která propaguje těžce proplan ). Máte s tím někdo zkušenosti?

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 20:32
- Nahlásit

Ted papame cca mesic Acanu, meli jsme eukanubu a pro plan, ale nebyli penizky tak jsme zkusili acanu, zatim nejevime znamky neceho spatneho, no uvidime

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 21:28
- Nahlásit

ko4ka
Jéé, tak to mám obrovskou radost!!! Máme hnědýho kamaráda!!! kdyžtak se koukni na www.eda.unas.cz

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 21:50
- Nahlásit

Eda
Koukala jsem na stránky, jsou super a taky jsem tam našla odkaz na naše stránečky, díky za reklamu Krásná Eďulka, Jackoun jen mlsně zaslyntal . Mám pro hnědule slabost. Doufám, že se mi podaří v tom červnu přivést malý hnědý uzlíček

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 21:57
- Nahlásit

Marek a Dasty
No, slyšela jsem to už od více lidí a jedna odbornice na výživu když jsem se ptala na řebříček krmení co jsem si sestavila, ji nedala zrovna vysoko.... ale doufám, že to u Vás zůstane v pořádku samozřejmě a nebudete mít žádný problémy a jak vyhovovala Purina? Já tvrdím nic moc

Anonymní
# Zasláno: 23 Led 2006 07:51
- Nahlásit

Ahojky, my krmíme Purinou od malička a vyhovuje úplně nejlíp ze všeho, co jsme zkoušeli... Je to hodně vydět i na srsti, má po ní pěkně jemnou i barvičku hezkou a žádný průjmíky (teda když si k tomu nepřilepší něčím venku..)! Jinak taky mám hnědouše - Fida - ale spíš než "játro" je to taková naše mléčná čokoládička!!!!

Janka
# Zasláno: 23 Led 2006 07:53
- Nahlásit

To jsem já - s Fidem - zapomněla jsem se přihlásit.. asi jsem trošku ještě zamrazlá.. Jak vaši pesani snášejí ty hrozný mrazy? Náš úplně v poho!!! Já už měla včera po půl hoďce venku omrzlý snad úplně všechno a náš drak se tam proháněl, moooc si to užíval a vůbec mu to nevadilo!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 08:14
- Nahlásit

Janka
Ahojky, takže jsme se tu už sešli fšichni hnědáčci!!! To je bezva!!!
Naše Edka venku lítá mráz nemráz...teď jsme přišly z procházky, já rozmrzám u notebooku, ona už blbne dole... Má venku když mrzne dole pod tlamičkou namrzlý malý fousky a vypadá jak děda mráz je to hodně srandovní!!!

Janka
# Zasláno: 23 Led 2006 08:27
- Nahlásit

To mívá náš Fík taky!!!! No jo, je s nima sranda!!! Ale až ho budu odpolko stíhat po louce nabalená jako koule, tak se možná moc smát nebudu!!! Nejlepší je, když se začne válet ve sněhu, úplně klidně i na zádech a u toho srandovně chrochtá a nabírá sníh čumáčkem!!!! Myslím, že má zimu mnohem radši než léto, kdy mu je pořád vedro a je z toho hotovje, a co tvoje hafina?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 08:29
- Nahlásit

Mrazy jsou v pohodě, když můžou lítat, užívaj si to. V sobotu i v neděli jsme byli na běžkách. Bresta si vždycky předtím vzala v dřevníku polínko a nesla ho celou cca 10-kilometrovou trasu. Protijedoucí běžkaři se tomu chechtali - nevím co je na tom tak k smíchu?

Janka
# Zasláno: 23 Led 2006 08:35
- Nahlásit

Taky nechápu!!! Vždyť přece (aspoň u nás) čím větší poleno, a tlustší a těžší, tím lepší!!!!!!

Janka
# Zasláno: 23 Led 2006 08:40
- Nahlásit

To jednou sousedi měli naskládaná polena za plotem zvenku (to je taky nápad!!!) a Fido jim je při každé prochajdě šlohnul a roztahoval po louce, tak jsem je tam vždycky nosila zpátky, aby nemysleli, že jim kradem topení!!! Když je uklidili, chodil si tam aspoň pro zbytky kůry, ta mu nějak chutná nebo co...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:13
- Nahlásit

To Rambo jednou fakt chtěl ukrást celou asi 8-metrovou kládu - měli připravenou kulatinu k odvezení na kraji lesa a jeden kus byl trochu tenčí, že ten konec mohl vzít do tlamy. A fakt ho z tý hromady o kus odtáhl.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:18
- Nahlásit

Ko4ka
A vodí Jack? A můžu se zeptat, kde byl vycvičený?
Naše jedna fenka vycvičená v SVVP byla nedávno předaná někam na Moravu.

to je ona

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:23
- Nahlásit

Ko4ka
Tak už jsem si to všechno přečetla na tvých stránkách

Janka
# Zasláno: 23 Led 2006 09:29
- Nahlásit

No jo, to se taky vždycky musím smát, protože Fík se z lesa taky snaží odnášet nejlépe celé stromy, a když se vždycky vyřítí s nějakým šíleným kmenem v hubce... !!!! Jo, a nejlepší je, že mi to vždycky hrdě nese ukázat a chce, abych mu to házela jako aportek!!!!! Jsou to siláci!!!!!!!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:42
- Nahlásit

Ketrin
Ahojky, náš Jack vodí, ale teď po zimě to zase bude síla. Přes zimu se ten pes tak hrozně zkazí. U nás je moc sněhu, takže nějaký přechody nebo kraje jaksi ignoruje a chodníky tady zřejmě přes zimu neexistujou, takže musí chodit po silnici. Pak tohle zkouší aplikovat i jak sleze sníh, protože je z toho celej zmatenej, chudák malej. Ale jak to sleze, tak ho s mamkou vytáhnem a bude se trénovat. Sice to bude o nervy, jak jeho tak i maminy a tímto i moje, jelikoš chodím zatím většinou s nima, ale snad to dáme zase do kupy
Jestli jsem to dobře pochopila, fenka byla cvičená v Jinonicích, jak jí to jde?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání