| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:46
- Nahlásit
Ketrin
hlavní účel vlastnictví labradora je přece ten, aby se člověk měl s kým mazlit a ňuchňat jo, a vedlejší účel jsou zkoušky, poslušnost a tak, že? já si vystačím s tím hlavním účelem
Juli
...to my máme smůlu, že ženichy shánět nebudem, že??
jaký ženichy??? nerozumím
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:47
- Nahlásit
Teda já jsem taková kráva! Zase jsem si přečetla hnusný téma v diskusi a je mi na nic! Tu o těch uspávacích injekcích...Eda určitě to nečti, já seděla doteď u Juli na pelechu a bulela....
Dívala jsem se na ty stránky kchls a zjistila jsem, jak vyjímečné je jméno Julie!!! Byla to první chovná fenka u nás!! A byla prý úžasná, stejně jako pro nás ta naše kočička!!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:49
- Nahlásit
Ketrin
hlavní účel vlastnictví labradora je přece ten, aby se člověk měl s kým mazlit a ňuchňat jo, a vedlejší účel jsou zkoušky, poslušnost a tak, že? já si vystačím s tím hlavním účelem
Juli
...to my máme smůlu, že ženichy shánět nebudem, že??
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:51
- Nahlásit
Eda
..já myslela, že to je fešák, ale že naše holky to nikdy neokusí...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:55
- Nahlásit
Juli
díky za upozornění, nebudu to číst, nejsem teď zrovna v dobré psychické kondici...
ale že naše holky to nikdy neokusí...
tak to jó neokusí... ale zase mají nás dokonce majitel tohohle krasavce se nás ptal, když jsme se potkali s jeho psem (bílý LR) u řeky, jestli nemáme zájem o případná štěňata no nepochodil...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:02
- Nahlásit
Eda
nejsem teď zrovna v dobré psychické kondici
Jak to? Problémy? Já mám taky ještě pořád DNY, ale vážně co mám Juli je mi o moc líp. Dřív sem měla kvůli malýmu takový deprese, že jsem den a potom i dva nefungovala. A teď jsem dobrá!!! Od doby co ji máme, sem se do takovýho stavu nedostala.
jestli nemáme zájem o případná štěňata no nepochodil
Cch, takový hezký holky by si, kdyby k tomu došlo, vybíraly samy a ne aby nám dohazoval frajera někdo druhý!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:09 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Juli
no jó, to by bylo na dýl...
!!POZOR!! nová superhračka... zatím má pracovní jméno žížalka
Dneska jsem neodolala v jednom obchodě, kde jsem nechávala vyrýt info hnědce na známku. doufám, že ji nebudeme potřebovat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:33
- Nahlásit
Eda
Jéé žížalka je super - ale u nás by přišla brzo k úhoně..poslední nový plyšák přežil celý jeden den než putoval na lůžkové a Bernášek měl dnes zase plyšové bobany
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:35
- Nahlásit
Jumi
ale na lůžkovém je už asi plyšáková konečná, že?
Edka je hodná, nemastí je, hraje si s nima neničitelsky
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:41
- Nahlásit
Eda
je už asi plyšáková konečná
néééé tam se ocitaj poměrně často - poleží si než se jich tam pár nakupí, pak se chirurg pochlapí, drapne jehlu a zase je pěkně poopraví - nejvíc se teda dějou úpravy obličeje protože bernášek nejraději vyndavá oči a žere čumáky - dokonce už proběhla i amputace torza hlavy..no dějou se u nás hrozné věci to mi věř
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:43
- Nahlásit
Jumi
co víš,co budeš pro povolání biologa ještě potřebovat,takové amputace a plastiky nanečisto se hodí ne!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:45
- Nahlásit
Jumi
Bernáš je drsňák!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:56
- Nahlásit
Zuzana T
ježííš já jsem jen obyč buněčný biolog a spermiím se plastiky neprováděj!
Stačí že nám dnes zase utekli dva myšáci - lítali po laborce holky pištěli a já je musela chytat...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:59
- Nahlásit
Jumi
aha,tak promiň
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 21:34 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Jumi
no vidíš, jsi "jen" buněčná bioložka a myší se nebojíš to je jen důkaz toho, co tě pesani všechno naučili a jak tě zocelili
nebo snad ještě nikdy ti nepřinesli ukázat mrtvolku?
a spermiím se plastiky neprováděj!
a próóč???
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 22:30
- Nahlásit
Eda
co tě pesani všechno naučili a jak tě zocelili
tak v tomhle pesani drápky nemaj! Myši bodlinaté jsem měla doma dřív než psisko a teď mám zase dva pískomili...hlodavci jsou super zvířátka stejně jako psíci - zato rybičky - blééé!
nebo snad ještě nikdy ti nepřinesli ukázat mrtvolku?
hele já ti ani nevim, Bernášek ne a Thoin sem tam nějakého ptáka ale nic velkýho - on se v těch mrtvolách spíš válí... sem tam přinese slepici ale živou....
a próóč???
asi na to nejsme dost šikovný tak jim alespoň lámeme bičíky, takže amputace to zas jo
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 05:45
- Nahlásit
prepacte, ze vleziem, ale mozno vas bude zaujimat strieborny labrador Ak je to zname, tak prepacte, ale pre mna to bola novinka
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 07:41
- Nahlásit
Jumi
tak jim alespoň lámeme bičíky
tak to je dostačující
pigie
vítáme tě a psí pozdrav panu Hugovi!
strieborny labrador
joj, tak to taky zírám jako blázen!! jsem zvědavá co na to Ketrin. jen sem to prolítla, teď nemám čas číst, tak uvidíme...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 08:07
- Nahlásit
Jumi
Eda
Sára a plyšáci jsou samostatná kapitola... nikdo si jí na ně nedovolí ani šáhnout, protože jsou její a jen její...
A máme podobnou žížalu jako Edička, jen je střapatá... Neoficiální přezdívka je červ...
pigie
Jsem zvědavá, co na to řekne Ketrin, vypadají super, ale je to uznaný?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 08:28
- Nahlásit
pigie
strieborny labrador
wow, nestihla som to cele precitat, ale neni tam nejaka weimaracka krv?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 09:00
- Nahlásit
strieborny labrador
to jsou asi americké stránky, ne? - ten odkaz. Hm... v USA jak známo si se standarty FCI hlavu nelámou a v podstatě si dělají co chtějí... sestřenice co žila několik let v USA se nedávno vrátila i s rodinou a se žlutou labradorkou, co si tam pořídili - je to fajn čuba, ale LR jak je známe my, připomíná jen velmi vzdáleně.
Jen jsem to přelítla, neumím tak dobře angl.abych všemu porozuměla, ale moc dobře na mě nepůsobí už jen ty ceny hned v úvodu a ten výklad o "trhu". Ale asi to tam prostě tak dělají.
Každopádně standart připouští jen černou, žlutou a čoko, čili "stříbrný" LR je nestandart. Osobně mám taky pocit, že tam trochu toho výmaráka bude.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 09:18
- Nahlásit
Tak anglicky neumím, ale je hezkej. Terka je takovej nadšenec do psů / plánuje jich 20 / tak hned jak je viděla / je opět nemocná, já se z toho picnu../ tak řekla, že vypadá jak výmarský ohař..
Jinak plyšáčci, to je u nás nej nej hračka..jenže Juli je morduje, vykusuje obličejíčky..já je nezašívám, ale potajmu pak kradu dětem další , ještě že jich mají tolik..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 09:21
- Nahlásit
Juli
Nemáte v okolí nějakej sekáč? Já pravidelně kupuju v sekáči plyšáky, mají tam obrovskou bednu kus za 5,- nebo 10,- tak kdo by se s tím zašíval, žejo.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 09:34
- Nahlásit
Ketrin
S hračkama ne....Ale já coby magor, bych měla strach, že z nich něco chytne Zatím je pořád kde brát....
Já chodím do sekáče kupovat to ložní do pelechu..máme děsnou spotřebu, protože je pořád užírá....
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 09:47
- Nahlásit
pigie
Je to opravdu švihlé výmarákem a je to vážně podle mě blbost strkat do LR jiné plemeno, protože tím ztrácí ty povahové rysy LR i VO. Neřeknu, kdyby bylo potřeba nějak přilít krev, kvůli mála jedinců daného plemene, ale to se myslím LR ani VO netýká. Nehledě na to, jak dlouho jim muselo trvat, aby to bylo stříbrné a alespoň trochu to vypadalo jako LR. Kolik asi štěňat - odpadu už vyprodukovali a nebylo to ono.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 10:08
- Nahlásit
Zkusila jsem se trochu víc prokousat tím textem a nepůsobí to na mě nijak zvlášť důvěryhodně.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:30
- Nahlásit
Juli
protože je pořád užírá....
pořád ještě? řekni Juli, že je už velká slečna a že ty to nedělaj
teď jsem dala hnědce prasečí ucho a odnesla si ho kousat ven i s žížalkou v hubě pořád jí s sebou nosí, dojemné
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:36
- Nahlásit
Eda
bojí se abyste jí žížalku nesebrali .
Náš má jednoho plyšáka, dostal na vánoce a už má odpreparované vyčnívající součásti - uši, nožičky, oči..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:41
- Nahlásit
cherry
no, nevím, nebojí se ona je hodná ňouma, a všechno mi dá. ví, že jí to neseberu, ale zase vrátím
no, taky čekám, až bude žížalka bez očí a tykadel, ty půjdou asi první pryč
jinak ty stříbrňáci se mi fakt nezdaj, teda ten text je takovej populárně naučnej a snaží se přesvědčit, že i když jsou stříbrný, tak jsou úplně stejní jako ostatní LR (povaha a tak). ale připadá mi to nějak moc úpěnlivý ale u nás by to neprošlo, tak co...
ale zase na druhou stranu by se nám hodil na zahradu ke stříbrnýmu smrčku (ž budu mít zbytečných 1500 USD )
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 16:48
- Nahlásit
Tak nás navštívil, konečně!!, veterinář. Juli nikdy nic nedělal, jen ji očkoval a ona se ho tak strašně bojí.. Seděla u venkovních dveří, protože jsme seděli v obýváku a úplně se klepala a dejchala jak lokomotiva... A on na ni je tak hodnej, když jí dá mlsku ani si ji nevezme..
Taky se tak chovají vaši mazánci k vetovi??
|