| Autor |
Zpráva |
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:45
- Nahlásit
Já to nemůžu najít? Taky chci vidět video
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:47
- Nahlásit
Já to nemůžu najít? jak to??? na str.242 - Eda tam psala tučně POZOR POZOR!!!! atd. a pak je ten odkaz.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:54
- Nahlásit
Ketrin
jsem počítačový analfabet a jak to na mě mluvý anglicky, tak mám smůlu. Asi nemám nainstalovaný nějaký program, protože to po mně furt něco chce.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 12:05
- Nahlásit
Aha? tak to nevím, já tam klikla na to "Juli and her car" nebo tak nějak a ono to přehrálo...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 12:19
- Nahlásit
ty videa jsou super - Juli s vozíčkem je úžasné. Takže už nejen foto, ale i video .. to jsou věci
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 12:34
- Nahlásit
tak už jsem to našla, já myslela, že Juli to má uloženo samostatně, tak jsem hledala její složku...
Videa jsou nádherná, obdivuju Juli, že takhle dokáže vozit "autíčko"... Sáru by to ani nenapadlo...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 12:51
- Nahlásit
Nazdárek děvčátka!!!
to se nám to tu zase rozjelo, že...
Jsem moc ráda, že se vám líbí videa, klidně mi něco pošlete, ať si nemusíte zakládat extra účet a vše tam můžu nahrát pro potěchu nás ostatních
Lucinda
klidně bych přijela, ale ono zas tak moc volnýho času nemám... jo, a odkaz na videa máš v mailu (teda aspoň myslím...)
Ketrin
tak to moc gratuluju, taky bych už chtěla mít státnice za sebou? a co teď tvůj syn je? magor, inža nebo něco horšího ?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 15:27
- Nahlásit
Julinka, děkuje
Vozíček má jen svátečně, protože ona až tak nejezdí jen ho hryže....
Eda
Myslíš,že klasické natočené na videokameře jde dát taky do počítače? Mám perfektní video z vánoc..Juli a plyšový pes Samby...je to taková štěkající příšera na píšťalky.Na zapískání dělá různé věci.
Zkusím Ti poslat něco staršího,ale je to v blbé kvalitě,nevím jestli z toho něco bude.
Lucinda
jsem počítačový analfabet a jak to na mě mluvý anglicky, tak mám smůlu..to jsme na tom stejně...
Ketrin
Tak není jitrnece,je krásňoučká a pas má..hned sem ji zhlédla. Já myslím,že je hezká....mně se ti hodně hubení nelíbí.Nedokážu si představit snižit Juli dávku, už teď musí mít hlad...nebo to na mě jen hraje s tím hladem
Jandula
Videa jsou nádherná, obdivuju Juli, že takhle dokáže vozit "autíčko
...obdiv patří fotografce....to byla náhoda,ale pssst
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 18:35 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Přidala jsem Juli s pískajícím prasátkem do videí!!!
jen připomínám adresu: www.youtube.com/user/egemova
je to báječný jako vždy!!! líbí se mi, jak Juli ukončuje hru... hračku chňapne a odtáhne
Edka má dilema byl vydán povel "sedni" a v dálce vidí oblíbenou mňamku...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 19:39
- Nahlásit
tak tohle stojí za to...
jdu na to moc zlehka, zatím hnědce jen "smetáčkuju" zaschlý bahno z bříška
http://www.youtube.com/watch?v=ScVCdUFfTfQ
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 10:26
- Nahlásit
Eda
Tak to je super video!!! Hned bych to vyzkoušela, Juli je samý chlup, ale ona s vysavačem až tak nekamarádí..jak začnu vžvy se stěhuje na opačnou stranu místnosti..
A to mi připomíná. Určitě je to blbej dotaz, ale musím....Juli teď líná..když jí vezmu chlupy do prstů a zatáhnu mám je plný jemných chlupů z podsady, velký chuchvalce. Je to správný? Teď sem hladila přes plot labíka a od něj jsem byla plná těch hrubých horních chlupů. Tak nevím....
|
lucik
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 11:22
- Nahlásit
ahojte.. my sme momentalne marodi po operacii lakta.. mate niekto skusenosti s narkozou 2x za mesiac? (anestezia, nie sedacia) Operovali ju 1.2. a operacia dalsej packy by mala byt zaciatkom marca. no a potom este raz prva packa.
http://213.215.107.71/fotoalbumy/022/794/f_2279434 4_43147b14e61340d40c05237d050e5da3.jpg
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 11:27
- Nahlásit
lucik
Chuda moje zlate! ako nestastne tam kuka
Tu prvu packu jej budu musiet este raz operovat? Preco?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:40
- Nahlásit
lucik
ahoj, bohužel s narkózou takhle rychle po sobě zkušenost nemám ale není to stejné jako u lidí? moc vám budem s Edou držet palce i tlapky! brzo se vyzdravte!!!
Juli
Eda už taky s línáním začíná a "pouští" jen ty jemný chloupky... žádný strach
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:42
- Nahlásit
Eda
Uf, to jsem ráda! Zase jsem o něco chytřejší.. Jen přemýšlím, co jí zbyde....je to dost hustý..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:57 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Juli
no jó, taky jsme to minulý línání řešily, už to vypadalo, že bude vydra "naháč" nakonec to dobře dopadlo. určitě ale něco na srst je. nám byly doporučený pivní kvasnice, ale taky prý podporují chuť k jídlu, což je nežádoucí, že
Dneska jsme s hnědkou byli v lese béct "buřtíky" a jablka. Ve finále to dopadlo tak, že buřtík spadl do popela a dostala ho hnědka. My jsme si opekli jablka, to mám moc ráda! sluníčko už mělo sílu, bylo pěkně
Takhle Edka pozoruje (ještě v té době ne) svůj buřtíček...
Něco pro Ketrin
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 07:21
- Nahlásit
Eda
Krásná až mám chuť na čokoládu
Ovšem to video s vysavačem mě fakt potěšilo. Už jsem si několikrát říkala, že to v době línání zkusím, ale pořád mi to připadalo trochu brutální... ale Borga vysavač v chodu fakt baví, vždycky ho loví, dělá na něj ty hravé úklony, něžně okusuje atd. tak to asi taky zkusím. magor, inža nebo něco horšího ? zatím jenom Bc. a to bylo pořád že už dál nepůjde, že ho to nebaví. Ale teď se najednou rozhodl přihlásit na úplně novou VŠ a dělat to při práci
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 07:42
- Nahlásit
Ketrin
teď se najednou rozhodl přihlásit na úplně novou VŠ Pane bože, kde se v těch lidech bere ta touha po vzdělání? Já jsem školu opustila s tím, že do ní už nepáchnu.
Eda
Taky chci buřta, pěkně opečenýho, s hořčicí a chlebem, někde v klidu pod stromem bych si ho zbaštila a pak klidně usnula a probudila se až v nějaké lepší době.
Juli
Línání je prima věc. Gita byla loni jak naháč, protože jsem ty chlupy škubala, nešly totiž vyčesat. Měla pak po těla takové mapy, ale v pohodě to dorostlo. Tušim, že ty pivovarský kvasnice se jmenují Pangamin?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 08:10
- Nahlásit
Lucinda
protože jsem ty chlupy škubala, nešly totiž vyčesat
Taky jsem jich včera natrhala plnej pytlík..jen jemně ne násilím,ale vyčesávat taky nejdou..Jak ji Nik pořád opbjímá, tak má plnou pusu, trika chlupatý...Jo je to Pangamin.
Co Gosana?
Eda
"buřtíky" a jablka.
Tak já jednoznačně jako Eda, buřtík
Ketrin
Už jsem si několikrát říkala, že to v době línání zkusím
..myslíš,že to tím vysavačem půjde? My máme smůlu, Juli se ho bojí....
Jinak Juli teď nějak stávkuje s granulemi...jindy to bylo s přískokem během minutky sežraný a teď do toho kouká a čuchá... ale ostatní jí jede..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 08:27 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Juli
a jéje, slečna hnědka stávkuje s granulkama? je čas ji nechat malinko "vyhladovět"
Lucinda
Pane bože, kde se v těch lidech bere ta touha po vzdělání?
taky to nechápu, ale beru to jako pouze částečnou obranu před nástupem do práce
Ketrin
Ale teď se najednou rozhodl přihlásit na úplně novou VŠ a dělat to při práci
tak to úplně chápu, taky jsem po úspěšných zk plná euforie a teď v hlavě přemýlám, že bych zkusila trošku pozměnit obor a přihlásit se na jinou VŠ...
až mám chuť na čokoládu
to mi povídej... a já pořád proč nenápadně ale jistě tloustnu...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 09:27
- Nahlásit
Tak jen Vám chci napsat, jak to dopadlo. Fenečku Abigail už mají doma, je moc krásná, ale zdá se mi hrozně malá. Když jsem jí viděla, tak má první otázka byla, jestli mi chce pořád tvrdit, že má 7 týdnů, když vypadá tak na pět? SIce nejsem nějaký znalec, ale pětitýdenní a sedmitýdenní štěně je velký rozdíl a tam jsem ho viděla. V očkováku má napsáno, že se narodila 28.12.06, ale kdoví, že?
Jinak jako labradorek vypadá, ale nevypadá to, že by ty fotky, co jsem sem dala, byly fotky těch štěňat. buď jsou focené z velké blízkosti anebo nevím. tam vypadají clkem velice,ale ona je tak drobná, že je to divné. Ale prý i maminka byla menšího vzrůstu a ta paní jí informovala, že hnědí labradoři jsou menší a že jsou víc lovečtí. (to nevím, zda je pravda, neorientuji se). A dále koupili krmivo K9, ale jednu dávku snědla hned a teď jim to odmítá, tak si celkem neví rady.
Tak..to by bylo vše. jen jsem vám chtěla sdělit "zážitek".
Ahoj.
Tímhle nechci nikomu ublížit, jen tu sděluji to, co jsem viděla.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 09:44
- Nahlásit
sedmitýdenní štěně
Verca
To asi nebude dobrá chovatelka,když dá štěně pryč od mámy v 7 týdnech...
paní jí informovala, že hnědí labradoři jsou menší a že jsou víc lovečtí.
Nevím, ale my si dovezli chlupaťoučké, kulaté, pevně stavěné medvídě...
Já jsem laik, tak to tak neber, prosím. Jen jim přeju ať je zdravá, a hlavně ať je na ni ten "škrťáckej" pán hodnej!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 09:52
- Nahlásit
Juli
Škrťáckej pán se myslím umoudřil jakmile abigail viděl.
myslím, že v sedmitdnech se štěně dávat může.... co tak vím, tak se říká, že 7-8 týdnů je dobrý. spíš se to říká o 6 týdnech, že je to brzy. natož v pěti..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:03
- Nahlásit
hnědí labradoři jsou menší a že jsou víc lovečtí. Chachááááá
Jinak - v 7 týdnech je normální doba odběru. Minimální věk = 50 dní věku, to je ok. Taky si štěně v tom věku nejlíp zvyká na novou smečku.
Jinak samozřejmě fenečce přeju hodně zdraví a hodné páníky a aby jí K-9 chutnala. Kolik váží? Nežravost v této situaci -odloučení od mámy, nové prostředí atd.může být (i když já to neznám)
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:04
- Nahlásit
Ketrin
Váží asi tak 3,5 kg.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:06
- Nahlásit
Verca
Nevím,ale podle mě se dává od dobrých chovatelů po 8 týdnech, po druhém očkování..
Škrťáckej pán se myslím umoudřil jakmile abigail viděl
..no jo, ti chlapi u nás se taky napřed vítá s Juli, pak děti...no a já že tu jsem...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:09
- Nahlásit
Jinak - v 7 týdnech je normální doba odběru. Minimální věk = 50 dní věku, to je ok
Ketrin
Tak jsem zase chytřejší..
Ale ta váha, to je prcek... Juli v den odběru,což bylo 8 týdnů měla 7.80kg
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:11
- Nahlásit
jaká je normální váha 7 týdenního labradora?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:19
- Nahlásit
Juli
Nevím,ale podle mě se dává od dobrých chovatelů po 8 týdnech, po druhém očkování.. to bych si netroufala takhle tvrdit. Jsou různé vakcíny a různá očkovací schémata, já třeba podruhé očkuju až v 10.týdnu a to už je na ideální odběr skoro pozdě...
Verca
3,5 kg je strašně málo, nejspíš je mnohem mladší než paní tvrdí.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:20
- Nahlásit
Verca
normální váha 7 týdenního labradora?
mezi 6 a 8 kg.
|