| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:22
- Nahlásit
Jumi
Radši už dopředu nic neříkám. Pohled do kalendáře odteď až do podzimu je děsnej. ale vynasnažím se, aby se Borgo mohl na takové neformální akci seznámit s Bernáškem a Bondíkem a pochytil od nich trochu Hujerismu
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:27
- Nahlásit
Ketrin
seznámit s Bernáškem a Bondíkem
Dovol abych tě maličkato poopravila! seznámeni už totiž byli takže půjde o setkání se starými přáteli! A dále Hujerismus se dá pochytit leda od Bondíka! my jsme spíš experti na podlamování morálky atd.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:30
- Nahlásit
Jumi
seznámeni už totiž byli
no jó ale to byli malí taky si nepamatuješ, s kým si plácala bábovičky na pískovišti a podlamování morálky je taky fajn - aspoň nebudu v pokušení si myslet, že mám (na ten věk) celkem jakžtakž poslušnýho psa
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:39
- Nahlásit
Ketrin
Tak dohodnuto! jestli se dostavíte - tak podlamujeme a tentokrát si před tím prosím neplánuj žádné setkání s divou zvěří jako před besídkou a ani se nám neschovávej jako v letňanech, ať už nám to setkání konečně po půl roce výjde
taky si nepamatuješ, s kým si plácala bábovičky na pískovišti
no je pravda, že Petra jsem poznala už v první třídě a vůůůbec si to nepamatuju, takže naše osudové setkání se uskutečnilo až na podruhé ale opět ve školní lavici
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 22:03
- Nahlásit
Ketrin
Jumi
Tak to bude super,já sice budu na jednom stanovišti vypomáhat,ale těším se ,že kolem mě projdou všichni přátelé a kamarádi.
Uff,teď jsem s přestávkami dožehlila poslední kus prádla,žehlení nesnáším!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 22:31
- Nahlásit
Zuzana T
Já taky! A Petra od Bodieho teď také žehlila a nadávala u toho přes icq celý večer!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 22:34
- Nahlásit
Jumi
To je naprosto hnusná práce,bolí nohy ,záda,je u toho horko a dlouho to trvá.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 22:37
- Nahlásit
Zuzana T
no a já se tomu vždycky tak dlouho vyhýbám až tu mám horu tak na 3h žehlení a to jsme jenom dva! Co budu dělat až budeme mít děti vážně netuším!
Příjde nám, že Bernáš i přes svou chronickou nežravost den ze dne utěšeně nabývá!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 22:49
- Nahlásit
Jumi
že by že by! Tak to nezakřikni.možná mu stačí jen jeho oblíbená voda z louží.
Tak dobrou.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 07:03
- Nahlásit
Zuzana T
A co se tam bude dít, prozraď něco?
Jumi
K neoblíbenému žehlení si vždycky pouštim Formanovy Vlasy nebo Amadea a tak nějak mi to při té muzice lépe jde. Ale nadávat přes icq je taky dobrý A to si představ, že my co jsme měly děti v pravěku, jsme denně žehlily horu plín!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 07:29
- Nahlásit
Ketrin
né, vím, že jsi to nemyslela jako urážku..
a co se chystá labradořího? taky bysme rády poznaly další LR a GR...!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 07:44
- Nahlásit
Ketrin
Tak to nemohu sloužit,dostaneme s mužem nějaký úkol až na místě.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 07:57
- Nahlásit
Jumi
Žehlení je mé oblíbené téma. Miluju ho asi jako všechny domácí práce. Zrovna teď tam mám horu prádla už týden a přemlouvám ho každý den, aby samo naskákalo do skříní, ale vypadá to, že se budu muset vzmužit a vyžehlit ho s patřičným komentářem. No a když budeš mít dítě takový prase jako já, tak budeš prát a žehlit prakticky pořád. Stačí abymalej vylezl ven na půl hodiny a všechno letí do pračky.
Gosana se včera poprvé trochu vzepřela na tu nohu, ale úplně se jí zaklepala a už jí zase nechtěla narovnat. Hodně jí to bolelo. Pořád masírujeme a napínáme, ale kdo jí neviděl dýl, tak říká, že tam nějaký pokrok je, ale jde to fakt pomalu, tak se pořád utěšuju, že to dokáže a bude zase chodit.
Ketrin
O víkendu byli u příbuzných němci na krytí. Fenka prvnička a fakt hustá histerka. Pes na ní naskočil a fenka kvičela, jak když jí na nože berou. Byla jsem přiravená na telefonu, jako minule, že jim pomůžu, ale fena po něm šla, tak němci zase odsvištěli 600 km a nenakryli. Mně by trefilo. A to jeli i na tu krev, jestli je v ideálním termínu a vet jim řekl, že to bylo v neděli a přitom čuba nic. Hrála si s nim, ale nedala se. Byli jí 2 roky a to neni zas tak málo ne?
Eda
taky bysme rády poznaly další LR jé to se hodí. V neděli jedu do Prahy do školy, Šína bude mít akorát hárací špičku, tak jsem ti jí mohla dovézt.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:29
- Nahlásit
Lucinda
Pomalu ale přece lepší!
Tak mám novou mlsku pro Juli Dělám dnes na oběd buchtičky s krémem a jak jsem vytáhla kvasnice,tak Juli začala vyvádět jak šílená.....tak jsem jí kousek dala a pak jsem ji měla pořád za zadkem..to se bude kynout
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:09
- Nahlásit
Juli
kvasnice??? hmm, tak to bude dobrá vzducholóďa
Lucinda
tak jsem ti jí mohla dovézt
a co já jako s ní??? háravku nechci, už né znova rozkousanej plot a sousedi i já na prášky...
to je moc dobře, že se kobylka lepší, to je jasný, když s ní jsi, že nevidíš malý pokroky...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 18:27
- Nahlásit
Juli
jak jsem vytáhla kvasnice
Tak úúúplně stejně na ně reaguje náš Bernášek
Lucinda
No a když budeš mít dítě takový prase jako já
no my snad na nic jinýho než prase nemáme naději...genetika je neúprosná!!!
Gossance držíme pořád pěsti!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 20:13
- Nahlásit
Ahoj všem, tak jsem opět jako teď každý týden po kontrole u vet.se Sali o + - 1000,- lehčí, ale zato už konečně víme, v čem je problém! - snížená činnost štítné žlázy - dostala nové léky a mělo by se už konečně vše upravit.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 20:16
- Nahlásit
Lucinda
Nějak nejsem pro to nakrývat fenu násilím (tim nemyslím nějaké trochu přidržení samozřejmě). Věřím, že někdy fena sama nejlíp "ví", proč se zrovna tímhle psem nechce nechat nakrýt, nebo proč by vůbec zrovna ona neměla mít potomky. Psovi by se taky nemělo moc pomáhat. Fandím tomu, aby se tydle věci děly přirozeně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:07
- Nahlásit
Ahoj holky,hlásím,že na retrívří akci se taky chystáme a to včetně veverkonetopýra,který tam prý všem podlejzavejm retrívrům předvede,co je to ta pravá psí osobnost ))) Tak doufám,že si pak domluvíme poznávací znamení,abychom se konečně seznámili. Jinak Samoušek už je v pohodě,krásně se zahojil,ale pro změnu jdeme zítra na veterinu Sferdou, protože mu jednak budou seškrabávat třetí víčka a jednak mu budou muset udělat kontrolní rentgen té špatné nožičky,protože mu začíná nějak haprovat.Prostě se nenudíme
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:00
- Nahlásit
Ketrin
ahoj, to je moc dobře, že už víte, co Sali je to není nic hroznýho a léky pomůžou
a prosím, ta LR akce o které jste tu mluvily, je nějak tajná?
Juli
Eďa přeje krásný svátek a plno pohody!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:26
- Nahlásit
Eda
ta LR akce je to akce pražského retrívřího cvičáku (já jezdím jen na jejich tábor) - kukni:
http://www.vycvikretrieveru.cz/?oid=1750
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:33
- Nahlásit
Eda
To mě překvapuje, že nechceš Šínu, já myslela, že máš ráda akci.
Ketrin
No taky nejsem pro násilí, ale ony se ty feny většinou staví (i tahle se stavěla), ale jak na ně naskočí, tak nevydrží a uhnou. Pamatuju si, že jsme Gitu jednou taky přidrželi. Hrála si s pesanem, ale prostě on neměl být otcem jejich dětí a nechtěla ho. Nakonec se spojili, ale nic z toho nebylo.
jana33
Co ten stride, dělá to něco?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:49
- Nahlásit
jana33
tak to už se těším na tebe a hlavně na
veverkonetopýra,který tam prý všem podlejzavejm retrívrům předvede,co je to ta pravá psí osobnost
Lucinda
No vždyť říkám, že trošku přidržení v tu určitou chvíli, to je ok. Ale kolikrát jsem slyšela, že fena tak vyváděla, že šlo v podstatě o znásilnění, a to mně teda vadí.
Juli má svátek? Taky gratulujeme!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:59
- Nahlásit
Eda
ahojky, hele uz vis u koho skoncilo to nalezeny stenatko??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:40
- Nahlásit
Lucinda
já myslela, že máš ráda akci to sice jó, ale ta reakce...
Ketrin
díky z aodkaz, podívám se tam
Juli má svátek? Juli panička má dneska svátek
Jirikovo
ahoj, už jsem myslela, že jsi se ztratil... ne, nevím kdo si ho vzal. ta rodina, kt. jsem o něm říkala tam v době, kdy volali do útulku, bylo štěňátko už zamluvený. a když tam volali podruhý, tak už bylo u nového majitele...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:06
- Nahlásit
Tak na akci nemůžu, mám v ten den školu... ach jo...
Ketrin
Gratuluju tobě i Salince, teď už bude všechno lepší...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:16
- Nahlásit
Jandula
zrovna jsem na tebe myslela, jestli se připojíš nebo ne... já ještě nevím, je to pro mě za dlouho, ale moc ráda bych se tam jela podívat! jen jsem moc nepochopila, co se vlastně bude na té akci dělat...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:17
- Nahlásit
Eda
Ketrin
Panička Julimoc děkuje! To potěší...
Mám nějaký splín..... Jsem i z Juli taková nějaká špatná. Je možné, že se z nebojácného psa stane bojácný? Jak jsem vám psala, že sebou venku před psem plácne na zem a je jako mrtvá...včera to udělala zas, když k ní přišel pes. Když vidí psy za plotem tak kňučí steskem jak by chtěla k nim. Začla se bát vysavače..utíká před ním...A TO PŘÍSAHÁM, JSEM NEZKOUŠELA TO VIDEO OD Eda a taky včera byl chlap na půdě a jak tam bouchal tak doma pobíhala zmateně a vystašená. Dřív to nedělala... Jinak ve vztahu k nám je pořád stejná. Teď mě zaráží i ta nechuť ke granulím... Za jak dlouho po hárání se projeví falešná březost?
Ketrin
Přeju Salince moc, ať už je to ta konečná a správná Dg. aby měla pokoj!!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:21
- Nahlásit
Eda
To bude něco podobného jako " Akce Kačina I.,II. a III."- mrkni na stránky výcviku retrieverů.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:30
- Nahlásit
Juli
nebuď smutná a splín rychle vyžeň! vždyť na co by nám byly ty naše ondatry a vydry, když ne na léčení splínu oblíznutím!
ale možná máš pravdu a mohlo by jít o falešku. (myslím že měsíc po hárání... ale nevím to jistě)
Jsem vážně pitomá, právě místo pořádné práce procházím netové obchody a vybírám pro hnědku nějaký dáreček jen tak...
Zuzana T
aha, dobře, podívám se... moc ráda bych přijela, není to daleko a poznala bych spoutu příjemných lidí
|