| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:28
- Nahlásit
Nejen já jen si vzpomeňte co jste hádaly na moje hádanky who is who
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:30
- Nahlásit
Ketrin
tak se nezlob... jenže tys dávala moc těžký hádačky, víš?!?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:31
- Nahlásit
Eda
Ne už jsem si vzpomněla, to bylo jinak, já nerozeznala u LR zadek od hlavy, zatímco jiná zdejší nejmenovaná chovatelka fenu od psa.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:31
- Nahlásit
Eda
Jééé videa jsou supéér!
Já teda obdivuju to vaničkové protože thorin nenávidí, když se na něj stříká z hadice a bernáš se ve vaničce tváří jak když ho mučej!
Jediná zveřejnitelná na ostatních se tváří tak, že by nám ho za to vážně mohli sebrat!
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:33
- Nahlásit
Ketrin
Eda
Jandula
Tak pravda je ta,že nevidím na obojek tak nemohu posoudit... ale buď 2 nebo 3 zleva. Bylo jich 6 z toho 1 pejsek a ten sedí u mámy.
Tak vám tu dám ještě jeden obrázek..schválně,která je Juli? Podle popisu ji musíte poznat hned!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:35
- Nahlásit
Jumi
To je životní etapa ještě krysička nebo už kuna? Náhodou je to pěkný
Já včera (opět) koupala antibakteriálním šamponem Sali - v rámci léčby. Ve vaně se taky tváří jak boží umučení a nenápadně vždycky sonduje, jestli by nemohla v nestřeženym okamžiku vyskočit.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:35
- Nahlásit
Ketrin
já nerozeznala u LR zadek od hlavy
jojo, jasně, tak to bylo!!! ale jinak s tou druhou nejmenovanou máte skvělý renomé!!!
Jumi
thorin nenávidí, když se na něj stříká z hadice
Eda mě má v merku, jakmile se k hadici jenom přiblížím a už hopká, že chce všechno vypít nebo aspoň postříkat. zrovna minulý týden jsem vypouštěla spodní vodu, tak to zase bylo haló, hnědka "pomáhala"...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:38
- Nahlásit
Ketrin
No tak tohle je rozhodně životní etapa ještě krysička a právě takhle po namočení ve vaničce k tomu jménu přišel!
Teda ta hnědá štěňátka jsou tak slaďoučká a medvídkovitá! To mi medvídka měli doma tak všeho všudy 2 dny a pak se to přerodilo ve výše jmenovanou zvěř!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:38
- Nahlásit
Juli
hmm, no těžká hádačka...
ale tipuju, že je to ten prťous u máminy pravý zadní nohy...
Ketrin
Eda se taky nerada koupe ve sprcháči... zažila jsem to s ní snad jen jednou, dvakrát
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:39
- Nahlásit
Eda
já nerozeznala u LR zadek od hlavy jojo, jasně, tak to bylo!!!
To jsou ty triky vás fotografů a bezelstný chudák se nachytá
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:39
- Nahlásit
Eda
jěště mi řekni, že se jí líbí i vana se sprchou a mě normálně vypadnou oči z ďůlků!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:40
- Nahlásit
Juli
Jsou všichni nádherní. Škoda že mi to nejde zvětšit a hlavně že nespadli z těch schodů.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:42
- Nahlásit
Jumi
My koupali jen jednou a hned ve vaně..je fakt,že z hrůzy co z toho bude jsme odstěhovali děti k babičce. A nic!! Super! Já měla strach,že budu vybírat vodu kýblem a ona krásně držela a sprchou..
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:43
- Nahlásit
Ketrin
jestli by nemohla v nestřeženym okamžiku vyskočit.
Tak na tohle je bernáš zlatej - thorin ten když nechce, tak se rve, zdrhá, zapírá - do auta ho dřív jeden cpal za zadek a druhej za hlavu a ještě se kolikrát vysmekl a utekl na druhý kone zahrady (teď si naopak musíme hlídat, aby v nestřeženém okamžiku celý od bláta nenastoupil sám)...Bernášek ten ne - nasadí výraz nejuboženějšího zmučenečka, ale nechá se sebou dělat co se nám zlíbí bez známky odporu a pokusu o útěk...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:44
- Nahlásit
Byli a jsou nádherní, medvídci! Vážně nevíte která je Juli??? Co její hlavní vlastnost????
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:44
- Nahlásit
Můžu Vás ještě chvíli otravovat?
Můžete mi doporučit nějaké krmivo, které nebude nejdražší pro labrouška? (ne purinu a royalky). Nejsou až tak znalí, spíš neznalí a vím, že Ketrin chová, tak snad ví, čím krmí majitelé jejich štěnd....určitě nekrmí všichni superprémiovkou.
Myslím, že kámoška se nechá lehce ukecat, protože jsem jí pořádně vysvětlila potřeby pejska a rizika a tak, tak se snad už trošku orientuje, ale její manžel neví vůbec nic o psech - jen to, že všechno ničí... tak je mi jasné, že nějakou superprémiovku štěndovi nekoupí, spíš by šel asi nakoupit do supermarketu.
Orientuji se jen v krmivu pro malá plemena, které mám, pro velké ne...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:45
- Nahlásit
Jumi
Sára je to samý co Bernáš... výraz umučenýho pejska mě provázel celou rehabilitaci...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:46
- Nahlásit
Juli
Vážně nevíte která je Juli??? Co její hlavní vlastnost????
ahá?!? tak já měním svůj původní tip a teď si myslím (po malé nápovědě), že je to to mimi se zaraženou hlavou v keři cosi baštící
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:49
- Nahlásit
Verca
Eda přešla z ANKY na NUTRAM a vyhovuje
vážně zkuste s kamarádkou zapůsobit na jejího muže, vždyť by byl jen sám proti sobě!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:50
- Nahlásit
Juli
Co její hlavní vlastnost????
že by to byla ta zavrtaná v misce?
Jandula
výraz umučenýho pejska mě provázel celou rehabilitaci...
tak to mě naštvanýho, dotčenýho a uraženýho
Verca
Lidi si docela dost chválí Eminent, Acanu, Nutram, K9 (tu nám řekla i vetka že není špatná) ale všichni co znám na to přešli až v dospělosti....i když Radka Š. CHS famous gold krmí myslím eminentem a má mlaďocha, ale navím jestli jemu nedává něco jiného...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:56
- Nahlásit
Jumi
Výborně!!!! Jasně,Juli první u žrádla! Máme i video od chovatele a ona vždycky první u misky! No ta žravost přetrvává. Když jsme si ji dovezli tak tesknila vždycky u žrádla...je mi líto,že to nemáme natočený bylo to kouzelný! Přišla k misce , vzala si a odběhla do kouta a brečela..zase došla k misce, vzala si,odběhla a brečela..tak to trvalo asi týden.Jinak nebrečela jen u misky...
Eda
Šla si na to dobře..ale proč by brala pod keřem když leží v misce
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:58
- Nahlásit
Jumi
Salina právě taky nasadí výraz nejuboženějšího zmučenečka, ale nechá se sebou dělat co se nám zlíbí bez známky odporu a pokusu o útěk... - vždyť říkám že jen nenápadně sondovala, ale jinak se podvolila osudu a nechala se i vyždímat a určitě pak i byla ráda když jsme jí říkali jak krásně voníííí
Juli
je to to mimi se zaraženou hlavou v keři cosi baštící
jasně, to bude ono....a copak to tam mimi dobrého našlo?Verca
snad ví, čím krmí majitelé jejich štěnd....určitě nekrmí všichni superprémiovkou. většinou Purinou, někdo RC, Acana. Cenově přijatelná a slušná je ještě asi K-9, ovšem já bych hlavně doporučila opačný postup - aspoň do roka (a půl) krmit kvalitně - co se u štěněte zanedbá, to už se pak těžko napraví a dožene - a pak eventuálně přejít na něco levnějšího.
Ale tohle neustálé řešení peněz, když ještě štěně ani nemají, mi tak nějak nesedí...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:04
- Nahlásit
Ketrin
jde hlavně o jejího manžela, prý nad vším hrozně moc přemýšlí a asi nevidí nic super na tom, mít psa.... když se někoho zeptal, kdo měl psa, tak se akorát dozvěděl, že to je ničitel bytu a že je to spíš přítěž a to mu tak řekli asi 4 lidi.
Holt pro ty, kteří mají pejska pro radost a neštve je nějaké rozkousání věcí, to je nepochopitelné.
ale navalila jsem na ní tunu informací, protože s ničením bytu musí počítat (neříkám, že je to pravidlo, ale je lepší na to být připraven) i s náklady na krmivo, očkování a pod. všechno mu přetlumočila a snad to i přijal...pevně doufám, že to je jen přechodné a že jak uvidí to roztomilé štěně, tak bude stejný blb jako já.
Díky moc za tipy. doporučila jsem jí ten eminent a K9. ale už teď vím, že sáhnou po levnějším.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:07
- Nahlásit
Juli
Bylo jich 6 z toho 1 pejsek a ten sedí u mámy.
no počkej, tak toho žracího jsem hned vyřadila, páč sem si myslela, že je to ten tebou zmiňovaný pejsek!!!
takže celá soutěž byla neplatná !!!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:10
- Nahlásit
Juli
já si to taky myslela a hlavně jak jsi říkala o tom obojku, tam je to vidět nejvíc...
Jumi
ne ne, Sára totiž přesně věděla, že jsem citově vydíratelná...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:17
- Nahlásit
takže celá soutěž byla neplatná !!!
Eda
Neboj, vítěz stejně nedostane odměnu
Edko hnědko,jak se taková videa dávají na net? Mám v počítači úžasné video Juli s dětským vozíčkem..
Verca
Já jako úplný laik sem taky nevěděla v čem je plus mít psa s PP.Teď bych neměnila. Je mi jedno jestli má uši delší nebo kratší, že není plnochrupá ale hlavně že má perfektní povahu k dětem. Po finanční stránce je to fakt dost hustý, já dávám na Juli 2000,- měsíčně se žrádlem, očkováním, frontlinem je to měsíčně 1600.- a zbytek spořím na "kdyby něco" a kastraci. Ale i kdybych neměla, pro ni bych si "urvala od huby poslední žvanec" Ta radost když mě vítá, oblizuje..je to lepší než chlap
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:17
- Nahlásit
Já nechci nic říkat ale bez PP retrívr na supermarketovým žrádle je cesta do pekel a nebo na dno peněženky! A tohle, že manžel ho vlastně nechce a bere ho jako zátěž ale kvůli ženě...to je taky cesta nikam! Petr má psi rád bernáše chtěl a stejně se kolikrát kvůli němu pohádáme, když na něj remcá, takže kdyby měl takovejhle přístup tak v rámci vlastního psychyckýho zdraví snad do psa raději nejdu!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:22
- Nahlásit
Juli
Neboj, vítěz stejně nedostane odměnu
Jak toooo!!!
Já chci za odměnu ještě nějakou medvědí fotku - prosííím!
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:24
- Nahlásit
Jumi
V jakém věku? Malá medvíďata?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:31
- Nahlásit