Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Juli
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 16:50
- Nahlásit

Eda
Tak to je opravdu super záběr!!!!! Když chlap má služební foťák a je sním věčně v práci, takže fotek málo....

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:08
- Nahlásit

Juli
já jsem zase pitomá a foťáky mám pro změnu dva... (abych snad náhodou něco nepropásla)

Juli
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:07
- Nahlásit

Eda
No nejlepší je,že když už se něco pěknýho zadaří, tak chlap to nestáhne a pak kvůli služebním fotkám to vymaže...bych ho zabila. Měli jsme ve čtvrtek Juli ve skoku a dnes už není...

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:30
- Nahlásit

Juli
nejlepší by asi bylo, abys to hned stáhla... nebo ať ježíšek přinese foťák jen pro rodinu
já jsem fotící maniak maminka mě už dlouho "prosí"- jsou to spíš výhružky, ať jí pár Edích fotek vytisknu, aby je mohla ukazovat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:32
- Nahlásit

Eda
Mně se tam hrozně líbí ten její výraz!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 07:50 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Sára s kamarádem - všimněte si výrazu pejska

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 08:01
- Nahlásit

Ketrin
pejsek je v naprostém transu...

Jinak u nás bylo v noci veselo: jsem u našich, protože mám rozkopaný byt a kolem druhý hodiny slyším: Sáro, ty jsi ale prase, no fuj... tak jdu za tátou do ložnice a Sárinka se mu vyblinkala do postele... No je to normální...?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 08:47
- Nahlásit

Jandula
jejda převlíkat postel ve 2 ráno by se mi moc nechtělo

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 09:16
- Nahlásit

Ketrin
naštěstí to bylo docela v pohodě, jen granule... ale fakt by mě zajímalo, jak to, už dlouho nezvracela a když, tak proto, že něco někde zbufetila...

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:32
- Nahlásit

Ketrin
no, oni oba dva mají zajímavý výraz...
Jandula
je to zvláštní, že přímo do postele... Eda když má potíže, tak zásadně na dlažbu, naštěstí

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:40
- Nahlásit

Eda
zvláštní to sice je, ale žádný z našich psů se nikdy nějak moc nerozpakoval, kam bude zvracet, tak snad to není nic divnýho...
Snad už se to nebude opakovat, resp. ne teď a ne často - Sára naštěstí i při tom bufetění zvrací tak jednou za půl roku...

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:56
- Nahlásit

Jandula
hezký téma máme ještě že už jsme po snídani...

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 11:15
- Nahlásit

Eda
tohle mi naštěstí nevadí (jsem si zvykla, když byla Sára štěně, to bylo venku každý druhý žrádlo) - teda u psů...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:39
- Nahlásit

A tohle je ještě lepší

cherry
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:54
- Nahlásit

Ketrin
Tak to je úžasný, občas se fakt povedou dobrý kousky.

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 15:06
- Nahlásit

Ketrin
pěkný! pejsek má evidentně zájem o jiné věci než je běhání s LR

Juli
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 15:47
- Nahlásit

Ketrin
Super!! no ta je boží!!! Copak asi pinďa chtěl???
Jandula
Tak naše JUli zásadně blije do pelechu.. teď už jsem ji delší dobu nechytla, páč to hned sežere...
Eda
Ahoj hnědko co ty orgie s pelechem???

Juli
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 16:00
- Nahlásit

Naše canisterapie

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 16:35
- Nahlásit

Juli
co ty orgie s pelechem???
ahojky, no co by? stále kvoká, stále kvoká jen jsem ji při tom nevyfotila, poněvadž fotka by neměla tu správnou vypovídací hodnotu a na video je to myslím zas málo akční

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:44
- Nahlásit

Eda!!!! Připomínám - dnes v 21,00 na ČT1 - Lombok!

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:47
- Nahlásit

Ketrin
hmm, škoda, pozdě připomenuto...docela bych ráda viděla, jak moc se změnil... ale stejně jsem nebyla doma
držte mi zítra ráno všichni prosím palce/psi tlapky, mám první část tý megaošklivý a těžký zkoušky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 07:56
- Nahlásit

Eda
Držíme, drrrržíme

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 07:58
- Nahlásit

Eda
Držíme palečky...

Juli
krásná fotka, je vidět, že Juli je kliďas, co se týče malýho... Prosím tě, co máte za podlahu?

Johnýsek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 08:12
- Nahlásit

Ahojky, můžu mít dotaz? Neznáte někdo postup při seznamování 8mi leté dobrmanky s mým ročním labíkem? Potřebujeme je seznámit, ale dobrmanka ho nemá ráda, to ona ale žádného psa. Držíme je na vodítkách a labík si z toho nic nedělá, jen čeká, jak se ona předvede. Ona je schopná si rozkousat jazyk, jak na něj věčně štěká a kdyby se nám nedejbože vytrhla, tak by ho snad zakousla. Je možné, že někdy poleví nebo prostě máme smůlu? K lidem je přátelská, tulí se, ale jak vidí psa, tak by ho nejraději sežrala. Díky, jestli mi někdo poradíte...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 08:20
- Nahlásit

Johnýsek
Na vodítku je každej king Já bych dobrmance nasadila náhubek a pustila je oba volně někde, kde to je bezpečné - zahrada apod.- a takhle bych to nějakou dobu praktikovala, uvidíte jak se dobrmanka bude chovat. Ono to většinou vypadá horší než to je. Třeba po něm párkrát chňapne a on snad pochopí, že zrovna s tímhle psem si asi nepohraje a zařídí se podle toho.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:00
- Nahlásit

Johnýsek
Jak píše Ketrin taky bych je pustila dohromady a šla bych co nejdál, aby neměla oporu pána. Nejlépe na dobrmance cizí místo.
Eda

Držíme všichni

Johnýsek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:11
- Nahlásit

Ketrin
Lucinda
Dobrmanka náhubek má a stačí dvě minuty a má ho celý od krve. Tak jsme jí náhubek sundali, jestli jí neprovokuje, když ho labík nemá, ale vypadalo to stejně. Z tlamy jí tekla krev. Je hrozně tvrdohlavá a můj labík je hrozný provokatér. Na všechny skáče a málo komu se to líbí. Navíc váží o 5 kg víc než dobrmanka, tak aby mě páníčkové zachvíli neproklínali. Bojím se, že když je pustíme na volno, tak se do sebe pustí a i když budou mít oba náhubek, tak si ublíží. Holka je fakt ostrá.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 10:39
- Nahlásit

Děkuju všem za držení!!! Ještě zítra od osmi do desíti ráno a máte po držení!
Eda taky děkuje a posílá jednu mimi-průzkumnickou

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 10:46 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

????už zase....
proč zas tak jednostranně napsaný?!?
----------------------------
Německý ovčák napadl a vážně zranil dvě malé děti

Volně se pohybující německý ovčák zaútočil v pondělí odpoledne v Jeseníku na šestiletou holčičku a dvouletého chlapečka. Útokem zezadu jim způsobil vážná zranění. Obě děti byly převezeny do nemocnice. Majitele psa policie stíhá.
13.2. 2007 10:25

OLOMOUC - Nešťastná nehoda se stala v Kalvodově ulici, když se děti vracely se svou matkou domů. "Děvčeti způsobil mnohočetná tržná zranění zvláště v dolní části těla, zhmoždění a oděrky kolem pravého ramene a zlomeninu pravé pažní kosti," uvedla jesenická policejní mluvčí Natálie Pastuchová. U děvčete odhadli lékaři dobu léčení na čtyři až pět týdnů.

Chlapec vyvázl se zhmožděninami, oděrky a tržnými rankami po různých částech těla. Podle lékařů se bude léčit zhruba dva týdny.

Napadení se stalo v místě, kde čtyřiačtyřicetiletý majitel zvířete bydlel. Zasáhnout podle policistů ale již nestačil. Policie ho podezírá z ublížení na zdraví, protože podle policejní mluvčí neměl zvíře dostatečně zabezpečené. Muži hrozí až rok vězení.

Podobný případ se v Olomouckém kraji odehrál na přelomu roku. V Jívové pokousala sedmatřicetiletého muže německá doga. Policisté nevyloučili, že psa mohly během Silvestra vyplašit výbuchy zábavní pyrotechniky.

Pes naposledy pokousal dítě loni v červnu na Přerovsku. Na dvouletého chlapce tam zaútočil labrador a způsobil mu ránu na hlavě a na krku.

Novinky, ČTK

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:02
- Nahlásit

Eda
Zrovna jsem to četla.
Johnýsek Myslím že mladší pes se do starší feny nepustí, to by musel bejt úplnej asociál a to doufám neni. Ona bude asi trochu nerv? Jak píše Lucinda - někam kde to fena nezná a neni na svém. Ona ho třeba trochu poválí a ořve, (vypadá to děsivě, ale v podstatě se nic neděje) když na ni bude skákat a otravovat ji, ale vážně ublížit by mu neměla... Už někdy nějakému psovi ublížila???
U nás byli v sobotu jedny lidi - v podstatě pracovní návštěva-měli s sebou fenku nějakou směsku, a trvali na tom a nedali si to vymluvit, abysme k ní pustili naše feny. Marné bylo všecko vysvětlování, že to není nejlepší nápad... vyžadovali to. Hm, tak tedy host do domu bůh do domu - tak jsme je pustili, ještě tak kdyby se fena-host chovala přiměřeně podřízeně, ale ona hned začala povrkávat a ňafat, takže byla zahnána do kouta k plotu a tam oštěkávána.... čili si ji dali do auta a v kuchyni u kávy mi pak vykládali, jak jsou ty naše čuby zlé, a jak to že teď zase jsou hodné ( v té kuchyni)... a že ta jejich fenka je pořád nemocná a má blbou povahu, všeho se bojí a ze strachu kouše, ale oni ji příští hárání "dají připustit" a po štěňátkách se to jistě všecko zlepší. Omezila jsem se na poznámku, že naše Sali nikdy štěňata neměla a nijak ji to zdravotně nepoznamenalo, a dostala jsem odpověď - no vidíte, to proto je taková zlá.

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání