Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
cherry
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:15
- Nahlásit

no vidíte, to proto je taková zlá
s takovýma se těžko diskutuje
Eda
Na dvouletého chlapce tam zaútočil labrador a způsobil mu ránu na hlavě a na krku.
hlavně že napišou že to byl LR, se mi nechce věřit. už nenapíšou jak to bylo co bylo příčinou, tak už i LR je třeba se bát.
dcera ted sla taky na zkoušku takže mám nervy - mam radeji kdyz to ani nevim

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:43
- Nahlásit

cherry
hlavně že napišou že to byl LR nejspíš to byl vořech, jehož pradědeček možná byl "LR" bez PP-rodiče vyloučeni z chovu pro nestandartní povahu

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:59
- Nahlásit

Ketrin
Prima návštěva. Vždycky, když k nám přišla taková nějaká histerka, tak se uklidila na lavici a profesionálně jí přehlížela a mohla se třeba stavět na hlavu a Gita nehla ani brvou. Za to Šína tuto skvělou povahu nezdědila a hned se začne ježit a házet takové ty ksichty "ještě jednou čuchni a stejně tě nezakousnu, protože se bojim i blechy u sousedů na dvoře". Jo a začali jsme hárat, tak lifruju Bárta zpátky směr Praha.
Eda
Vždycky to co napíšou novináři, tak beru s velkou rezervou. Na každém šprochu pravdy trochu, ale novináři a sousedi jsou největší štěnice.

Johnýsek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:34
- Nahlásit

Ketrin
Tak to je mazec, za takovou návštěvu může jen člověk poděkovat. Nevím, co je na tom pravdy, zda se fena po štěňatech uklidní, ta dobrmanka taky štěňata nikdy neměla, ale rozhodně bych to její chování k tomu nepřisuzovala. Zkrátka je taková. Nevím, jestli nějakému psu ublížila, řekla bych, že ne, protože nikdy jí nedovolili se k nějakému psu dostatečně přiblížit. Seznámení bych ráda dle vašich rad uskutečnila dnes odpoledne, až se její páníček vrátí z práce. Nejlepší to bude asi na naší zahradě. Napadlo mě, ještě předtím, než se uvidí, zavřeme labíka doma a necháme jí na zahradě pročuchat, musí ho tam cítit. Pak mě ještě napadlo jednoho z nich zavřít do kotce, aby je dělila aspoň mříž. Ale to je asi blbý nápad,co?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:05
- Nahlásit

Johnýsek
Nikoho z nich bych nezavírala, to je pak stejné jak to vodítko. Nedala bych jí moc prostoru něco očuchávat a hlavně zachovat klid a bavit se mezi sebou, psů se snažit nevšímat a spíš se k nim točit zády. Když k něčemu dojde, tak hned neběžet k nim, může to ta fena brát jako impulz k dalšímu napadení. Vůbec ti to nezávidim, já bych se na celou dobrmanku vykvákla, ale pokud už pes není štěně a je dost psychicky silný, tak by to mohl prostát. Dej pak vědět, jak jste dopadli.

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:06
- Nahlásit

Lucinda
ahoj tak co koně?

Juli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:24
- Nahlásit

Jandula
Juli je kliďásek, Nik na ní takhle lehává často. Já ho nenechávám dlouho, aby ji moc nevyčerpal. Stačí,že z ní čerpám já. Je vážně úžasná! Hrozně miluje všechny lidi, zbláznila by se z každého radostí. Teď jsme tu měli opraváře a bylo vidět že psa nemusí, tak jsem ji odtáhla pelíšek na druhou stranu místnosti a řekla ať zůstane a bylo vidět jak trpí.....natahovala krk, mávala ocasem jak moc chtěla k němu..
Ta podlaha je laminátová....byla jedna z nejlevnějších, byli už jsme nakonci s přestavbou a hypotéka vyčerpaná... Bála jsme se,co sní udělá pes a v pohodě.Ani škrábánek a to Juli občas bruslí..

Johnýsek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:28
- Nahlásit

Lucinda
Taky bych se na dobrmanku nejraději vykvákla, ale u jejího páníčka plánuji brzy bydliště a nějak je seznámit musí. Přece pak nebude věčně labík někde zavřený jen proto, že ho nemá ráda. Stačí, když ho vidí za oknem na jejich zahradě a už je nepříčetná. A pryč ho kvůli tomu nedám, to radši budu bydlet jinde. Doufám, že až se o to dneska pokusíme, že to na labíkovi nenechá nějakou psychickou újmu, je mu za pár dní teprve rok. Je to stále rozumné se o to pokoušet?

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:59
- Nahlásit

Ketrin
no vidíte, to proto je taková zlá.
a máš to, konečně ti to někdo musel říct!
tak tedy host do domu bůh do domu
když jsem na návštěvě (i s hnědkou), tak zásadně respektuju jejich pravidla!!! třeba Edku mám na vodítku apod. lidi jsou různí, však to víme

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:06
- Nahlásit

Lucinda
"ještě jednou čuchni a stejně tě nezakousnu, protože se bojim i blechy u sousedů na dvoře"
to umí Edík taky a ještě k tomu přidá "zubra" (naježenej hřbet, ale jen do půlky zad), vycení tesáky a řve jak na lesy...
někdo tomu i uvěří, no...

Juli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:13
- Nahlásit

vycení tesáky a řve jak na lesy...
Eda
Tak to vůbec neznáme...Juli ani neumí štěkat

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:36 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Juli
Juli nedělá zlýho psa? ona si na to neumí hrát?!? to i hodnoučký fenky Ketrin si přes plot hrály na zlý teda než jsme ne ně promluvily...

Johnýsek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:38
- Nahlásit

Tak vám jdu holky napsat výsledek. Stačilo, aby přicházející páníček s dobrmankou došli k plotu a labík puštěný na zahradě s druhé strany se k nim snažil dostat. Ten by se kamarádil s každým. Dobrmanka i přes to, že měla náhubek ho rafla přes plot do jazyku. V tom mžiku jsme poznali, že ani náhubek nebude působit, co by ochrana přes pokousáním. Tak jsme labíka zavřeli domů a dobrmanku nechali běhat po zahradě. Byla jak splašená a hledala labíka. Když jsme dobrmanku drželi a labíka vypustili, ten šel hned po ní a dobrmance se spustila samým vztekem krev z nosu a sápala se po něm. Tak jsme labíka zase zavřeli a dobrmanka lítala po zahradě až nakonec rafla po vrabčákovi, co letěl kolem ní a zakousla ho. Chudák ptáček Z toho vyplívá, že na další seznamování asi kašlu, protože už je to asi pátý pokus a ani o chlup lepší... Máte někdo jiný návrh? Jsem ráda, že oba psíci jsou v pohodě.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:49
- Nahlásit

Johnýsek
jejda, to je jak horor story hmm, asi bych to nehrotila, ale nejsem zkušená v tomto. neměla jsem takhle konfliktní psy. asi to vypadá, že budete mít oddělené bydlení

Johnýsek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:52
- Nahlásit

Eda
I kdybych měla bydlet jinde, budu šťastnější, než mít labíka věčně někde zavřenýho, nebo aby se k sobě někdy dostali bez naší přítomnosti a servali se. Labík je pro mě vším a nechci ani jednoho pejska trápit.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:56
- Nahlásit

Johnýsek
třeba se to časem nějak vystříbří samo, ale teď to na mě dělá dojem, že ta dobrmanka má problémy, ne labík nešlo by ze strany páníka působit spíš na ní?

Johnýsek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:04
- Nahlásit

Eda
To je jasný, že problémová je dobrmanka. Labík by se kamarádil. Jak na ní má páníček působit, když jí drží a ona neposlouchá, co jí kdo říká, ani proutek, kterého se doma bojí, je jí volný. Nevím, jak se to dělá, ale ona má eminentní zájem ho prostě sežrat.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:13
- Nahlásit

Johnýsek
aha, tak to je jiná. to se zdá, že je zanedbáno něco ve štěnečím věku... nebo je fenka zlá sama od sebe docela by mě zajímalo, jak by tuhle situaci řešil odborník R. Desenský

Juli
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:27
- Nahlásit

Juli nedělá zlýho psa? ona si na to neumí hrát?!?
Eda
Ne!! Ona to neumí...jak vidí psy nebo lidi je šíleně šťastná, každýho vítá a chce se mazlit...padá na záda a drží

Johnýsek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:27
- Nahlásit

Eda
...jak by tuhle situaci řešil odborník R. Desenský
To je kdo? Taky mám pocit, že něco musela prožít, proč psy namá ráda. Já vím, že je to dobrman a ty jsou ostý, ale není přece normální aby sama od sebe byla schopná si rozkousat tlamu. A to je labík od ní třeba 4 metry.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:37
- Nahlásit

Johnýsek
To je kdo?
http://www.psycholog-psu.com/
třeba vám něco poradí, nebo za ním můžete zajet

Johnýsek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:42
- Nahlásit

Eda
určitě se na to podívám, zatím moc moc děkuji. I za Johníka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:58
- Nahlásit

Johnýsek
No jak to vypadá, tak dobrmanka asi nebyla včas socializovaná na psy a v tom případě už bych se asi o nic nesnažila. Ještě by se labrouš mohl začít bát dobrmanů(-nek) a podobných.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:00
- Nahlásit

Eda

"zubra" - vidím, že my tomu říkáme chybně (bizon)

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 18:43 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
nevím pořádně, jaký je rozdíl zubr vs. bizon asi bych se měla podívat na obrázky...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:05
- Nahlásit

Právě že já taky nevím - stejně jako mi uniká rozdíl sob/los

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 21:30 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
sob/los jsem věděla, vysvětlovali nám to ve Švédsku ale je to už dlouho, myslím, že sob má paroží kulaté a los placaté. hladila jsem jim paroží a pamatuju si, že bylo krásně teploučký a mechový (takovýhle kraviny mi uvíznou, že)

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 21:52
- Nahlásit

Ketrin
teda děvčata - nepoznat soba od losa! Kdy jste si naposledy zašli do ZOO!

myslím, že los má paroží kulaté a sob placaté.
tak přesně naopak los má lopatovité paroží jako daněk a sob normální jako jelen!

A los je moje zamilované zviřátko!
Tady je sob:

a tady los:

Lucinda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 06:15
- Nahlásit

Johnýsek
Tak to bylo akční. No, taky bych zajela za psychoušem, ale s dobrmankou. Docela by mě zajímalo co by s ní dělal. Určitě s takovými pesany setkal. Určitě se stala chyba někdy v mládí, že se neumí zařadit mezi psy. Každýho psa takhle žere?
Ketrin
Eda
Tak děkujeme Jumi za přednášku, příště si to zase spletu. Nedavno jsem byla u bráchy (pracuje v oboře) ukázat Šimimu, jak vypadá jelen, daněk atd., no a za boha jsem si nemohla vzpomenout jak se říká prckovi od daňka. Malej měl tisíc otázek, to mi bylo horko.
Petra
Koníci žijou. Dneska mi přivezou rašelinu pod tu kobušu, aby se jí líp stálo na zdravý noze. Budu zase vyhazovat ten písek (asi 2t) z boxu a házet tam 2 kubíky rašeliny. To zase budou mít moje záda skvělý den. Pořád na noze nestojí, ale žere a nijak netrpí, tak čekáme.

Už jsem tu psala, že Šína hárá? Mám tady taky Bárta z Prahy, tak si pro něj dneska majitelka jede, naštěstí už je jí líp, ale taky by jsme to nějak vydrželi i do víkendu, ale mám teď honičku s koňma a brát psy na dvakrát mě dost zdržuje. Bárt včera chudák se mnou v tom dešti jezdil po doktorech a ještě jsme museli odvézt léčitele, který nám přišel na kobušu. To byl zase den. Snad bude ten dnešní lepší. Letim pa

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 06:21
- Nahlásit

Jumi
no jóó... tak sem si hladila ty ňuňavý LOSÍ parůžky, nó, těsně vedle ale pamatuju si ten pocit, takže aspoň něco
Lucinda
Malej měl tisíc otázek, to mi bylo horko.
z toho mám celkem vítr, až někdy se mě bude ptát vlastní dítě... asi abych chodila na procházku s encyklopedií
bezva!!! je to moc dobře, že je kobylka jakž takž v pohodě, hlavně že má chuť k jídlu!!!

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání