| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 07:59
- Nahlásit
Zatímco převalením na záda a odhalením bříška štěně druhému psovi "říká", že je mimi a nynané štěňátko,
Tak je pravda, co se říká o kastraci u fen, že jsou hravé - Sára, přestože není štěně tohle dělá neustále...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 08:19
- Nahlásit
Lucinda
Ketrin
Tak děkuji za osvětlení, asi to tak bude. Zajímavé, že psa řvoucího za plotem nebo kráčejícího na vodítku bere a máchá ocasem.
předala pár blech ...... snad NÉÉÉ!! To mi zrovna připomíná,co dáváte psiskům?? Střídáte nebo jednu značku? Já se blech bojím jak čert kříže
Eda
mno, dobrý holky... ještě před chvilkou jsem si o sobě nemyslela, že jsem až taková blbka... normálně mi v těch zubrech děláte maglajs
..není lepší říct,že vypadá jak dikobraz??
Juli teď váží 29.2 kg. Před 14 dny vážila 29.7 kg, zhubla půl kila je to tím, že má víc pohybu,před tím se hárala. Je to moc nebo málo? Dáváme jí 2x180g Hillsu. Hlad teda má děsnej,zase mám strach jí překrmovat kvůli kloubům... V poledne občas ještě dostane nějakou malou mňamku - jogurt,banán,kost nebo ucho nebo vařené maso.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 08:38
- Nahlásit
Juli
Juli teď váží 29.2 kg. Před 14 dny vážila 29.7 kg, ó ta přesnost kolik že jí je?
Asi jí zrovna ten konkrétní pes nějak nesedl, to se stane. co dáváte psiskům?? Střídáte Já střídám, ale blechy nás netrápí ... jedinou blechu co jsem, kdy viděla někde chytla Bresta, když jí byly asi 4 měsíce. Trápí nás klíšťata, upíři jedny ohavný.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 08:40
- Nahlásit
Juli
Pro Juli by asi na blechy a klíšťata byly nejlepší takový ty spoty, co se aplikujou na krk a ke kořenu ocasu... Já dávám Sáře obojek, ale ten si asi ty kvůli malýmu nemůžeš dovolit, viď?
V pračce sražená Sára má kolem 22 kg...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 08:44
- Nahlásit
Taky myslím, že je nejlepší spot, u většiny ale musíš zajistit, aby se malý aspoň pár hodin po aplikaci s Juli nemazlil. Je to tam vždycky přesně napsané, většinou stačí třeba přes noc, takže jí to kápneš večer, až když Nik bude už v postýlce.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 08:50
- Nahlásit
Ketrin
U nás nejlíp funguje ten obojek, jen nevím, jestli ho při takovýmhle počasí a teple nemám Sáře dát...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 08:53
- Nahlásit
Ketrin
Máme přesně včera 9 měsíců!!!ó ta přesnost
My ji vážíme na digitální váze
Jandula
Ketrin
No u nás jsou taky hnusný klíšťata, ale blech se bojím...sousedi kolem mají dobytek a občas se tu mihnou myši a potkani. Jsou tu i kuny...já bych blechy doma nerozchodila! Dávám pipetu Frontlinu...je fakt, že přesně 31 den po aplikaci má klíště
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 08:58
- Nahlásit
Ketrin
Písek jsem včera vyházela z boxu (málem jsem umřela), mám puchejře až za ušima a molí mě snad celý člověk, no a do boxu jsem naházela rašelinu, to byl taky očistec. Takový 4 hodinky prima relaxace. Pak ještě majitel nedorazil, tak jsem ještě v půl sedmý držela magnet (má to na 30 min.) nakrmit koně to už bylo sedm a rychle do Penny koupit valentýna, aby jsem to doma nějak vyžehlila, že jdu pozdě. Prostě prima den. Ráno vstávám jak kdy, ale teď tak o půl šesté. Mám toho hodně a nestíhám, tak holt musim do pelechu v půl noci a ráno šup rychle zase ten kolotoč. Kobuša je na tom stejně, ale žere a je v pohodě, za to já se děsim až pojedu do školy, to budu muset nainstruovat hodně lidí.
Juli
Na blechy jsem dávala všechno možný. Frontline, obojky (ty se mi neosvědčili, protože je Šína mrcha a vždycky je Gitě sundala), stronghold a ten byl dobrej i na škrkavky
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 10:46
- Nahlásit
Ahoj,
můžu mít na vás dotaz? Kamarádka si kupuje labradora a ač jsem jí přesvědčila na papírového, tak nakonec byla "ukecaná" manželem, že ať koupí bezpapírového. Do 8000 kč papírového nesehnali, tak sahají po bez PP. Chci se zeptat, jestli tohle je labrador? co myslíte? na fotce mají 5 týdnů:
tímto nezpochybňuji majitelku těchto štěňat, jen se chci poptat....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:07
- Nahlásit
Verca
Podle fotky to je těžké. Ty hlavy se mi moc nelíbí, ale to může být fotkou a taky já hnědé nechovám a nejsem na ně zvyklá... oni působí trochu jinak. Ono to třeba i může být LR (tím myslím potomci obou rodičů LR s PP) jenže pokud to tak je a rodiče nejsou chovní, tak je otázka proč nejsou chovní a to je ten problém jistě je Ti to jasné.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:25
- Nahlásit
Ketrin
jo, je mi to jasné. v inzerátu je napsané jen, že jsou čistokrevná...
Právě že já se taky ptám kvůli těm hlavám, zdají se mi moc jemné....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:32
- Nahlásit
Jandula
V pračce sražená Sára má kolem 22 kg...
ty jsi ale ošklivá!!!
Verca
ach jo... Do 8000 kč papírového nesehnali,
nemohla bys jim nějak taktně říct, že to NENÍ pouze o té počáteční investici. mám na mysli, jestli za něj zaplatí o pár tisícovek míň nebo víc... budou ho mít dlouho a výdaje bývají i nemalé!!! třeba ať si počkají a koupí LR s PP!!!
jinak jsou vzhledově jiní než byla Eda a její sourozenci, ale to záleží už na vkusu každého, no ale pokud tvoje kamarádka nespěchá...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:35
- Nahlásit
Verca
LR je v módě a hnědý dvojnásob. Proto je to risk. Majitel vylučující vadu rodičů, zvl.zdravotní nebo povahovou, asi nepřizná. Jak odůvodňuje, že jsou bez PP? - Jinak, myslím že by i za těch 8 tis. s PP sehnali, je to dolní hranice obvyklých cen. Hodně chovatelů když nemá v 6 týdnech štěňata zadaná tak hodně sleví.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:40 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Sehnala jsem jim LR za 7500 3 měsíční štěně, žluté, nedaleko od nás, jenže její manžel řekl, že je moc starý a že chce 2měs. štěně. nenechala si vymluvit, že tohle je super kup, že je plně očkované a pod. teda ona jo, ale manžel ne a pak dala na něj. pak jsme hledaly dál, když už chtěla toho bez PP a hledala jsem jen ty inzeráty, kde bylo uvedeno, že mají DKK 0/0, jenže těch moc nebylo a tak nakonec se jí zalíbili tito a zamilovala se do nich a jede se na něj zítra podívat. Předpokládám, že přijedou už s ní.... je z nich nadšená, já se jí nedivím, jenže aby jí za ty prachy vyrostl labrador křížený s nějakým třeba ohařem, to je fakt risk.
Ona se jí včera neptala, jestli rodiče mají PP, zeptala se jen, jestli jsou teda čistokrevná a říkala že jo. takže nic nevíme...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:58
- Nahlásit
Verca
ach jo, škoda... zdá se podle toho co píšeš, že manžel má v rodině vždycky pravdu a nedá si nic vymluvit... tak snad pochodí dobře... v tuhle chvíli my už nic nezmůžeme, když jsou de facto rozhodnutí...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 12:14
- Nahlásit
Chtěla jsem sem pro ukázku dát fotky Juli a sourozenců ve 25 dnech,ale nejde mi to....jedna mi hlásí pořád chybu a druhá,že nemá koncovku jpg...
Tito jsou roztomilí,ale hlavu mají úplně jinou..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 12:16
- Nahlásit
Juli
pošli mi to na mail, pokusím se to sem dát je na Edích stránkách. teď tu nebudu, jdeme do lesa, podívat se na srnečky...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 12:27
- Nahlásit
Eda
A jak zjistím Tvůj mail?? A Edí stránky??
Už se mi to podařilo přes skener..URL
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 12:29
- Nahlásit
Jo a není to ta ve 25 dnech tady mají asi 7 týdnů...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 12:59
- Nahlásit
Juli
jé, ti jsou ňuňací!!! a jak se někteří tváří důležitě jako malí starostové
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 13:53
- Nahlásit
Eda
jak se někteří tváří důležitě jako malí starostové
Juli to zůstalo,hlavně když my jíme...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 13:54 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
!!!! POZOR POZOR POZOR !!!!
na této adrese jsou (zatím) zkušebně tři Edí videa...
www.youtube.com/user/egemova
Jak je vidno, nemám "nic" na práci, tak vymýšlím blbostě...
Postupně tam dám další...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:03
- Nahlásit
Eda
Hezký!!! Seš šikovná...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:05
- Nahlásit
Juli
Seš šikovná...
Eda je šikovná!!!
jak mám teď po zkouškách, tak třeba hodinka volna a už tropím takový hlouposti...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:11
- Nahlásit
Juli
No ty jsou krásný, která je Juli? A ono jich nebylo víc? To měla mamina veget
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:15
- Nahlásit
Vyrovnala jsem video skóre 3 kola a 3 Edy...
KetrinJuli
Juli tipuju na 2. zleva
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:15
- Nahlásit
Eda
Dobrý hlavně honička s klackem... důvěrně znám, jenom ve žlutém provedení
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:17
- Nahlásit
Verca
Kdybys měla na kamarádku a jejího manžela trochu vliv, tak jí řekni třeba můj příběh: že pes (zlatý retriever - viděla jsem mámu i tátu, oba typičtí představitelé) mě vyšel na cca 500 Kč, tedy pořizovací cena, další náklady v průběhu roku a půl na cca 20 tis., 15 tis operace kloubů, 5 tis pooperační péče... a to je jen ten základ, nikde nepočítám kloubní výživu, prášky proti bolesti atd. atd. atd...
Juli
štěňátka jsou ňuňaná...
Eda
já si z ní srandu nedělám, ona je připrclá...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:17
- Nahlásit
Tak já si taky tipnu - 3.zleva? Hlavně aby to nebyl pes, to by zas bylo ostudy
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:20
- Nahlásit
Ketrin
to by zas bylo ostudy
ale neboj, my to tady už o tobě víme, že s tím máš maličko problém... ale te to tady diskrétní, nikdo se to nedozví..
|