Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Juli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:46
- Nahlásit

Jumi

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:53
- Nahlásit

Juli
jsou skvělí!

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 17:28 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Juli
úúúžasní!!! vysmátí a jak mají dva packu na sobě!!! krása!
tak Juli, řeknu ti, jak na videa, je to opravdu jednoduchý!
na www.youtube.com se nejdříve zaregistruješ. nahoře na malé liště je odkaz SIGN UP, tak přes ten. na mail, který uvedeš ti přijde potvrzovací zpráva, kde jednoduše klikneš na "click here" a jseš registrovaná.
videa přidáváš jednoduše. nabídne se ti pak ikonka UPLOAD NEW VIDEO a intuitivně to tam namastíš. pak nám jen řekneš, kde máme hledat. bude to podobně jako u mě... www.youtube.com/user/tvojepřihlašovacíjméno.
potom se přihlašuješ klasicky, jen LOG IN a tam provádíš veškerý změny s videem
nezlob se, jestli jsem to napsala jak pro blbečky...

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 17:32
- Nahlásit

Eda
nezlob se, jestli jsem to napsala jak pro blbečky...
..ale mně to nestačí...NAVÍC..jediný můj světový jazyk je ruský jazyk...
Co kdybych Ti to poslala na mail a ty to za Julinku udělala...víš, když máš ty zkoušky úspěšně za sebou

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 17:33
- Nahlásit

Eda
úúúžasní!!! vysmátí a jak mají dva packu na sobě!!! krása
Tý jo, ty si detailistka...super,toho sem si ani nevšimla!!

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 17:54 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Juli
pošli

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:02
- Nahlásit

Eda
Dík!! Teď jsem se s Terkou zkoušela zaregistrovat a absolutně nás to nechce vzít..

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:06
- Nahlásit

Juli
tak pošli... já to zviditelním pro celý širý svět !!!

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:11
- Nahlásit

Eda
Už tam máš ten s vozíčkem..má 4MB,tak možná než to kabelama dojde

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:27
- Nahlásit

Juli
tak to je supééér!!! to musí vidět všichni!!! klidně mi pošli i další videa! jak to nakonec chňapne!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:33
- Nahlásit

Juli
aha, mám problém... nemám na svém PC Apple Quick time player zkus to poslat v jiném formátu (třeba přes windows media player)

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:39
- Nahlásit

Eda
aha, mám problém... nemám na svém PC Apple Quick time player zkus to poslat v jiném formátu (třeba přes windows media player)
Tak já mám taky problém!!!! Jakpak to dostat do jiného formátu! Hele já jsem počítačový samouk a tak daleko jsem nedošla..

A jinak, Juli má zas to jedno očku úplně červené! Teď měla týden pokoj, uklidnilo se to samo a zase...ach jo...

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:43
- Nahlásit

Juli
zkus třeba File---save as--- a vyber WMP (ale musíš ho mít v PC. pokud máš Windows, tak snad by to nemusel být problém...)

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:52
- Nahlásit

Eda
zkus třeba File---save as--- a vyber WMP (ale musíš ho mít v PC. pokud máš Windows, tak snad by to nemusel být problém...)
No tys mě navečer rozesmála! Tolik sprostých slov
Toto nemám šanci provést...

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:26 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Juli
cha chá, tak už jsem tam to video nahrála... naštěstí mě zachránila kamarádka, od které jsem si stáhla ten prográmek
pošli mi klíďo ještě nějaké!!! čokoládka je bezva!!!
dala jsem tomu název: Juli & her cart
akorát, že kvalita obrazu trochu utrpěla

Juli
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:45
- Nahlásit

Eda
Šikovná Eda!! Mám jich víc těch videí,ale nevím, jestli by to bylo poznat.Jsou točený foťákem a většinou nejsou v moc dobré kvalitě..tato byla nejlepší... Zítra Ti zkusím poslat ješě jednu,ale myslím,že to nebude moc kvalitní...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:44
- Nahlásit

To je v háji, člověk tu neni jeden den a pak to nestíhám číst. Nechcete zvolnit.
Verca
Myslím si, že to labíci nejsou. Moc nohatý, divný hlavy. Já jsem prodávala štěňuchy za 7 tis. a to je fakt spodní hranice. Někde jsem četla i inzeráty za 6 a někdo dokonce dával za 5, ale to už mi přijde, že musel mít fakt krizi. Kamarádce bych doporučila koupi rybiček, ty nic nezničí a krmení neni drahý.
Eda
Už je to tady, ta nuda je děsná věc viď? Jestli nemáš do čeho píchnout, tak přijeď a já tě mileráda zaměstnám. Můžeš masírovat Gosaně nohu, s Mateem na procházku a pak držet půl hoďky magnet. Ještě je třeba rozhrnout písek a nakypřit rašelinu. Kydat už si budu sama.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 06:48
- Nahlásit

Juli
Ta poslední fotka (v bedně) je taky nádherná
Sem s odkazama na youtube, kde máš ty videa.
Lucindapro Verču - bych doporučila koupi rybiček, ty nic nezničí a krmení neni drahý.
stručné, výstižné. Jestli manželovi přijde drahá i K9, tak nedejbože aby pes potřeboval někdy nějakou léčbu. Salina je teď už 5.týden na dost drahých antibiotikách + další palby za vyšetření a laboratorní rozbory.... radši ani nepočítat. V
podobných případech se ovšem tito numismatici psů často
zbavují.

Jo a holky, mám děsnou radost - mé nejstaší dítě udělalo poslední státnici!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 07:02
- Nahlásit

Ketrin
Gratuluju k inteligentnímu dítěti a to už jako půjde z baráku?
Teda ta Sali si to teda umí vybrat. Zabírá to alespoň? Dneska to u nás vypadá na sluníčko a já už mám zpoždění a letim krmit a s holkama ven.

Juli
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 07:17
- Nahlásit

V
podobných případech se ovšem tito numismatici psů často
zbavují.

Ketrin
To nechápu! Mám spolužáka a má chovatelskou stanici,pochybných kvalit...a jak fenu vyždíme hned jí dává pryč.To bych nemohla...když ho mám jako člena rodiny. Teda pokud toho psa takový lidi mají vůbec rádi..
Včera jsem přátelila tchýni s Juli...už mě naštvala,jak na ni pořád mluvila a přitom ji nechtěla pohladit. Juli z toho byla zmatená, protože jsem jí od ní odtahovala a ona na ní přitom mluvila takovým tím šišlacím hlasem..tak sem ji sjela, jestli jí to není blbý,že se nebojí o vnoučata který stím velkým psem žijí a ona sama se jí bojí pohladit. Tak nakonec to udělala a Juli šťastná jí dala pokoj...
Ty stránky jsou Ediny, jak tu dávala adresu. Mám to u ní.
Ketrin, co ta Juli váha? Zapoměla jsi??
Taky gratulace...zase o starost míň,že!
Lucinda
Co Gosana,je to aspoň trošku lepší?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 07:26
- Nahlásit

Lucinda
to už jako půjde z baráku? no on už jako dávno šel mezitím už pracuje a tu státnici teď dodělával, nějak se mu předtim nepodařila
Se Sali je to lepší ale ne úplně dobrý. Ty kožní věci se pořád různě stěhujou po těle. Dobrý je, že už se nedrbe a nekouše a nemusí mít límec. Dnes se dovím, výsledek další laborky, jestli nejde o sníženou činnost štítné žlázy-což by prý vyřešily nějaké tablety.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 07:40
- Nahlásit

Juli
Ketrin, co ta Juli váha? Zapoměla jsi?? Jo... promiň. Asi by mohla mít o trošku víc, ale zas jestli je celkově drobnější...? Pokud vím ale tak Iviny fenky mají standartní výšku. Neřiď se tolik váhou jako tím, jak celkově vypadá. V tomhle věku spíš méně je více, pokuď teda není podvyživená, což nepředpokládám.

Juli
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 07:48
- Nahlásit

Ketrin
Neřiď se tolik váhou jako tím, jak celkově vypadá.
Podle nezasvědcených je tlustá....to je babička, teta...prostě rodinný okruh Je fakt,že jak si sedne tak je to ze zadu pěkná "máslovka" jako Hruška
Juli je celá po tatíkovi od B.P. je spíš taková nižší, udělaná..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:28
- Nahlásit

Juli
Zkus se na ní podívat zepředu když stojí, mělo by být vidět lehké zeštíhlení za žebry - "pas" - neměla by vypadat jako nacpaná jitrnice.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 10:19
- Nahlásit

Ketrin
neměla by vypadat jako nacpaná jitrnice. záleží kterou jitrnici myslíš. Ty kupovaný jsou pěkně hubený, ale taková pravá domácí ...
Juli
Kašli na to, že ti každý říká, že je tlustá. Já vždycky říkám, že má výstavní kondici a je jasný, že labrador nebude vypadat jako setr nebo chrt a z chrta taky nikdy neuděláš labradora.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 10:47
- Nahlásit

Já vždycky říkám, že má výstavní kondici
Já říkám: Naopak, má ještě tři kila pod váhu.
Co mi má co kdejakej chytrák povídat, že je čuba tlustá - i kdyby byla.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 10:50
- Nahlásit

jó a loni mi nějaká paní povídala, že JEJICH labradorka teda takhle děsně tlustá jako Bresta není (Bresta měla asi 10 dní do porodu)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:16
- Nahlásit

Juli
Teď jsem zkoukla video s vozíčkem. To je bomba!! Jak to žes nám tu už dávno neporadila, ať labradorům koupíme takovou super hračku!

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:36
- Nahlásit

holkyyy, hoďte mi sem odkaz na ty videa, já to nemůžu najít...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:38
- Nahlásit

Jandula
je to v Edinym příspěvku asi 1 nebo 2 stránky dozadu. youtube + něco...

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání