| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 18:24
- Nahlásit
Evulka
ahoj, zdravíme tě! Idax, zajímavé jméno, moc! má nějaké stránky? nebo nám sem dej alespoň fotku, ať si ho můžeme představit...
Juli
no, já nevím, třeba minulý týden hnědka pouštěla chlupy o 106 a dneska jako když utne. ale myslím, že má Juli správný postup. neboj, ona včas přestane pouštět. ale ten sníh...
|
Evulka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 21:25
- Nahlásit
Děkuju za přivítání....no já nevím jak sem tu fotku strčit....jinak já ho¨tak nepojmenovala....to chovná stanice je z Třeboně
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 21:37
- Nahlásit
Ahoj holky!
na této diskuzi jsem našla tento odkaz, už se bouřej majitelé NO a mě příjde, že bych labrouše taky asi popsala trochu jinak co vy na to?
http://psi.chovzvirat.com/druhy/labradorsky-retriv r.html
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 21:45
- Nahlásit
Jumi
Jiní někdy mohou být nezvladatelní.
no, nebudeme štourové, ne? je tam pár divných větiček, ale co... (třeba ten obrázek že by byl trovna učebnicově typický...:confused
Evulka
fotku vlož kamkoliv na web do jakékoliv galerie a sem pomocí ctrl+c a ctrl+v vlož adresu obrázku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 07:55
- Nahlásit
Jumi
Nooo, už sem četla o LR daleko horší bludy, mě to nijak zvlášť nepobuřuje... dalo by se polemizovat třeba s uvedenou výškou a váhou i s tvrzením, že jako lovecké plemeno není už moc populární... mám dojem, že to je v podstatě doslova opsané z takové velké encyklopedie psů (Bruce Fogle), co máme doma taky. Včetně toho o té nezvladatelnosti - jako by šlo o plemenné specifikum
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:57
- Nahlásit
Čau holkýý,
tak jsem se přesunula k LB,když GR stávkují.
Ketrin
Včera jsem byla u kámošky ,co má šarpíky a vzpoměla jsem si na tu fotečku Borga.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:23
- Nahlásit
Zuzana T
tak jsem se přesunula k LB,když GR stávkují.
no, tady to vypadá taky na stávku
Dneska jsem se pokusila o "přátelské seznámení" Edy a jedné bílé fenky LR. Jsou stejně starý a vůůbec se nemají rády klapou na sebe zubama, ceněj pysky a vůbec jsou děsně zlý. Mám za to, že si snaží naznačit, kdo bude kápo Chvíli se očuchávaly, vrtěly ocasama a pak se do sebe pustily... na FUJ poslechly a zase se obcházely jako v ringu. Ale alespoň malý pokrok máme, už se nejdou zakousnout hned jak se vidí. (Teda Edka ne, tak měla povel "k noze" a dodržovala ho, ta druhá moc neposlouchá pány)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:33
- Nahlásit
Eda
To víš ženský
Včera byl asi vůbec " podebranej" den.Jessy- dvouletá dcera naší Cathy včera tak dlouho prudila a okusovala mámu,že se najednou ozvalo hluboké zavrčení a následoval docela slušný výprask,až jsem se do toho raději vložila.Jessy pak chodila mámu odprošovat- to bylo dojemné.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:20
- Nahlásit
Zuzana T
Teda ty máš ale agresivní fenu. a co znamená docela slušný výprask ?
Bresta někdy s Borgem praští o zem, ale hrozně málokdy. Většinou mu ty šílené tryskopsí nálety na ni trpí, občas zavrčí aby se neřeklo ale přitom s ním blbne. On ji jako nakrývá, sodoma gomora. Včera ale po něm taky vylítla po večeři, a to ji chtěl jen lehce š**nout
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:01
- Nahlásit
Ketrin
Zuzana T
lehce š**nout
... doufám, že mu bude někdy někde dopřáno, chudáčkovi
..jej, tak to je mi líto Juli, že si nemůže užívat s mámou...o co přichází ona a o jakou legraci my
Jinak jak jsem vám psala o tom strachu Juli před psy...jak si lehne a leží jak mrtvá a nejde s ní hnout..... přišli jsme na to, že to udělá jen před psy, když k ní dojde fena tak to neudělá!! Tak je to strach nebo sexuální??
Eda
klapou na sebe zubama, ceněj pysky a vůbec jsou děsně zlý
....no vidíš a chceš Edku seznámit s Juli...dyť ona, chůdě neumí ani vrčet...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:38
- Nahlásit
tak ten náš se nakrývá s jedním známým LR - hlava nehlava. Naposledy ho chytil pod krkem a držel, nepustil dokud se mu nepodařilo vysmeknout. To bylo fakt dobrý, ale nic si z toho nedělá, jak jeden není ve střehu už ho má na zádech (nebo taky na hlavě).
tak se chci zeptat kamárádka má berňačku ( zatím je to štěně) a když jsme šli ven spolu tak ten můj pořád prudil, takže mu to budu muset tvrdě zatrhnout ? jinak z vycházky by nebylo nic. nemám s tím moc zkušenost, protože společně s nikým nechodíme
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:16
- Nahlásit
Juli
...no vidíš a chceš Edku seznámit s Juli...dyť ona, chůdě neumí ani vrčet...
Edička by Juli ochránila před ostatníma psama doufám, že to vyjde a potkáme se
Ketrin
jak jste přišli k té křížené fence? už našla pánečky?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:26
- Nahlásit
Eda
potkáme se
...to by byla daleká procházka..
Já bych byla ráda, ale není to jednoduchý.. domlouvala jsem si hlídání na ten sraz labradorů, co jsme se tu bavily...babička odmítla, že kvůli psům hlídat nebude. že s dětma nejezdíme a kvůli Juli pojedem.. No jo, báby!!! S Terkou by to šlo, ale s Nikem to nejde. Byli by jsme z něj na prášky všichni a nic by jsme si neužili...
Jsme mamce vysvětloval, že to bude pro nás chovatelský a cvičitelský přínos, že nám tam někdo předvede jak se učí aport a ona mi řekla, že si to mám někde přečíst nebo vám zavolat... A že když ho nebude umět, tak se jí taky nic nestane...
No mám já to v životě jednoduchý....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:33
- Nahlásit
Juli
hmm, tak to chápu... ale jste závislí jen na téhle jedné babičce? to přece nemusí být ještě pro vás konečná! mně taky Ketrin ukázala, jak se správně dělá aport... a ejhle, dneska ráno mi Edka zadělala na bezva velkou modřinu na holeni... (ale pravda, byl to klacek, ne aport... )
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:38
- Nahlásit
Eda
No já jsem si říkal, že by mi to dost dalo. Jako samouk jsem děsně levá, v každé knížce je to jinak..není nad praktickou ukázku..
Kdybych byla schopná dojet, tak ho nechám doma tatínkovi ať si užije, ale jinak jsem na téhle babičce závislá..ta druhá je bohužel, coby zodpovědná babička nepoužitelná..
Máme slíbený s Juli jet do Brna v září, podívat se na klubovku...a pak jedině někdy o prázdninách, kdyby ses vydala do Jeseníků..to se chystáme všichni na výlet..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:41
- Nahlásit
Juli
no, já pojízdná sem, ale Jeseníky, to se mi zdá už docela z ruky jen tak na výletek...
ale do Brna pojedete přes nás, ne?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:56
- Nahlásit
Eda
Brna pojedete přes nás, ne?
...leda bysme to pojali jako okružní jízdu po Česku...já bydlím u Šumperka proto ty Jeseníky...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:10
- Nahlásit
Juli
hmm, tak jsem koukla na mapu a od nás do Šumperka je to nějakých 250 km, což bych na výlet asi neukecala (poblíž je hezká vesnice, Bludov se jmenuje... )
nevěděla jsem, že to do Brna máte jen kousek...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:26
- Nahlásit
Eda
I ty jedna šťouro... Taky je tam Postřelmov, Nový Malín, Sudkov, Vikýřovice....
nevěděla jsem, že to do Brna máte jen kousek...
..no, zas takovej kousek to není, ale blíž jak Praha ano..
Večer musím donutit chlapa stáhnout fotky Juli..nazvala bych to: Pomocnice v domáctnosti...
Jo a včera mi zlatíčko zase hopslo u linky na záda...já jsem totiž vařila ono to vonělo a Juli jsem nedala... je to pěknej ofrk!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:29
- Nahlásit
Juli
nojo, ale Bludov... to je název jedna báseň jsem myslela, že Mokropsy u nás vedou...
je to pěknej ofrk!!
tak jednak nevím co to znamená, ale vypadá to dost hanlivě, takže tak čokoládce neříkej, nebo...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:40
- Nahlásit
Eda
Vy neznáte slovo OFRK???
No to je jako drzoun jeden drzej...to zas tak škaredý není, ne?
Já jí říkám jen hezky...ondatro, vydro, trdlo...atd. A taky kozenko jedna moje chlupatá...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:42 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Juli
no, teď už to vím...
dneska byla Edka vydra exclusive z Berounky vyhnala všechny kačeny, vytahala všechny klády, klacky a další kusy stromů, vypila asi pět litrů vody a mohlo se jít domů
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:49
- Nahlásit
Eda
Viděla jsem její video..to Juli je o takový řádění ochuzená..my tu máme jen hnusnou Moravu.. V létě jí dáme ven aspoň velkou vanu..
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:11
- Nahlásit
Tak teď se mi Juli poblila...měla jsem štěstí, chytla jsem to do krabičky...ale chtěla ven a tam ještě vyblila hleny. Tak doufám, že to nic není...
|
Evulka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:15
- Nahlásit
http://fotoalbum.o2active.cz/moje-alba/?albumid=78 3630efc0a3800849462ce39dc66368
Tak tady je pár slibovaných fotek Idaxe.....jo jinak přihlašovací jméno je evulka a heslo 1123581321 (jedna středověká číselná řada- matematiku prostě miluju)
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:26
- Nahlásit
Evulka
Tak už jsem fešáka zhlédla... a Idax je moc pěkné jméno..
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 16:26
- Nahlásit
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 17:12 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Evulka
moc krásnej pesan!!!
matematiku prostě miluju
matematiku prostě nesnáším a vyhýbám se jí jako čert kříži!
Juli
jako vždycky, hospodyňka-pomocnice nezklamala ještě štěstí, že jí nenapadlo se narvat do myčky
hmm, řeka je blízko, a poměrně čistá! a to je Morava tak děsně špinavá? ani pro psy na koupání to nejde?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 17:51
- Nahlásit
Eda
ještě štěstí, že jí nenapadlo se narvat do myčky
...TAM SE RVE, POUZE KDYŽ TAM JE ŠPINAVÉ NÁDOBÍ...DOJÍŽĎÁK
a to je Morava tak děsně špinavá?
Ani nevím, ale veterinář nám to loni rovnou zatrhnul, že léčí psa s ušima,co se tam koupe. Tak nevím, ale bojím se o ni, tak jsme poslechli..
|
Evulka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 18:42
- Nahlásit
Juli
Jak sem vkládáš ty fotky? Mimochodem máš krásnýho pejsánka.....
|