Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:46
- Nahlásit

Juli
DOJÍŽĎÁK
jůůů Julí je socka domácí! nic si z toho nedělej, Edka je socka venkovní. všude se nacpe, vecpe, vlísá do přízně. nejlepší je, když je trošku pěkně, tak po velký procházce, kdy i já sotva pletu nohama hnědka dělá "sociální případ" to znamená, že udělá kec mec lívanec u branky a kouká smutným pohledem, který říká:"nic mi nedali najíst týden, nechodí se mnou ven, mlátí mě bejkovcem..."

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:08
- Nahlásit

Juli
Juli taky předmývá nádobí v myčce?! Jako naši! Se tam vždycky tlačí, kdo tam bude první a dolíže si omáčku atd.
Eda
Tu fenku našel známý (myslivec) a je u nich. Já mu jen pomáhám... teda snažím se... dobré je ale tohle: on má loveckého psa na myslivost (münsterlanda) vedeného takovým tím echt mysl. stylem - je v kotci, nesmí do bytu, rodina se s ním nesmí mazlit, neberou ho na dovolenou atd.
A tahle fenečka si ho okamžitě omotala kolem prstu, hned ji krmil sisinkama, choval ji, nechal se olizovat a je z ní uplně vedle. Jinak páník se zatím nenašel, rozhlášeno je to všude po okolí, tak uvidíme.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:12
- Nahlásit

kouká smutným pohledem, který říká:"nic mi nedali najíst týden, nechodí se mnou ven, mlátí mě bejkovcem
to dělá Salina celej život a návštěvy jí to baští. Vždyťs ji viděla! To je tou barvou - žluťákům by na to nikdo neskočil...

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:10 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin, Juli
teda holky, to jsem něco zanedbala, ale hnědka do myčky dojíždět nechodí musí jí to některý z vašich mazlíčků ukázat
krmil sisinkama
to musel být pěkný pohled no, ale kdyby se pán nenašel a fenka zůstala u nich... to by třeba myslivec vyměkl a i jeho lovečák by získal nějaké psí výsady
to dělá Salina celej život
jojo, vím, ona má mimikry
ne, ale vážně, s tímhle mě Edka štve! je třeba jen unavená po procházce, kde řádila jaknevímco a nejde do pelechu, ale nalepí se na branku a tam je nejsmutnější (ve skutečnosti unavená) a "vypráví" to lidem, co jdou z práce od vlaku.

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:14
- Nahlásit

tak myčka je u nás taky v kursu, ale nesmí to vidět páníček. Šustění sáčkem, otevření ledničky,myčky to vystartuje spolehlivě

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:43
- Nahlásit

otevření myčky jasně, ale když otevřu po mytí, tak čuchnou a otráveně (fuuuuj, čistý...) odejdou

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:00
- Nahlásit

Ketrin
no já jsem rada že aspoň čisté nám nelíže

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:22
- Nahlásit

cherryKetrin
tak to je jasný, jsme dvojky másla, co se týká myčky... néé, že by mi to nějak vadilo

Juli
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:46
- Nahlásit

Ketrin
taky předmývá nádobí v myčce?!
...no, jsem četla nějaký článek, kde se píše kategoricky: nenechat se olizovat, absolutně nepoužívat psí nádobí...cha!! To přeci nejde!! To by nebylo o té lásce / tím teda nemyslím to olizování nádobí v myčce / Juli se první hrne na obličej a líže a líže... Já nemám sílu jí to zatrhnout, když už mě nevítá polibkem chlap tak si to kompenzuji u ní
Eda
hnědka dělá "sociální případ
...tak jí netýrej!!

Teď byl u nás na návštěvě a chlap a říká při pohledu na Juli: Dobrej hlídač, jde s ní strach.... no já šla do kolen.... My zamykáme hlavně z toho důvodu, že se bojíme aby nám ji někdo nečajzl!!!
cherry
Šustění sáčkem
...otevření ledničky.... a to je trysk.. i když ona je jak vařím vždycky u mě a leží mi na nohách a když dělám že nevidím, tak mi hopsne na ty záda...

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:58
- Nahlásit

Juli
tak nevým, jestli nemám nějakýho momentálně zavostalýho brabradora
protože: a) neleze do myčky, b) nezajímá se o otevřenou ledničku, c) šustící pytlík jí nic neříká (jó, to náš starej hluchej jezevčík na to byl panečku machr!) d) na záda mi taky nehopsá, e) a když se rozvaluje v kuchyni při vaření, tak na povel si jde lehnout na pelech
nabízí se otázky jesli jí a) týrám b) je vychovaná?

Juli
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:03
- Nahlásit

Eda
Jasně že A!! Snad se mi nesnažíš naznačit,že je Juli nevychovaná
Ty to si kolikrát my říkáme, že jí týráme když obědváme a ona sedí vzorně na pelíšku, kouká na nás a tečou jí sliny....je mi jí vždycky tak líto..
Dnes jsem jí přivezla ouška z prasátka...jak jí v poledne vyvenčím, tak jí dám.ona je miluje...jako ostatně cokoliv co může zblajznout!!

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:05
- Nahlásit

Eda
myslím, že a) je správně

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:11
- Nahlásit

Juli cherry
jste obě na mě zlé!
Dnes jsem jí přivezla ouška z prasátka
díky za připomenutí, včera jsme byly s Edkou nakupovat. ona jde do obchodu se mnou, protože ví, že jí z toho vždycky něco kápne navíc, když je tak ďééésně slaďoučká a neodolatelná! včera jsem málem odešla bez placení, jakou rotyku tam hnědka způsobila s druhým LR, který tam "pracuje" se svým pánem

Juli
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:17
- Nahlásit

Eda
včera jsem málem odešla bez placení
..jé, pujč mi ji když půjdu nakupovat!!! Copak dělali, zlatíčka??

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:24
- Nahlásit

Juli
Copak dělali, zlatíčka??
skákali po sobě, ňafali se, oblizovali, hopsali po obchůdku takovým způsobem, že jich bylo všude plno...atakdále atakpodobně načež tam přišly ještě dvě paní s minipejskama na kšírách. jeden knírač a druhý cosi a to bylo tóčo zamotaný vodítka, klapání zubaba, čmuchanda, lítání... takový normální nákup, no

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:26 - Změnil/a: cherry
- Nahlásit

URL

nejde mi to vložit tak aspoň tak..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:29
- Nahlásit

cherry
Je hezkej. On je Chauni Churchill Kelečský poklad?

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:30 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

cherry
posíláme krasavci 100 pusinek!
Mějte se tu dneska pěkně, musím jít za prací

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:32
- Nahlásit

Ketrin
ne ne on je v PP Cherry kel.p. Chauni jsme ale vymysleli my ale do PP to bylo napsáno k jinému. Vím, že Chauni kel.p. vystavuje a dělá zkoušky, ale bohužel to nejsme my.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:35
- Nahlásit

cherry
Chauni kel.p. vystavuje a dělá zkouškyno právě, proto mi to hned naskočilo - takový jméno člověku utkví šikovný bratr

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:38
- Nahlásit

Ketrin
jojo trochu závidíme.. ale bohužel byl to náš první pes, tak snad ten příští, hlavně to chce spoustu času a taky někoho poblíž, což my máme všude daleko..

Juli
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:41
- Nahlásit

cherry
Fešák!!
Eda
...to my máme smůlu, že ženichy shánět nebudem, že??

cherry
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:49
- Nahlásit

děkujeme za pochvalu, konečně vyšlo nějaké foto. Ten černoch se fotí dost špatně - často vyjdou jen svítící oči a foťák u sebe pořád nemám

Juli
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:07
- Nahlásit

cherry
Ten černoch se fotí dost špatně
...tak já myslela,že je to tmavá čokoláda!!!...no jo ,tady se pozná odbornice

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:10
- Nahlásit

Ten černoch se fotí dost špatně
Buď v klidu, jednou se zadaří, já mám první jakžtakž podařenou fotku černé Sali až z loňska, kdy jí bylo 10 let

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:18
- Nahlásit

jo a Juli
nenechat se olizovat atd.- tyhle články a rady fakt "miluju"... hlavní účel vlastnictví labradora je přece ten, aby se člověk měl s kým mazlit a ňuchňat, to je jasné zrovna jsem před chvílí přijela z práce, něco na mě leze a šla sem si lehnout. A Borgo je tu u mě, strká mi do postele tu svou krásnou hlavu a je tak sladkýýýý akorát se bojím aby ode mě něco nechytil, tak ho asi pošlu dolů.

Juli
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:35
- Nahlásit

akorát se bojím aby ode mě něco nechytil
Ketrin
...to já se minulej měsíc hned ptala I.V. jestli to nemůže ode mne chytit, když mě tak ošetřovala.... Prý od ní to Chasynka nikdy nechytila a ošetřování probíhalo úplně jak u nás...Juli byla u mě v posteli a snižovala mi teplotu olizováním
nenechat se olizovat atd.- tyhle články a rady fakt "miluju"...
Teď sem četla, že psí sliny naopak urychlují hojení ran a popálenin a že je prokázáno, že děti žíjící se psem a nechající se oblizovat jsou mnohem zdravější než ty ostatní.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:15
- Nahlásit

Viděli jste na www. kchls.cz v sekci retrieveři v novinkách toho krásného pejska LR,co ho někdo šlohnut ze zahrady?

Juli
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:22
- Nahlásit

Zuzana T
Je nádhernej. Ty lidi jsou takový s...., pořád říkám, že máme vlastí zahradu a dvorek ale Juli tam samoutnou nenechám ani minutu!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:05
- Nahlásit

Musí to být příšernej pocit nevědět co s ním je. A radši ani nedomýšlet.

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání