Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:22
- Nahlásit

Ketrin
Wau.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:24
- Nahlásit

Ketrin
Jak jsem psala....mě připadala na první pohled, jak kdyby měla 5 týdnů. No snad v těchto dnech zajde k veterinářovi a uvidíme, co řekne.

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:25
- Nahlásit

Ketrin
nejspíš je mnohem mladší než paní tvrdí
To by jí ale mohli hodně ublížit, ne ? Třeba očkováním, když ani neví jak je stará..
S tím odběrem Ti věřím. Já vím,jen co si přečtu na netu. Třeba kastrování. 4 veti a každý řekne něco jiného... 2 kastrovat ihned a 2 samozřejmě u labradora až ve dvou letech až dospěje... A to jsem se ptala "údajné" kapacity u nás v okrese,co mi doporučil náš vet. Už vím, že u něj to nebude...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:34 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Nechci být špatným prorokem, ale podle mě je to typická množírna pro prachy - neznalost, lži o věku štěněte, "kradení" cizích fotek a vydávání je za vlastní štěňata, bláboly typu hnědý labrador je menší a lovečtější...
I přesto můžou mít štěstí a můžou mít nakonec fajn pejska (i když typický LR to asi nebude), ale třeba taky ne.

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 10:38
- Nahlásit

Ketrin
typická množírna pro prachy
..taky jsem si ještě loni myslela,že to štěňátko co mi nechává chovatel nemá papíry jen proto, že bylo nadpočetný..
Je fakt, že já jsem si myslela, že papíry znamenají povinnost výstav a štěňátek a to my neplánovali..

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:22
- Nahlásit

Verca
No to si dělaj srandu, že to štěně váží 3,5 kg. Pani chovatelku bych chtěla vidět a asi bych jí něco od plic řekla. Ano klasická množírna. Hnědý LR nemůže být lovečtější, to je jako by někdo řekl, že černý LR je lepší na prasata, protože splyne s čuníky, hnědý na bažanty, protože se v poli líp schová a žluťáci budou asi na velbloudy, protože se v písku ztratí. Lidi jsou nepoučitelní a podle fotky to nebudou LR, ale šméčko, což je samozřejmě jedno, pokud ze štěňucha vyroste zdravý pohodový pes a pokud páníkům nebude vadit, že nemají doma to co si představovali. Jenom nechápu na co potřebují lovečtějšího psa? Pán je myslivec? Vyhrabala jsem svůj poslední vrh. Porodní váha nejlehčí fenky 380g, byla poslední a je to moje Šína, v 7 týdnech ta stejná fenka 5150 g a byla nejlehčí. Ta váha, kterou píšeš odpovídá štěněti 5 týdnů.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:25
- Nahlásit

Juli
Gosana je na tom pořád stejně, možná nepatrné zlepšení. Dneska zase přijede vetka, ale bude to k ničemu.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:36
- Nahlásit

Lucinda
nene, oni nechtěli lovečtějšího psa. Chtěli labradora, nejdřív žlutéhio, ale jak viděli hnědého, tak se rozhodli pro něj a ta paní jim řekla, že hnědí jsou lovečtější a rádi honí zvířátka a žlutí jsou mazlivější.

Ketrin
nevím, jestli ty fotky ukradla, ale jako ta jejich fenečka nevypadají... Každopádně ta paní mi připadá jako typ: ráda aportuje, tak je to labrador....

Já taky doufám v to, že bude zdravá a bude jim dělat jen radost.

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:52
- Nahlásit

hnědí jsou lovečtější a rádi honí zvířátka a žlutí jsou mazlivější.
Verca
..tak to musím tu naši kozu rychle odbarvit!! Ta se minula barvou...zvířátka nehoní ale furt se mazlí.
Nevíš, jakou charakteristiku má k černým??

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:43 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Verca
ojoj, tak během čtení vaší diskuze jsem asi 4x řekla sprosté slovo samozřejmě na adresu paní vydělavatelky peněz snad jen doufám, že fenka bude v pořádku a tahle paní, resp. její přístup a pokus o péči se na ní nějak negativně neodrazí
jak může proboha soudit povahu podle barvy srsti??? to si myslí, že lidi nemají mozek nebo co? je mi špatně z takového chování... noví majitelé si myslí, že mají LR... ach jo, už to raději nedopisuju...
snad jen, že nějak podobně pak vznikají "reportáže" typu "Labrador pokousal chlapce a způsobil mu vážná zranění"

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:47
- Nahlásit

no a další perlička je, že ty štěňata snad nějak rychle dala od mamky, protože jí to bolelo, jak jí pily z cecíků. Že z těch štěňat má strach nebo co... Já jí totiž řekla,že a´t se zeptá, jestli ty štěňata vyrůstají mezi nimi a tohle jí odpověděla...

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 13:56
- Nahlásit

Verca
Tak do toho bych měla tuplem strach jít!! Mají ti Tví známí děti? Já bych se teda bála, co to bude za povahu...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:01
- Nahlásit

Juli
helejď, dneska je to nějaké chmurné, pošli mi prosím nějaký srandovní video Julinky

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:01
- Nahlásit

Juli
nemají děti, tohle je takové jejich "dítě".

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:08
- Nahlásit

Eda
Ahoj Edko hnědko, máš splín??
V počítači už nic moc veselého nemám....jen rotující misku s jogurtem po předsíni...ale je to moc špatně vidět. A pak Juli jak chytá bubliny z bublifuku..
Ve videokameře mám dobrý věci,ale nevím já netechnik,jestli se to dá nějak stáhnout do PC????
Verca
Tak to jo! Ta chovatelka musela být teda hustá...kdepak je teda chudáčky měla,když nebyli ani u mámy...Když jsme si odváželi Juli, majitel /chlap!!/ o štěňátka brečel když se loučil.Juli byla taky fantasticky socializovaná, nebyl sní nikdy žádný problém. Čistotná, doma byly asi 4 loužičky a to jen do chvíle než jsem přišla na to že ji přitahují koberečky..pak už nic!
Ach jo! Jak jsou chovatelé a CHOVATELÉ

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:12
- Nahlásit

Juli
ona nebyla ani učená na plíny apod. Prý jí čůrali ty štěňata všude.... a v baráku má parkety, které psům prý děsně kloužou a jak k nim přišla mamina štěnd, tak jí museli držet, aby na ty parkety nespadla, jak jí to klouzalo.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:13
- Nahlásit

Juli
nojo, splín... je škaredě, ještě tady se dočtu takové věci, leze na mě nějaká choroba, nestíhám práci, kt. jsem stihnout měla... asi na to hodím bobek, vezmu hnědku a její černou kámošku a vyrazíme do lesa načerpat trošku energie

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:48
- Nahlásit

hnědí jsou lovečtější a rádi honí zvířátka a žlutí jsou mazlivější. fakt odborné informace. Takže štěně bylo brzy odstaveno, nebylo s matkou, od sourozenců odebráno cca v 5 týdnech, o odčervení se neví nic, a co tam je geneticky taky ne. A od tohohle někdo čeká nějaké terno?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:51
- Nahlásit

Eda
Na mě taky něco leze a na práci bohužel bobek hodit nemůžu.... ale do lesa půjdem taky už za chvilku
a pište něco veselejšího, jo? dnes má pochvalu Lucinda
za: a žluťáci budou asi na velbloudy, protože se v písku ztratí

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:54
- Nahlásit

Ketrin
no má napsáno v očkováku, že bylo 3x odčerveno, jednou očkováno, ale taky, že se narodilo 28.12.... takže kdo ví,jak je to s odčervením...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:04
- Nahlásit

Verca
Když z paní padají takové perly jako hnědí jsou lovečtější a rádi honí zvířátka a žlutí jsou mazlivější a počáteční nervozitu prvničky řeší tím, že štěňata odstaví,... atd.atd...
tak já bych jí bohužel už nevěřila nic.

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:23
- Nahlásit

hnědí jsou lovečtější a rádi honí zvířátka a žlutí jsou mazlivější
..mně by zajímala ta charakteristika černých! Ale Lucinda to vystihla!!

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:34
- Nahlásit

Ketrin
To je fakt, Lucinda má kladný bod za vtipnou velbloudí hlášku! nejraději bych se takové "informace" o paní množitelce ani nedozvídala. jednak myslím na ty malý hnědoušky, jaký jim asi připravila život, ale co oči nevidí...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:54
- Nahlásit

Eda
No já nad těmahle případama vždycky zuřím, akorát už to tady tolik neventiluju jako dřív... je to hrozný jak jsou lidi nepoučitelní a blbí

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:02
- Nahlásit

Ketrin
je to hrozný jak jsou lidi nepoučitelní a blbí
víš, blbí, jak se to vezme... já jsem taky byla úplný začátečník, ale jde spíš o to, aby lidi používali hlavu a "mysleli" hlavou a ne srdcem. je jasný, že když ty sladký mimi uvidíš, jsi ztracená... a minimálně je chceš "jenom" zachránit...
prostě bych nešla do podezřelýho štěněte a aspoň bych se paní ptala. např. a proč jsou hnědý LR víc na lov a proč jsou drobnější...? prostě myslet, no...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:44
- Nahlásit

je to hrozný jak jsou lidi nepoučitelní a blbí
víš, blbí, jak se to vezme
Nemyslím to jako nadávku, nechci se nikoho dotknout, spíš jen jako povzdech... Každej jsme někdy nějak začínali. Já jsem taky nevěděla vůbec nic, ale pořizovat bez PP nás vůbec ani nenapadlo. Chtěli jsme konkrétní plemeno, tím pádem i papíry... a o nějakých výstavách jsme tehdy skoro ani nevěděli že existují. A dnes už je v porovnání s dobou např.před 10 lety spousta informací - široce dostupný internet - kdo jen trochu chce, zjistí si co a jak. Ještě před 10 lety bych nikomu ani nezazlívala, že skočí na povídačky o nadpočetných štěňatech apod. Ale
takový tohle "chci labradora a hlavně aby stál co nejmíň a ostatní je mi fuk" -?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:55
- Nahlásit

Ketrin
Čau,jdeš také s labrouškama na Pětileté tažení s retrívry,pořádané Evou a Jindrou ?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:08
- Nahlásit

Zuzana T
??? já nic nevím-? nějak mi nefachčí jejich stránky. Kdy to?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:11
- Nahlásit

Ááá už to vidím. Doufám že se dostavíme!

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:17
- Nahlásit

Ketrin
Jaký doufám ( v tom bude zase nějakej hokejista co!? )

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání