| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 12:06
- Nahlásit
Lucinda
Pojala bych to jako dobrodružnou výpravu a dala jí i nějaký název. dobrý nápad! třeba Přes tři vrchy za labradory
Juli
ne, vážně, zkus to nějak vymyslet...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:28
- Nahlásit
Lucinda
Problém je v tom, že já opravdu od řidičáku v autě neseděla a je to pěknejch pár let.....ani nevím,jestli to sem můžu dát..
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:30
- Nahlásit
..to bylo blbě odklepnutý..
Eda
Myslím, že by to šlo, pokud se něco nevyvrbí, ale musela bych s chlapem...já se jezdit bojím...
Jen tím traktorem, bych si připadala bezpečněji..
Já se podívám na mapu, kde to je...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:53
- Nahlásit
Edička vám všem posílá táákovýhle oblíznutí pro dobrou náladu a príma den... (musely jsme trošku prohnat kačenky, když se udělalo tak pěkně )
a ještě jednou...
(akorát škoda, že je to tak maličký, ale nechce mě to nevím proč pustit sem do galerie )
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 07:54
- Nahlásit
No škoda, že mám zrovna školu, na takovouhle akcičku bych asi jela...
I když nevím, berou tam nevychovaný, neposlušný psy?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 08:02
- Nahlásit
Jandula
berou tam nevychovaný, neposlušný psy?
no tebe by spis melo zajimat, jestli berou i nevychovany a neposlusny panicky ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 09:17
- Nahlásit
Jirikovo
no já myslím, že už jsem dospělá, vychovaná atd. atd. atd. Nebo myslíš, že ne?
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 09:55
- Nahlásit
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 10:08
- Nahlásit
pokus, nepovedlo se - nemůžu vložit fotku tady do galerie
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:18
- Nahlásit
Jandula
Nebo myslíš, že ne?
ja ti nevim, ale myslel jsem, ze vychovany a poslusny lidi, zvlast kdyz o sobe prohlasuji ze jsou uz dospely, kdyz neco slibi, tak to dodrzi ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:15
- Nahlásit
Jirikovo
Sem hlava děravá... napíšu ti mail...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:46
- Nahlásit
cherry
nemůžu vložit fotku tady do galerie
já taky ne ach jo...
Jirikovo
zvlast kdyz o sobe prohlasuji ze jsou uz dospely,
taky jsi neodpověděl na sms... už jsem to vzdala tě dokopat na spin...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:52
- Nahlásit
Eda
jenze u me je to neco jinyho .... zkus nekde najit, ze bych o sobe tvrdil, ze jsem dospely, vychovany a poslusny jedinec lidskeho rodu .....
ale nejak to musim cely vymyslet, urcite bych rad prisel. problem je s tou registraci dopredu, protoze ja to den predem fakt vetsinou nevim, do kolika budu smrdet v praci .....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:26
- Nahlásit
Jirikovo
zkus nekde najit, ze bych o sobe tvrdil, ze jsem dospely, vychovany a poslusny jedinec lidskeho rodu
hmm, to je fakt nedohledatelný...
myslím, že s tou registrací předem to nebude tak horký (jen úterky večer bývají plný)
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 21:46
- Nahlásit
Tak to je Gosana. Dneska se nám konečně podařilo jí narovnat tu nohu a chvíli jí držet napnutou, ale bohužel svaly jí to neudrží a tak pokud povolim sevření nohy, tak skoro upadne. Hodně zhubla, ale snad se to bude lepšit.
Už se nám kolem domu sbíhají nápadníci.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2007 11:10
- Nahlásit
Lucinda
jéé, ta je nádherná! vůbec koním nerozumím, tak se mi zdá být moc pěkná (a třeba sem se i trefila, že jo? )
Edka se projevila se sklony ke canisterapii, z čehož mám radost (že je celkem šikovná!) Jen ji ještě naučit podávat různé věci a je to
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 07:56
- Nahlásit
Ahoj všem, na youtube.com je nove Edí video jmenuje se Eda in Berounka
Přejem vám pěkný pracovní týden...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 09:25
- Nahlásit
Lucinda
Ahoj dlouho jsem tu nebyla jak to vypadá s koníkama? co vet
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:04
- Nahlásit
Hele, ty jsou, co? (ze zdejší inzerce)
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:34
- Nahlásit
Ketrin
Hele, ty jsou, co?
...brum, brum, brum....medvídci k sežrání!!
Tak musím to naše sluníčko pochválit!! Po měsíci jsme zase konečně vyrazili do MŠ a ona celé dopoledne byla tááák hodňoučká! Žádná díra ve zdi, rozcupovaná deka v pelechu....prostě pusinka!!
Eda
..musím se kouknout na Edku..
Jinak ráno jsem myslela, že mě raní, když sem koukla z okna...sníh!! Já už nachystané jarní boty
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:03
- Nahlásit
Ketrin
chci oba dva čokoládky!!! jaktože máš čas prolézat místní inzerci? že ty máš něco psího za lubem?
Juli
jasná věc, Juli je hodnoučká čokoládka
včera jsme potkali sousedku s pesankou venku a ta mi říkala, že když vidí Edu, tak si potom musí doma vzít kousek hořký čokolády...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:11
- Nahlásit
Eda
tak si potom musí doma vzít kousek hořký čokolády...
..ccccc, jak hořký??? Snad té nejsladší!!!!
Já Ti nevím, ale já bych ji samou láskou sežrala..když ona tak krásně kouká..a včera loudila koblihy... Dala bych jí celý pekáč,ale byla jsem za škaredou paničku....nemohla bych jí zkazit žaludek tím smaženým..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:21
- Nahlásit
Juli
jéé, tys dělala koblihy? to bych si dala říct, u nás se bohužel moc na sladký nehraje Eda ráno vyloudila jen zbytek mýho jogurtu, ale naštěstí to nikdo neviděl. a ona je inteligentní, takže ví, že je to jenom mezi náma
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:42
- Nahlásit
Eda
No vidíš, musíš dojet!! U nás je sladký velice oblíbený a to ve všech skupenstvívh a tvarech Tj. buchty, zákusky, čokoláda, sladké obědy...děti to milují a já jim zdatně sekunduji Koblihy dělala mamka. Měli jsme celý plech a já ještě dělala večer bábovku, aby bylo co snídat..
naštěstí to nikdo neviděl
.rodina ti brání? To u nás mi nadávají, když nedovolím...že sem chtivá
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:20
- Nahlásit
Juli
rodina ti brání? nejen oni, ale i já sama... nemám moc ráda, když jím a hnědka mi slintá na nohy...
U nás je sladký velice oblíbený a to ve všech skupenstvívh a tvarech
u nás taky, ale za chvilku by z nás byly sudy sádelnatý... holt všechno dobrý je hned vidět
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:24
- Nahlásit
Eda
..ale ty sportuješ! Tak to dostaneš dolů, to já už nemám šanci.. Juli nám na nohy neslintá. Způsobně sedí v pelíšku a slintá tam, je mi jí vždycky líto, když my jíme a ona kouká....
Máte taky sníh?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:41
- Nahlásit
Juli
no, Eda sedící v pelechu a slintající je ideální varianta ale ona se vždycky tak nenápadně krůčrk po krůčku přesouvá blíž k jedlíkům...
Máte taky sníh?
ne e a popravdě, už bych ho ani nechtěla suchý silnice a les jsou pro kolo k nezaplacení!
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 17:41
- Nahlásit
Mám dotaz, prosím, nesmějte se mi..
Jaký je správný postup línání??? Doteď z Juli vypadávaly a vyčesávaly se podsadové chlupy a dnes jí začaly i hodně padat horní , dlouhé a tvrdé chlupy. Je to v pořádku? Co jí zbyde???
Doufám, že už nebude mrznout a nenafláká sníh.... aby si nenachladila vaječníky
|
Evulka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 17:43
- Nahlásit
Ahoj všichni....tak já se sem tedy taky hlásím....se svým labradorem Idaxem
|
Evulka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 17:45
- Nahlásit
Jinak s tím línáním....nám taky takhle padaly chloupky....a má jich pořád dost...ani nevím kde to bere
|