| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:37
- Nahlásit
Juli
Ale jdi ty... to nic nebude, nesmíš ji pořád tak pozorovat! To jako když někdo zabouchá na okno a Borgo začne štěkat - mám si hned myslet, že se stává agresivní?
Eda
co se vlastně bude na té akci dělat
to je právě asi překvapení, ale určitě to bude fajn
Všem
Sali děkuje za přání zdraví a představte si, že jsme ji po dlouhé době vážili... já ji pořád drbu jak je tlustá a ona má jen 32 kg!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:37
- Nahlásit
Ketrin
no to budete koukat
Lucinda
změny zatím nepozorujeme,ale nezhoršuje se to,takže i to je úspěch.
Jinak včera si smečka o paničce myslela,že jsem se definitivně zbláznila,protože naše ranní venčení se protáhlo na celé dopoledne, zapomněla jsem si klíče, páník už byl dávno v práci, já bez telefonu, peněz, tak jsem nejdřív obcházela známý, ale samozřejmě nikdo nebyl doma a nakonec jsme se upíchli u navrátivší sousedky,která nám poskytla azyl a taky telefon,abych mohla zavolat Karlovi,aby nám přijel otevřít. Pesani z toho byli úplně vyplesklý,ale nakonec to zhodnotili jako akci pro jejich pobavení )))
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:39
- Nahlásit
jana33
že se vůbec neozveš, abych Tě takhle šmírovala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:41
- Nahlásit
fromeli
jsem ted vlezla na net ))))
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:41
- Nahlásit
Zuzana T
přečetla jsem si články o akcích Kačina... mám z toho dojem, že bysme to s Edkou nezvládly. aporty z vody, jelení nohy... ona to má jenom pro zábavu, neumí to dobře. tak by to ostatním kazila (teda já s ní). druhá věc je, že tam nikoho neznáme, jsem spíš taková plachá... ale vím o tom datu i o té akci a pokud budu mít čas, ráda přijedu
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:42
- Nahlásit
jsem ted vlezla na net
jo jo jo, jen aby
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:42
- Nahlásit
fromeli
jé, ahoj paní jezevčíková! zdraví vás labrouši
Ketrin
jo, překvapení mi nevadí, jen mám strach, abysme s Edkou nebyly levý...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:44 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
zdraví vás labrouši
o díky čokoládová taky máváme tlapou
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:45
- Nahlásit
Eda
místo pořádné práce procházím netové obchody a vybírám pro hnědku nějaký dáreček jen tak...
...já přijela z města....a hádej kdo dostal dárečky??? ale to nejoblíbenější: uši! neměli...
vždyť na co by nám byly ty naše ondatry a vydry, když ne na léčení splínu oblíznutím!
To je fakt, raděj bych ještě jednu ondatru za chlapa...
Proč není ten sraz někde u nás???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:48
- Nahlásit
Eda
Je to sranda akce,vůbec nejdeo to,co kdo umí,nebo si snad myslíš,že veverkonetopýr bude aportovat? Hezky si za jelení nohou vyběhne a pak si jí do křovíčka odnese A Samoušek sám do vody plavat nepůjde,leda by mu tam hodili pravou kačenu )) je to legrace,žádná přetahovačka,kdo bude lepší
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:49
- Nahlásit
Juli
Proč není ten sraz někde u nás???
chjo, tak musíte se pochlapit a přijet. kdybys slíbila, že přijedeš s Juli, tak bych si čas udělala na 100% a mohly by se hnědky konečně poznat!
raděj bych ještě jednu ondatru za chlapa...
no já nevím, někdy jsou i chvíle, kdy si říkám, že jeden pes je habakůk...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:49
- Nahlásit
mám si hned myslet, že se stává agresivní
Ketrin
..ne tak jsem to nemyslela...no víš, já jsem matka plašanka...prostě mám o své tředí dítě strach. Nikdy se ničeho nebála...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:50
- Nahlásit
jana33
dobře dobře... hlavně aby tam nebyli nějací "prestižáci", kteří by chtěli vyhrát
achjo, pěkně se mi tu s vámi povídá, ale musím jít "pracovat"
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:52
- Nahlásit
Eda
Hele tak labradoří akci ruším My provozujem akorát gaučing a poslušnost....Jelení nohu nikdy neviděla, do vody nevlezla...kačeny vyprovází každý den kolem plotu,když jdou na rybník... aportek: ukradnu a uteču..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:56
- Nahlásit
Juli
ale né, tak bychom to pojaly těžce jako společenskou akci, to by šlo...? Kdyby nám Ketrin jelení nohu neposlala, tak Eda taky neví která bije
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:00
- Nahlásit
Holky co blbnete,tam jde hlavně o disciplíny jako jízda na trakaři, tahání sáněk,hod oštěpem ))) apod. Tak neblbněte apřijeďte! Jen si teda nejsem jistá,jestli na zmíněnou akci budou holky brát ve velkým lidičky,co nechodí nacvičák,ale když se přihlásíte s tím,že znáte lidičky z cvičáku,tak by to asi problém být neměl
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:11
- Nahlásit
hod oštěpem
jejda, zase jsme něco zanedbali - Borgo teda oštěpem házet neumí... ale zato ho v mžiku ukradne, v trysku s ním všechny zmlátí po lýtkách a nakonec ho rozkouše
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:14
- Nahlásit
jana33
,ale když se přihlásíte s tím,že znáte lidičky z cvičáku,tak by to asi problém být neměl nikoho neznám...
Ketrin
trysku s ním všechny zmlátí po lýtkách a nakonec ho rozkouš
ne ne, to měla být hnědky disciplína, v tom mlácení a kousání je machryně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:17
- Nahlásit
Ketrin
no tak to umí Borgo vše,co bude potřebovat
Eda
znáš nás ne?To je jedno,žetřeba jen z netu,to taky platí )))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:18
- Nahlásit
Eda
Znáš mě, i když já zase nejsem ze cvičáku... to měla být hnědky disciplína no tak uvidíme kdo je machr - porovnáme si modřiny
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Eda
jéééžiš,nedělej si z toho hlavu,to není cvičák.Tam jde o srandu- především.
1. Kačinu jsem byla vedoucí fialového týmu,soutěžili jsme například v rychlostním přenášení psa,v lezení pro aport na strom,překonávání potoka třemi způsoby,skládali jsme básničku a co já vím ,co ještě.Pejskové mají své a lidi také.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:32
- Nahlásit
Dotaz pro celé forum: Co se s tou jelení nohou dělá..Juli by ji jen kousala..to asi není ono,Co?
Eda
Vy přece jenom toho umíte víc....my bysme tam mohly akorát popocházet, protože i panička je na sport levá...
...je to moc daleko
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:53
- Nahlásit
Juli
Jelení noha se aportuje. Je to jen taková náhražka (zvěře). Lepší než dummík, ale zas horší než třeba kachna.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:08
- Nahlásit
Ketrin
porovnáme si modřiny
á, tak paní chce machrovat? zrovna teď mám dobré období, kdy na P noze mám hned 3 modřiny. (vypadá to ale jako domácí násilí.. ) a z dneška na další zaděláno...
Zuzana T
tak to je dobře, že jde o "soutěžení" takového druhu to se budu snažit si udělat čas!
Ketrin+Juli
jo, holky, doufám, že Vy jedete určitě!!!
jana33
znáš nás ne? Vás znám nejen z netu...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:29
- Nahlásit
Jo, a zakázala bych všechny netový obchody s krásnýma psíma věcma... tolik bych toho pro hnědku chtěla... musím udělat uvážlivou selekci svých požadavků
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:04
- Nahlásit
Eda
Tak nám nahoď taky inspiraci... MY chcem kupovat na Juli pásy do auta,ale nějak jsem se ještě nerozhodla který budou nejbezpečnější. Nějak nemáme šanci celá rodina i s Juli jet na výlet....máme malý auto na tak velkého psa...
Juli trucuje, kapu jí do oka...panečku,ta dokáže být uražená....piškot vidí, slintá ale nevezme si ho...
Eda
Já bych jela,jen se podívat, ale je to moc daleko...
V květnu jedem do Prahy s malým, ale to zas jedem bez Juli..Ale určitě pojedem v září do Brna, když tam bude klubovka. Musíme se podívat na Juliinu rodinu a morálně ji podpořit. a taky pojedem někdy o prázdninách na hory do Jeseníků..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:28
- Nahlásit
Juli
Já bych jela,jen se podívat, ale je to moc daleko...
A co takhle si udělat odpočinkový psí den... děti nechat na starost ctěnému choti... nebo nemáš nějakou hlídací babičku?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:50
- Nahlásit
A co takhle si udělat odpočinkový psí den... děti nechat na starost ctěnému choti... nebo nemáš nějakou hlídací babičku?
Ketrin
Tak babičku mám..to problém není. Nechat děti choti, není dobrý nápad... A jinak bych si moc neodpočla, protože bych musela s chlapem..jsem na jeho dopravě závislá... Já mám řidičák ze školy a od té doby jsem nejela...a to už je móóc dávno! Možná traktorem bych ještě zvládla, ale ten nemám..
Ale můžu to zkusit s chlapem probrat.. Jenže nechodím na cvičák a ani nikoho ze cvičáku neznám
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:41
- Nahlásit
Juli
Možná traktorem bych ještě zvládla, Já ti nevim, mně už by dělalo problém to podřazování. Zkus to tím autem. Třeba jen dojet z vesnice do vesnice a třeba třicítkou. Taky jsem takhle jezdila. Udělala jsem řidičák v sedmnácti, ale řídit jsem mohla až o půl roku později. Vyfasovala jsem trabíka a jezdila třicítkou asi 15 km na koně, to bylo mimo město a to jsem se nejlíp naučila. To zmákneš a nebo si vem s sebou nějakou kámošku, aby jsi si byla jistější. Pojala bych to jako dobrodružnou výpravu a dala jí i nějaký název.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 11:00
- Nahlásit
Juli
Jenže nechodím na cvičák a ani nikoho ze cvičáku neznám
ale znáš i když ne osobně - ale o to líp
|