Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 10:23
- Nahlásit

Karol
No však ta blbá klec stála 3200,- Domeček je rozhodně lepší, skladnější a nenadřeš se s ním. Ale taky záleží, jak moc chcete vystavovat - kvůli několika málo výstavám se to fakt nevyplatí.

Juli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 10:29
- Nahlásit

Ketrin
Prosím, jaká homeopatika jsou na posílení imunity u pejsků? Určitě bych vyzkoušela.
Tak jsme se s naší slečnou byli podívat jako morální podpora týmu v Brně. Karol
A ten látkovej domeček jsme viděli, je perfektní..já bych jej použila i pro dítě....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 10:31
- Nahlásit

Juli
já bych jej použila i pro dítě....
Dobrý nápad! - pro děti už nevyužiju, ale až přijdou vnoučata...
homeopatika
Joalis Bambi Imun a je to i pro lidi.... hned najdu odkaz.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

Je to jednoduché - www.joalis.cz

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 10:39
- Nahlásit

Ketrin
A ta klec by na ty vnoučata snad nestačila???
Juli
No, my jsme ty domečky v Brně taky viděli. Tak se nad tím ještě zamyslíme. Chjochjo, to je ale drahý potěšení

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 10:44
- Nahlásit

Karol
Jasně, psi budou lítat po zahradě a vnoučata budou zavřená v kleci. To mi je budou snachy rády posílat na hlídání
Hlavně doufám, že ještě dlouho nebudu vnoučaty postižena

Juli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:26
- Nahlásit

Karol
Ketrin
Ty domečky sou fakt fantastický, ale ta cena taky.....ale kdyby můj hyperaktivní synátor dal pokoj, koupím i domeček
Joalis dávám. Já myslela,že znáte nějaké klasické kuličky v tubičkách ty by vyšly laciněji...
Ještě se chci zeptat. Máme problém s nějakými parazity ve stolici. Odčervujeme teď už po sedmé, malá má 4měsíce. Vždycky asi tři dny po odčervení a pak asi 16dnů po odčervení se nám objeví "něco" bílého, nepohyblivého, si 1-1.5mm dlouhého se zaoblenými konci???? Koprologie byla negativní....
Slyšela jsem něco o psaudoparazitech a taky že se něco co není typický střevní parazit začíná číndál častěji u štěňat do 1roku objevovat..... Nemáte stím zkušenosti??

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:36
- Nahlásit

Ketrin
No přesně, protože psi mají nárok na svůj klid a děti by je jinak pořád otravovaly - já to vidim, když přijede synovec a chodí kolem Bonda s rukama nad hlavou , protože se ho bojí...co myslíš, že udělá pejsek, když vidí ruce nad hlavou...a tak se malej bojí ještě víc. Takže pěkně oddělit a spravedlivě podlě toho, kdo reálně potřebuje víc pohybu

A to postižení ti dle mého odhadu vážně ještě dlouho nehrozí, takže na tu klec dávej pozor, ať vydrží

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:42
- Nahlásit

Juli
Hmhm, s tím (naštěstí) zkušenosti nemám. A nemyslím, že by tady jakákoli rada po netu nahradila dobrého veterináře. No ale když koprologie byla neg. ..? Určitě by se nic nezkazilo prostřídáním odčervovadla.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:46
- Nahlásit

Karol
to postižení ti dle mého odhadu vážně ještě dlouho nehrozí
Myslíš? Sousedka je o rok a půl mladší a už brzy bude bábou. Mým klukům je 23, 22 a 16. Naštěstí se dnes ti mladí do toho tak neženou jako my kdysi.
Jo a ruce nad hlavou znááám - neteře, synovci, děti známých a přátel.... ale já jsem přísná teta a stále dělám výchovnou kynologickou osvětu.

Juli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:59
- Nahlásit

Ketrin
Já vím,že po netu to nejde... já si přála slyšet "jéé, to my máme taky a prý to nic není.." takovou tu morální podporu. No dnes se to objevilo zase, takže šup stím do skleničky a znovu koprologie... ale je to divný, 2.9.odčervené Cestalem a po 16 dnech zase. A střídali sme i Polyverkam a taky se to objevilo. Ach jo, bojím se kvůli malému, pejsek kaká na dvorečku a i když to hned seberem, malý je postižený a trhá travičku, válí se na trávníčku a občas mu ten prst do pusy nemá daleko...
Už aby měl 23,22 nebo 16

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 12:05
- Nahlásit

Juli
No tak co ještě vyzkoušet Drontal. Nebo Lopatol. Nebo Banminth. Kvůli dítěti je to opravdu blbé. Když jsme měli předloni po vrhu invazi škrkavek, vždycky jsem to místo na trávě na dvorku po sebraném ho*nu ještě přelévala vařící vodou.

Juli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 12:25
- Nahlásit

Ketrin
Dostávala Banminth paste jako malá, pak cestal, polyverkam, cestal...to se mi ani nezdá možné co dva týdny odčervená a zas to mít. Ale jako červík škrkavky to nevypadá...
Taky sem nad tou vařící vodou přemýšlela....
Díky, snad to nic není..

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 12:53
- Nahlásit

Karol
My máme T - camp od Trixie: http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=7 265

vozíme v něm psy v autě - příjde nám to více bezpečné v případě nehody a Thotin se do něj vejde v pohodě, takže pro dospělého GR akorát!

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:20
- Nahlásit

Jumi
My máme T - camp od Trixie
To nevypadá špatně! A přecejen trochu lepší cena. Uvidíme.
Já nevim, proč to naše zvíře nechce venku jednoduše usnout. Vždyt Dorča tam chrněla úplně v pohodě! Každopádně dík za typ

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:26
- Nahlásit

Karol
Já nevim, proč to naše zvíře nechce venku jednoduše usnout.
Protože má moc věmů a je zvědavej a chce všechno vidět a všechno ho ruší! No uznej ty by si tam usla?

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:28
- Nahlásit

Karol
Jestli byste to kupovali na Allpetu, tak to koupím klidně na sebe - mám u nich slevu a sídlí myslím někde tam u vás a při osobním odběru je nějakých dalších 5% sleva, takže to už se dostáváme pod 2 tisíce!

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:16
- Nahlásit

No uznej ty by si tam usla?
Já asi ne , ale chlapi jsou v tomhle úplně jiný, přece! Třeba přítel od Soni (s Cairou) tam normálně spal a na dece...a nakonec její mimi Daník taky

Stan proberem v rodinné radě. A možná ještě po další výstavě. Trochu se bojim, aby to nebyl další krám do domu...kterej by třeba šel nějak nahradit něčím samodomo Ondra je totiž móóóc šikovnej a já taky , takže si umím i představit možnost Ondra návrh a výroba konstrukce, já šití potahu - si dělám trochu legraci, ale pokud by mělo jít JEN o výstavy, třeba by stačilo jen přehodit deku přes něco, něco hodit pod něj...pak asi pomoct dřevěnou narkózou a spí jak ve stanu

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:42
- Nahlásit

Karol
no já myslím, že byste to zvládli! on je to vlastně ohnutej dtát (po obvodu obou tědch dvířek)a dole taková překližka na dně, takže nic moc komplikovanýho! Můžete to případně někde klidně u nás okouknout na živo a pak už si to ukutit....Na výstavu by podle mě šel i koupit v hračkářství tan stan pro děti a ten se dá sehnat tak za jednu dvě stovky!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:43
- Nahlásit

Karol
Taky mám šikovného manžela. Výrobky samodomo mají jednu výhodu - jsou levné - a jednu nevýhodu: není to hotové ani po 20 letech. Ale nechci ti kazit radost a brát iluze.

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:52
- Nahlásit

Ketrin
Žádné iluze už nemám. Manžel je truhlář (teda teď spíš restaurátor) a kolik myslíš, že máme doma nábytku? A jak dlouho rozdělanou kuchyň...Ale zase těch nadějí a toho těšení, co si člověk užije
Ale nějak jsem si už všimla, že jak jde o psa, všechno je mnohem rychlejší

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:24
- Nahlásit

Ahojky, tak jsem se právě od "kynologů" dozvěděla, že mám nějakýho divnýho psa. Byla jsem u vody s černou LR, kamarádkou Edy, která je BEZ PP! Holky blbly, aportovaly, plavaly, rvaly se o klacek. Přihlížela skupinka rádoby kynologů, jejichž verdikt zněl, že ta hnědá je "ňáká divná, jakoby menší a určitě to není labrador. No znáte to, dneska je všude plno kříženců. To ta černá, ta větší, to je krásný labrador.... " bla bla bla... fakt jsem nevěděla, jestli mám nějak reagovat...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:56
- Nahlásit

Eda
Joj, znalci.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:11
- Nahlásit

Ketrin
Joj, znalci.
mám na ně nějaké velké štěstíčko, poslední dobou
jo, náš aport z vody má stále spoustu much, spíš masařek, a většinou to vypadá jako velká psina, že mi ho "zapomene" přinést, alébž s ním válí sudy

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:28
- Nahlásit

Eda
No a co kdybys stála těsně u břehu, aby neměla kam s ním uniknout? Vynese ho aspoň na břeh?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 21:25
- Nahlásit

Eda
Koukáš na dokument o Jávě?

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 23:08
- Nahlásit

Ketrin
to jo, vynesla by ho, snad by se dokonce stihla oklepat až pak. je fakt, že nikdy nestojím těsně u břehu. zkusím na ní tu fintičku, stoupnu si blíž, aby neměla šanci s tím blbnout
no, měla jsem spinning, stihla jsem náhodou až konec, byl tam zrovna Borobudur hned bych tam jela alespoň na měsíc dobýt baterky chjo...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 23:30 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Lucinda
Ehm, tak teď jsem z toho volajaká zmetěná. Koukala jsem na výsledky z výstavy na stránkách G.Lahodové a "tvoje" fenečka tam má uvedeno jen N a VN2 má jiná fenka. Tak nevím, jestli to je chyba anebo jestli to na tabuli měli blbě anebo jestli jsem to já blbě opsala. Každopádně fenka VN2 byla čokoládová. Máš info z výstavy i od majitelů? Jestli jsem tě uvedla v omyl, tak se moc omlouvám. Mrzí mě to.

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:05
- Nahlásit

Ketrin
Já jsem nějak před tím přehlídla to o tvých synátorech! No tos mě teda překvapila!!!!V tom případě by to mohlo být vážně zanedlouho...můj manžílek je taky ze tří kluků, nejmladší, je mu jako tvýmu nejstaršímu a mimčo je jen otázkou času...snad né moc dlouhýho

Taky jsem teď prohlížela ty fotky Borga a bráchy (jak mu říkají?) z výstavy...nemám labíky tak nakoukaný, ale v čem vidíš větší rozdíl?
Jsou to oba krasavci...ti rozhodčí to mají občas asi hrozně těžký

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:09
- Nahlásit

Jumi
tak dej, co se týče Lovoše, vědět. Kde se to vlastně probírá?

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání