| Autor |
Zpráva |
Marilyn
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:09
- Nahlásit
Lucinda
A je to. Díky. Akorát moc rozmazané
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:40
- Nahlásit
Eda
no bezva, jezdíte do Karlíka, Srbska a nezastavíte se u nás v Dobřichovicích? pesani by se vyblbli kdybys chtěla, tak dej vědět a můžem je jít vylítat společně...
tak když nás takhle srdnatě zveš, tak to mi se někdy stavíme
A kde to máte ten spin, že bych se třeba taky někdy přidala!
Ketrin
o modrym psovi jsem neslyšela ani nepamatuju a to co psal Kombajn je fakt hnus, ale chvilkama nevim jestli tomu věřit, protože ty jeho příspěvky jsou nějaký až moc skandální
Jinak začínám být z toho našeho mrněte mírně neurotická! Dnes jsme byli na houbách - byl moc hodný celou dobu se mě držel, no prostě andílek! Sice si jeden konec klacku zabodnul do země a druhej do tváře a nešlo mu to vyndat, takže než jsem ho zachránila, tak řval jak tur - ale to byl takový standart...Ovšem když na závěr celé akce, kdy si hub zrovna moc nevšímal sežral jedinou muchomůrku červenou, kterou jsme potkali tak to mě opravdu dostal!
Rvali jsme mu s přítelem oba prsty až do žaludku - ale holomek se ne a ne vyblinkat...no co, řekli jsme si cestou sem blil v autě 3x tak teď zvolíme trochu sportovnější styl jízdy a máme to v suchu - hmm zatáčky řezal přítel tak, že jsem se bála že se pozvracim sama a pes samozřejmě nic
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 19:13
- Nahlásit
Lucinda
já granulky máčím pořád, suché je nedostává
Jumi
klidně přijeďte raději ještě teď o prázdninách, kdy jsem častěji doma. sakriš, tak muchomůrku? ale abys ještě mohla přijet s nějakým psem, jestli to byla opravdu houba jedovatka...
spin jezdím ve vedlejší vsi ve Všenorech, tak přijď. rozvrh je na www.olympwel.cz , od září bude nový
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 19:57
- Nahlásit
Marilyn
dala jsem ti sem odkaz ze zvětšené fotky, aby byl pan fotbalista dobře vidět. snad se nezlobíš...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:04
- Nahlásit
Eda
Já jsem to Marilyn asi špatně vysvětlila a zapomněla jsem jí napsat, že si musí fotkuodkliknout na zvětšení a pak ty vlastnosti
Jumi
blil v autě 3x tak teď zvolíme trochu sportovnější styl jízdy tak to mě fakt dostalo pes sebedestrukta, asi už ho to s váma v tom lese nebavilo, tak se pokusil spáchat sebevraždu . Je mu něco? Zelená by byla horší né?
Marilyn Jsi pašák, jak jsi to krásně zvládla. To je Bobeš
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:51
- Nahlásit
Marilyn
Je pěknej.
Lucinda
Já to dělám prapodivně. V galerii si kliknu pravym tlač. myší na obr. a ještě jednou na vlastnosti, zapíšu si adresu třeba http://www.mujpes.cz/gal atd. pak najedu zpátky na diskuzi sem a kliknu na čtvereček, kolečko, trojuhelník tady nad oknem kde píšu (ikona). Zobrazí se mi v levo nahoře nějaká adresa a tu přepíšu na tu svoji a odkliknu a je to. Teď teda nevim, jestli to pochopíš. Holky to nějak kopírujou, ale to já nevim jak.
Chachaaa, tak ty jsi můj člověk! Doteď jsem si myslela, že takhle tupě to dělám jenom já ( a ještě se za to tak děsně stydím, že bych to tu nikdy nepřiznala! )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:55
- Nahlásit
Jumi
Dneska se pak modrypes ozvala na štěněti, tak snad dobrý...
A Kombajn - no je to trochu zvláštní to máš pravdu, ale takovouhle hrůzu, proč by si to někdo vymýšlel? no možná jsem naivní...
A Bernáš je teda akční. Borgo už z něj bude asi mít mindrák-ten vůbec pořád takovéhle příhodičky nemá! no uvidíme na táboře. Já se tak těším.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 07:51
- Nahlásit
Už jsme si tu dlouho nedávali hádanky, takže
who is who???
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:28
- Nahlásit
Lucinda
doma jsem nastudovala atlas hub a zjistila, že u mochomůrky červené o nic nejde v ČR nemá takový obsah toxinů a jinak způsobuje nevolnost, ospalost, zvýšenou agresivitu a příznaky obdobné alkoholovému opojení - otrava se projeví do 30-60minut od pozření... pes vypadal v pohodě zakousnout se nás nesnažil, takže jsem si řekla, že je to ok a že od teď před každou jízdou mochomůrku místo kinedrilu!
Ketrin
Borgo už z něj bude asi mít mindrák-ten vůbec pořád takovéhle příhodičky nemá!
a nechceš uskutečnit nějaký krátkodobý výměnný pobyt? Ty si užiješ trošku adrenalinového sportu a já si na chvilku vydechnu a načerpám sil!
Paní chovatelka se mě jednou ptala, jestli si myslím, že se Bernáš dožije dospělosti - tak jsem se chvástala, že určitě, když se dožil Thorin včera jsem tuto jistotu rychle ztratila a chtěla jsem jí to napsat, ale pak jsem si řekla, že vzhledem k tomu, že má tu mochomůrku pořád v břiše, tak by jí tento vtip nemusel zas až tak pobavit
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:29
- Nahlásit
Ketrin
Takže z leva do prava - zasloužilá matka BRESTA, neposeda PAN BORGO a černá perla jihu (a teď mi to vypadlo, tak se dám podat). Jsou krásný akorát Borgo na tebe tak zbožně neciví
Ty už vlastně budeš balit na tábor viď? Tak to ti závidim, ale jen přiměřeně. Snad vám vyjde počasí. Kdy máš to derby?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:38 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Lucinda
jsou to všecko mimina - zleva: "náš" Bormio (Borgův brácha bydlící v Českých Budějovicích), pak fenka kterou si pořídila vedle bydlící dcera majitelů, a černý pejsek je o 14 dní starší než Bormio a pořídili mu ho jako kámoše.
Chci se tam jet na ně podívat, jak tu bandu zvládají, teď po cestě na tábor.
A na derby se budeme ztrapňovat tuto sobotu a neděli.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:51
- Nahlásit
Ketrin
tak to byl ovšem chyták
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:55
- Nahlásit
tak to byl ovšem chyták
No jasně jsem dnes poslední den v práci, mám vcelku hotovo a tak se tu nudíííím
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:57
- Nahlásit
Ketrin
Styďim se a už sem nevlezu. Zdála se mi ta "Bresty hlava" nějaká větší, ale tak jsem vyhodnotila ty barvy u Vás ve smečce a nijak jsem to neštudovala. Bormio je kus psa, je moc pěkný. Nedá se to nějak smazat, zase budu za exota, že nepoznám fenu od psa
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:03
- Nahlásit
Lucinda
Jsem to smazala, abys sem ještě někdy vlezla
Jo, je to kus, byl největší, narodil se poslední, nechtělo se mu. Doma jsme mu říkali Lední medvěd.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:08
- Nahlásit
Tohle je pro Jumi
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:10
- Nahlásit
Ketrin
krásný a hlavně hodný pejsek - u nás by tam ta houbička už nebyla
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:13
- Nahlásit
Jumi
Dočkáš se - ten hodný pejsek v době focení měl 18 měsíců.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:33
- Nahlásit
no snad se toho dožije
|
Marilyn
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:53
- Nahlásit
Ahóóój, tak se chystám v listopadu do Prahy na výstavu, myslíte, že mám šanci? Kdopak se tam chystá taky?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:08
- Nahlásit
Marilyn
Taky se chystáme do Prahy, ale zatím o tom jenom mluvíme. Realita bude možná jiná. Do které třídy se chystáte?
Ketrin
Jsi moc hodná, že jsi to smazala, ale stejně už si ode mne nikdo štěně nevezme, když neumim poznat fenku od psa.
Šína je teď takové zlatíčko. Žádný divous jako Gita, ale hodná nekousající psí slečna. Jenom trochu skáče, ale jen na cizí a z radosti, ale žádné splašená skoky. Prostě ladně zvedne nožky a opře se ti o čisté džíny, no prostě poklad
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:13
- Nahlásit
Ketrin
no, tak to je podpásovka dávat nám takovýhle hádanky, a já si ani nestihla tipnout. ale jinak tam jsou nasumýrovaný móc pěkně! helejď, na derby se neztrapníte, nýbrž budete zářit jako hvězdy jasný! jasný?
Marilyn
já si myslím, že šanci máš, ale já nejsem směroplatná, protože já bych všem dala výborný
Lucinda
všímáš si, jak taktně mlčím o tvém tipování na fotku Ketrin? nic neříkám...
to all
dneska jsme s hnědkou houbařily a úlovky máme super. houbiček dostatek, několik vyděšených houbařů a houbařek (jeden převrhnutý košík), několik rozdupaných hub, vystrašení cylkisti (ty na nás chtěli volat místní VB-prý má mít hnědka košík a postroj ) ale jinak to byla po ránu v lese idylka, nikde živáčka... už se těším, až skončí prázdniny a les bude opět prázdný...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:20
- Nahlásit
jůůů, já tam má ale hrupky moc se stidým
|
Marilyn
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:22
- Nahlásit
Lucinda
Ale rozmyslete se rychle I. uzávěrka je už do 8. září, změnili to na netu. My půjdeme do I. a jelikož mu ten den zrovna 18.11. bude 9 měsíců, tak nevím, jestli ho mám napsat do dorostu, nebo do mladých
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:24
- Nahlásit
Eda
To máš taky štěstí, že mlčíš. Zkontroluj si svoje hrubky a styď se. Když nevíš jaký iy, tak já je píšu vedle sebe např. Stiydiym . Dobrý néééééééééééééééé?
Už ty nebohý houbaře a ciyklisty nezlob a pořiď Edě oranžový slušivý obleček, aby jí bylo vidět a mohli všichni včas utéct, když máš tak zuřivýho pesana.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:25
- Nahlásit
Marilyn
Tak to už musíš do mladých né?
Já to stihnu neboj. Snad . Asi.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 12:26
- Nahlásit
Fičim na koně, tak čau.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:23
- Nahlásit
Eda
My se chystáme na houby v pátek,beru si kvůli tomu dovču. Jen se furt rozhoduju,jestli vzít psiska s sebou,protože Sam s Ferdou,když vyplaší srnku,tak jí proženou,. Sice ne moc dlouho,ale prostě zdrhnou a vrátí se až za chvíli. Tak furt koumám. Dva víkendy teď nemáme cvičák,protože se koná tábor,tak musíme vymyslet náhradní aktivitu. Jinak jsme na cvičáku "vočůrali" Sama,na textilního dummíka jsme mu přidělali asi tři brka z bažanta a Sam nosí jak zjednanej ))))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:18
- Nahlásit
to je podpásovka dávat nám takovýhle hádanky
No jó, no... mě nenapadlo, že to bude pro vás tak těžký... ale nezoufejte, nemůže každý umět všecko... vy třeba umíte vkládat fotky nějakým zázračným trojhmatem (teda kromě Lucinda ) no a já zas rozeznám buchtu od pindíka.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:22
- Nahlásit
A na pražskou MVP se mi moc nechce... ten dorost je o ničem a tak to absolvujeme jen na klubovce, tam bude větší konkurence a zahr.rozhodčí.
|