Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 17:19
- Nahlásit

Tak vážení a máme tady jednu tipovací soutěž...
Kdo z vás uhádne, kam se Eda dívá, vyhrává. Co? Pochvalu od nás a pocit, že je správný pozorovatel

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 17:43
- Nahlásit

Jandula
Ještě blbý dotaz, kde je Lovoš?
Ještě blbější odpověď - to opravdu netuším!

Eda
Mně příjde, že Edka protáčí panenky asi takhle

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 17:53
- Nahlásit

Ahojky,jelikož už jsme mezi Vás dlouho nezavítali tak to musíme napravit...Každopádně se musíme pochlubit,že jako neplavci děláme velké pokroky!!!Sice ještě neplavem,ale už nám k tomu chybí jemn kousíček...V brzké době se chystáme k vodě s jednou psí slečnou a doufám,že jako chlap neselžu a hupsnu tam za ní Dnes mi panička dala také koupel ve vaně,sice jsem se trochu bránil,ale už to bylo mnohem lepší než když jsem byl mladší...... No a jak tak koukám na Edku tak ta určitě kouká co se jí nese dobrého k papaní.....

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 19:02
- Nahlásit

Jumi
ale ne, ona neprotáčí panenky, ona upřeně pozoruje
OPI
jsi docela blízko, ale bingo to ještě úplně není
jinak pane labradůrku, koukej se jít vykoupat, ať se ti psí slečinka nesměje!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 20:21
- Nahlásit

Edička určitě fixuje pohledem nějaký klacík, míček, jabko apod. v ruce paničky a myslí si: Tak nedělej fóry a už mi to konečně hoď!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 20:30
- Nahlásit

Tak nevím, jestli mám zítra risknout jet do toho Brna po D1. Teď jsem koukala na dopravní info a i dnes -už třetí den- tam byly dlouhé kolony. Jenže hlemejždit se padesátkou před městečka a vísky, to abych ani nešla spát a pomalu vyrazila.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 21:13
- Nahlásit

Tak se mi konečně uzdravil pičítač.
Eda
Myslím, že Eda čte katastrofický scénář o naší vládě.
Ketrin
Stejně po té D1 pojedeš, tak nešpekuluj a už vyraž ať to stihneš. Jinak ty jsi samé překvápko, sotva skončilo derby a už ženeš chudáka Bresťuli na další zkoušky. Hodně štěstí.
Jinak Šína plave, ale cáká u toho gejzír vody metr vysoko a skoro se u toho topí. Plave za klackem a vždycky ho vynese na břeh, ale na souši jí aportky vůbec nezajímají. Takový malý antilabrador.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 22:20
- Nahlásit

Lucinda
Jéé ahoj! Už jsem si říkala co se s tebou stalo, že tě tu není vidět! Šína je šikulkáááá!

a my jdeme chrnět ať máme zítra dost sil vás výstavníky povzbuzovat!

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 10:20
- Nahlásit

Vyluštění hádanky: upřeně pozoruje maso na grilu...
Dejte vědět, jak jste dopadli v Brně!
Lucinda
už jsem myslela, že jsi odjela někam na maxidovolenou a na nás tady hodila bobek

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 17:50
- Nahlásit

Tak vám musím prozradit, že Borgáček byl náramně úspěšný a získal druhé místo! Porazil ho ovšem vlastní bratr, takže trofej zůstala v rodině - takže super! Gratulujemeeeee!!!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 17:57
- Nahlásit

Jumi
jéé, to mám velikou radost za toho malýho šikulu!!! Ketrin, moc gratulujeme!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:52
- Nahlásit

Tak tomu říkám úspěchKetrin moc gratuluju.
Šína dneska řádila se ségrou u vody, to bylo něco, víc byly pod vodou než nad vodou. Gita se klidila, když je viděla, ale důležité je, že dneska Šína plavala jako opravdový labrador.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:28
- Nahlásit

Jumi
Vy už jste doma? V 17,50 ?? Jak bylo na Hradě Veveří? na tom skutečném i na tom druhém

Všem díky za gratulace. Brácha Brian vypadá lépe, zasloužil si to. Hned jsem věděla, že na něj Borgáč nemá. A hlavně - odvézt si hned z první výstavy pohár, to jeho páníčky namotivovalo! Jsem moc ráda.

Lucinda
A možná nevíš, že ve fenách-dorostu byla VN2 Brown Glendoveer z Povidlového vrchu. Byla opravdu pěkná.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:04 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Ketrin
Na skutečném bylo krásně - měli jsme od tamtud jít pěšky do Veverské Bítýšky a zpět, takový malý okruh 7-10km podle toho kudy bychom to vzali, ale Bernášek vypadal hodně unaveně, posedával a koukal - no prostě žádný tryskopes, jak ho známe s čertíkama v očích. Tak jsme si řekli, že toho na něj asi bylo až dost a po prošmějdění hradu jsme vyrazili k domovu. Možná, že i ten Kinedryl částečně udělal své!
Z Žebětína jsme vyrazili ve dvě hodiny...
Do druhého jsme se nejukli - už jsme pani správcovou nenašli a ani nás to zas až tak nemrzelo Ono si to užijeme v Třeboni až až!

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:10
- Nahlásit

Ketrin
A kdo nakonec zvítězil v závěrečném klání?

Jinak nové červené vodítko je supééér - běhali jsme tu s ním po bytě a hnedka zítra si ho vezmeme na cvičení s RS!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:42
- Nahlásit

Ketrin
Tak to máme bodíky do celorepublikového poháru Nadějí. Moc mě to potěšilo, ale z fotek, které mi majitelka poslala jsem měla spíš obavy, jestli je to dobrý nápad, zdálo se mi, že má hrubší hlavu, ale ty fotky klamou.
Jumi
Chudáka Bernáška jste udřeli

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:41 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Lucinda
A dneska znovááááá teď jsme přitáhli domů po 4 hodinách cvičení s retriever sportem a Bernáš padnul za vlast zítra vyhlašuji odpočinkový den (a návštěva veta - to bude radosti)!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:41
- Nahlásit

Lucinda
Oprava-samozřejmě ne v dorostu-na to nemá věk- ale ve štěňatech. Už jsem včera únavou nevěděla co to plácám.

Jumi
BIS dorost-Evičky Dorriska.

Bresta i Borgo děsně kašlou, hned ráno vyrážíme na veterinu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:43
- Nahlásit

Ketrin
Teda a kde k tomu chuděry malá a velká přišli! Myslíš, že je to ten psincový kašel?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:46 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Nevím jestli psincový, prostě podzimní kašel. Měli jsme to loni i předloni . Spravil to sirup. Ale vypadá to děsivě-jako by chtěli vydávit všecky vnitřnosti.

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:54 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Ketrin
Aha, já to teda naštěstí neznám, nám Thorin nikdy kašel neměl a doufám, že to tak i zůstane....Tak hlavně ať jim něco rychle pomůže, ať se jim uleví a zachumlat do pelíšků a vařit čajíky
Dneska se za námi vypravila pí chovatelka a byla z Bernáše celá unešená a chválila si, že už není tak hubenej - tak zaplať pánbůh! Ovšem je to huba proříznutá a dnes 1,5h telefonovala s pí druhou chovatelkou, takže jí hned prozradila, že jsme se ji v Brně snažili minout ta se teda prý smála a že by mi hlavu neukousla, ale je to fakt super až ji potkáme a tomu se v Třeboni už nevyhnem, tak se budu cítit o to lépe

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:57
- Nahlásit

Ketrin
Víš se jí říkala, že mi jako přišlo takový divný jít a říct - dobrý den, já jsem ta co se blbě stará o psa a tohle je ten náš koncentráčník

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:04
- Nahlásit

ahojky...
trošku si připadám mimo mísu, když někdy nevím o čem mluvíte... ale výstav se kvůli tomu účastnit nebudu
dneska jsme u vody venčili s páníčkem. on na kole, já na koloběžce, Eda po svých zběžně zkontrolovala rybářům návnady a těstíčka. naštěstí byli oka, nedělali z toho aféru. jen sem zaslechla, jak si říkají, jaké štěstí, že jim ten pes nesežral ponožky
už mi začínají taky povinnosti, žádné flákání s Edou po lesích a venku vůbec... chjo...

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:26
- Nahlásit

Eda
to mě Bernášek také utekl k rybářovi - já ho neviděla, až když volal ať si zavolám toho psa - a potom lamentoval: podívej cos mi tu vyved, ale ty za to nemůžeš pejsku, že máš blbou paničku!

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 21:05
- Nahlásit

Jumi
jéé, prý blbá panička tak to jsem ještě neslyšela někdy dokážou opravdu pobavit. nedávno jsem venčila ještě kamarádky černou fenku LR a holky předpisově seděly před rybářem a jeho svačinkou a ta jim za chvilku zmizela v jejich už ne tak předpisově uslintanejch klapačkách pohled pro bohy...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 06:21
- Nahlásit

Lucinda
Mně majitelka Borgova otce na výstavě řekla, ať ho nechám do roka a půl doma a pak ho teprve vytáhnu na výstavy. Zřejmě je ten typ, co se bude dodělávat opravdu pomalu. Prostě vypadá úměrně věku. Ale žádnou vadu na něm nikdo nenašel a rozhodčí nám pochválila pohyb a předvedení ( i když v postoji máme ještě hoooodně co zlepšovat...)

Jumi
Tak vidíš, ono se to s pí.kastelánkou zklidní.

Jinak až sem zavítá Karol, tak by nám mohla prozradit, kdo dostal BOBa v goldenech a v LR. My jsme odjížděly hned jak skončila soutěž o BIS dorost (musela jsem bráchovi fandit až do konce, to je jasné...)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 06:26
- Nahlásit

Můžete kouknout do galerie, oba kluky jsem tam dala.

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 07:57
- Nahlásit

Ketrin
Čauky, bohužel neprozradím, protože jsme odjížděli taky hned po BIS dorostu
TO byl totiž nejvyšší čas...jestli sis povšimla, co mi Bondík prováděl při předvádění v soutěži...celej den nezamhouřil očko a byl zřejmě totálně vyřízenej, takže spolupráce z jeho strany nulová a pan rozhodčí nějak nevěděl, jak pousoudit psa, kterej mu leží u nohou , přápadně před ním ustrašeně ustupuje
Fakt nevim, co ho to napadlo. Ale jinak byl skvělej a stejně vyhrála ségra...takže pohár je skoro doma

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 10:09
- Nahlásit

Karol
celej den nezamhouřil očko a byl zřejmě totálně vyřízenej,
Z tohoto důvodu je dobrá ta klec, pes si tam odpočine. Akorát je otrava se s tím vláčet - ta moje je děsně těžká a navíc šmejd. nedovedu si představit, že bych s tím (se psem uvnitř) popojížděla, jak lidi běžně dělají. To by se to rozpadlo. Kdybych to řešila teď, tak radši pořídím ten látkový domeček

No, bylo vidět, že Bondík už má dost. Ale napoprvé zkušenost k nezaplacení a navíc ten pohár - co víc si přát?

My přijeli z veteriny, je to jen ten kašel, jen na horních dých.cestách, takže na ATB to není. Dostali Atussin jako loni a mělo by to do dvou dnů ustoupit. Je děsně hořkej, tak jim pak vždycky ještě spravím chuť jitrocelovým dětským sirupem. A ještě objednávám homeopatikum na posílení imunity, aby se nám to náhodou až přijde doopravdy sychravý podzim, ještě nevrátilo.

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 10:19
- Nahlásit

Ketrin
No, s tim domečkem nebo klecí máš rozhodně pravdu. Bond totiž neumí spát venku a tohle by asi pomohlo. Jenomže ten látkovej domeček stojí asi 3000, takže to bude trochu problém...

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání