Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

Ketrin
Ty jsou ale roztomiloučcí!A na odpočinek měli jistě právo!

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:04
- Nahlásit

Ketrin
To je nádherná fotka... No a co Borgoušek? Budete na výstavě v Praze nebo někde poblíž nás?

OPI
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:06
- Nahlásit

Zazy
Ahojky,já mám psa a v prosinci mu budou dva Od kud jste????

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:36
- Nahlásit

Jumi
na odpočinek měli jistě právo
A já snad né?
jo a co teprve, když jsem se v noci vzbudila a co nevidím-Bresta v posteli u mě (což je v pořádku) , leč Borgo v posteli u neteře, která je alergická úplně na vše a podle lékařky (antipsistky a antikočkistky) by neměla být se psem v jedné místnosti ani minutu... proto tak ráda jezdí k nám nebo se mnou na ty psí tábory... ne, ale vážně - mezi těmi psy jí nikdy nic není a pak přijede domů do paneláku a okamžitě onemocní. ale stejně jsem si oddychla, když jsem ji vrátila živou, zdravou, nekašlající, nedusící se, nekýchající.

Jandula
Příští sobotu jedeme do toho Brna (klubovka).

Co je s Edou a s Lucindou? Nemluví s náma?

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:45
- Nahlásit

Ketrin
A budete někdy v Praze???

Co je s holkama, tak to fakt nevím...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:50
- Nahlásit

Jandula
budete někdy v Praze
V blízké době pochybuju - teď furt něco mám - mimo jiné rozbombardovaný barák a budu dělat sraz štěňat + nácvik na OVVR + OVVR + ještě jsem se nechala vyhecovat s Brestou na další dvoudenní zkoušky. Takže ňák nestíhám... Musíš Edu přemluvit, ať jde na naše OVVR a přijeď s ní.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:56 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Takhle nějak to vypadalo když jsem přijela v sobotu, dnes už je to trochu lepší...

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:52
- Nahlásit

Ketrin
kdy máte OVVR?

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:56
- Nahlásit

Ketrin
áááá alergička - já se také v březnu vrátila zpět do paneláku a v červnu mi bylo oznámeno, že patřím k 10% populace u které se objeví atopický ekzém v dospělosti a mám se smířit s tím, že jsem ekzematik - dle návodu, kterým se mám řídit bych měla žít v holobytě, jíst akorát suchý bezlepkový chleba a zvířata - a hrabání se v hlíně - tak to ani omylem! Tak jsem poslechla doktorku! Smířila jsem se stím, že jsem ekzematik - nasbírala si 10kg jahod, pořídila štěně a nakoupila nový kytky a záclony a všechny návody a brožurky mi mohou vlézt kamsi!

OPI
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:04
- Nahlásit

Tak se s Vámi musíme podělit o naše první pigáro od včelky: "Vypráví carlosek" Ráno jsem s paničkou vyrazil na procházku,samozřejmě jsme nemohli vynechat naše oblíbené rybníčky,kde se tak rád čvachtám a učím se přinášet klacíky...atd...ještě se trochu bojím plavat tak chodím jen tam kam tlapkama dosáhnu.Abych nezapoměl,dnes mě panička také pustila proběhnout,sice jsem běhal po poli trochu dál než bych měl,ale hned jak jsem zjistil,že se mi panička někam schovala tak jsem honem pospíchal zpátky,abych se jí neztratil,ale musím se přiznat,že mě to hodně lákalo,jen tak se rozeběhnout do dálky a zkoumat ty různé pachy od jiných zvířátek cestou domů,jsme pozdravily naše kamarády koníky a jelikož dnes měla panička foťák tak nám udělala i pár společných obrázků (bohužel se momentálně s Vámi o ně nemůžeme podělit).Když jsme dorazili domů měl jsem chuť si ještě chvíli hrát a tak panička vzala pár mých hraček a šli jsme na zahradu.Hráli jsme na stopovanou,aportoval jsem a skákal přes mé milované překážky.Když jsem byl unavený tak jsem si lehl do travičky,byla ještě vlhká od rosy a mě to příjemně chladilo bříško....Panička šla do baráčku a jelikož mi bylo smutno tak jsem utíkal za ní.No a v tom okamžiku se to stalo.Něco mě hrozně píchlo do tlapičky,celá mě pálila a štípala.Musel jsem si jí stále olizovat,když to panička spatřila hned se o to začala zajímat a já jelikož jí věřím tak jsem jí tlapku svěřil.Ona mi jí pofoukala a podrbala mě,ale já tam furt něco jako by měl.Stále jsem za paničkou chodil a tlapičku jí ukazoval.Pak si panička vzala baterku a pinzetu a dlouho mi tam něco hledala.Pak se jen usmála a řekla " A je to!!!" V tu chvíli už me tam nic neštípalo a mohl jsem se na ní postavit jako dřív.Panička ode mě dostala velkou pusu a já mohl jít v klidu spinkat!!!!!!!!! Teď už si budu dávat pozor kam šlapu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:20
- Nahlásit

Jumi
Moje řeč! Já nikdy žádné podobné potíže neměla, až v pozdním věku - někdy okolo 35 - mi každé jaro když kvetly stromy opuchly a pálily oči. Nikam jsem s tím nešla a prostě jsem to ignorovala. Akorát jednou očařka (mám silné brýle)něco hovořila o psech v tom smyslu, že by teda když už jsou neměli být doma ale venku v kotcích či co, ale to jsem přešla jako bzučení mouchy v mých uších, to prostě vůbec nepadá v úvahu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:24
- Nahlásit

Jandula
OVVR 28.10. a nácvik a sraz štěňat 7.10.

OPI
Carlosku tak to buď rád, žes dostal jen jedno. Moje akční sestra Sára dostala od sršně a pak ještě od několika vos, protože jim hrabala v hnízdě.
Borgo

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:41
- Nahlásit

Ketrin
Pokusím se Edu přesvědčit, že přijedem...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:58
- Nahlásit

Jandula
Tak jo pošlu jí papíry.

Zazy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 16:16
- Nahlásit

OPI
My jsme z Olomouce. a vy?

OPI
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 18:21
- Nahlásit

Zazy
My jsme kousek od Poděrad,ale brzy budem možná zpátky v Praze.Zůčastňujete se ňákých srazů a tak....... ....... Absolvovaly jste výstavu nebo zkoušky???Rádi se o Vás něco dozvíme

Zazy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:10 - Změnil/a: Zazy
- Nahlásit

OPI
Náš hafák je bez PP,takže na výstavy nechoodíme a zkoušky žádné nemá,i když bych se nebránila tomu začít s ním chodit na cvičák,ale nevím jestli už není pozdě.Když jsme si ho pořizovali,tak mi bylo 12 a naši naše kynologie nebere tak jako mě.Chtěli spíš psa do rodiny.Sraz bych klidně nějaký zkusila,ještě jsme na žádným nebyli,možná kdyby byl nějaký poblíž Olomouce.A co vy?

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:17
- Nahlásit

Ahojky všem!!!
koukám, že tu máme nového člena s čerňochem, což je móc dobře!
dneska jsme se vrátili z dovolené, fajn odpočinek, možná ještě na pár dní vyjedeme...
Ketrin
ještě jednou moc blahopřeju Brestě a tobě k derby! koukám, že pesani dobře věděli, kam si lehnout (viz. fotka na posteli) a doma máte sice pěkný čurbes, ale to teploučko z krbu v zimě... jojky...
ad OVVR: tož ráda bych přijela, pošli mi vše potřebné, ale tady se vážně všechno domlouvá až za pochodu a na poslední chvíli...
OPI
kdyžtak se koukni www.eda.unas.cz to je o Edce...

dám sem fotku s Edkou z Jizerek, kde byla s námi... byla hodňoučká, houbařila, plavala ve studené Kamenici, jen v noci zlobila a ne a ne spinkat...

a tady máme jednu houbařskou (bohužel s bleskem)

jinak zpráva pro všechny: už se Edě začíná vracet původní hnědá barva... akorát na hlavě má takový zvláštní "útvar" zůstaly jí tam světlé chlupy ve tvaru zmije či co, což je dost srandovní, vypadá ze zhora jak had

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:45
- Nahlásit

Eda
Zdravím a jak to že ses nezastavila u nás v čurbesu, kdyžs byla v Jizerkách? To je při cestě... Hezký fotky!
Papíry na OVVR + všechny info pošlu v pondělí.

Dnes kvečeru se tu zastavili s pražským Bordíkem, bratrem Borga. Docela klidný a rozvážný pejsek... a ani prý doma nic nezničil....no, není všem dnům konec, že.

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:55
- Nahlásit

Ketrin
no vidíš, mohli jsme se stavit a nechat vám tam Edu alespoň jednu noc, třeba bysme se vyspali... to bylo pořád kam se hnul jeden, Eda za ním, pak druhý se zvedl a šel jinam, Eda už nestíhala, tak nás aspoň štěkotem naháněla k sobě... byla nakonec nejradši, když měla ty svoje dva lidi jakž takž u sebe a to chalupa nemá plot, klasicky "obehnaná" jen smrčkama a to bylo pošušňáníčko hlídat a štěkat na lidi, co se odvážili kolem projít...
počkej, oni mu dali tak moc podobný jméno jako Borgo? to je zvláštní... pcha, tak nezničil jako malý, zničí jako pubertáček...

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:57
- Nahlásit

My jsme tady měli dneska krásné počasí, to byla paráda!
přes den jsme se jeli znemožnit na kolech a večer ještě na koloběžku s Edou. teď si lížu rány a těším se na zítřejší krapet pozvolnější den. jdeme hledat houby, takže o zábavu s hnědkou máme postaráno. doufám, že v lese ještě nějaké zbyly, protože dneska byli všichni v lese s plným košíkem...
a co společná procházka? chce se někomu? dokud je ještě hezky... příští týden bych měla být ještě pryč, tak pak...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 14:55
- Nahlásit

Eda
Hm, tak Eda je taková obranářka?
Brácha se jmenuje Bord -to jsem mu dala já, má to v PP - a páníci mu říkají Bordík. Strašně ho chválí, jak je šikovný atd. nezničil jako malý, zničí jako pubertáček... to jsem je taky ujistila

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 19:33
- Nahlásit

Ketrin
já nevím, jestli obranářka, ale chce mít svojí smečku pěkně kolem sebe...
jinak dneska před večeří jsme se ještě jely s Edou projet na Brdce (tak jsem pojmenovala koloběžku) a proti nám jde paní s poněkud pohublejším LR-klukem. na dálku vypadalo vše ok, pesánci se očuchali, a pak tomu bílýmu ruplo v hlavě a že jako Edu pokouše. zvolila jsem pasivní obranu a to jako, že kdo uteče, vyhraje. ani nebyl čas cokoli té paničce říkat, nebo dokonce nadávat. všechno bylo dost rychlé. ale museli to být "lufťáci", troufám si tvrdit, že místní LR znám... a zpětně si myslím, že to ani nebyl LR s PP, nebo nějaká rvavá a agresivní výjimka...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 20:27
- Nahlásit

Eda
Pes který napadne fenu = totální magor.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 07:10
- Nahlásit

Eda
Můžeš mi prosím hodit do mailíku adresu? nějak ji nemůžu najít

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:02
- Nahlásit

Eda
Ahojky, vítáme po dovče...

K té prochajdě, jsem pro... kdy budeš a kdy nebudeš??? (Víkend, příští týden...)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:27
- Nahlásit

Eda
hodit do mailíku adresu? už nemusíš, už jsem ji našla a vše poslala

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:57
- Nahlásit

Ketrin
nějak jsem se dneska nedostala k ntb..., tak jsem nestačila včas zareagovat...
Jandula
dala bych ti s předstihem vědět! a co spin? přijdeš někdy na "mě"? jak to máš vlastně s prací? myslím časově a vlastně i místně

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 07:20
- Nahlásit

Tak abyste se nenudili/y, opět hádanka-chyták.

Většinou se říká Najděte pět rozdílů, ale mně stačí když najdete jeden
a nepodvádět - nekoukat na "Vlastnosti" atd.!!

OPI
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:31
- Nahlásit

Ahojky všichni,měla bych dotaz ohledně srazu co bude tento víkend.....jelikož jsme se Carloskem ještě nikdy žádného nezůčastnili,ale rádi bychom to napravili....Chci se jen zeptat zda je možné se za Vámi příjet jen podívat????Abych věděla jak reaguje na ostatní hafany...atd...On tady tolik kamarádů nemá..

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání