Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:44
- Nahlásit

Marilyn
no jestli mu bude 9 měsíců,tak bych ho šoupla do dorostu,protože porovnávat ho s mladýma psama o x měsíců staršíma je blbina a málo který rozhodčí to umí nezávisle posoudit. Ale jinak souhlasím s Ketrin,že dorost je o ničem,leda tak na rozkoukání a zvyknutí psíka.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:52
- Nahlásit

Marilyn
Podívej se do propozic, jak to tam přesně je, jestli rozhoduje věk v den výstavy nebo den před. Ale spíš si myslím že už bude muset do mladých. Což opravdu v 9 měs. soutěžit s třeba 16 -měsíčním psem vcelku nemá šanci. Ale pokuď to berete jako rozkoukávačku bez velkých ambicí, tak jen do toho.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:57
- Nahlásit

Jo to je fakt,jestli mu je v den výstavy 9 měsíců,tak musí do mladých.

Marilyn
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:21
- Nahlásit

Ketrin
jana33
Teď jsem tam volala a záleží na věku štěndy den předem, takže jdeme do dorostu. Já od toho moc neočekávám, beru to přesně jako rozkoukávání, jak Joníka, tak mě, abych věděla, jak to chodí. A v neděli jdeme poprvé na cvičák, aby mi pak v té hale neudělal ostudu. Vidí moc pejsků a nedá se udržet.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:30
- Nahlásit

Marilyn
Ale to je přece normální, nic si z toho nedělejS tím se musí počítat.

Marilyn
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:44 - Změnil/a: Marilyn
- Nahlásit

jana33
Já vím, že je to normální, škoda, že my ženský se musíme krotit, když vidíme pěknýho chlapa

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:46
- Nahlásit

Marilyn
Nemusíme,ale zatímco psí kluci by byli potěšený,tak ty lidský by se takový ženský lekli a utekli
Jinak já se určitě do Letňan pojedu podívat,tak se za vámi stavím

Marilyn
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:53
- Nahlásit

jana33
tak se za vámi stavím
Tak až uvidíš toho nejradostnějšího labíka s vytahanou rukou paničky, tak to jsme MY.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:57
- Nahlásit

Marilyn
no tak to jsem zvědavá,jinak u labin bývá taková pohodová a klidná atmosféra

Marilyn
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:18
- Nahlásit

jana33
to ještě neviděli, co je to mít doma torpédo

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 18:16
- Nahlásit

jana33
určitě vem pesánky s sebou budou mít radost, že se děje zase něco jinýho... ale abys nebyla zklamaná, všude v lese jsou davy lidí (teda tady u nás). když ráno vycházíme z lesa, lidi ho berou úprkem

Lucinda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:57
- Nahlásit

Četli jste ten příspěvek-smutný příběh jednoho labíka? Hned bych si ho vzala, ale doma by mě asi vykostili. Je trošku ošklivej a na uších má boláky, to nechápu z čeho. jestli nějaká plíseň? A ten řetěz kolem krku, to je u labíků nepřirozený. Hned bych mu poslala něco na ty klouby, ale jak můžu vědět, že mu to opravdu dají? Jen nechápu, když má tetovací číslo, tak jestli kontaktují chovatele. Kdyby se nějaké moje štěně i z dřívějšího vrhu dostalo do útulku, tak bych neváhala ani vteřinu a byl by u mně, přeci za něj pořád nesu zodpovědnost. Tak mě to nějak rozhodilo. Vim, že nemůžu zachránit všechny psy na světě, ale tohohle je mi vážně moc líto. Tak mě to nějak rozhodilo, jdu žehlit.

Jumi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:19
- Nahlásit

Lucinda
Četla jsem to včera večer a docela mě to rozesmutnělo....Bohužel néé všichni chovatelé jsou jako ty a leckteří si psa prostě zpátky nevezmou....zvlášť po 10ti letech....

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:16
- Nahlásit

Eda
No oni budou mít radost,ale já nervy z toho,aby mi je nikdo nepicl. Nehledě na to,že Rozárka doteď nelovila a až uvidí ty moje chlapy,tak se určitě ke smečce připojí

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:02
- Nahlásit

jana33
no, dneska jsem se jela projet na kolo do lesa a kolem poledne to u frekventovaných míst (parkoviště) vypadalo jako v Pometlově o pouti... takže pesani asi nebudou lovit zvěř, ale lidi, kterých je tam teď mnohem víc než srnek
Lucinda
ne, nečetla jsem to a a ni se nechystám... jsem v tomhle pokrytec

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:23
- Nahlásit

Eda
A odkud že jsi? To přímo nesnáším,když jsou lesy plný lidí. Přitom je pracovní den,to by měli makat,ne?

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 21:42
- Nahlásit

jana33
bydlíme pod Brdy, Praha-západ; ale nenech se mýlit, důchodci s vnoučkama jsou taky aktivní

Lucinda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:01
- Nahlásit

Tak zase jeden víkend v čudu. My jsme byli celá rodina na lodích (bez pesanů) a malej nám to omarodil. Bylo to fajn, ale bolí mě celej člověk. Jak jsiKetrin dopadla na derby? Mám teď doma na hlídání "pražáka" Bárta, tak mám malou smečku na zahradě. Co kde nového?

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:06
- Nahlásit

ahoj všem... víkend utekl jako blázen, zkoušela jsem nové kolo a je to bezva. Eda trošku zlobí se zubama, tak naklušeme znova na veterinu. sice dělá, že jí to nebolí, žere v pohodě a hraje si taky normálně, ale jeden nikdy neví...
dneska přesazujeme kytky, tak počítám s velkou "pomocí" od hnědky, takže to bude opět tóčo

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:56
- Nahlásit

Ahoj holkýýýý!
My jsme o víkendu odpočívali a bylo to super! Bernáškovi konečně vypadnul špičáček, ale bohužel jsme ho nenašli...Petr jeho zuby sbírá, tak byl trochu zklamaný...

Včera jsme šli večer na venčení, s přítelem zabráni do žhavé diskuze...bydlíme v 11. patře, takže jedeme výtahem a kecáme kecáme...a najednou jsme se oba ve stejnou chvíli koukli dolů a tam seděl ten náš bílej andílek, upíral na nás ta svoje černá očka a na tvářičce dočista nevinný výraz...bez oboječku a bez vodítka - tak chudák v kritických místech chodil venku na šňůrce od klíčů!

Lucinda
Já ti nevím, jestli není Ketrin na tom táboře...jestli jela na Albeř a já myslím, že jo, tak ta začínala v sobotu....

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:01
- Nahlásit

Sára mě včera pěkně vypekla... Když jsme byly minule na plavání s naší paní veterinářkou a jejíma retrieverkama, tak Sára plavala, aportovala dumíka, no jedna báseň... A včera vždycky vlezla do vody po břicho a jen se cachtala, když zafoukal vítr, tak vylítla jak blázen... posera (jestli jí minule ty cizí psi dokázali vyburcovat, aby taky aportovala, přece jen rivalita, fakt nevím...), ale zklamala mě...

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:17
- Nahlásit

Jandula
To je normální, když jsou okolo jiní psi, tak je aport vždycky lepší - teda alespoň dle mých zkušeností...to samé, že se pes nechá strhnout ostatníma k plavání, i když by sám do vody takhle hrr neskočil. Takhle se naučil plavat Bernášek - dováděl s ostatními a ti odplavali, tak musel holt taky, když chtěl být s nima...navíc v té radosti a blbnutí si ani nevšimnul, že plave

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:14
- Nahlásit

holky, koukněte na www.eda.unas.cz, do fotogalerie jsem dala některé nové fotky (je to 11 a více měsíců) a tu úvodní jsem taky změnila...
JandulaJumi
kdy dáme společnou procházku?

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:34
- Nahlásit

Eda
Mně se spíš hodí víkendy....

Oggy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 20:57
- Nahlásit

Chtěl jsem se jen tak informativně zeptat kolik váží/vážili vaše štěňátka labradora kolem 5tého měsíce..
naše fenka má 18kilo a pes 27..a to je pes o 14 dní mladší..oběma je 5měsíců..

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 21:37
- Nahlásit

Oggy
tý jo, já jsem si záznamy o Edí váze nedělala, ale vím, že 27 kilo váží teď v roce a 8 měsících. ale není kostrou zavalitá, je spíš menší. porovnej podle fotek... www.eda.unas.cz
all
kde jste všici? nemáte nic nového? u nás je teď ošklivo, skoro pořád prší a slečinka chodí zásadně kalužema, koupe se v zabahněných tůňkách a válí sudy u lesních studánek taktéž v bahně. takže třeba dneska jsem se vracela domů z procházky sice s hnědou LR, ale přebarvenou na hnědou made by mud

Oggy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 23:50
- Nahlásit

No on asi bude ten zavalitější,ale zatím to není tolik znát.. on je opravdu kolos.. a naopka fenka je taková drobounká..tak jsem chtěl vědět, kdo z nich je "normálnější"

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 07:45
- Nahlásit

Oggy
hlavně, že jsou oba v pohodě podle mě bude každý jiný a oba "normální". hlavně koukejte přidat nějaké fotky na web, ať se máme na co koukat

Oggy
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:44
- Nahlásit

Eda
No máme jich spoustu...na adrese
http://oggy.rajce.net je záplava alb.. je to ale zaheslovaný..takže login i heslo je labradori

a můžeš se kochat

janča
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 18:04
- Nahlásit

Ahoj, já nemám labradora, ale havaňáka. Teď jsme se vrátili z dovolené a tam byl u majitelů privátu, kde jsme bydleli tak úžasný labrador (9 letý), že vám ho musím ukázat. Podívejte se na www.gwen.websnadno.cz - jsou to ty poslední fotky ve fotogalerii. Vždycky jsem labradory milovala, vím, že jsou super, ale máme jednoho u rodičů i u známých, ale tohle byl fakt totál kliďas. Ta naše divoška (7měs.) ho strašně otravovala, ale on byl pořád v klidu a fakt se nechal okusovat, olizovat, pak na ní i čekal a lehl si na záda a nechal si všechno. Tak jen chvála tomuhle plemenu. Mějte se hezky a vaši pejsci taky

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání