| Autor |
Zpráva |
OPI
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:46
- Nahlásit
Eda
Ahoj Edo,stránečky máš moc krásné,ale čekala jsem dle Tvého jména že budeš chlepeček... já mám černého klučinu Carlose a je přesně o 12 dní starší...... Bohužel stránečky zatím nejsou,ale snad Vám sem budu moc dát brzy aspoň pár foteček....bydlíme cca 80km od Prahy směr Poděbrady....No a podrobnější info už raději přes mail....Jinak hafina je naprosto úžasná fakt krásná a ty fotky...paráda...Doufám,že si jestě brzy popvídáme a nebo ještě lépé,že se setkáme....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:34
- Nahlásit
OPI
Jaký sraz?
Tuhle sobotu bude většina LR na klub.výstavě v Brně
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:47
- Nahlásit
Ketrin
Jedná se o tento víkend v Meziříčku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:51
- Nahlásit
OPI
My tam jedeme,jako na všechny tyhle srazy,tábory apod. Určitě se přijeď podívat,je to vždycky super,pesani v pohodě atd atd
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:56
- Nahlásit
OPI
jana33
Ahaaa... tak si to užijte a dodejte pak nějakou fotku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 13:01
- Nahlásit
Ketrin
jestli nezmrzneme,je to v chatičkách a po ránu už není zrovna teplo nicméně tři psi v posteli mě snad zahřejou
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 13:14
- Nahlásit
jana33
Já bych se tam přijela,ale podívat jen na otočku...Je to možné???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 13:25
- Nahlásit
No určitě,každá návštěva je vítaná. Když mrkneš na stránky www.labradorka-anne.com tak je tam i popis cesty,abys nás našla.
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 13:41
- Nahlásit
jana33
Kolik to je prosím Tě cca od Prahy???
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:16
- Nahlásit
Ketrin
Tak já teda vidím rozdíl ve zbarvení čumáčků a jelikož jsem slepá a na čtení mám tři dioptrie, tak jsem si obrázky zvětšila a název obrázku se mi bohužel vyjel v adrese - tak jsem se připravila o překvápko ale holky jsou nádherné!
Dneska jsme byli venčit se skoro bratrancem Bondíkem a kluci se nádherně vyřádili! Bylo to super!
akorát mě Bernášek trošku otrávil, když se v poslední minutě před rozloučením mezi klukama strhla nějaká šarvátka a on po Bondíkovi trochu vyjel...teda byl to takové trošičku vztekání, které na nás doma dřív taky párkrát zkusil, ale brzo pochopil, že s tím u nás nepochodí...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:42
- Nahlásit
Ketrin
ty jsi teda šibalka.. když máme hádat a koumat, tak obrázky nesmíš pojmenovat "BrestaHlava" a "Profilsara"
ale abych nemachrovala... Brestu jsem tipovala na Ramba a Sáru na Borga
jinak díky, už přišly papíry. doma se mi smáli, že já jsem pro Edu "vůdce" jsou drzí...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:50
- Nahlásit
OPI
tak to jsem ráda, že se ti Eda líbí tak měla být Efendy, ale chtěli jsme zachovat písmeno "e", tak proto to jméno. taky je jednoduchý, krátký. ale pravda je, že je spíš klučičí těším se, že se setkáme s nějakým nový LR klukem, a navíc jen o pár dní starším než Edka, takže počítám stejný pako
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:34
- Nahlásit
Jumi
Eda
No dyť jsem říkala - nepodvádět,nečíst adresu jsem se těšila, že se nachytáte a řeknete že obojí je Bresta... jinak pro úplnost Brestě tam jsou 3 roky a foto Bretagne - "Sáry" je aktuální, tj.půl roku.
jsem pro Edu "vůdce
no jistě, co jiného? a zapomněla jsem do propozic uvést obvyklou formulku, že "vůdce má být myslivecky sportovně ustrojen" tak doufám, že nám tam nějaká vůdkyně nenastoupí v růžovém kostýmku
Kdo jede v sobotu do Brna?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:53 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Ketrin
My jedeme, sice jen jako morální podpora! Ale vás bychom si nenechali ujít!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:58
- Nahlásit
Ketrin
Jinak se za podvádění omlouvám - opravdu bylo neúmyslné!Ale nepřečíst to holt nešlo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 06:02
- Nahlásit
Jumi
se za podvádění omlouvám
Jejda, vždyť o nic nejde - to je jen sranda
Ad Brno - my jdeme do kruhu dost brzo a ve třídě jen tři. Což mě docela mrzí, těšila jsem se že budu mít lepší srovnání - početnější vzorek populace Jak tak pořád na Borgáče shlížím tím přísným chovatelským okem.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:42
- Nahlásit
Ketrin
sakriš, to abych si narychlo pořídila nějaký kostýmek ale nemám růžový, neva?
kdybys viděla náš aport z vody, tak by sis buď rvala vlasy hrůzou nebo se nám děsně smála. kdybysme tam opravdu přijely, tak se k nám nesmíš vůbec hlásit, abys neutržila ostudu, že se kamarádíš s tak "pitomým" LR + paničkou
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:02
- Nahlásit
Eda
ale nemám růžový, neva? neva, ale zato musíš mít střevíčky na jehlách a rvát si kvůli vám vlasy-to tak, stejně jich mám málo
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:44
- Nahlásit
Ketrin
Ahoj, právě jsem koukala na ty rozpisy do Brna a jsem hrozně zklamaná malým počtem psů - nevíš, čím to je? My jedem vystavovat našeho Bondíka (jeden z prťat Aurea Rosa - známe se z tábora). U nás je v dorostu 6 psů a 9 fen...čekala jsem nějak mnohem víc - a přijde mi, že je to ve všech kategoriích docela bída....jsou teda "oblíbenější" výstavy KCHLS???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:24
- Nahlásit
Karol
U nás je nás v dorostu ještě míň. 6 a 9 je na dorost docela dost. známe se z tábora) vím Bondík je moc krásný, skotačil nám pod okny, vždy jsem obdivovala, jak ty goldeňata mohou být celý den puštěné a hrají si tak nějak normálně, v poklidu, aniž by se úplně utavily, zatímco když za Borgem přijela ségra -zde zmiňovaná Sára- tak jsme s nimi nedošli ani k Osice, protože lítali, řádili, amokovali, skákali a váleli se po sobě tak šíleně, že v půli cesty už nemohli, tak jsme to otočili zpět
jsou teda "oblíbenější" výstavy KCHLS??? nevím, těžko říct... možná má na to vliv určitá provařenost RKCZ, nedávné války starého a nového výboru, soudní řízení... ale to nemá cenu probírat a kazit si tím pěkný den. Každopádně na oboje klubovky jsou zváni zahraniční rozhodčí, což je fajn, neb většinou nikoho neznají a nekoukají tudíž tolik na druhý konec vodítka
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:58
- Nahlásit
Karol
Ketrin
Akorát škoda, že se LR a GR nevystavují v jednom kruhu -opravdu nevím jak budu lítat mezi dvěma kruhy dorostu a fandit a poslouchat, jak vás rozhodčí hodnotí!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:03
- Nahlásit
Jumi
to je věčný problém jak na výstavě obsáhnout všechno co člověk chce - sledovat své plemeno psy i feny, pokecat s lidmi a ještě si hledět svého psa
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:22
- Nahlásit
Ketrin
a ještě si hledět svého psa
tak v tom jediném nebude problém! Ten bude zakouslej v chuchu či ocase nejbližšího pesana v okolí! A nebo ho nacpu páníčkovi ať si pánové užívají spolu!
|
modrypes
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:57
- Nahlásit
Ahojky všichni, na štěňatech se nic moc neděje, tak vás s Neráškem zdravíme zde.
Takže, byly mu čtyři měsíce,kouše o něco méně, skáče o něco méně, zato štěká jako velký hafan a vstává o půl 4 ráno. Budí rodinu a děti a já už nevím, co je to spánek. Chodíme na cvičák, jelikož v OV nemáme přímo retrívří, tak jsme tam se samými Tosu-iny, kteří jsou v porovnání s Nerášem klidní jako Sfinga..Neráš je jako malý nezbedný kluk,který,když je volno kazí morálku, ale zato jim to nandává ukázkovým ke mně, k noze a lehni, když se cvičí.. Takže asi tak.
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:14
- Nahlásit
modrypes
Jak jsem Ti psala náš bude mít 2 roky a na cvičáku má největší zájem o ostatní psi. Jinak cviky umí taky dobře, ale nejvíc se chce kamarádit.
Je asi malý ale zkus ho učit povel místo, ať ví co po něm chceš.
(když štěká) Já když nesu jídlo tak řeknu místo a on frčí a vzorně čeká až položím misku a může žrat.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:15
- Nahlásit
Ketrin
Jumi
To je dobrá "schýza" vést rozhovor na dvou diskuzích najednou
Jumi
Třeba ty kruhy budou vedle sebe, budeš stát uprostřed a budeš se jen otáčet na podpadku. A už vidim Bernáška, jak vzorně sedí u tvé nohy a jen si přesedává vždy "k noze" při každém tvém otočení.
Ketrin
Možná hloupá otázka (teda rozhodně může napadnout jen ženskou), ale co se tak na takovou výstavu nosí na sebe - je to úplně jedno? Já viděla některé dámy na Kačině v takových očividně speciálních výstavních oblečcích, některé v černým kostýmku...ale nemůžu si vybavit, co měli ti normální lidi, kterých jsem si proto nevšimla...a vždycky se mi vybaví "Jáchyme hoď ho dostroje" a kimono...to by bylo ohromně originální
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:44
- Nahlásit
Karol
jen si přesedává vždy "k noze" při každém tvém otočení
To je sice krásná představa, ale takovou vzornost po něm vyžadovat rozhodně nebudu! Myslím, že při účasti na první výstavě mi úplně postačí, když nebude okusovat Bondíčka vzorně obíhajícího kolečko v kruhu
Nebo nedej bože vyžírat nějakej krámek s psíma mlskama!
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 19:48
- Nahlásit
Tak se hlásíme taky do Brna a taky jako morální podpora týmu.
Jinak naše Juli je sladká, když čtu vylomeniny těch vašich rarachů....ona nám jen rozkousala košík, okousala botník a podařilo se jí ho otevřít!! Naštěstí ji zaujaly pouze krabice a obsah ponechala nepovšimnutý.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:10
- Nahlásit
Karol
Co na sebe? Toť věčný problém. Ke kimonu by to chtělo spíš nějaké japonské nár.plemeno, že. Teorie praví, že oblečení má být kontrastní k barvě psa, ale v našem případě zas na černém jsou hodně vidět ty světlé chlupy. Dále teorie praví, že výstava je i společenská událost (ale to jsou i zkoušky a přesto někdy nezbyde než nazout holinky) - odtud ty halenky a kostýmky. Já ovšem takové věci nenosím vůbec. Vzhledem k tomu, že LR, GR apod.jsou lovci a sportovci, tak podle toho bych volila ohoz. Párkrát jsem vystavovala v černých kalhotech+saku, když jsem chodila s Brestou do pracovky tak někdy v "mysliveckém"... a jinak - džíny nebo jiné kalhoty (kromě takových těch teplákoidních šusťákovek!) a tričko, mikyna apod. a pohodlné boty na ten běh Žádná věda. Důležité je ovšem mít vhodnou kapsu a nebo ledvinku na mňamky do kruhu a papír.kapesník nebo vlhký ubrousek. a vypnout mobil!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:16
- Nahlásit
modrypes
Nedávno jsem někde četla zmínku o retrívřím cvičáku u Ostravy. Teď nevím kde, ale já to vyšťourám....
|