| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 21:45
- Nahlásit
esli se mi to podaří, tak bych vás chtěla potěšit fotkou, na kt. jsem narazila...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 22:07
- Nahlásit
tak ještě jsem našla jednu (pro změnu) svojí fotku ze sobotního závodu... a potom, že se nedá jezdit se zavřenýma očima...
a nemůžu si odpustit tohohle krásnýho hněďáka
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:07
- Nahlásit
tak co, jeste mi budete tvrdit, ze v RLDC neni nic z labradora, protoze neplave????
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:42
- Nahlásit
Eda
Pěkné, jen ta Eďule jde do různých odstínů, možná bude duhová? To jsem netušila, že jsi takový spotsman. Už jsi si na tom dala na hu..?
Jirikovo
Pěkné zombie. Né to by bylo kruté. Malý happy frog? Ty úši nemají chybu.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:40
- Nahlásit
Jirikovo
ale ano, přiznávám jistou malinkou dávku LR... ale co ty vytřeštěný oči a to vodítko? to se u LR nenosí, víme? a chybí jí aport v hubě
Lucinda
ale to není Eda, na fotce to jsem jen našla pěknýho hněďáka na netu jo jo, o mně toho lidi netuší ještě víc...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:43
- Nahlásit
Eda
no voditko bylo, abych ji do ty vody dostal (ne ze bych ji tam tahal, ale nenechal jsem ji utyct), vytresteny oci jsou z toho, ze byla fakt vydesena, ze se nemuze postavit. jeste holt musime trochu potrenovat ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:45
- Nahlásit
Jirikovo
...sem si ani nefšimla, že Ronie vyloženě plavala. Nebo ona možná neplave, ona je jen zakotvená ve vodě za vodítko.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:47
- Nahlásit
Garfield
plavala, v dobe kdy tys byla na druhym brehu ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 19:42
- Nahlásit
Jirikovo
no vidíš, tak v tom je ten zásadní rozdíl mezi Ronie a pravým nefalšovaným LR bač bač, ještě potrénujte...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 08:57
- Nahlásit
Eda
ještě potrénujte...
mam tak trochu obavy, ze bude zase chvili trvat nez ji premluvim, aby to plavani znovu zkusila ....
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2006 08:37
- Nahlásit
Tak tu máme zase vedra. Chodim koupat pesany jak vzteklá a než dojdem domů, tak mají jazyk na vestě. Mám doma teď tři malý rošťáky a Gitu. Ještě hlídám kamarádce Bárta - to je tříleté štěně z prvního vrhu. Každý ráno vezmu všechny na louku. To je hukot. Když se mi zadaří, tak je vyfotim. Chodim s prckama ven na vodítku s každym zvlášť a je to dřina. Tu se něco šustne a jinde je malé chlupaté štěkající nic. Je to psina, takhle s nima chodit, ale asi mě brzo sežerou. Už jsem se nějak smířila, že mi zůstanou. Ještěže jsou to samí feňule.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2006 10:16
- Nahlásit
Tak ta je z dneška. Gita je pravý LR.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 10:48
- Nahlásit
Taky mám nejlepšího kamaráda labradora, jsou mu 4 roky a je to úúúúúúžasný stvoření! Akorát je to asi jedinej labrador na světě, kterej nerad plave! Jo, rád si namočí nožky a bříško, ale že by se vrhal po hlavě do každýho rybníka, to teda ne. To mu buď musí být jooo velký vedro nebo tam musím vlízt taky a nebo mu tam musím hodit balónek. Ale plavat umí, to zase jo! Akorát mu vždycky chvíli trvá, než si to uvědomí!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 10:59
- Nahlásit
Eda
Na kole se zavřenýma očima a zkouška s odřenýma ušima? neee, to je chabý pokus o vtip gratuluju a užívej prázdnin,
Edička má melíry de luxe, aspoň ušetří za kadeřníka
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 11:04
- Nahlásit
Ketrin
Edicku jsem videl nazivo a je to normalni zrzka a ne hnedka ...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 15:55
- Nahlásit
Dasha
Nic si z toho nedělej.Naši maj labradora a toho bys taky do vody nedostala
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 18:15
- Nahlásit
Ketrin se nám vrátila z dalekých krajin? Jak bylo? Hlavně neříkej, že krásně. Hned bych někam razila. Nabalila bych si ty tři šťeňule, Gitu a Bárta a dojeli by jsme tak za Vary, pak bych je určitě darovala pocestným. jela jsem očkovat a když jsou jenom tři, tak je to jak pytel blech. Nezapomněli se v ordinaci všichni vyčůrat a vykakat, aby ukázali, že já to s nima nemám opravdu jednoduché. Gitě se udělala boule u struku, ale vet říkal, že je to z nějakého bouchnutí, tak doufám, že má pravdu.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 18:18
- Nahlásit
Dasha
Na jednu stranu je dobrý, že vodu nerad. Mám tady na hlídání tříletý štěně z prvního vrhu a to je hotový magor. Do vody skáče dva metry daleko a neúnavně aportuje. Jenom musí člověk dát bacha, aby skákal do hluboké vody, mohl by se pěkně napíchnout o klacek. Je to dost nebezpečné, ale tomu magorovi to nikdo nevysvětlí.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 18:20
- Nahlásit
Eda
Co jsi udělala ty zkoušky, tak tu diskuzi pěkně flákošíš. Před tim jsi pořád bědovala, jak se musíš drtit a nemáš čas pokecat a teď......
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 20:55
- Nahlásit
Lucinda
Nó, hlavně bylo vedro. Jsem ráda, že už jsem zas doma u pesanů a Bresta skáče 2 metry vysoko, když vidí že jdu kapat barvu nebo pohodit do pole něco na dohledávku. Taky chodíme hodně plavat.
pojeď na tábor s celou tou bandou, aspoň tam nebudu jediná s nezvedeným štěňuchem, co ještě nic neumí...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 21:03
- Nahlásit
Ketrin
Hmm, kde je tábor? Hned bych jela. Pro samé lítání mezi pesanama nemám čas na kultůru. Ten tábor pořádá RK nebo KCHLS? Jen tak sonduju.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 22:22
- Nahlásit
Ahoj všichni!!! Nebojte se, nic neflákám... jen jsem teď nebyla doma, alébrž v jižních Čechách jsem užívala volna a najížděla "placaté" kilometry. (tedy až do posledního dne, kd jsme byli v Novohradských horách... ) ale zase jsem konečně viděla odkud že pramení Dobrá voda, která mi tak chutná (jen by to nemuselo být v takovém kopci kopcovitém... )
pěkně se mi po Edě stýskalo, to teda jo... ale viděla jsem tam hnědku LR Matyldu a ta byla podobně "blbá" jako Edka, tak to bylo skoro jako bych byla doma...
Ketrin
Edička má melíry de luxe, aspoň ušetří za kadeřníka
no tak to máme stejně já taky vždycky v létě vyšisuju v pruzích na hlavě a pak se mě ptají, kde mi udělali tak bezva melír
a propos, jaký kdo používáte protiklíšťácký obojky? a jak fungujou? mám pipety, ale po aplikaci se nesmí pes tři dny koupat, což je teď neproveditelný
Lucinda
já teď slavím značné úspěchy, protože už Eda vybíhá z vody v okamžiku, kdy JÁ chci, ne ona... když byla menší, tak dobu opuštění vody zásadně určovala ONA
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 23:33
- Nahlásit
Ketrin
Tábor?Kmpak?Já jedu s hafanama do Žamberka. Jsem na to moooooc zvědavá, jeden má 4 roky a druhej 6 měsíců!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 23:35
- Nahlásit
abby
Uf! To jsem ráda, že není jedinej, všichni u vody se nám smáli!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 23:39
- Nahlásit
Lucinda
Už jsem jedno takové napíchnutí viděla, šlo "jen" o tlapku,ale i tak to vypadalo hrozivě, když jí (6 letá velikánská kníračka)trčel z nohy 20cm klacek. Nejhorší byl ale ten její nářek! Ale dopadlo to dobře, nožka je v pohodě a Galuška taky!
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 14:18
- Nahlásit
Tak jsem ve stavu nemocných. Jedu takhle po silnici na skútru, kochám se nad posekanou loukou, jak tam hned půjdu blbnout se štěňuchama a kde se vzalo, tu se vzalo červené auto proti mě. Úplně ve mě hrklo, tak jsem zmačla brzdy a strhla to do příkopu. Chudák chlap vyletěl z auta a celej vyděšenej, co se mi to stalo, mě začal sbírat ze země. Tak kromě odřeného skútru, mám moncla na stehně odřené ruce a kotník jak bambuli. Tak se z toho vzpamatovávám a jdu se plácnout na tu louku s těma štěňuchama. A on ten snář nelhal, dneska mě čekalo nebezpečí. Mám teď děsné sny o prodávání mojich štěňátek. Samí blbí lidi.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 14:20
- Nahlásit
Eda
Nedělej si iluze. Edinka ti určitě chtěla udělat krátkodobou radost a náhodou tě poslechla. To další koupání už bude při starém
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 14:55
- Nahlásit
Lucinda
Fuj, to musel být šok. ještěže jsi vyvázla jen šrámama.
Tábor je poslední týden v srpnu (co už se láme do září) v JČ-Albeř u Nové Bystřice. Poslední den jsou OVVR pod záštitou KCHLS, ale jinak to organizujou holky co mají pražské retrívří cvičiště. Jsou i jiné tábory, přímo klubové, ale mně se nejvíc zatím líbil tenhle. Program je pro mimina, oveverkáře i pokročilé. A je to tam hezký a dobře vaří.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 15:50
- Nahlásit
Ketrin
Šokec to byl, teď se tady belhám a objevuju nové a nové modřiny. Já jsem zažila pouze tábor, kde jsme na konci dělali podzimky a bylo to docela dobré. Je to někde na stránkách, nebo koho se můžu dovolat?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 19:48
- Nahlásit
Lucinda
jejdy, to je dobře, že se ti nestalo nic vážnýho tak teď budeš jen pomaloučku chodit se štěndama a necháš je vyblbnout
|