| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:09
- Nahlásit
Jandula
nesmis byt takova citlivka. to se da vsechno rozhybat ... jak rikal nas trener, i zlomena noha se da rozbehat ...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:09
- Nahlásit
Já taky krmím čistě jehněčím Nutramem (Sam je alergik na kuře) a dávám necelých 400 g, Sam má tak 36 kg. Ale teď krmím granulkama jen ráno,večer dávám maso. Ale jinak je Nutram fakt výborný.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:17
- Nahlásit
jana33
Víš co mě ale překvapilo, že na můjpes jsou zpracovaný jednotlivý druhy krmení a čistě jehněčí nutram má jen jehněčí moučku, kdežto jehněčí s rýží má i maso...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:18
- Nahlásit
Jirikovo
No jo, já začínám mít podezření, že ten slavný ortoped z Bulovky se mě chtěl jen zbavit, tak mi řekl, že mám osteoartrózu a že mi bude dávat po návratu nějaký injekce a že s tím jinak nejde nic dělat... kolena bolí čím dál tím víc, mám je oteklá a nějak si myslím, že tam je možná i voda...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:31
- Nahlásit
Jandula
no kolena jsou svinstvo. ale treba te prave bolely protoze na rotopedu se posiluji vazy, tak jestli je nemas dostatecne silny, tak te proste boli, kdyz je posilujes .... to chce dva tri tydny vydrzet a pak to bude v pohode ...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:35
- Nahlásit
Jandula
Na svých stránkách mají,že obsahuje jehněčí maso. Ale ono je to vcelku podle mě jedno,vždycky je nejdřív maso,pak z toho udělaj moučku a pak granule Pro mě je alfa a omega,aby tam nebyl kuřecí tuk,který je v 99% "jehněčích" granulí
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:35
- Nahlásit
Jirikovo
Ne ne, spinning není sport, který by mě chytil... A za tři týdny bych už byla na vozejku...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:36
- Nahlásit
Jandula
a je nejaky sport, ktery te chytil?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:41
- Nahlásit
jana33
Tak mají na můjpes asi chybu, nebylo by to poprvé...
Jak jsi vlastně zjistila, že má alergii?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:45
- Nahlásit
Jirikovo
jasně, taneční aerobik
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:58
- Nahlásit
Jandula
Jednoduše,furt měl průjmy,tak mě to napadlo,že zkusím jehněčí granule. Zlepšilo se to,nebyl průjem,ale řídký bobky. Pak jsem si všimla,že právě v těch jehněčích je kuřecí tuk,tak jsem zkusila čistě jehněčí a pohoda. Ale furt jsem to považovala za přecitlivělost,ale pak se mu to rozjelo,když měl po otravě postižený ledviny a musel žrát vet. dietu,která ale byla na kuřecím základu - osypal se,udělali se mu lupy, začal strašně línat,dostal záněty do uší.....takže to už bylo jasný
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:10
- Nahlásit
jana33
Tak já poté taky zkusím tu čistě jehněčí variantu, Sára spíš bude citlivější, protože veterinární řadu od Eukanuby snáší v pohodě a tam kuřecí maso je...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:17
- Nahlásit
Jandula
taneční aerobik
tak to naprosto presne vim, ze tohle by rozhodne nebavilo zase me ....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:24
- Nahlásit
Jandula
Rozhodně tím nic nezkazíš a já jsem fakt maximálně spokojená,srst,odpad všechno v pohodě.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:52
- Nahlásit
Jandula
nejvíc vyhovuje italská prémiovka Alleva...
No, já mám naštěstí psa, kterej snad cokoli sežere, je v pohodě. Takže tohle nemusím řešit, já řeším jenom to, aby to žrádlo bylo co nejlepší a aby po tom hezky vypadal
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:51
- Nahlásit
Jandula
jejky taneční aerobik, to zní tak nezvykle, že bych to už podle názvu nezvládla tancovat umím, hud. sluch mám, rytmus cítím, ale ještě do toho poskakovat?!? to bych nezvládla...
Jirikovo
dneska o hodně přicházíš... zakoupila jsem posilovací gumičky a už zhruba vím, jak bude vypadat ta posilovací půlhoďka po spinu
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:11
- Nahlásit
Eda
jesteze dneska nemuzu ...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:16
- Nahlásit
Eda
A kdepak to jezdíš? Bych se taky někdy přišla mrknout....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:37
- Nahlásit
Mel
daleko ... ve vsenorech, nebo jak se ta dira jmenuje ... ale zase je tam malo lidi, takova domaci atmosfera ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:07
- Nahlásit
Jirikovo
To je fakt daleko, cca 15 min. jízdy ze Smíchova...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:10
- Nahlásit
Jandula
presneji receno 22 km autem ode me az tam ... no oproti jinym moznostem na stejnou aktivitu docela daleko, ale zase co bychom pro Edu neudelali ....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:23
- Nahlásit
Jirikovo
no, jestli tam budeš v zimě jezdit pravidelně, tak se klidně přidám...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:24
- Nahlásit
Mel
jezdit pravidelně
umrit ale fakt nechci ... a proc az v zime?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:27
- Nahlásit
Jirikovo
v létě se jezdí přece na kole, ne? Co utrácet za spin?
Teda sice nevím, jak to bude se mnou, páč po poslední vyjížďce mě nějak začly zlobit kolena, ale snad se to zase srovná...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:29
- Nahlásit
Mel
no ja ve ctvrtek vecer na klasicky kolo fakt vetsinou nechodim ... kolena ti srovname na srazu, pokud to nepomuze, budeme amputovat, nejlepe u krku ....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:35
- Nahlásit
Jirikovo
no, mě nenapadlo, že na kolo musíš přesně ve čtvrtek večer...
budeme amputovat, nejlepe u krku
že bych nakonec zůstala doma?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:47
- Nahlásit
Mel
neboj se, Jiřina jen machruje... vtip je v tom, že já mám hodiny ve čtvrtek večer a v pátek ráno. ale od září se to zase krapet změní, tak uvidíme... ale přijď, čím víc lidí, tím větší legrace
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:58
- Nahlásit
Eda
Určitě, jestli se teda s jirikovo nějak dohodnem, ráda bych tě poznala... nicméně fakt to bude aktuální až v zimě
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:07
- Nahlásit
Mel
jasně, mně by se teď v létě taky nechtělo chodit jezdit do haly, když venku je tak krásně... (třeba jako dneska... )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 15:12
- Nahlásit
Eda
nahodou, v hale maji otevreny balkonovy dvere s vyhledem na pole nebo louku nebo co to je. clovek ma hned pocit, ze je v prirode ....
|