Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 21:42
- Nahlásit

Pošlu ještě štěníky

Dandy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 21:43
- Nahlásit

Lucinda
A já myslela,že pokukuješ po červené karkulce.Tak to zkouším a uvidím co mi z toho vyjde
Eda
Tak sem se tu tomu zasmála,třeba na ně to sluníčko svítilo otrošku více,jinak nevím,jak si to vysvětlit

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 21:53
- Nahlásit

tak teď
[imgs]www.mujpes.cz/galerie/30133.jpg[/imgs]
Dandy - no jo pokukuju po všech

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 21:55
- Nahlásit

Tak to mě klepne. Fotky definitivně neposílám, aspoň budete mít klíd. Jdu krmit, to je větší odvaz. Taková jehličková v deset večer, to je pohoda.

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 21:55
- Nahlásit

Lucinda
Jéé, to jsou nádherní medvídci!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 22:15
- Nahlásit

Jumi
Tak tě podezírám, že koukáš na jiné stránky. Žádné medvídky nevidim a nemůžu je sem dostat. Potřebovala bych školení od Jandulindy. Vážně mám dost. Čubina mi vypelíchala a zhubla, že by jí kostlivec mohl závidět. Rovnám jí na PROFormance, ale jde to ztuha. Jí to evidentně nevadí, protože dneska prohnala kočku jak za mlada.
Koukám, že jste tady skoro všichni školou povinní, tak až napíšu hrubku, né aby jste mě hned drbaliy. Moc se mi líbí čubiňuch EDA. Doufám, že z té mojí vyroste taky něco obdobného. EDO je s PP? Je to jedno, ale jen tak. Od koho jí máš?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 06:41 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Lucinda
Teď jí k nim pouštim tak 3x denně
??? To si neumím představit, Bresta s nima byla pořád, tedy občas se mi povedlo ji chvíli oddělit, že se třeba proběhla po zahradě nebo se prospala v kuchyni, nebo se "bavila" s návštěvou, ale za chvíli už zas seděla u dveří a kňučela, že chce k nim...
si nechávám hnědé zlatíčko + co zbyde.
Chceš si nechat víc než jedno štěně? Tak to máš teda odvahu.
Všimla jsem si, že Gita má také PZ v I.ceně-cvičila sis ji a předváděla sama? Máš nějakého spřáteleného myslivce, který tě zásobuje zvěří?
Jo a odkaz na webovky by nebyl?
Jestli ti připadám moc zvědavá, tak mě klidně odpal.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 06:50
- Nahlásit

Eda
ptal se, jak sem Edu naučila tak pěkně plavat. to už bylo ale opravdu moc i na mě a prozradila jsem mu, že LR to nikdo učit nemusí
To mi zase připomnělo, jak náš rodinný kamarád-myslivec, když byla Bresta malá, pořád utrušoval takové pohrdavé poznámky, jako že labrador je pracovně k ničemu a "dobrej akorát tak pro ženskou". Pak když Bresta začala skládat zkoušky po mé laické a vcelku minimální přípravě, z těch výroků trochu odcouval. A vrchol nastal, když mu umřel jeho starý ohař, který měl nadání od pánaboha a on sï pořídil nové štěně s nic moc vlohami. A jednou přišel, ať s nima jdeme na vodu aby pes viděl, jak Bresta aportuje z vody, že prý pes neumí plavat. To jsem mu nevěřila, protože ovlivněna těmi "budižkničemu" LR jsem si vždycky myslela, že každý pes umí plavat sám od sebe! Jenže on fakt neuměl-když ho konečně do té vody dostal, tak se tam tak divně plácal asi jako ti dobrmani a myslím, že na větší vzdálenost by mu hrozně rychle došly síly.
Dneska už to umí, ale dalo to pánečkovi zabrat

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 07:03
- Nahlásit

Lucinda

je to vončo?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 07:07
- Nahlásit

No konečně něco vidíme - super

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 07:11
- Nahlásit

Lucinda
podívej se na naše dost neuměle udělané stránky www.eda.unas.cz
hned bych si zase vzala mimi hněďáka, ale asi bysme museli bydlet pod mostem, počítám jednak by se to asi nelíbilo Edě a ani rodina by nebyla nadšená
jinak hrubky si klidně piš, my to s tou školou zase tolik nepřeháníme (třeba já už jsem kůže stará)
Ketrin
jdu se svojí "budižkničemu" ven to se mi líbí, začnu jí tak říkat ale přiznám se, že jsem si taky myslela, že všichni psi plavání nějak zvládají

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 07:12
- Nahlásit

Eda
začnu jí tak říkat no, na oslovování je to trochu dlouhý...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 07:15
- Nahlásit

Ketrin
no jó, je to dlouhý, však už jsem si to "smysluplně" zkrátila budu volat:"budižko, ke mně!" jdu to prumbnout do lesa

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 07:51
- Nahlásit

Eda
já už jsem kůže stará
a co mám říkat já??!

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:02
- Nahlásit

Ketrin
ale néé, to jsem myslela na sebe ohledně školní docházky že tam věkově přečnívám

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:06
- Nahlásit

Eda
Klid, vždyť to je sranda já si ty léta nějak nepřipouštím, i když bych měla

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 09:25
- Nahlásit

Eda
Eda má jako svojí vlastní vanu??? To je ale neskonalej buržourst...

Hele a vem si, jak bych já věkově přečnívala, kdybych se (já s tím tedy nepočítám) na tu vysokou dostala...

Lucinda
Já fakt netuším, proč ti to nefunguje...

[imgs] http://www.mujpes.cz/galerie/30133.jpg [/imgs]

[imgs]www.mujpes.cz/galerie/30133.jpg[/imgs]

Já tam teď dala mezery, aby viděla, to druhý je, jak jsi to vkládala ty (možná, že je to tím, že tam chybí http://

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 09:27
- Nahlásit

Ketrin
Co by sis měla připouštět?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 09:28
- Nahlásit

Jandula
Že jsem ve věku matky vás všech

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 09:46
- Nahlásit

Ketrin
Prosím tě, já bych chtěla za pár let, po třech dětech, vypadat tak jako ty...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 09:58
- Nahlásit

Jandula
Budeš vypadat nesrovnatelně líp, ale dost o tom...
něco nového:

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 09:59
- Nahlásit

Sice je to trochu žinantní, ale zase skoro jediná situace, kdy ho můžu v klidu vyfotit bdícího.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:01
- Nahlásit

no kdyz se tady predhanite tema fotkama, tak tady mate jednu, jak ma vypadat ukazkovy jedinec rasy RLDC ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:02
- Nahlásit

no a abych dostal svemu sobotnimu slibu, tak tady je fotka jak ma vypadat ukazkovy jedinec brnensko-venkovskeho stylu ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:05
- Nahlásit

Jirikovo
Hezký fotky... tys nám něco sliboval? osvěž mou ochablou paměť

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:07
- Nahlásit

Ketrin
ale ne, slibil jsem Garfieldovi, ze tu fotku dam na net ... je to foceny ve dve odpoledne a clovek by rekl, ze do te doby muze vystrizlivet, ale jeji vyraz hovori sam za sebe

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:09
- Nahlásit

Ketrin
Jaký žinantní... Děláme to všichni, nehledě nato, že Borgo při tom vypadá jak šarpej...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:48
- Nahlásit

Ketrin
ale je fakt, že fotit Borgouše při kadění je to trochu podpásovka
Jandula
jo, má vlastní vanu!!! je jenom její a je to buržoustka!!! stačí, když si chci ve vaně jen smočit nohy, už se k ní řítí a kouká, co jí s JEJÍ vanou vyvádím...
Jirikovo
ale spíš mi přijde, že je Lenka jenom veselá osůbka sama od sebe, ne po alkoholu am i right?

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:52
- Nahlásit

Eda
A pustila by tam Sáru???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:02
- Nahlásit

Eda
taky mam vlastni vanu .... bohuzel na brise

jinak Lenka je sice vesela, ale na teto konkretni fotce se jedna o kombinaci alkoholu z predesleho vecera, nedostatku spanku, slunicka a dobre nalady ....

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání