Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Dandy
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 12:04
- Nahlásit

Je to černá fenka,už teď je dost ukecaná.Díky za Vaše příspěvky,určo mám vyřešeno,protože jejich chovatelka je krmí Proformance a prospívají na ní dobře.Ty vedra jsou fakt úmorný,vůbec se nedivím,že se to pejsanům nelíbí.A když je voda,tak si umím představit jak asi řádí.Jsou to takový vodní čerti.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 15:05
- Nahlásit

Dandy
ukecaná? jako že pořád štěká?!?
Ketrin
jo jo, poslední zkoušku mám 28.6. tak mi povinně budete všichni držet palce, jo? a packy taky, samozřejmě... už se moc těším, až budu mít čas jen na Edu, kolo a ostatní dobré věci...
Jandula
a co tvoje příjímačky? už něco víš? a jaký z toho máš pocit? dobrý? kdybych teď mohla, tak jedu k moři. teploty musí být ok a asi i málo lidí...
dnešní aporty do Berounky...

a ve skoku...
http://www.mujpes.cz/galerie/29994.jpg

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 15:07
- Nahlásit

oprava

Dandy
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 15:30
- Nahlásit

Eda
Aby pořád štěkala,to určitě ne.Třeba i u žrádla si nedá pokoj a něco si repetí,tou jejich mluvou.Není to ani kňučení a ani štěkání.Je tedy fakt,že celá ta skupinka černých a hnědých kuliček dává o sobě dost vědět-je jich 10.Zrovna ve čtvrtek sem za nima byla se podívat.Zítra jdou první 2 štěňata ke svým novým majitelům.
Ty fotky jsou pěkný,tedy co ty fotky,ale ten pesan jak je natěšenej:grinaráda

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 16:38
- Nahlásit

Dandy
aha... Eda toho moc nenakecá, ta jen štěká, když to považuje za nutný
tak nám ukaž taky fotku tvojí LR kuličky! a odkud že je? taky mě zajímají ty hnědý sourozenci, přiznám se bez mučení

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 16:42
- Nahlásit

Dandy
Taky jsem zvědavá, odkud je černá holčička.

Eda
Pěkný fotky. Já teď focení nějak zanedbávám , budu to muset dohnat. Jak to stíháš, že hodíš do vody aport a hned fotíš?

Dandy
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 21:53
- Nahlásit

Já fakt nevím,jak na to,aby se mi ty fotky hodily do tohoto fajnovýho pokecu s prima lidičkama??Budu s tím potřebovat píchnout,nejsem počítačový expertdocela v tom plavu.Štěníci jsou kousek od Karlových Varů z Nejdku.Ty její hnědý sourozenci jsou moc pěkný

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:26
- Nahlásit

Ketrin
nebuď naivka to bych nestíhala házet a fotit Eda by mě cestou do vody převálcovala jak parní válec ne ne, měla jsem s sebou výjimečně nadhazovače a vrhače aportů, což jsem si náležitě užívala je to vlastně první série fotek Edy v letu nad vodou...
Dandy
a v čem přesně budeš chtít poradit? fígl je v tom, že fotky musíš mít umístěný už někde na webu a nám sem dáš už jen odkaz... až budeš chtít něco konkrétně, tak ti určitě poradíme, není to opravdu těžké

Dandy
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:30
- Nahlásit

J á sem zkoušela je dát do gelerie obrázku,to sem si jí musela nejdřív založit.A na webu je nikde nemám

Dandy
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:32
- Nahlásit

Zrovna jako teď menší nepozornost a už sem si to odkliklaa teď čubrním.Jek se to zakládá na tom webu nebo kde?Se mnou je to těžký,ale určo se to zlepší.Díky

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 06:16
- Nahlásit

Dandy
tak třeba já mám na www.mujpes.cz založenou galerii. musíš se tam nejdříve přihlásit a oni tě pak celkem intuitivně povedou. pak tam při každém vstupu (když chceš manipulovat s obrázky) použiješ reg. jméno a heslo.
postup: vlevo na liště klikneš na odkaz: - můj pes (fotky psů)
tam je nabídka pod osobními stránkami psů, aby sis vytvořila svojí stránku/galerii pro psa. a pak už tě to tam vede. vytvoř si i tu stránku, ta je jednoduchoučká a z ní potom bude odkaz na ty fotky. Eda má třeba www.eda.mujpes.cz (tam mám víceméně jen skladiště jejích fotek) a hezčí stránku jsem ji udělala na www.eda.unas.cz. tak, myslím, že to v pohodě zvládneš a my se můžem těšit na krásnou černou kuličku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 06:53
- Nahlásit

Dandy
A kdy si pro ni jedeš? Se to do té doby musíš s fotkama naučit, abys nás pak tady mohla zásobovat. Eda Ti to popsala přesně, já jen dodám že stačí mít tu galerii tady na cz-pes a my se buďto do ní podíváme, nebo to hodíš z galerie sem. Můžeš tu mít 3 galerie a vejde se do nich docela hodně fotek a pak je můžeš mazat a vyměňovat. Já to tak dělám.

Musím vám říct, jaký máme s Brestou štěstí Včera jsme šly trochu cvičit (když jsem ji přihlásila na to derby). Jdeme na pole, ona si nese jelení nohu a já dumíka a zrovna jsem přemýšlela, že budu muset vyndat z mrazáku zajíce, neb vlečky jenom s dumíkem nebo s jel.nohou jsou dost těžký, ono to skoro nesmrdí a ona to sice dělá, ale ne s takovým nadšením jako když je zvěř. No a jak tak o tom uvažuju, tak Bresta zabočila do lesa a přinesla zajíce. Zřejmě ho srazilo auto a pak ještě kus odběhl. Tak jsme hned měly parádní kus na vlečku a dohledávku. a to bylo radosti, že se zas konečně pracuje s něčím pořádným

A Borgo v sobotu předvedl, že je opravdu, ale opravdu skutečný, pravý a nefalšovaný labrador. Vraceli jsme se z procházky a ejhle na cestě koňské ho*no Samozřejmě si kus vzal a nadšeně ho nesl až domů na zahradu, kde ho sežral Nějak se mi nechtělo mu ho z té tlamky dolovat.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:41
- Nahlásit

Eda
Výsledky budou snad ve čtvrtek, dávají si načas. Pocit z toho mám neutrální, ale angličtinu jsem asi trošku zvorala...

Zrovna včera bylo v novinách, jak je zvláštní, že hotely jsou plný a pláže prázdné, moře má zatím totiž jen cca 20 stupňů, tak se tam prý nikomu nechce lézt...

Zato tady v Záhřebu umíráme horkem, v noci se nedá spát, Sára furt funí a i po ránu už je kolem 25....

Ketrin
Joo, Sára je taky správný retriever, ani se ti nedivím, že se ti to nechtělo dolovat z tlaminy, Sára pokud je to něco, co není zas až tak pro ní ňam, tak respektuje povel pusť, ale když je to něco neodolatelného, tak na mě dlabe...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:50
- Nahlásit

Jandula
Výsledky budou snad ve čtvrtek, dávají si načas
On je tam asi dost nával, viď... Ale třeba to dopadne!
jo, kdyby ses hlásila na ČVUT, to by ses dostala třeba i bez přijímaček...

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:27
- Nahlásit

Ketrin
No jo, já a ČVUT, musím si vybírat takový obory, kde matika neprošla ani okolo, natož aby byla přítomna...

Třeba to dopadne - můžeme doufat v zázrak... no co, i kdybych se dostala, tak chleba levnější nebude...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:28
- Nahlásit

Ketrin
bezva po ránu příhodička s h...em tak už jsem nucena uznat, že to není žádný šarpej ale LR
zítra pokud bude stejné vedro plánuju, že poplavu s Edou taky v řece. už mě nebaví jí tam pořád jen házet aporty, chci si taky zaplavat to se těším, co na to "řekne", že se jí panička=házečka ráchá ve vodě
Jandula
ale i kdyby to nedopadlo, tak jsi si to alespoň vyzkoušela a víš, co do budoucna čekat
tak zatím ahojky, přes den sem určitě mrknu, ale jdu se učit. už jen něco málo přes týden a padne můj zkouškový ortel nejhorší je, že to, co jsem před týdnem uměla, si teď už nepamatuju

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:32
- Nahlásit

Eda
Kliiiid, všechno dobře dopadne, my ti budem držet palce a psiska tlapky (tady teda vyhrává Ketrin, mají nějak víc pacek než Sára...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:35
- Nahlásit

Jandula
jasně já vás budu včas instruovat kdy a jak dlouho budete všichni držet palce/packy povinně

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:01
- Nahlásit

Eda
Samozřejmě budem držet palce, tlapky i jelení nohy

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:50
- Nahlásit

Tak se mi snad povede odeslat Dandyho nové štěně Dinkynku

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:56
- Nahlásit

Tak nevim, fotka je v galerii mujpes. www.mujpes.cz/?galery=3123. Jsem asi taky mimo. Nějaká rada? Dokázala jsem to zkopčit, ale kolonka vložit nikde

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:02
- Nahlásit

Lucinda
Myslíš tuhle fotku?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:05
- Nahlásit

Lucinda
Vložit je tady nad rámečkem pro odpověď ten čtvereček a v něm trojúhelníček atd.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:06
- Nahlásit

Žasnu, jak jsi to dokázala? Tak to je Black dinky girl. Prosím podrobný návod. Dík moc.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:12
- Nahlásit

Ketrin
Sice se ti nedivím,že se ti to nechtělo z huby dolovat,ale furt lepší koňský hovno než rozležená témě tekutá shnilá ryba,ve které se oba moji miláčci včera vyváleli a pak jí začali baštit. To byl smrad,že jsem se opravdu málem pozvracela. Dolovala jsem jim to z mordy klackem a doma je asi hodinu šamponovala a ještě je stříkala lapačem smradů,protože jen šampon nestačil.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:13
- Nahlásit

Lucinda
Na mujpes si otevřeš přímo tu fotku, v celý velikosti, pravý tlačítko myši, vlastnosti a zkopíruješ adresu, tady klikneš v rámečku pro odpověď a nad ním máš druhy písma a pak dvě další ikonky, první - s červeným čtverečkem a růžovým trojúhelníkem je pro vložení obrázku, otevře se ti malinký okýnko, kam zkopíruješ tu adresu obrázku a dáš vložit a poté poslat zprávu...

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:14
- Nahlásit

jana33
Tohle jsem měla asi před měsícem a půl, přestala smrdět až teprve tehdy, když pořádně proschla a vyvětrala, tzn. asi po týdnu...
Taky jsem ke zvracení neměla daleko...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:20
- Nahlásit

Jandula
Já jsem docela obrněná,protože Sam je fakt chodící popelnice a ke všemu má výbornej nos,takže kde přejde bez povšimnutí deset psů,Sam tam nějakej humus zaručeně najde,ale ryba ve stavu tekutém válící se na sluníčku,dala i mě zabrat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:23
- Nahlásit

Lucinda
Hezká a Black dinky girl je oficiální jméno?
A víš rodiče?

jana33
No jo, já jsem celkem otrlá, jak mi pořád nosej ty zdechliny, ale h***o zrovna do ruky nemusím. K rybám se naštěstí zas tak často nedostaneme. Ale před pár lety nám do naší tůňky na zahradě sousedů synek - nadšený rybář - nasadil karasy a oni přes zimu pochcípali. Na jaře se pak Bresta pro ně potápěla, parfémovala se v nich a když brzy zjistila, že jak to uvidím hned jí je seberu, tak najela na metodu "já neviňátko nic nemám" - zdechlina nacpaná až vzadu ve tváři, zavřená tlama. Taky si je zahrabávala na poli přes cestu, to jsme ještě neměli plot, a vždycky občas si to vyhrabala, "užila " si s tím a zase zahrabala. Takže já to znáááám....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:30 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Tohle znáte, tak jen pro nově příchozí...

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání