Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:30
- Nahlásit

Ketrin
No ona je holka spořivá... něco si taky nechá napříště... No smrad rybiny je fakt něco, co nemusím, ačkoliv teď už ryby jím, než jsem přijela do Chorvatska, tak jsem nepozřela nic, co by se rybě jen podobalo, tak nevím, jak bych to své prasátko válející se v lecčems, zvládla...

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:32
- Nahlásit

Hází to tam stránku cz-pes... Co jsi myslela?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:33
- Nahlásit

Já nevím co jsem zblbla...? Fotku děsně špinavých psů z galerie.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:34
- Nahlásit

Hlavně že tady radím jak vložit fotku.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:36
- Nahlásit

No Sam je na ryby expert,jak se dostane k vodě,tak prochází břehy a hledá...... a většinou i najde. A přesně jak píše Ketrin,buď si jí nacpe až dozadu,aby nebyla vidět nebo prostě zatne zuby,klidne hodí záda a je strašně pokornej,ale nepustí. Bych ho za to zabila,ale člověk nenadělá nic. Ovšem největší smrad jsem zažila u svý kokřice,když se vyválela v tekutý mrtvole srnky.... byla cítit na kilometr daleko,fuuuuuj

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:36
- Nahlásit

Ketrin
tuhle?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:38
- Nahlásit

Jandula
už se mi to taky povedlo, je to mrňavý

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:04
- Nahlásit

tak snad teď?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:05
- Nahlásit

tak to bylo vedle. Další pokusy budou. Vydržte drahé publikum.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:07
- Nahlásit

Do prčic. Proč mi to nejde? Dám v galerii kopírovat a pak tady trojuhelníček, čtvereček a kolečko - vložit a furt mám paskvily. Pomóóóóc Jandulo.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:15
- Nahlásit

Lucinda

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:19
- Nahlásit

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:20
- Nahlásit

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:36
- Nahlásit

Ketrin
to není féér, poprskala jsem si notebook když jsem si představovala Brestičku nenápadnou se smradem v hubě tohle přesně dělá Eda taky. vždycky to na ní poznám, když se snaží být děsně nenápadná, tak má vždycky něco za lubem... (něco smradlavýho, většinou)
ale na tvojí fotce nejsou špindíři moc vidět
Dandy
mimi je samozřejmě "nejkrásnější"

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:40
- Nahlásit

Eda
Sára takhle krade tátovi kůru, kterou má u azalek, jde, jen tak mimochodem něco čapne a prochází se stylem: já nic, já muzikant... když na ní houkneš, co to máš???, tak to zase jakoby nic vyplivne... člověk, který jí nezná, by ani nepostřehl, že něco sebrala...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:43
- Nahlásit

Jandula
jasně, čím je nenápadnější, tím je jasnější, že něco čapla, co nemá jsou to potvory všechny stejný...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:48
- Nahlásit

Eda
Bresta se tu nenápadnost naučila když byla mladá a musela bez debaty Salině odevzdat všechno, co našla protože když to jednou neudělala, tak od toho má jizvu pod okem tak se poučila

cherry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:56
- Nahlásit

Ten můj je taky hrozně nenápadný, včera byla v rybníku na kraji zdechlá ryba. Celkem v klidu od ní odešel, když jsem tam stála. Pak teda, že jdeme a on pořád byl ve vodě a pořád na mě čučel. Nejdřív mi to nedošlo, ale pak jsem viděla, že čeká až budu dál a on vystřelí k té rybě.. Ale ten jeho pohled a já si říkala proč nejde..

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:59
- Nahlásit

cherry
Chytrý to pes, bojí se, že bys mu tu mňamku chtěla sníst sama jako vůdce směčky, tak si radši užene žaludeční vředy, jak rychle to shltne...

cherry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:02
- Nahlásit

Jandula
Když jde o žrádlo tak je velmi chytrý

Dandy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:02
- Nahlásit

Ketrin
Pro malou si jedeme za týden.To jméno Lucinda trošku popletla:Beatiful dinky girl,ale ani se nedivím je jich tam 10.Rodiče?znám jen jejich matku Gita Podhrázského rybníka a otec Dustin Duncan Tetřeví dvůr.Majitelkou je Lucinda,která je mojí dlouholetou kamarádkou.
Eda
S fotkama se časem určo zlepším,jen co si to více osvojím a budu jich mít více.T ydalší kuličky jsou Dinky sourozenci.Je to banda loupežníků

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:17
- Nahlásit

Dandy
Tak to držíme palce a těšíme se na zprávy o výchově štěňátka...
Jak jí budete říkat?

Dandy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:57
- Nahlásit

Jandula
Díky za podporu,ale už párkrát mě překvapili jak jsou fajn a pohodový.Nejvíc sem překvapená,když sme s nima byli u veter.na očkování a tetování.Nedali se ničím rozhodit a navštěvu absolvovavali na výbornou.Celé jméno je dlouhé tak jen zkráceně DinkyUž se na ní moc těšíme

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 17:29
- Nahlásit

Dneska bylo extrém vedro tak jsme musely doplňovat tekutiny vnitřně i z vnějšku (viz kropení labradorů a koupel ve vlastní Edí vaně)

chtěla bych se mít alespoň chvilku jako náš pes

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 17:29
- Nahlásit

Tak jsem to právě vymyslela. Já budu fotit a Jandula mi bude sem dávat fotky. Právě jsem expedovala 3 štěníky a ještě teď brečim. Moji pupíčci, jak to přežijou.
Cheery
Smradlavý ryby to je žůžo, ale lidský bobek je taky fajn. Dávala jsem kámošce vykajdit kluka a on, že se na bobek musí podívat, no a než se mrknul dolů, tak přilítla Gita s Citou a bylo po koukání. Voňavé, že?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 17:47
- Nahlásit

Lucinda
Jo, když jich jde z domu v jeden den hodně, tak je to znát. Nám šli první den odběru čtyři. Je to pak velký rozdíl, že?

Eda
Dobrý fotky!

Borgo už plave! Ani jsem ho nijak nenutila. Šla jsem se smočit, holky (s+B) taky plavaly, tak co měl dělat sám na břehu, že? A ani se nijak začátečnicky neplácal, nehrabal, hned elegantně plul jako malá žlutá vydra.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 20:20
- Nahlásit

Lucinda
Koukala jsem do databáze KCHLS na Tvou fenu, ono už jí teď bude 8 let, takže to byl její poslední vrh, že? - chci se Tě zeptat, jak fena v tomhle věku zvládá tak početný vrh? Jako ty předchozí, nebo je to jiné? Já bych chtěla od Bresty ještě jeden vrh, protože si chci po ní nechat fenku, a příští rok se budu muset věnovat psovi, kterého jsem si nechala teď, takže by ten třetí a poslední vrh vycházel někdy na jaro 2008 a to jí bude 7 a půl. Je výborná máma, dobře rodí, pečlivě se stará, jenom nevím jestli v tom věku už to fenu nezmáhá nějak víc? Taky můžu čekat početný vrh - poprvé měla 10, teď 9.
Dík za tvůj názor a zkušenost

Dandy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 20:20
- Nahlásit

Lucinda
Který ještě šlo?Říkala si mi o Spedym a zeleným kvítečku?Jak to nesly a co Gita?Na zítra se těšíme.
Eda
taky musím fotky pochválit.My tu měli na večer bouřky s deštěm,a jak se nám tu vzduch pročistil:lolaráda

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 20:43
- Nahlásit

Ketrin
s tím plaváním jsi mi připomněla, jak sem se znemožnila u rybníka byla jsem s Edou na chalupě na vesnici. u rybníka jsem se sešla s pánečkama a třema dobrmanama. už sem Edě házela aporty. bylo horko, tak pánečci taky chtěli, aby se jejich pejsci vyplavali. když je nalákali do vody, tak tam spadli (ti psi) tak srandovním způsobem, že mi začaly cukat koutky. ale ovládla jsem se. ale pak začalo to pravý divadýlko... ti dobrmani plavali tak srandovně, celý se vlnili jako když jima proudí 220V a u břehu pár posledních metrů už capkali po zadních těžko se to popisuje, ale byl to pohled pro bohy. to už jsem se smála regulérně a na celý kolo...inu a pán to nevydržel a ptal se, jak sem Edu naučila tak pěkně plavat. to už bylo ale opravdu moc i na mě a prozradila jsem mu, že LR to nikdo učit nemusí. ale pán mi stejně nevěřil, protože LR jsou jen černý a bílý, ale rozhodně ne hnědý, takže to je nějaký divný tak jsme raději mazaly po svých...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 21:26
- Nahlásit

Ketrin
Gitě bude opravdu 8 let v červenci. Je to její druhý a poslední vrh. Zvládá to v pohodě, od pěti týdnů jsem ji začala odstavovat. Od začátku jsem přikrmovala. Teď jí k nim pouštim tak 3x denně. Chtěla jsem si po ní nechat také fenku a měla jsem opravdu na výběr, protože jich měla 8. Nakonec si nechávám hnědé zlatíčko + co zbyde. Určitě se neboj, že to fenina nezvládne a určitě počítej zase s deseti. Gita jich měla poprvé taky deset, ale ten druhý porod byl fakt pohoda.
Dandy
Tak ještě šla ta moje mazlivka světle zelená. Tu jsem fakt obrečela. Tajně jsem doufala, že mi zůstane, ale byla zase moc milá, tak si jí vybrali. Fuj to jsem se zase rozjela.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání