Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:03
- Nahlásit

Eda
fotit Borgouše při kadění je to trochu podpásovka
Kdyby chvíli zapózoval normálně, nikdo by pak nevyužíval jeho intimních chvil. Má smůlu. Kdybys viděla, kolik mám jen za včerejšek fotek, kde je jenom ocásek nebo ucho!
má vlastní vanu!!! je jenom její a je to buržoustka!!!
no jó, to jsou ty jedináčci...!

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:50
- Nahlásit

Ketrin
Neházej všechny jedináčky do jednoho pytle (mluvím za sebe i za Sáru, mně taky všichni říkali, že jsem rozmazlenej jedináček), Sára vanu nemá...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:16
- Nahlásit

to se musim pridat. ®onie je taky jedinacek a dokonce nechce ani do moji vany, natoz aby mela svoji ... ale to je o tom, ze Eda pochazi z burzoazni rodiny bydlici ve velkem dome blizko Prahy s velkou zahradou a mohutnym plotem, tudiz jsou tam zvykli na jinaci pohodli nez my chudaci pracujici a bydlici v panelaku v byte miniaturnich rozmeru, kde proste na dalsi vanu fakt neni misto ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:21
- Nahlásit

z burzoazni rodiny bydlici ve velkem dome blizko Prahy s velkou zahradou
Ještě že to nečtou naši psi... mysleli by si, že když máme - teda mají oni velkou zahradu, ale my ji musíme sekat, že jsou taky z buržoazní rodiny a ještě by po mně chtěli značkový obojky a pelechy...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:23
- Nahlásit

Ketrin
a každej svojí vanu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:26
- Nahlásit

Ketrin
neboj, pokud tvoji psi vidi, ze zahradu sekas sama a ne najaty zahradnik, tak do skupiny nechutnych burzoazistu nepatris .... vsak on jim to Paroubek spocita ....

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:41
- Nahlásit

Ketrin
Teď jsem trochu mimo. Gitu odstavuji od pátého týdne, ale stále se nedaří. Má docela dost mlíka, tak budu muset k vetovi aby mi dal homeopatika. Byli jsme očkovat a to by už měli být štěníci odstavený, ale nepodařilo se. Dneska ráno už k nim Gita vůbec nechtěla, ale ještě jsem jí ukecala. Cvičila jsem si jí sama a zkoušky jsem taky dělala sama. Webovky nemám a pálit tě taky nebudu. Mám ještě volné dvě feňule, tak předpokládám, že mi zůstanou a do útulku je dávat fakt nebudu. Má někdo zájem?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:58
- Nahlásit

Lucinda
Proč by museli být při očkování odstavený? Bresta kojila první vrh 9 týdnů, druhý 8. Mléko se postupně přestane dělat.
Pokud jde o odbyt štěňat, tak webovky jsou docela důležitý, většina zájemců teď už hledá na netu a klasické inzeráty se moc nechytají. Ale někdo si třeba rád vezme starší štěně.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:11
- Nahlásit

A to se s Váma musim poděli. Volala mi paní na štěňule, že chce štěně a za kolik je. Tak jsem se lekla a zeptala se jí co přesně shání a ona mi suše arogantně řekne, že štěně a kolik stojí. Tak jsem jí znechuceně řekla, že jsou s PP a cenu a ona se mě zeptá, jestli nemám něco bez PP, tak jsem jí flákla s telefonem. To si je radši nechám, než je dát takový kačeně. Fuj to mě to rozlobilo.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:15
- Nahlásit

KetrinJandulaJirikovo
nejsme žádní buržo... a zahradu si sekáme taky sami (teda většinou samy), vana byla ještě před Edou MOJE!!! ale co bych pro hnědku neudělala, že a laskavě se do nás nenavážejte, nebo vám neukážu dnešní fotku, kdy jsem se snažila učit a Eda mi na hlavu stále házela klacky, ať si jako jdu honem házet hodím ji jsem navečer, teď se chci ještě něco málo naučit...
Jandula
vyprdni se na ně, nemají rádi jedináčky jo, ale Edka by Sáru do vany určo pustila
Lucinda
chci chci chci!!! druhou hnědou holčičku!!! a proč ji nikdo nechce? bych si jí přivezla a spaly bysme pod mostem... ale stejně teď nemám finance, takže to je jedno... syslím si na celoodpružený GT rám
docela se divím, že nemáš webovky, je to důležitý pro info a "reklamu". není těžký nějaký jednoduchý sesmolit a dost to pomůže...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:17
- Nahlásit

Ketrin
Máš pravdu, webovky jsou super věc, ale já to neumim a mám než tu jednu čubinku, tak nejsem žádný pořádný chovatel.
Co se týče mlíka - protilátky z očkování Gity se tlučou s protilátkama očkovaných štěňat. Jako přez to mlíko. Tak mi to bylo řečeno chovatelema i veterinářem. Nemám důvod nevěřit. Mám jenom zemědělku. Mlíko se postupně strácí, to jo. Až budeš krýt Bresťuli už máž vybranýho bafana?

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:18
- Nahlásit

Lucinda
dobře jsi udělala!!! myslím, že podobný problémy řešila i Ketrin a řeší i každý chovatel, ne množitel... nenech si kazit krásný, horký, slunný den...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:22
- Nahlásit

Eda
Ty musíš být šílená šprtka, pořád jenom píšeš, jak se šrotíš a na chetu trčíš celý den. Na PC jsem tele, tak z webovek nebude asi nic. Teď doprodám vrh a pak mám minimálně dva roky čásek a kdo ví jestli budu mít ještě někdy štěňule. Hnědou volnou nemám, jestli to tak vyznělo, tak se omlouvám. Mám jenom dvě černé volné.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:24
- Nahlásit

Eda
vana byla ještě před Edou MOJE!!!
a ted se teda uz nemyjes? nebo mas dalsi vanu? protoze pokud disponujes dalsi vanou, tak jsi proste burzoustka ....

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:25
- Nahlásit

Eda
Jo slunej je, ale krásnej néééé. Soused řeže dřevo a malej šel pro vodu s babi. Za chvíli přiletí a bude mě tahat, ať jdeme na štěňule, zase ho stahnou z kalhot a on bude utíkat, že mu ukousnou camfrlíka a u toho vyšlápne čtyři hovínka, než je stihnu uklidit. Kráááásnej den.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:26
- Nahlásit

Lucinda
no, je to docela těžká zkouška, učím se už týden... a ještě další budu... ale "šprtka" teda jsem, to jo... já musím být online, spoustu materiálů ke zkoušce mám na webu
ne, stejně si teď fenku vzít nemůžu, musela bych na to "štěstí" zvolna připravit rodinu...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:29
- Nahlásit

Eda
Teda Jirikovo ti dává. Řešíte to tady snad od rána a ty nejsi schopná přiznat, že prostě ten buržoust seš. A ten trávník seká sekačka, tak seš dvojnásobná buržoustka. Přestaň šprtat a hoď sem tu fotku, nebo já za chvíli odcházim krmit koně a do večera budu mít šrumec, tak ať ještě něco vidim.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:30
- Nahlásit

Lucinda
ale vždyť to jsou pěkný starosti, ne? štěňata a děti... neznám lepší kombinaci...
Jirikovo
no comment vyřídíme si to na spinu

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:31
- Nahlásit

Lucinda
teď už fakt nemám čas, ale zítra ji uvidíš... už musím taky mizet, jen jsem sem zaskočila na chvilku...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:31
- Nahlásit

Eda
no pokud to dopadne jako posledne, tak se nemam ceho bat krome toho, kdyz jsem tam videl ty ostatni burzousty (nosili si vanu s sebou i do sprchy), tak to proste musim taky prezit a to i pres varovani tve vlastni rodiny ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:33
- Nahlásit

Eda
Připrav rodinu "zvolna" jako já... Prostě jí přivez...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:34
- Nahlásit

Jirikovo
hele, nefandi si, ne vždycky se z toho lze vyvlíknout, víme?!? moje mlýny melou sice pomalu, ale jistě

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:36
- Nahlásit

Eda
no pokud tvoje mlyny pomelou pomalu, tak moje nohy pomelou potom asi taky hodne pomalu ...... ja vim, jeste tyden ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:36
- Nahlásit

Eda
Ty vogo, von byl na spinningu??? Teda, někdy bych se na vás dva, jak si tam dáváte do těla, šla podívat...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:47
- Nahlásit

Jandula
no v tom je prave ten for. byl i nebyl .... prisel jsem tam, odhodlany umrit, v cemz me utvrdila maminka i segra od Edy, nicmene zrovna na tuhle hodinu meli plno .... a tak jsem zatim mezi zivymi ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:55
- Nahlásit

Jirikovo
Tak až se někdy odhodláš a nebude plno, tak mi dejte vědět, to bych fakt chtěla vidět, a vzala bych i Sáru, společně bysme se smály...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:58
- Nahlásit

Jandula
mam obavu, ze pristi tyden nebudes v republice a k dalsi navsteve jiz nedojde, nebot clovek, ktery projde v krematoriu zehem jiz spatne slape na kole ....

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:04
- Nahlásit

Jandula
"zvolna připravit", tak to je fakt dobrý. Já jsem taky zvolna připravovala na jedno štěně a nakonec mi možná zůstanou tři. Co si přát víc? Překvapená rodina a nadšená Lucinda.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 21:35
- Nahlásit

Tak kamarádi, tady máte slíbené fotky...
na týhle na mě shlížela jako kápo s aportem, který mi za chvilku pustila do papírů

a na týhle mi už aport leží v poznámkách

jo jo, neštěstí druhých vždycky potěší, že?!?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 21:43
- Nahlásit

Edo
potěší, fakt hezký, hlavně jestli máš ty učuňačený stránky nadrcený. Co furt šrotíš? Koukej se věnovat tomu nebohýmu pesanovi a zkrať jí jazyk, má ho delší, než udává standard.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání