Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Lucinda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 21:41
- Nahlásit

Jumi
Velký nic je dost malý hodně. Nahoď úsměv a do boje!

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 07:34
- Nahlásit

Jumi
a z čeho? držíme samozřejmě palce i tlapky, to je jasné tak dej vědět, jak to dopadlo...

Mirka2
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:36
- Nahlásit

Ahoj, nekrmíte tady někdo náhodou Nutramem? Já mám taky labradorku a chtěla bych na něj přejít. Jestli ano, tak prosím jakým a kolik tak dávkujete (při jaké váze). Díky.

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:55
- Nahlásit

Mirka2
Myslím, že Eda říkala, že krmí Nutramem...

Já s tím zkušenosti nemám, po vyzkoušení asi 10 druhů granulí zvažuju, že jí nebudu krmit vůbec... Nic jí nesedí... tak bude o hladu

Eda
Šikovná...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:04
- Nahlásit

Jandula
jí nebudu krmit vůbec
no vidis, hned usetris .... nemas mit rozmazlenyho psa, ta moje sezere COKOLIV

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:23
- Nahlásit

Jirikovo
Sára taky sežere cokoliv... jen to co z ní poté vychází už není cokoliv...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:25
- Nahlásit

Jandula
no tak to mas aspon jednotvarny. tuhy dovnitr, ridky ven. u me nevis dne a hodiny, co pujde nejdriv dovnitr a jakym zpusobem to pujde ven ...
jinak dnes jsem tady naposled .... jdu umrit na spin s Edou ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:26
- Nahlásit

Jirikovo
tak to good luck... sebevražda??? to bych do tebe neřekla...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:38
- Nahlásit

Jandula
jo holka, ty bys do me nerekla veci .... no co, nechci se dozit konce tak uzasne firmy, ktera mi dava obzivu, tak musim se svym zivotem skoncovat o den driv ....

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:23
- Nahlásit

Mirka2
jasně, krmíme Nutramem, je to bezva, Edce chutná moc ale nějaké dávky ti moc neporadím dělám to tak podle její aktivity co má během dne... ráno dostane hrníček a necelý půl (takový hrníček plastový, který zbyl po nás, když jsme byly malý...) a večer dostává hrníček a půl + něco přidávám (maso, mrkev, masovku...apod.) takže sem ti asi moc neporadila s dávkováním nejlepší je to vyzkoušet, ale u LR to jde zase špatně, protože ty žerou pořád a všechno spíš se snažím, aby nebyla tlustá...

Mirka2
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:43
- Nahlásit

Eda

Díky. A jakým krmíš? Kuřecím pro velká plemena? Já jsem jí teď objednala jehněčí s kuřecím.

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:28
- Nahlásit

tak jsem to zvládla! Mám z diferenciace buňky v zárodečném vývoji za jedna - prostě mu to velké nic stačilo, já se dost divila, že mi dává 1 a on že ostatní umí ještě větší nic

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:37
- Nahlásit

Jumi
no super!!! tak vidíš, že to velký nic stačilo nakonec je z tebe šprtka s jedničkou
Mirka2
hmm, zatím papkala to kuřecí. jehněčí jsem ještě nezkoušela... a z jakýho žrádla přecházíš? dávala jsem před tím Anku a pak rovnou Nutram. a srst bezva (teda teď je trošku světlejší, viz. fotky), odpad malý jsem opravdu spokojená

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:40
- Nahlásit

My jsme táké jeden čas měli Nutram Large breed a byla jsem s ním spokojená...

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:42
- Nahlásit

Eda
Asi ho po příjezdu taky zkusím, fakt už nevím, co jí dávat, dva týdny je vždycky v pohodě, malý hromádky, tvrdý a pak to začne, kadí dvakrát za vycházku, první docela v pohodě, pak už řídký... a takhle to zůstane...¨

Jumi
Taky gratuluji...

Mirka2
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:50
- Nahlásit

Eda
přecházíme z jehněčího Nutro choice. Barča už má přes 2 roky, navíc čekám mimčo, tak bych se ráda ustálila na něčem kvalitním a cenově přijatelném. A Nutram docela chválila naše veterinářka.

Mirka2
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:54
- Nahlásit

Eda
a myslíš, že je to i krmením (obsahem beta-karotenu), že ti Eda světlá? Já mám teda světlou labinu a je pravda, že přes zimu má kožich světlejší a čumec trochu zrůžovělý. Máš feňuli na zahradě nebo doma?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:55
- Nahlásit

Jandula
no ale to je normalni ... jak je pes dyl na prochazce, tak ten pohyb strev proste vytlaci neco, co neni uplne zpracovany ... to je fakt uplne normalni, to vubec neres.

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 16:00
- Nahlásit

Jirikovo
promiň, ale když mi na každý procházce, upozorňuji na slovo každý, dvakrát kadí, tak to normální není, to je min. 6x za den...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 16:01
- Nahlásit

Jandula
no pokud nema problemy mezi vychazkama a neni to vyslovene tekuty, tak bych to jako zas tak velky problem nevidel ....

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 16:07
- Nahlásit

Mirka2
přecházíme z jehněčího Nutro choice
Proč? Nevyhovuje?

Mirka2
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 16:25
- Nahlásit

Mel
Nutro je hodně kvalitní krmení (zřejmě je i o něco výš než Nutram). Bohužel přestává feňuli chutnat, tak jí chci trochu oživit chuťové buňky. Navíc jsem zastáncem toho občas krmení prostřídat a mít prostě víc značek, na které se můžeš spolehnout (i u Nutra jsou občas výpadky v zásobování). A taky chci trochu slevit své peněžence (na mateřské si moc vyskakovat nemůžu) a myslím si, že Nutram by mohl být dobrý kvalitativně i cenově. Myslíš, že je to hodně velký skok dolů?

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 18:29
- Nahlásit

Mirka2a myslíš, že je to i krmením (obsahem beta-karotenu), že ti Eda světlá?
ne, to snad ne. je to jednoduše sluníčkem a tím, že je skoro pořád ve vodě, tak se "smývá" ta hnědá barva to víš, přemalovala jsem bílou LR na hnědou (ta je přeci vzácnější)

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 08:48
- Nahlásit

Mirka2
Jo, tak. Já už myslela, že ti to nějak nevyhovuje, protože my máme nutro choice sensitive adult a mýmu nežravci (nemám LR) to celkem šmakuje. Předtím jsem krmila Eagle Packem, se kterým jsem byla taky maximálně spokojená, jenže ten není a nějak se obávám, že už snad ani nebude.... Nicméně peněžence naopak oproti nutro choice přitíží.
Myslíš, že je to hodně velký skok dolů
Hele, nevím, nemám zkušenost. Ale já třeba taky jeden čas nekrmila superprémiovkou a žádný extrémní rozdíl jsem nepozorovala, kromě množství vyloučené hmoty Po tom, co jsem dodělala školu a zahájila svou pracovní kariéru, tak jsem si řekla, že nemusím všechny prachy propít, takže část investuju do toho nebohého zvířete a kupuju to nej.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 08:50
- Nahlásit

Eda
no musim rict, ze kdyz jsem vcera "hnedku" videl, tak se spis jedna o zrzku ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:00
- Nahlásit

Jirikovo
Ty vogo, ty jsi to přežil...

Mel
Já už jsem vyzkoušela spoustu granulí od superpremiovek až po premiovky a zatím Sáře (krom veterinární Eukanuby pro psy s potížema žaludku na který by ale neměla být celý život) nejvíc vyhovuje italská prémiovka Alleva...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:02
- Nahlásit

Jandula
nejsem prece zadny becko ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:04
- Nahlásit

Jirikovo
A chodíš?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:06
- Nahlásit

Jandula
no vcelku bez problemu. nebylo to zas tak drasticky, kdyz jsem prezil prvni ctvrthodinu, tak uz to bylo v pohode ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:07
- Nahlásit

Jirikovo
Já jsem totiž po spinningu měla problém s tím, že mě ještě pět dní bolely kolena tak, že jsem se téměř nemohla hýbat... Taky už jsem tam znova nešla...

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání