Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 07:41
- Nahlásit

Lucinda
mno, na poznámky kašlu mám jich tolik, že pár zničených stránek mě nerozhodí Zkouška se jmenuje Dokumentografické informační systémy
hele, a jazyk má Edka snad i v normě, včera se jí podařilo s jeho pomocí vypít asi 20 litrů z Berounky možná že by užila jazyk i o něco delší

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 08:34
- Nahlásit

Eda
Hezký fotečky, tak hlavně aby Eda neměla z tý vody z Berounky nějakou stejně hezkou srajdu...
Sára je z toho vedra úplně vyflusaná, dýchá jak sentinel... Fakt síla...
Mám byt super vyhřátý, není vůbec izolovaný, nemá klimu, takže v tomhle horku je tam stejně jako venku a ani přes noc se to nedá vyvětrat...

Ketrin
Koukala jsem na fotku, Jess nosící aportek, fakt jsou to štenda šikovný...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:06
- Nahlásit

možná že by užila jazyk i o něco delší
Třeba takovýhle?

(v galerii je to větší)

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:12
- Nahlásit

Ketrin
Krásnej, a jaký nic moc postoj, vždyť se alespoň chvilku nehýbe a je to už chlapák.

Kolik váží?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:17
- Nahlásit

Lucinda
Co se týče mlíka - protilátky z očkování Gity se tlučou s protilátkama očkovaných štěňat. Jako přez to mlíko.
To slyším poprvé, že je něco takovýho možný. To je blbý, že fena nesmí ke štěňatům. Snad to rychle překonáte.
mám než tu jednu čubinku, tak nejsem žádný pořádný chovatel.
cha, tak to já taky ne - mám 1 chovnou, 1 nechovnou a 1 štěně. Myslím, že pořádný chovatel se pozná jinak než podle řad kotců plných psů.
Webovky na mujpes bys určitě zvládla, to zvládne každej kromě mě. Mně je dělá syn, taky nic složitýho, hlavně hodně fotek.
Jo a s tou včerejší paní "kolik to stojí a jak je to daleko", jsi mi připomněla jak jsem se z těch samých důvodů vztekala v březnu a dubnu - i tady jsem to ventilovala. Ale musím říct, že těhle lidí tentokrát volalo míň než před 2 lety při prvním vrhu.
Až budeš krýt Bresťuli už máž vybranýho bafana
To je problém. Já pořád chci černýho, jenže černej aby šel na Brestu a byl podle mých představ, se v ČR a přilehlém zahraničí nevyskytuje. Nebo aspoň o něm nevím. Vždycky když nějakýho vypátrám, nakonec se o něm dovím něco blbýho. Takže zatím mám jeden tip žlutého Švéda pouhých 800 km daleko, kterého jsem viděla teď na klubovce, a pak se uvidí. Ještě to není aktuální, teď budou jiné starosti - aby byl Borgo zdravý, aby byl Borgo šikovný,... A taky jsem Brestu ještě přihlásila na jedny zkoušky - teda dvoudenní soutež JČ derby - koncem srpna, tak musíme oprášit staré dovednosti Já když vidím, jak ji to baví a jakou má radost, tak mě to taky děsně baví.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:19
- Nahlásit

Jandula
Před týdnem 14 kg, teď nevím...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:31
- Nahlásit

Nechystáte se někde aspoň na kukandu do Brna?

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:37
- Nahlásit

Ketrin
co bych dala za "nic moc postoj" (ale stejně si myslím, že ho jen něco zaujalo a na chvíli se zadíval kamsi do dáli...) a měla bys Brestě vysvětlit, že mimi už je velký a nemusí ho pořád mýt

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:40
- Nahlásit

jana33
co v Brně? něco "psího"?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:50
- Nahlásit

Eda
myslím, že ho jen něco zaujalo a na chvíli se zadíval kamsi do dáli... no jasně, já ho ještě nic neučím, (teda kromě běžné výchovy) - není kam spěchat

V Brně je mezinárodka, ale já pojedu až v září na klubovku. Tam už vyběhne do kruhu Borgáč.

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:50
- Nahlásit

Ketrin
a dej Borgovi na jeho stránky taky nějakou fotku ode mě...
třeba tu spinkací, nebo jak si kouše nový hračky, co dostal od Janduly... jinak móóc pěkné stránky má mimi

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 09:55
- Nahlásit

Eda
Jo, až zas Franta přijede domů, tak to tam dá. Nebo mu to vlastně můžu poslat emailem... Posledně když aktualizoval, tak jsem to CD od Tebe nemohla najít ale už ho mám. Hlavně že už seš v seznamu autorů fotek. Ovšem vedle tvých profi fotek ty moje budou vypadat jako chudí příbuzní.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:00
- Nahlásit

Eda
jasně mezinárodka + velterh chovatelskejch potřeb

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:01
- Nahlásit

Ketrin
ale na autorku si nehraju... žádní chudí příbuzní... mimi se fotilo lehce a samo, když spalo...

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:40
- Nahlásit

Jó, teďka tady řádí ohromná bouřka s kroupama. Ještě že jsme nešly s Edkou ven tak čekám, až se vyčistí vzduch a půjdem do lesa konečně se bude dýchat trošku líp než dneska celý den!

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:42
- Nahlásit

Eda
Nás bouřky čekají až zítra, ještě musíme vydržet jednu noc v nedýchatelnu... Už se teda taky těším...

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:44
- Nahlásit

Jo jo dneska je to hustý i v Brně. Sice polojasno, takže žádná výheň, ale vzduch by se dal krájet a prodávat s 19 % DPH.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:04
- Nahlásit

Garfield
Tak počasí - VKarlových Varech po bouřkách, dusno a hnusno.

Ketrin
Je to hrůza zase jedno štěně v čudu. Gita k nim zoufale nechce, protože se na ní vrhají jak Eda do vody. Pouštim jí tam na dopoledne, ale za dvě hoďky už na ně vrčí a kouká na mě prosebně, ať jí osvobodim. Syna co by mi dělal webovky nemám a ten můj dvouletej by to asi nezvládl ( ikdyž počítač umí dobře prověřit), tak asi budu muset zapojit mozek a to půjde ztuha. Dneska jsem byla pro Stronghold štěndům a vůbec to neni levné.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 17:24
- Nahlásit

Lucinda
se na ní vrhají jak Eda do vody :lol to je dobrý
Ještě jsem si říkala, kdybys chtěla napiš na sebe kontakt a já ti přesměruju zájemce, občas ještě někdo volá... ale už málo, přecejen ti naši už jsou odrostlí a z webovek už jsme upoutávku Máme štěňátka! s poskakující animací odstranili. Taky by mohl pomoci pan P. umístěním na své stránky-když ho požádáš, určitě to udělá. Je to běžný servis majitele krycího psa. Mně přijde dost šílený mít 3 štěňata stejného věku-pokud teda to cíleně nechceš a jde jen o to, že momentálně nemáš zájemce. Myslím, že se ti správní zájemci najdou, ale musíš pro to něco udělat-je spousta psích webů, kde můžeš dát zadarmo inzerát apod.
Já jsem z minulého vrhu měla doma dva psy až do 4 měs. a bylo to časově děsně náročný-musí se už socializovat, brát do města, učit na vodítku ... prostě ty základy, a to vše jednotlivě.

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 18:31
- Nahlásit

tak dobrý..., Eda tady už platí jako metafora to jsou věci...
tak bouřky sice proběhly, ale je stále stejně nedýchatelno a ještě hnusně mokro, vlhko... taky jsme zažily velký kroupy v lese, kdy jsem Edě dělala ze sebe "střechu", aby nebyla ještě k tomu všemu padlá na hlavu. byly to docela rány

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 20:06
- Nahlásit

Ketrin
jéé vy se chystáte na zářijovou klubovku? a vy jste v retriever klubu nebo KCHLS a nevíš jestli je lepší Brno nebo Třeboň?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 20:52
- Nahlásit

Jumi
Já jsem v obou klubech, ale chovám v KCHLS. Brněnská klubovka na Klajdovce byla hezká a v Třeboni to bývá ve sport.hale a taky hezký. Na obojích bývají zahraniční rozhodčí. Akorát já na třeboňskou klubovku letos nejedu, protože tady v ten den organizuju OVVR. Jinak ale v dorostu stejně o nic nejde, spíš jen aby pes nasál atmosféru

Lucinda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 20:56
- Nahlásit

Ketrin
Do čtyř měsíců, to je hukot. Cíleně si chci nechat hnědou feňuli, ale líbí se mi jedna ta černá, tak trochu doufám, že mi zůstane, ale kdyby někdo přišel, tak bych jí asi dal, protože je mi jasný, že je to záhul, no a ta další nezadaná, je taky zlaťánek, ale snad se udá. Mám u majitele psa inzerát na webu a je fakt, že tam občas někdo zabrousí. Mám ještě koně a k tomu prcka, tak v tom tak mírně lítám. Šidim i Gitu a to mě mrzí, ale klasický procházky chodíme pořád. Eda
Ty jsi tak objetavá. Tak Edě jsi mozek zachránila a co ten tvůj?????Jandula
Vydrž, je fakt hnusně, ale od západu bude ještě hůř, tak ber čáru na Sibiř.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 06:14
- Nahlásit

Lucinda
Do čtyř měsíců, to je hukot
Právě že jsem to tenkrát vůbec nečekala a dost mě to zaskočilo. Teď už vím, že to je běžný a stává se i známým a zavedeným chovatelům, že nějaký to štěně zůstane doma dýl. Tak jsem letos na to byla připravená, a naopak tentokrát byli všichni hned pryč. Ještě že zůstal doma ten jeden kluk, jinak by bylo hrozně prázdno

Lucinda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 07:20
- Nahlásit

Ketrin
Dobré ránko, taky jsem zaslechla, že přez zimu se neudalo skoro nic, tak by mě zajímalo, jak to ty lidi řeší, když jim zůstane stádečko štěňulí. Já se tak nějak úplně nestresuju. Cvičila jsem strejdovi Labinu z prvního vrhu a taky jsme to nějak poskládali. Nejdřív cvičit s Gitou, aby jí to nebylo líto, že na ní dlabu a pak s mladou a taky jsme zkoušky udělali. Akorát ta vlečka, to byli nervy. Cvičila jsem jenom na dummy s pachem a byl to problém. Nepodařilo se mi sehnat zajdu. Krásně mi vyběhla pod větrem a jak k němu došla, tak pohled na mě a bylo jasno.

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 07:32
- Nahlásit

teda já nevím jak vaši labrouši, ale Eda ty vedra fakt nezvládá chodíme ven ráno, kdy to ještě jakž takž jde, ale to už jde pomaloučku a jazyk z tlaminy ven. přes den jí kropím, má tu "slavnou" vanu, a odpol. jdeme buď do stínu do lesa nebo rovnou k řece. tak jsem z toho nějaká špatná
Lucinda
o svém mozečku už raději ani nemluvím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:10 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Lucinda
přez zimu se neudalo skoro nic Tak to ani nevím, ale já bych štěňata na zimu nikdy neplánovala. Chci aby mohli když jsou už větší ven a ne je mít někde pořád zavřený.

Taky si to neumím představit když někomu zůstane víc štěňat třeba v městským bytě, jak to řeší. To já jsem musela investovat akorát ten čas a samozřejmě peníze, jinak to byla pohoda bylo léto, běhali s mámou a druhou čubou po zahradě a než odešli, ještě jsem je ledacos naučila, takže pak odcházeli už docela předvychovaní...

Taky jsem běžně cvičila vlečku, dohledávky, čtverce atd. jen s dumíkem pokapaným tím umělým pachem a s jeleníma nohama (ty vydrží i pár let, jenže už taky pak nesmrdí). Je to těžší než se zvěří,ale s fenou se to dá. Ovšem loni jsem cvičila psa a to byl problém, protože pes je v těchdle věcech náročnější a prostě chce zvěř. Vlečku uměl, ale pak mi začal na ní kravit právě proto, že ho ty náhražky nerajcovaly. Musela jsem koupit králíka a pak vyšlapoval a byl nadšenej. Občas vyškemrám od myslivce bažanta nebo kachnu, jenže ta pernatá strašně málo vydrží. My máme zvěř jen na to poslední natěšení před zkouškama. Když se pak na zkouškách povídá, kdo jak cvičí a s čím, tak každý jen koulí očima, že si vůbec troufnu tam jít.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:13
- Nahlásit

Eda
Je hrozně, ale u nás na západě to docela ráno jde. Gita je v poho, ale začíná si vylizovat tlapky, tak to vypadá, že budeme zase mazat framikoinem. Je chudák z toho horka tak zpitomělá, že mi málem ulovila dítě místo kočky. Tady ještě nesekají louky, tak tam ten trpaslík neni vidět.
Ketrin
Štěňata mají trochu řidčí bobajzy, myslíš, že to může být z mléka od Gity? Mají to celou dobu, ale jinak jsou v pohodě. Občas jsem tam zahléhla trochu nějakého hlenu. Nemysli si, že to nějak extra studuju, jenom tak normálně u toho ležim na 2 cm. Skáčou a baští normálně.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:20
- Nahlásit

Lucinda
A čím krmíš a co jim přidáváš? Když mají ten problém s protilátkama z očkování, tak to si vůbec netroufám nic radit ale pokud jsou čilí a vyloženě z nich nestříká vodatý průjem, tak snad bych zkusila jen vynechat tučný věci (maso,...) a vůbec trochu dietku...

U nás je docela (relativně) chladno, celou noc lilo a teď taky pořád prší. Odpoledne chodím se psy k vodě a na procházku až večer, kdy už to jde. Včera jsme se museli vrátit, protože začla docela hnusná bouřka a já od té doby, co nám od blesku vyhořel barák, mám respekt. Všechno vypnu, sedím a v hlavě mi šrotuje, kde jsou jaké doklady a jiné nezbytnosti a jak to všechno rychle bafnout a mazat ven, kdyby něco.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:21
- Nahlásit

Ketrin
Krásně vyrovnaný vrh, jedno štěně jak druhé. Na zimu bych to taky neplánovala. Minule jsem je měla začátkem března a duben byl tak nádherný, že byli pořád venku. Teď jsou taky venku a je to pohoda. S Gitou jsem jakožto absolutní laik začínala na kůži z lišky, což je chyba, ale nic jinýho jsem neměla a ona to tak nadšeně nosila, pak jsem sehnala nějaké sojky apod. Byl to boj, pak brácha viděl, že Gita trochu maká, tak mě začali brát na bažanty, kachny a i na prasata a vysokou a teď už je to pohoda, protože mě zvou na hony a nemůžou si Gitu vynachválit. Tak doufám, že to budu mít s mladou trochu snažší, než to bylo s Gitou.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání