| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:26
- Nahlásit
blanulinka1
tuším,že jo.nepozvou,mi říkal Viktor tolar z Phy4,že mi z toho nebudou vyplývat žádný povinnosti,že je to taková oboustranně výhodná papírová habaďůa
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:53
- Nahlásit
Lucie od Arta
Tak to pak jo, ne že by nebyla šikovná, ale do nory se mi ji zrovna strkat nechce... Příští rok bych to "zavedla" na Bedřichu...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:01
- Nahlásit
blanulinka1
dají Ti potvrzení, že je přihlášen v honitbě a s tím půjdeš na MÚ a přestaneš platit místní poplatky , pokud mají dostatek psů, tak Tě nikam zvát nebudou , ale já jsem kvůli psům ráda, že nás zvou často, moji pražští gaučáci pracují častěji než leckterý myslivecký ( jezdíme i do jiných honiteb)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:03
- Nahlásit
Lucie od Arta
tak kdy začneme cvičit na BZ ? A jak to vidíš s cvičákem ?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:03 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
mac1
nevíš, co se dějě v Horysu? Tohle bylo na mujpes: Výcviková škola Horys-lov, již nezdílí názory uvedené na oficiálních webových stránkách Horys-lovu ,tyto stránky jsou provozovány bez mého souhlasu Miroslava Horáčka,žádná další aktivita není za mé účasti,nyní jsou stránky provozovány pirátsky.napadá mě leccos, ale nějak mi z toho není úplně dobře .Mám Mirka ráda...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:04
- Nahlásit
mac1
aha, vidíš.no, barvu budu mít od Blanulinky přespříští týden, takže pak. a cvičák? dneska ještě asi ne, radši bych někam třeba do krčáku, jsem líná...ty jdeš? dnes v sedm? že bych se překonala?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:19
- Nahlásit
Lucie od Arta
nemám tušení, co se tam děje , ale mám to s Mírou jako Ty
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:21
- Nahlásit
mac1
dík, já trošku tušení mám, ale dokud mi k tomu nepoví Mirek...psala jsem mu, ať se drží, přece to celé kvůli jednomu...pánovi...nepude do kytek,sakra...
a do toho ta ztracená Libčina Athea (ani nevím, jetsli jsem ti od Libky vyřizovala pozdravy, jak jsem se u ní stavovala po vlohách. a od Alči od Kima).achjo...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:31
- Nahlásit
Lucie od Arta
ježíš, to ani nevím, že se ztratila Libce Athea , jsem před chvilkou dorazila domů a ani jsme ještě na inet moc nekoukala. Bylo by mi moc líto, kdyby toho Mirek nechal
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:51
- Nahlásit
Tak já Horáčka ráda nemám,nicméně prý se na posledních zkouškách pohádal s nejmenovaným kolegou. Takže by kvůli tomu?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:29
- Nahlásit
mac1
je tady téma , kdyžtak pošli dál...
mně by to taky bylo líto, mám ho vážně moc ráda...
jana33
tak něco. jen mi řekni, ty Mirka znáš osobně, tj bylas u něj někdy cvičit? Nebo ho nemáš ráda jen z doslechu? Nerejpu, zajímá mě to, mi nějak z doslechu a tak nesedí třeba zase Štěpán Horák, ale neznám ho, takže nemůžu říkat...Mně Mirek hodně pomohl, povzbudil, my na rozdíl od vás retrívrářů zas tolik možností, kde cvičit, nemáme...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:37
- Nahlásit
Lucie od Arta
Jaký téma? Já teda nevidím důvod,proč by měl končit,vždyť škola je jeho,on to založil,jen stránky ne.
Lucko ano,byla jsem se podívat na víkendovce ve Veltrusech (je to už teda dýl) a prostě se mi nelíbí styl výcviku. Ale to je prostě na každým,každýmu vyhovuje něco jiného. Osobně si ale nemyslím,že styl alá p. Z je vhodný,obvzlášť pro retrívry Ale vím,že ty ho máš ráda a chodila jsi tam s Artíkem i teď s Benjim a rozhodně to nevymlouvám,nezazlívám atd
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:40
- Nahlásit
jana33
téma bylo na mac1, jde o ztracenou Atheu
tak to jo,já jen chtěla vědět, jetslis ho někdy viděla v akci, myslím Mirka, ne pana Z.ale vypadá to,že končí Mirek...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:44
- Nahlásit
Lucie od Arta
Tak tomu nerozumím. Ono teda není nikde poznat,kdo to na ten net dával nebo já to aspoň nepochopila.Ale HL je přece Mirka,ne? Z je jen administrátor nebo redaktor stránek,ne? Plus teda dělá výcvikáře.
Jinak jsem byla u Mirka,pana Z. bych asi zabila. HL by byla škoda,ačkoliv nejsem jejich příznivce,tak byli první,kdo otevřeli lovečák široké veřejnosti a amatérům a to i pejskům bez papírů,což oceňuju,protože to nutně vede k tomu,že pokud to páníčky chytne,další pes už bude jen s PP.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:45
- Nahlásit
Aha,tak já to blbě četla,psal to Mirek. Ale stejně to chápu tak,že jde o ty stránky,ne o školu
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:47
- Nahlásit
jana33
uvidíme,jak se to vyvine...kdyžtak holt budu jezdit za Mirkem do němčic, jen pro mě, Pražáka bez auta, je to sakra daleko...a většinu věcí už si díky Mirkovi umím učit sama, případně, taky částečně přes něj, znám další lidi...ale chyběla by mi ta parta, vždycky se sešly fajn lidi...Mimochoem, pan Z nikdy tuším ofiko výcvikář nebyl...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:48
- Nahlásit
Lucie od Arta
Já myslím,že to bude pokračovat, určitě víkenďáky a tak. Jj parta je fajn a hlavně některý věci člověk sám nevychytá nebo ne tak rychle.
Nevím,jestli ofiko,ale kamarádka,když se byla podívat na cvičák v Brně,tak tam normálně vedl výcvikovou skupinu.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:58
- Nahlásit
jana33
jo,to tiš závidím,když koukám,kolik je v Pze a kolem cvičáků pro retrívry...i jsem si říkala,že tam napíšu, jetsli chodí i neretrvívři...jenže kokr zas až takovej aportér od přírody není, nosí jinak a je to palice...tak abysme, kdyby nás teda vzali, nebyli za retardy...a chci cvičit na zvěř, navíc, dummíci jsou nám dost k ničemu...(navíc dummy nosí, chlupy a peří jsou momentálně blééé)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:01
- Nahlásit
Lucie od Arta
No to vás asi nevezmou,alespoň na našem neberou,výcvik je spešl na retrívry, v pokročilých se kromě klasický lovečiny hodně dělá WT a to je kokrům na nic. Jezdí se teda i do honitby se zvěří,ale nevim.
Hele mě je to jasný,že je to těžký,ale ono se to taky jen tváří,kolik toho je,ale když chceš kvalitní výcvik,tak ani s retrívrem si nemůžeš zas tak vybírat. Ale s kokrem je to těžší,to je jasný. Nezbývá než někam jezdit na víkend nebo tábor a pak doma cvičit o samotě nebo si zkusit někoho najít.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:08
- Nahlásit
jana33
já si říkala,že nás tam nevemou, že ho za retrívra asi vydávat nemůžu. mno, se právě bojím,aby se mi i ty víkendy a tábory nezcvrkly na jedinou možnost...a lavare moravia taky přece jen dělá hlavně ohaře, hafbo v podstate taky, navic jsou moc blizko u silnice, ja nepotrebuju ucit psa slidit a aportovat (potebuju spis do zvere, strilet, barvu a tak, ale i to si halt nejak zvladnu opatrit sama)...pro kokry nic neni, i když mám s kým občas cvičit, hodně věcí je stejnejch,jen ta kokří palice...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:11
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ale na lavare berou i jiný plemena,ne? A na Hafbu nemají pokročilé?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:47
- Nahlásit
jana33
hafbo maji, ale co vim,neni to uplne,co bych si predstavovala, co vim,vycvikari nemaji se slidici moc zkusenosti.lavare berou, ale delaji hlavne ohare, ja chci slidice...utopie,co? jako ze bych nemusela par hodin cekat, az si ohari dovysvetli klidy a vystavovani (nemame ani jedno), ze by byl trebas vycvikar jen pro nasi sekci...ale to abych se dovzdelala a zalozila vlastni skolu,jinak to moc nevidim. Nebo otravovala mac1
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:15
- Nahlásit
Lucie od Arta
No tak vzdělávat a založíš si cvičák a pak na tom trhneš balík,ne?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 13:51
- Nahlásit
Lucie od Arta
Na táboře (Lavare) v létě byla skupinka slídičů, vedených cvičitelem se zkušenostmi, ale na víkendovku asi nebude. Teď budeme mít skupinku "barvářů", ohaři si půjdou po svém bez nás Na Hafbu je bohužel většina lidí s ohaři nebo labrouši či retr., sem tam jezevčík, slídiče jsem asi ještě neviděla. Ale předpokládám, že třeba Viktor stopro ví "ocogo", když má Texe Ale asi by šlo o to, jeslti by bylo dost lidí na nějakou slídičskou skupinu třeba jednou týdně a na tom, zda by i on měl čas cvičit... Nemá toho taky zrovna málo...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:19
- Nahlásit
blanulinka1
chápu...a po pravdě nemám přes týden dík práci čas jakože ejndou týdne pokaždý ve stejnou dobu...
mě jde o víkendovky ideálně a občas týdeňák...si asi fakt časem založit vlastní školu, mě by to bavilo...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:39 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Lucie od Arta
no ten týden se Štěpánem tam letos byl... Já přes týden taky cvičím většinou sama. Zvládala jsem to na jarky jezdit na cvičák, asi 14 dní, ale taky moc nemůžu, navíc mi cvičák teď ani nepomůžu, barvy a lesky si musím připravit sama Pro mě jsou ty víkendy a nebo týden taky super... A tak nějak jsem se k těm ohařům nacpala no, naštěstí pro mě a i další neohaře, je tam Viktor, kterej je prostě frajer a odvedl nejen několik ohařů, jezevčíků a já nevím čeho všeho ještě na spoustě zkoušek, včetně výhry Kristla... takže ví jak na to... A rád a ochotně ti ten čas a vědomosti věnuje, jen ne všem vyhovuje jeho smysl pro humor a přístup... Štěpán toho o malých taky ví poměrně dost, ale když už nevím kudy kam, volám Viktora A musím upřímně říct, nikdy ni neporadil nic špatně. vždycky přesně uděřil hřebíček na hlavičku a už jen podle "blbého" popisu do telefonu, dokázal říct, co a jak dál... a ono to vážně fungovalo
a tohle je přímo ten výcvikář, jestli třeba neznáš od vidění...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:08
- Nahlásit
blanulinka1
ty vado, znám, to je Jirka Horák,netušila jsem,že s nima jezdí,toho kdyby inzerovali, maj mě tam hned.Mirek mi ho teda taky slibuje,pro mě je asi jedinej, koho bych tady brala jako výcvikáře přes kokry
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:14
- Nahlásit
Lucie od Arta
No prosím ;) Já si pamatovala ajen to křestní, já s ním do styku nijak zvlášť nepřišla...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:04
- Nahlásit
Lucie od Arta
jj, my se taky k ohařům vecpali a nemůžu si to vynachválit, Jirka se nás starostlivě ujal a pak jsme i nakoukli do pokročilejší skupinky mezi ohaře, ale něco jsme si vždycky poupravili tak,jak to mají retrouši...
Ná víkendu teď myslím ale Jirka nebude... (
http://psizivot.blogspot.com/2008/07/loveck-vcvik- lukovice-2008.html
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:08
- Nahlásit
choco
taky si myslím, že nebude, on je tuším taky z Brna ne?
|