| Autor |
Zpráva |
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:33
- Nahlásit
blanulinka1
ten pes má rok a slečna ho má cca 3 měsíce,takže je docela vysoká pravděpodobnost ,že ji odloženej nevydrží ani minutu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit
Bassi
Minutu snad jo No nějak začít musí... Třeba právě to minutou
Jo bouřka včera nepřišla, kolem osmé sice trochu sprchlo, ale jen pár kapek...šlo to jinam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit
blanulinka1
šlo to k nám! a venčit tak musel páníček, páč v bouřce nevystrčím ani špičku nosu
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:43
- Nahlásit
PetraK
blanulinka1
hm,tak to já v tý buřině byla v poli
blboun , dokud měl zajíce,tak byl v poho ..na cestě už začal - co krok,to se musel oklepat
a u nás teda pršelo dloooouho ..večer jsem šla,že ho nechám jen čurnout a zmetek nevylezl ani před barák,když zjistil,že stále leje
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit
Bassi
si měla přiject no... Dokonce na té venčící louce hned u nás za barákama byly ty dvě křepelky... a večer zajíčci Jak nad tím přemýšlím, já vlastně nemusím ani nikam jezdit a lovečák si udělám uprostřed sídliště
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:53
- Nahlásit
blanulinka1
njn,kdo to moh čuchat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:54
- Nahlásit
Bassi
blanulinka1
Minutu??? za minutu bych jásala jak šílená . Možná přivázaná, se svázanejma packama - snad.
Tři měsíce - Mája fakt neuměla jedinej povel, já jsem vděčná za to, že mi doma přijde, sedne, lehne a pomaloučku se začínám otáčet zády, když leží (sedí), abych udělala pár kroků a jásám za to, že vydrží dva tři kroky zády a přejití do druhé místnosti čelem.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:59
- Nahlásit
kachna_
tak každopádně všechny vćviky nejprve cvičit doma v klidku a až potom přidávat rušivé prostředí .
Blanulinka
to si neodpustím .... SEM ti to žíkala
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:01
- Nahlásit
kachna_
Kdo ji měl před tebou? Ach jo... Proč si někteří lidi pořizují psa... Tím nemyslím tebe...
Tak to postupně zkoušej doma. Jak říkáš, otáčet se zády, pár kroků...otočit se čelem, počkat půl minutky, přivolat strášně pochválit... Ono to půjde
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:03
- Nahlásit
Bassi
No jo, ale čekala jsem, že u roční pes tohle zvládá...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:04
- Nahlásit
Holky nestřílejte mě - ale na tuhle výdrž pasuje klikr. Já s tím neumím jak profík, ale na tohle je to fakt fakt super, čoklík se skvěle soustředí.
Za zkoušku nic kachna_ nedáš. A psa to děsně baví. A páč máš fenku, pochopí to rychjeli než dutohlaví psí hošíci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:06
- Nahlásit
blanulinka1
je z útulku v Nové Pace - citát ze stránek
Miška
- skoro 9 měsíců stará kříženka menšího vzrůstu, kterou chtěl její původní majitel zastřelit, protože mu prý zakousla několik slepic. Miška je trochu blázen a nevychovaná, ale taky ohromně mazlivá a vděčná.
Miška našla nový domov 11. 2. 2008 v Jesenici u Prahy, kam si ji odvezla panička dlaších tří pejsků.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:08
- Nahlásit
kachna_
Bych zastřelila jeho... Se vsadím, že si rychle obstaral dalšího na dvorek... No nic...
Nemáš fotku? Nevíš co všechno je v ní kříženo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:15
- Nahlásit
vkládat fotky neumím, takže:
http://www.utuleknovapaka.estranky.cz/clanky/dopis y-od-novych-majitelu/maja-_miska_
blanulinka1
Psa prý má - jezevčíka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
tý jo ta je krásná! A torpédo se vším všudy, že jo?
chlapa pověsit do průvanu a až se uleží tak střelit jeho. Pes je pouze plný temperamentu, bez výchovy a nikdo ho nenaučil, že slepice se nežerou.
Hele to zvládnete - začátek máte, tak teď to půjde krok po krůčku. Nesmíš jen moc pospíchat. Piluj základní povely. Až je dopiluješ doma, začni s nimi venku. Postupně, ne všechny najednou. Ona bude RychlíK ze Zbrklíkova, že jo?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:21
- Nahlásit
kachna_
mno řekla bych,podle toho inzerátu,že slečinka už ví,co je to lovit a hlavně,co je to zabít,takže očekávej,že tohle lovení na viděnou se časem změní i na to,že bude tu zvěř sama aktivně vyhledávat ... takže opravdu stopku,choď s ní do tý zvěře a kliduj jí.
jinak k předchozímu majiteli se vyjadřovat nebudu ..škoda slov
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:21
- Nahlásit
Bassi
nekoukala jsi ke Štěpánovi na stránky?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:23
- Nahlásit
hmm a vypadá to,že tam má MMO,takže to bude docela pr*ser s tou zvěří a utíkáním ...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:25
- Nahlásit
blanulinka1
jj myslím,že včera ...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:26
- Nahlásit
kachna_
Mi to připomíná velšpringla... Psa prý má - jezevčíka no výborně... si polepšil... za rok bue zase k mání další pes...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:35
- Nahlásit
já se přikláním k Münsterlandský ohař malý nebo bretaňský ohař
http://www.breton.cz/
http://www.celysvet.cz/maly-munsterlandsky-ohar.ph p
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:45 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Bassi
já bych ji vydávala za Holandského kachního psa! To tady nikdo nezná... Ale fakt mi připomíná Velššprigla...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:54
- Nahlásit
mně tam taky pasuje ten bretaňák, ale kdo ví.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:58
- Nahlásit
PetraK
když u toho odkazu na bretaně rozklikneš tu galerii,tak na některy fotky to sedí úplně ...
to bys ani neřekla,že je Mája křížená,ale že je to bretaň
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:59 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:59
- Nahlásit
My tomu říkáme novopacká kólie . malého münsterlandského ohaře tipovala včera kamarádka, velšpringla já, ale v neděli jsem ho viděla po dvaceti letech na živo a už si to nemyslim.
Bassi
Já si iluze opravdu nedělám . Resp. zatím všechno jsem tak nějak předpokládala, naše domácí zvířata jsou důkladně oddělená. Chtěla jsem chytrýho, bláznivýho psa, a toho mám. Zbytek je moje zodpovědnost, tak se snažím si to zbytečně neztěžovat.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit
kachna_
ale je super!! Vypadá jako dobrej blázínek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 13:01
- Nahlásit
Bassi
ty jo ale fakt hustě! Jen možná víc špičatý čeníšek má. No a tak má Kachna jasno, co že to má doma.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 13:18
- Nahlásit
Ale mi k tý novopacký kolii měli takovou pěknou pohádku - bordera + king charles španěl ke zklidnění temperamentu bordery, registrace pod UCI.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 13:40
- Nahlásit
kachna_
pohádka hezká, hezká, hlavně ta část o tom zklidnění
|