| Autor |
Zpráva |
Bassi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 10:05
- Nahlásit
mac1
takhle nějak si to představuju akorát ten výsledek bude asi jinej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 10:07
- Nahlásit
Bassi
občas dávaj na prdel
No tak vidíš! Prostě s těma nablblýma kecama počítej, mysli si svoje o příslušným KvíKvé dotyčných a buď v poho!
navíc - vlohovky by měly být o vlohách!! Tedy podle mě. Ne o tom, co už ten pes umí. Takže by se to podle mě mělo podle toho taky posuzovat.
Ale na druhou stranu, ne každej tam je magor. Abych byla objektivní.
P.S. Nevím, jestli jste to v PPČ četli o tom třínohým českým fouskovi??? Když s ním šel páníček - myslivec- na zkoušky, kámoši si šuškali cosi o komsi. A on byl ze všech nejlepší. Takže tak asi. Hloupý lidi budou mít kecy vždycky. Ti chytří minimálně budou zticha.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 10:18
- Nahlásit
mac1
Tak tomu říkám zážitek... Ten úvos bych si ráda odpustila, to zakončení bych brala
|
bilkson
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 11:48
- Nahlásit
Lidičky, poradťe mi jak naučit fenu- trpasličí jezevčík,slídit na ZV. Už jsem to s ní zkoušela, ale tak po 50 m se na mě otočí a chce jít zpět za mnou. Párkrát si zajíce pohanila a i hlásila, jen ty začátky při vstupu na pole jsou nějaké vlažné. Musím jí víc pobízet.
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 12:01
- Nahlásit
Asi hodně povzbuzovat a chválit, když se vzaluje, moc nepřivolávat a vodit ji do zajíců, aby převládl ten lovecký pud nad strachem o ztrátu páníka. Když odběhne za zajícem čekat na tom místě. Nemusí chodit moc daleko, jen musí se zájmem hledat. Má hledat v dosřelu brokovnice, tj.20 m.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:20 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
tramtadadáááááááááááááááá
máme to!
za 184 bodů v první ceně, s nosem za 4...kopu se do... pokazila jsem jí vodění na řemeni...(3) Jinak vše za za 4... plus ústní pochvala za nej jezevčíka skupiny
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 22:07
- Nahlásit
bilkson
nech ji ještě párkrát pohonit zajíce,ať dostane ještě větší chuť a při návratu moc chválit ...
časem to pochopí .. a chodit do zvěře ,no ...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 22:57
- Nahlásit
blanulinka1
GRATULUJIIIIIIII !!!! , JSTE SKVĚLÉ !!!!ale , že to je skvostný pocit , že jsi se vznášela . Doufám, že bylo řádně oslaveno .
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 22:59
- Nahlásit
blanulinka1
A co hlavní aktérka ? Dostala k večeři alespoň pečenou husičku ? Nebo zajíčka ?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 07:09
- Nahlásit
mac1
vyhrála si psí salámek...
vznášela...v peřínách Byla jsem úplně hotová A Beďas mi při tom zdatně asistovala Chudák malá, si o to vysoký osení omlátila cecíky do krve... Oslaveno bylo, už na místě, když jsme čekali na příjezd druhé skupiny...No a vzhledem k tomu, že jsem celý den nebyla schopna nic tuhého pozřít... Jo a vylosovala jsem si poslední číslo...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 09:10
- Nahlásit
blanulinka1
Supéér, gratulujeme.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 10:31
- Nahlásit
Hafina
Díky!
Díky všem co nám poctivě drželi pěsti a tlapky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 21:18
- Nahlásit
blanulinka1
WOW tak to velká gratulace-jste hvězdy jen tak dál
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 00:54
- Nahlásit
blanulinka1
Moc gratuluju!!!!Vím, jaký je to pocit, je to super, že jste to zvládly!!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 10:36
- Nahlásit
Ketrin irenaa
díky díky
Teď už pomaloučku vymýšlím, co dál... Krom nory... Nějaké barvářky asi Mám slíbeno, že začneme na podzim s aportkama... Tak snad tu neplatí "první vyhrání..."
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 12:44
- Nahlásit
blanulinka1
Určitě neplatí, neboj
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 18:56
- Nahlásit
Gratuluji, nás to čeká za týden v neděli, těch 184 bodů bych brala!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:11
- Nahlásit
blanulinka1
no tak jsem sice poslední, ale to snad neva - právě jsme se vrátili a hned jsem zaskotačila sem, číhnout, jak jste dopadli a jestli už můžu gratulovat. Tak můžu, takže: GRATULUJU!!!!! SPOUŠTÍM OVACE A PODOBNĚ.
Já si říkala, že to co jsem slyšela, asi nebyl hrom, že to byl kámen z Tvýho srdce . Jste jedničky!!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:56
- Nahlásit
blanulinka1
Taky gratuluji
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:51
- Nahlásit
blanulinka1
jste dobrý, cena budoucích nadaných štěňátek rapidně roste . Na barvu se chystáme taky...ale my ji máme asi jinou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:53
- Nahlásit
Lucie od Arta
Na barvu se chystáme taky
fuj - styď se! Loveckej pes a vona mu pořídí přeliv!! Jak ňákýmu městkýmu čoklovi
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 22:41
- Nahlásit
PetraK
musí ladit k panišce,neee? dyž von je takovej flekatej, asi je kazovej, já chci takovýho toho červenýho kokra, co se holí strojkem na kůži, tendle je nějakej divnej, mi prodali zmetek...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 07:58 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Lucie od Arta
počkej počkej, žádná barva na kokra! Obravíme k němu Beďulu! To nikdo jaktěživ neviděl!!! To bude prašulek!!!!
Tak ještě:
PetraK
choco
Lucie od Arta
jezevčice
DÍKYYYYY a pro jezevčice: To dáte uvidíš Kam se chystáte? jaký OMS?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:45
- Nahlásit
Lucie od Arta
mi prodali zmetek
neboj, nejsi v tom sama. Předpokládám, že 99% pejskařů má doma ZMETKA. Aspoň já teda občas ten pocit mám, když ho tak tituluju
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 10:18
- Nahlásit
PetraK
To je pravda... často přemýšlím, co to doma mám... Surikatu? Kamzíka? Veverku? Tryskomyš? Připomíná mi to vše... jen ne jezevčíka... Až na těch pár "světlých okamžiků" jako např. výstavy nebo zkouška, svod, bonitace... Kdy mi to někdo oficiálně potvrdí a orazítkuje kulatým štemplem
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 10:33
- Nahlásit
PetraK
Předpokládám, že 99% pejskařů má doma ZMETKA. Aspoň já teda občas ten pocit mám, když ho tak tituluju občas ? Ty se máš , to já občas mám chvilku pocit, že se docela povedli...ale jen občas a jen chvilinku
blanulinka1 Surikatu? Kamzíka? Veverku? Tryskomyš ani Ty na tom nejsi tak špatně , já mám výběr: antilopa, vydra, prase hnusný, pako, debil, kretén, idiot ......voříšek
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit
mac1
jo tak ty takhle:
antilopa, vydra, prase hnusný, pako, debil, kretén, idiot ......voříšek no tak to počkej... :
krysa, bandaska, vobluda, čůza, kráva... dop*delekdezaseseš, nese*mě, ku*vavonamázajíce... A tak...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit
mac1
blanulinka1
tak jsme na tom všichni absolutně stejně . Jestli nejsou nakonec všichni nějak příbuzní
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 10:46
- Nahlásit
PetraK
nějak příbuzní
Nějak asi jo... Budeme muset zkontrolovat rodokmeny... Jestli vono to nezačalo už někde u "Adama" (bo Eva by v tomhle prsty mít nikdy nemohla....)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 11:20
- Nahlásit
blanulinka1
ty máš doma regulérní kamikaze
Ale i tak žížale gratulujeme
|