| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:09
- Nahlásit
Bassi
Tak jsem zase v práci za magora a za prase Sem si přitáhla od řezníka ve 4litrovce vepřovou barvu Ženské se hroutí, kapesníčky si překrývají nosíčky a padají do mdlob, pánové znechuceně opouštějí kancelář Chceme si o víkendu v Krkonoších udělat pár stopiček. Katka slíbila něco chlupatého či pernatého z mrazáku na vlečku, třeba potkáme něco vhodného i na krajinici po cestě Navíc mám za úkol vzít toho hnusnýho vycpanýho králíka To bude výlet
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:16
- Nahlásit
blanulinka1
koukej na Agise
http://www.lassie.cz/
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:17
- Nahlásit
blanulinka1
Jé, z kterýho řeznictví to máš? Nemůžu nějak nic sehnat...Dík za tip.
Apropos - učím psisko aportovat.Parforsem. Fakt prdel, pže to nesnáší. Dummíka (zaječího, kožešinového) sice drží, když mu ho dám do huby, ale z ruky nevezme, pacholek. A v neděli jsem mu ho ho hodila - nadšeně běžel, vzal do huby - a proklusal kolem mě, zmizel v křoví - a když jsem ho konečně našla, tedy psa, tak nenáviděného dummíka pečlivě zahrabával. Pacholek, takovejch peněz to stálo a je to špinavý jak prase . ale má smůlu, bude nosit špinavýho...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:21
- Nahlásit
Lucie od Arta
Letňany kousek od Staré Návsi. Dnes to byla náhoda, měl ji objednanou pro sebe, ale prý si objedná na zítra novou. Ale v pohodě se s ním člověk dohodne... Jen musíš odolat a nevykoupit při tom půlku řeznictví Mi řekni na kdy to cheš a objednám ti u něj...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:21
- Nahlásit
Lucie od Arta
tak nenáviděného dummíka pečlivě zahrabával
hmm,ti psi nejsou zrovna blbý
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:23 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Bassi
No jo, to je Pes Jíra co?... Má jich někde víc?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit
blanulinka1
nemá .. jsem to objevila náhodou .. podle mě je ještě nemá ..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:37
- Nahlásit
Lucie od Arta
Kdyby jsi chtěla, tak litřík dva, ti odleju. Budu na víkend potřebovat tak dva litry, takže ty další dva bych stejně dala na mrazák...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 18:54
- Nahlásit
Bassi
Káča mi zrovna psala, že právě sebrala poraženou slepici... Prej úplně v pořádku. Zkusím ji jí ukrást po horách
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 19:00
- Nahlásit
blanulinka1
to bych ráda - a dík za tip, já mám v poslední době smůlu na řezníky, nikde nemaj a co maj, nedaj...
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:10
- Nahlásit
Bassi
Já sem se na ZV na Nymburku hlásila brzo, už někdy v lednu, jsem od Mělníka a termín ZV tady u nás mi nevyhovoval, jedu do Bratislavy na výstavu. Oni jsou v tom Nymburce ty ZV CACTové, tak se jim tam asi proto nahlásilo hodně lidí, mají dvě skupiny malých a dvě velkých.
Ale i tady na Mělník se nahlásilohodně psů.
P.S. nevím, jak se píše tučným písmem jméno komu to chci psát, tak sorry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:16
- Nahlásit
jezevčice
to jméno se ti napíše samo a tučným, když klikneš na jméno toho, komu chceš psát.
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:19
- Nahlásit
PetraK
díky za radu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:24
- Nahlásit
jezevčice
joo, povidlo se !! jinak ještě nad tím okýnkem, kam píšeš odpověď je ztučnovadlo, zplošťovadlo a podtrhovadlo - našlas?
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:29
- Nahlásit
PetraK
Jo ty okýnka sem našla, snad se to s tím naučím.
Dík
Ještě nevím, proč mi to nad textem ukazuje :Citát změnit, když ostatní tam mají jen citát?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:31
- Nahlásit
jezevčice
k čemu je Cintát to nevím, ale když zmáčneš Změnit (a změnit můžeš jen svůj příspěvek, proto to máš jen u sebe), tak můžeš upravit to, cos dříve napsala. Dobrý, ne?
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:34
- Nahlásit
PetraK
Co ty máš za hafa, myslím plemeno.
Já mám jezevce, to by asi nikdo neřek?!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:39
- Nahlásit
jezevčice
Fakt máš józefa? To by mě nenapadlo
A jakýho? Hladkýho, dlouhovlasýho nebo drsňáka? Pes nebo fenka?
Já mám potrhlýho maďara vižláckýho
Jo a ještě jedna psací vychytávka- dole pod okýnkem, když zmáčneš Zobrazit smajlíky tak Ti vyjede okýnko, kde jsou jak ty smajlíci¨-stačí na ně kliknout a je tam i to, jak je můžeš napsat růčo.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:44 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
jezevčice
jj já vím,že jsou CACTový ... Ale s těma plnejma termínama je to všude stejný !!!
Se lidi zbláznili asi ..
hele a nevíš jak je to se zadáváním titulu?
Prej u ohařů to dostane jen vítěz a ne nejlepší od "každého" ohaře.
To bude asi i u malejch plemen ,že??
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:45
- Nahlásit
PetraK
Mám skiny-hlaďáky standardní- jedině oni jsou původní jezevci, bez ostatních plemen. Ne dělám si srandu.Všichni jezevci jsou fajn!
Vyžlata jsou krásní psi, jen mi na nich trochu vadí to světlé oko.
Mám ráda kraťase, kdysi jsme měli fenku hnědku, tak to je moje srdeční záležitost.
Jak lovíte s maďarem?
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:47
- Nahlásit
Bassi
Tak tam zkus ráno jet, jako náhradník, třeba někdo nepřijde. Většinou to někdo vzdá.
Jestli to teda nemáš daleko.
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:50
- Nahlásit
Bassi
Ano v propozicích napsali, že tituly zadavájí jen I.ceně pro ohaře bez rozdílu plemene a srsti.
U malých to samé, píšou o procentuálním přepočtu.
Já nejdu pro titul, chci přejít zkoušky, ráda bych v I. ceně, ale hlavně hlas 4 .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:51
- Nahlásit
jezevčice
joo, józef - to je psí profesór
Kraťásci se nám taky líbí a pak ještě fousek mydlifousek (to je takový kompromis mezi ohařem a józefcem ). Ale jak jsem poznala vižlu, dostala mě svojí potrhlostí a kašpařinou.
No my nelovíme tak úplně. Panička na to totiž není. Ani krapítek. Takže jen tak trošínek - hledání, vystavování, chození do stran na povel, aport (ale jen s činkou), hledání na vodě - taky jen aportík a tak.
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:53
- Nahlásit
PetraK
Aspoň něco.
Myslím že pro psa lovečáka není nic lepšího než lov, nějaké jiné sporty ho určitě příjemně unaví, ale lov je lov.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:54
- Nahlásit
jezevčice
jasný,taky mi nejde o titul ... i když s RR bych tam byla jedinná a pokud by to odešel v I. ceně ...
jsem z Prahy 6,takže daleko to moc není no ... Každopádně 18.5. mám jistou Prahu 6 , no...
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:57
- Nahlásit
Bassi
Tak to je super, že někdo dělá s RR.
Ségra má RR, nestandard fenku bez ridge, v létě jsme jí kápli barvu a šla pěkně. Lovecké pudy mají dobré. Hlásí ti na stopě?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:12
- Nahlásit
jezevčice
právě že všichni s nima (když už) dělaj jen barvu
což je škoda si myslím,mají na víc ... A druhak,pořád je to loveckej pes,že jo ...
Nehlásí to oni nemaj nějak v krvi ...pokouším se ho rozhlásit,ale ... Když se před ním zvedne zajíc a je na krátko,tak dělá jakýsi bau bau,ale to je tak všechno ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:12
- Nahlásit
jezevčice
Myslím že pro psa lovečáka není nic lepšího než lov
no ono to podle mě ani v tom psu potlačit nejde, je lepší část toho u něj využít-je pak líp ovladatelný.
Tu hlavní náplň - hledání a vystavování a aport Ešus má a že to není úplně profi je myslím fuk. Je v přírodě víc než doma a svoje si "odmaká". Zvěře máme jak doma v Praze, tak na chalupě celkem slušný množství, takže se nenudí a já taky ne.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:16
- Nahlásit
PetraK
no ono to podle mě ani v tom psu potlačit nejde, je lepší část toho u něj využít-je pak líp ovladatelný.
přesně!!
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:22
- Nahlásit
Bassi
No na zlouškách na tebe budou koukat jako na exota a ještě se ptát, co je to za psa.
Loni sem byla na jedněch lesních a byl tam baset a to bylo podobný, všichni jen zírali.
Ale je to pro plemeno ta nejlepší vizitka, když někdo chodí po zkouškách.
A co honičské zkoušky, to by mělo být pro ně nejpřirozenější?
|