| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:50
- Nahlásit
vyšší krytina je lepší na slídění, pes musí víc používat nos
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:52
- Nahlásit
mac1
11.5. v Nymburku .
Právě že ,oni je vedou jen snad na barvu ,ni víc s nima nedělají,což si myslím,že je škoda .
Ale jeden z našich výcvikářů teď musí dodělat pernatou a pokud to klapne,tak jde na podzimky . To bych řekla ,že je už na RR úspěch
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:54
- Nahlásit
Bassi
PZ, no, to by bylo hezké
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:54
- Nahlásit
mac1
přesně tak. Proto jsem se ptala v čem se slídí na těch vlohách. Ale už i v tom oseníčku začal používat nos,hlavně když má stopu
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:56
- Nahlásit
mac1
ty máš nějaký španěly ,jestli se nepletu,že? Co už máš s nima za zkoušky . Povídej,potřebuju nabrat nějaký praktický,cenný info čemu se vyhnout,co udělat atd
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 23:04
- Nahlásit
jj, špringry , se starším mám úplně všechno, s mladším ještě nic . Loni jsem ho přihlásila na vodní práce a protože se to sešlo nějak tak, že mi tu sobotu neměl kdo vyvenčit staršího , tak jsme ho přihlásila také a vzala s sebou . Mlaďoch se zranil hned při první disciplíně , odvolalala jsme ho, takže si zkoušky udělal ten starší, který už je měl .
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 23:08
- Nahlásit
to je super. Mít už jednoho psa hotovýho a dělat druhýho
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 07:38
- Nahlásit
Bassi
jenže to je marnej boj,za dneše mám spálený ruce od stopovačky,jak mi dvakrát vystřelil za zajícem trupko, proč nemáš rukavice?
mac1
My se s dovolením taky hlásíme do debaty... Vlohy máme příští čtvrtek... Jinak stejnej program jako Bassi + norování (tam prej Bassina nechtějí...netuším proč )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:10
- Nahlásit
jé, lovečáci k těm honitbám bez zvěře, no nevím... loni jsem byla na BZ a jezevčík co šel před náma při následování zdrhl za prasaty a naháněli ho tam asi hodinu a před lety známej už nevím na jakých zk. nasadil psa na vlečku, načež přes ni přešel jelen a zůstal tam na psa čumět jinému kámošovi při následování na všestrankách přeběhlo srnčí dva kroky před psem... no prostě to je můj zlej sen, já teď se psem nedělám nic jiného než klid před zvěří a daunování
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:12
- Nahlásit
Ketrin
no teď jsi mi teda pomohla: loni jsem byla na BZ a jezevčík co šel před náma při následování zdrhl za prasaty a naháněli ho tam asi hodinu Díky!!! Tohle je moje noční můra!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:16
- Nahlásit
blanulinka1
No ale vždyť můžeš jít na řemeni - trojka je taky dobrá známka?! Já jdu vždycky radši na jistotu - nepotřebuju vyhrávat, ale zkoušky pokud možno úspěšně projít... s fenou to bylo něco jiného, ale se psem - klidy na stanovišti, následování apod.-vždy na řemeni!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:24
- Nahlásit
Ketrin
já teď zatím řeším Vlohy... Ale posledně mi zdrhla při slídění za zajícem takovým stylem... že časocej limit na návrat by mi byl... V tomhle případě nahlásím po 29 minutách
indispozici vůdce
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:31 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
blanulinka1
bys byla indisponovaná, ne? Na pokraji infarktu...
Ketrin
jo, klidy před zvěří, to bych taky chtěla cvičit, pro svůj lepší pocit.my klidy před zvěří nemáme a nesmíme mít, my máme nervy, jak daleko nám pes půjde...ad slídiči. ale zase v našich BZ jde pes na řemeni automaticky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:37
- Nahlásit
Lucie od Arta
indisponována hlavně tím, že vlastně nemám psa, kterej by zkoušku skládal ... o předinfarktovém stavu nemluvě
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:08
- Nahlásit
Ketrin
k těm honitbám bez zvěře, no nevím já vím, zkoušky by se naopak měli dělat právě v dobře zazvěřených honitbách , občas se stane a je "veselo"
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:09
- Nahlásit
blanulinka1
V tomhle případě nahlásím po 29 minutách
indispozici vůdce, co bys hlásila, prostě ve 29.minutě omdlíš
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:11
- Nahlásit
Lucie od Arta
my klidy před zvěří nemáme a nesmíme mít, jen počkej až Ti při klidu na stanovišti nebo při odložení za zvěří vyrazí
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:15
- Nahlásit
mac1
ty mi dáváš
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:22
- Nahlásit
blanulinka1
dnes ráno na výcviku jsem si pro změnu udělala tři kotrmelce na poli .... takovej škub jsem nečekala
jako já s ním ty klidy neudělám
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:35
- Nahlásit
mac1
Zvěř je všude - kdo si myslí že ne, má špatného psa
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:35
- Nahlásit
Bassi
pádů mám za sebou , víš co to je, když se pes na barvě zapře do řemenu a jede a Tobě nohy omotá ostružiní a nestačíš psa pustit
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:36
- Nahlásit
Bassi
no...hezky pěkně...Jsi celá? Btw, taky už ti začíná docházet, do čeho že jsi se to pustila?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:39
- Nahlásit
mac1
ani mi nemluv mě stačí už tohle ... ten magor se pak do toho daunu skládá jak skládačka a třepe se jak ratlík a absolutně mě nevnímá .
Na stopě ho ještě udaunuju,ale jak ho vidí vystřelit před sebou !!! škoda mluvit
zlatí vohaři ...že já blbka jsem si nepořídila tohodle zrzouna
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:41
- Nahlásit
Bassi
...že já blbka jsem si nepořídila tohodle zrzouna
však se dočkáš...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:42
- Nahlásit
blanulinka1
mno to už mi došlo dávno , jen jsem zase klesla na mysli a myslela si,že je trošku vyklidněnej .. no to víš že jo,stačilo pár zajíců a je to horší a horší
a musím se pochlubit,slídíli jsme dole a měla jsem ho jen na 2metrovým vodítku,bo bych se do tý stopky zamotala ... přivedl mě po stopě za zajícem,ten vypálil a Bass jak věděl že za ním nemůže,že je nakrátko ,tak udělal jakýsi BAU BAU ,takže to vypadá,že bych ho mohla aj rozhlásit
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:43
- Nahlásit
blanulinka1
heh, v tomhle světle mi začíná tak nějak docházet,že to asi bude docela dobrá sebevražda mít honiče a ohaře
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:47
- Nahlásit
mac1 a ostatní
jako upřímně vás všechny,co už máte nějaký zkoušky obdivuju!!
Ať se na mě služebáci nezlobí,ale udělat psa pro lov a na zkoušky je nepopsatelnej rozdíl !!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:49
- Nahlásit
Bassi
dobrá sebevražda mít honiče a ohaře adrenalin dobrej, ale zase co tě nezabije , to tě posílí
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
mac1
co tě nezabije , to tě posílí
ňák bych si nebyla jistá tím nezabije
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:59