Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Lovecký pes
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 .
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:58
- Nahlásit

Bassi
flákáme se, flákáme se, psy by bavilo, ale já jsem nějak líná ,

mac1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:59
- Nahlásit

GRATULACE !!!! pro jezevčici Béďu za skvělé umístění v pracovním poháru jezevčíků !!!!! Bravo !

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 08:33
- Nahlásit

Ahoj
potřebovala bych poradit s loveckým výcvikem. Mám zájem to zkusit se svou fenkou erdelteriéra, ale vůbec netuším jak. Sháním nějaké cvičiště v okolí Olomouce nebo intenzivní kurz někde na střední Moravě nebo aspo%n někoho, kdo by mi poradil. Nejsem myslivec a ani nechci skládat žádé koušky z výkonu. Jen mě fenka bez vodítka moc nepodlouchá, natož když cítí zvěř, tak bych chtěla zkusit, jestli nám tento typ výcviku nepomůže.
Díky Zuzka

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:09
- Nahlásit

zuzkaJ
V Olomouci nevím o ničem ,ale v Brně je Štěpán Horák . www.lavaremoravia.cz . Ted bude ke konci března víkendový výcvik v Horce nad Moravou. Zkus Štěpánovi zavolat,sice už má plno ,ale pokud jsi z Ol,tak jen na výcvik by tě určitě vzal. Jinak já můžu poradit(co a jak dělat a zvladnout),v Olomouci bývám na víkendy

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:11
- Nahlásit

mac1
Děkujeme! Opožděně... Jo Beďule je šikulka a loni se dařilo... Pěkná odměna za tu práci Teď momentálně napjatě očekáváme, až bude ten pravý čas jít na sono, zda budou miminka Je to deset dní co jsme byly na krytí, tak uvidíme jak dopadne tohle další "dobrodrůžo"

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 18:23
- Nahlásit

Bassi

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 18:25
- Nahlásit

Bassi
Děkuji za radu. Určitě panu Horákovi napíši a zkusím se s ním domluvit.

Camel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 07:52
- Nahlásit

Ahoj,

měla bych dotaz, jestli někdo neznáte a nemůžete doporučit někoho v Ostravě nebo jejím okolí, kdo by byl schopný mě vést v loveckém výcviku. Máme doma dva foxteriery a já jsem v tomto oboru úplný nováček, takže bych byla ráda, kdyby nade mnou někdo dohlížel, ať nenadělám více škody jak užitku.

Děkuji za případné odpovědi.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:07 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

Camel
zuzkaJ

Ještě je na Moravě Mirek Horáček - www.horyslov-mirek.wbs.cz ale to je Jižní Morava, Brod nad Dyjí...už teď v březnu je víkendové soustředění.
Jen, Zuzko, nevím, jestli je to to, co potřebuješ-tohle ve fence spíš vzbudí větší zájem o zvěř.A erdel tuším ani ofiko lovečák dělat nemůže, zkoušky atd...ale v teriérech se moc nevyznám,pravda.

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2009 18:13
- Nahlásit

Bassi
Chtěla bych moc moc poděkovat. Dneska jsme se zůčastnili výcviku v Horce na Moravě. Bylo to super, mám plnou hlavu užitečných rad. Nebyl žádný problém, že nemám vyloženě zájem o lovecký výcvik,ale potřebuji pomoc s poslušností. Ukázali mi jiný přístup než jaký mě učili na klasickém cvičišti a zdá se mi, že je daleko lepší, a už během tohoto dne mě fenka začala více uznávat. Zítra jdeme zas

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2009 18:23
- Nahlásit

Lucie od Arta
nevím, jestli je to to, co potřebuješ-tohle ve fence spíš vzbudí větší zájem o zvěř
tohle tvrzení mohu po dnešním výcviku, který byl lovecky zaměřen, s klidným svědomím vyvrátit. Samozřejmě asi záleží na přístupu. Byla jsem ve skupince začínajících, ve které byli hlavně štěňata, a učilo se hlavně přivolání. Ale cvičilo se i slídění a psi se měli seznámit s mrtvým bažantem, koroptví... Já měla individuální přístup ( i když jsem cvičila s ostatními ), kdy mi cvičitel radil, jak psa upoutat na sebe.

Bassi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2009 23:50
- Nahlásit

zuzkaJ

není zač. Jsem tě tam viděla Tak zejtra zase

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání