Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Lovecký pes
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:44
- Nahlásit

mac1
psi ....co????? už jdeme domů??? Vždyť jsme venku teprve 3 hodinky...a prší jen trochu
jo přesně tak. Jenže víš co? Já už jsem na tom skoro jako ten pes. To jsem zjistila teď, jak mi hrozně těch 14 dní chybělo venčení.

Jo a pozor máme se čím chlubit . Chtěla jsem Ešusovi vynahradit to, že nemůže lítat jako poděs, tak jsem ho vzala za zvěří. Na stopku, takovou kratší. Hopíkoval nadšením, když jsem ji zas po dlouhý době vytáhla, protože ho to baví. Jenže jsem podcenila tu energii, která se nestačila odčerpat, takže udělal něco, co nikdy nedělá. Vystavil ve vojtěšce kočku a když pak vystřelila kočka, vystřelil taky!!!! Protože jsem s něčím takovým nepočítala, trvalo poměrně delší dobu, než mi to došlo z hlavy do paty a zpátky a houkla jsem Zpátky!, to už byl čokl dávno na konci stopovačky a.... jak jinak to mohlo skončit, než že mi skoro vykloubil rameno a gutově spálil a pohmoždil dlaň. Ale můžu si za to sama, mohlo mě napadnou, že ta leidenská láhev zrzavá, vymyslí nějakou bejkárnu a dojedu na to já. Kočky normálně neřeší. Měl prostě radost, že se má důvod vyrazit, pitomec jeden.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:45
- Nahlásit

blanulinka1

že tam vidím Áju a mojí oblíbenkyni Bublinu, že jo?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:47 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

PetraK
jo jo, Končuláci byli také, teď jsem ještě doplnila Hafbo team
Teď tu dávám do kupy fotky a narazila jsem na tuto:

toho mravence ve fousech jsem si všimla až teď, na monitoru

tady máš Áju

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 16:22
- Nahlásit

nějaké fotky z našeho víkendového "lovečáku"...

choco
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 17:17
- Nahlásit

blanulinka1
Povedený fotky A to byl lovečák? Že jsem tam postřehůa spíš spoustu válecích se psů než pracujících )))))))))Ale jsou bomba Jsem zvědavá na ten lovecký týden v červnu, pokud to vypadat takhle,tak to bude Andy profík

Bassi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 17:19 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit

choco

no oni se válí,protože po těch dvou dnech už toho měli plný žuby

ten tejden bude daleko ,daleko horší . Jen mi tak připadá , že spíš pro vůdce

už ti Štěpán potvrzoval přihlášku?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 17:25 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Bassi
sem hážu další fotky a pak ke mě na web...
Bassi choco
a taky tím, že jsme tak nějak nestíhali při výcviku fotit... a když už jsme to stíhali, tak bylo po všem a zvířátka odpadala jako lemřičky Ale mám tam nějaký aportky, hledání apod...

choco
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 19:38
- Nahlásit

Bassi
Jako já, jestli mám potvrzenou přihlášku? Jj, mám, jedu i s přítulou a jeho feńulí.

Bassi
blanulinka1
Joo tak podle dalších foto jde poznat, že jste se napracovali ažaž

Bassi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 20:38
- Nahlásit

choco

jj ty Já jen,že je o to velikej zájem,tak ať nepromeškáš

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:42
- Nahlásit

Bassi
Budeš mi zítra fotit? (záda, marný výraz ve tváři, zděšený výraz ve tváři... mě bez psa, psa někde v prd... a tak?) Ať tu hrůzu máme zdokumentovanou? Za odměnu bych možná jela s tebou na ty vaše Vlohy a fotila vás

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:44
- Nahlásit

blanulinka1

tak hele ženský!! Začínám držet pěsti, jo! Ale neboj, drsňačka to dá! V klídku!

Bassi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:45
- Nahlásit

blanulinka1

jj určitě ... jen nevím jestli tam budu úplně do konce,pokud si vytáhneš nějaký "šťastný" číslo

mám od 2 ten pohovor ..

Bassi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:46
- Nahlásit

PetraK
hele,já šílím a to jdu až za 14 dní bych se asi zbláznila jít zejtra

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:05
- Nahlásit

Bassi
no uvidíme Mám ji dnes v práci, odpoledne velká procházka, potřebuju ji utahat Právě tu běhá s kelímkem od jogurtu na tlamě po chodbě, blb
PetraK Bassi
Hele a je to divný, ale jsem klidnější, než před těma 14ti dnama... to mi bylo fakt hůř... Teď už si jen říkám, "no co už..." a konejším se těma nedělníma 11ti minutama

Bassi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:07
- Nahlásit

blanulinka1

ale jo,já si taky říkám,že to nějak dopadne

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:10
- Nahlásit

blanulinka1

tak vidíš. Buď v klidu a udělej si z toho výlet a prču. Však se nezhroutí zemegůla. Ale Bédřiška to fakt dá.

Mimochodem - já Ti nevím proč, ale.... když napíšu Bédřiška, vždycky se mi vybaví Ivan Trojan v Četnících v dámských šatech, jak se strachoval o svou čest

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:11
- Nahlásit

Bassi

hele za těch 14 dní na tom budeš stejně jako blanulinka1

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:22
- Nahlásit

PetraK
Mě se zase Četnický vybavují ve spojení se jménem Argo To je fousek, co s náma jezdí na výcvikáče... Ale Trojan je lepší
Bassi
Hele vono se to nepotento Bass to dá v klidu... neboj On je šikovnej... Ještě jim vytřeš zrak No a když ne teď, tak příště Já už se teď těším, až to budu mít za sebou

Bassi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:35 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit

blanulinka1

víš co,já bych to tak moc neřešila ,ale právě proto,že tam budeme za "atrakci" tak je to o to horší

jj,taky už to chci mít za sebou,abysme se už začali připravovat na něco jinýho .
Akorát jsem ráno docela čuměla,jak je ta řepka už vysoká ..jako jestli to bude v tomto ,tak neuvidím ani to svoje 70cm tele natož něco menšího

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:41
- Nahlásit

Bassi
Cože? 70cm? Woe...ztratím psa Jsem zvědavá jak ji budou posuzovat, když ji neuvidí, jestli se dostaneme do řepky

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:43
- Nahlásit

Bassi

víš co,já bych to tak moc neřešila ,ale právě proto,že tam budeme za "atrakci" tak je to o to horší

neboj, na to se vykašli. Každá městská baba, kór z Prahé, s čoklem je tam za atrakci.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:44
- Nahlásit

PetraK
to každopádně A navíc s RR ... to si zapíší do análů řádně

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:46
- Nahlásit

blanulinka1
Ty jdeš zítra na vlohovky ?

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:49
- Nahlásit

PetraK
Každá městská baba, kór z Prahé, s čoklem je tam za atrakci přesně , slečinky s gaučáky ......a když jim ti gaučáci natrhnou prdel , tak čumí

Bassi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:49
- Nahlásit

blanulinka1

no čéčé tady na Suchdole i víc jak 70 cm,to nekecám .. Bastoch se v tom ztrácí .. a to má teda těch 68 cm

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:51
- Nahlásit

no, řepka už výšku má solidní , těch 70 to bude

Bassi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:51
- Nahlásit

mac1

já když se dívala na výsledky různých zkoušek,tak max. počet vůdců - ženskejch je tak kolem 2,3 ... a že jim občas dávaj na prdel

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:53
- Nahlásit

mac1
joo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:57
- Nahlásit

mac1
Bassi
tak snad se dostaneme do ozimu... V řepce by mi musela norovat Co mi říkal známej, od jezečíků, tak na tom ženský bývají většinou líp... Navíc ty městský slečínky... bo se tomu tak nějak věnujou... A jak říkal Viktor, přijde ti tam myslivec se psem, co si cvičil sám, bez lidí a pes bude rozhozenej z "obecenstva"... Bo to nikdy nezažil...

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:57
- Nahlásit

Když jsem šla na vlohovky tak jsem byla celou dobu před zcela v klidu, nakonec šla jsem tam jen proto, abych viděl ajak co rozhodčí posuzují , s úspěchem jsem ani moc nepočítala, psa jsem si připravila podle zkušebních řádů . Šla jsem na klubové vlohovky , spala jsem tam v kempu ještě s dalšími účastníky a pohoda. Noc před zkouškami jsme prakticky nespala, budil ajsem s ekaždou hodinu a koukala na mobil , kolik je , ráno jsem měla tak stažený žaludek, že jsem se nemohla ani nasnídat, jen pár kapek čaje jsem do sebe dostala .....a na záchodě jsem byla asi 18x , a to jsem si myslela, že dostávám průjem jen před návštěvou zubaře ...zcela mi došel humor. Jakmile jsem se zahlásila rozhodčímu u první disciplíny, spadlo to ze mě a už pohoda ...byla z toho 1.cena , byli jsme 2. asi z 20 slídičů . Tak držím palce , ať to vyjde a ať se můžeš ráno nasnídat a ať se na to dobře vyspíte oba.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání