| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 00:51
- Nahlásit
Bassi
blanulinka1
Tak Abče asi taky dochází, že je lovecká, což jsem doufala, že se nikdy nestane Začíná vyhánět bažanty a stopovat a honit srny a zajíce! Dokonce i z cvičný nory měla radost (a to od ní před rokem zdrhala)!
Budu jí muset naordinovat agiliťáckou kúru, aby na tu zvěř zase rychle zapoměla!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:18
- Nahlásit
Bassi
on si místo toho pořídil ty papíry na hlavu .
Jeho tatík je uchovněný, maminka vzhledem k nastalé rodinné situaci u nich doma neměla dodělané zkoušky (vzhledem ke stresíku, který tam v té době byl, nebyla Babetka ochotná se od paničky vzdálit ) . My jsme Babetky rodinou v kontaktu, kdykoliv jsem potřebovala poradit, tak v pohodě, byli jsme tam i před rokem návštěvou, stejně jako jeho brácha Gaston. Kdybych potřebovala pohlídat, vím, že tam Ešusa můžu šoupnout prostě servis epes rádes . A hlavně - co mě nadchlo štěnda byli vymazlený od obou holčiček, odchovaný doma, ne v kotci. Jedinej kdo už je nechtěl v té době vidět byla jejich matička,páč spratečků bylo požehnaně .
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:40
- Nahlásit
younglady
ne vždy je agiliťácká kůra úspěšná
jedu dnes se psy do Ostravy , jedu Pendolinem a jízdenka za psa stojí 10 Kč !!!!! Když jedu tady MHD třeba i jediný 1 km , tak za psa 26 Kč !!!!! Pravda, jezdím s nimi MHD výjimečně ....a jsou to černí pasažéři ....se červenám, že jsem je tak špatně vychovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:41
- Nahlásit
mac1
jízdenka za psa stojí 10 Kč !!!!!
to ještě někde existuje, že se za psa platí takhle málo??? Pražská MHD taky naučila Ešusa jezdit za černocha.A tipuju, že asi většinu psů
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:17
- Nahlásit
Tami
Tak s hlasem problém nemáme... Dle výcvikáře by to bylo na 4 což jsem ráda... Rozhlásla se mi ale teprve nedávno, nejdřív chodila i na čerstvé stopě potichu, ale po té, co chytla úúúplně čerstvou stopičku i se dvěma zajícema na viděnou, začala krásně hlásit. No a teď jak chytne čerstvou už frčí a hlásí při tom jedna radost...
mac1
tak jsem nedávno koukala, že lístek na vlak, klidně přes celou republiku, stojí jen 10 kaček...
PetraK
v MhD ji tahám v tašce, batohu nebo i větší kabelce... v tomhle mám výhodu Platit za tohohle šušňa 26 káčé se mi fakt nechce... Jednou jsme jely s Beďas bez tašky či další "přepravky", měla jsem ji na klíně, alei tak jsem pro jistotu cvakla... No a fakt šel revizor, tak mu ukazuju lístek, pak jsem vyhrabala roční lítačku a on prej "pro koho je ten lístek?" tak říkám, že pro psa a on na to, že prej se na to mám příště vyprdnout... No jo...příště s vyprdnu a půjde nějakej "nácek" a budu platit pokutu ...to určitě...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:23
- Nahlásit
blanulinka1
no to je pravda, Ešusa do tašky asi nedám . Ale páníček furt vyhrožuje, že ho naučí, aby vydržel v batohu. To proto, abycho mohli jezdit lanovkou. Tak doufám, že Ešus se mnou bude držet basu,páč já lanovky nee, bojim
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:29
- Nahlásit
PetraK
lanovka?:
klasická otevřená...
kabinková
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:46
- Nahlásit
blanulinka1
FUJ!!!! FUJ!!! FŮŮŮŮŮŮJ v tý kabinkový aspoň můžu ležet na zemi
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:58
- Nahlásit
PetraK
no klasika se jí moc nezamlouvala, tedy, prvních pár metrů...pak už čuměla co kde lítá... No ale kabinkovou si užívala. Schválně jsme jeli bez ostatních lidí, ačkoliv se nám tam chtěla vecpat nějaká Němka, raději jsme ji kabinku přenechali a počkali na další... Ale Beďa chodila kolem stěn a pořád zvědavě koukala dolů, nakonec vyskočila na sedačku a skákala ze sedačky na sedačku, aby viděla i dopředu i dozadu...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:07
- Nahlásit
blanulinka1
tak fčéra byl zajíček dělali jsme vlečku (B suprovka,řekla bych že aj lepčí jak ta barva) a aport zajocha,tak Bass ho měl nejdřív jen v držce,to se mu moc nelíbilo,ale pak ho měl na dohledání a trošku jsem si ním udělala legraci. Se ňák vybudil a jako bral ho do huby
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:15
- Nahlásit
blanulinka1
a jako docela dobře čuměl proč mu jako ten zajíc najednou neutíká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:21
- Nahlásit
blanulinka1
zvědavě koukala dolů, nakonec vyskočila na sedačku a skákala ze sedačky na sedačku, aby viděla i dopředu i dozadu
Není vona příbuzná s mou lepší půlí páč ho v tom dost poznávám
Bassi
no to je skvělý!!
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:32
- Nahlásit
PetraK
jj,docela mě to potěšilo a hlavně pak doma padl ,jak mrtvola a chrápal
taky jsme byli nejdřív na hodinu a půlové procházce,pak měl hodinu normální cvičák poslušnosti a pak lovečák .
Zabere mi to "málo" času,než je psák vyřízenej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:37
- Nahlásit
Bassi
Zabere mi to "málo" času,než je psák vyřízenej
, no jo, ale člověk si na to zvykne a pak mu to chybí - vidím to teď u sebe, grrr, už chci ven! Hele on se pak taky s věkem trochu zklidní a unaví. Je teda pravda, že když už je Ešus náhodou unavenej, tak zase špekuluju eslivá mu něco není a nehrozí, že by umříl
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:51
- Nahlásit
PetraK
no já ti nevím můj pes asi bude vyjímka ,páč čím je starší ,tím je náročnější
halt jsem jej rozmazlila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:54
- Nahlásit
Bassi
no. A nebo Ti neřekli, že jede na perpétumdebile . Ale neboj, časem to přijde, sice jen chvilka, ale o to víc si to pak užiješ
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:57
- Nahlásit
Bassi
Ty wadooo, tak to by zase naopak ten můj spal za chůze My jdeme dneska do začátečníků, páč pořád nemám pořádný down ...ono než se ten labrouš sesune k zemi je prostě doba
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:59
- Nahlásit
Bassi
No tak to je super!!!
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:09
- Nahlásit
choco
hehe,my před zajícem nebo ňákou stopičkou nemáme vůůůůůbec žádnej daun
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:01
- Nahlásit
Bassi
Jsem mrtvá...totálně... Jestli tu dnes neusnu na klávesnici, tak už nikdy... Beďas jsem raději uklidila do klece a zakryla, ať si aspoň trochu odpočine...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:24
- Nahlásit
blanulinka1
vona se Bédřiška stala papouškem?? Todle děláme s Kosťou, když se jde spát. Aby neřval
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:03 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
PetraK
má za sebou víkendovej loveckej výcvik a bohužel jsem ji nestihla odvézt domů a mám ji v práci...Tak je v klecovém lůžku... Na fotce z víkendu s kamarádkou :
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:10
- Nahlásit
blanulinka1
nebohá Bédřicha . Ta dopadla Nejen, že jí zalígrujou, aby nemohla škodit, ale ještě jí tam frknou podnájemníka.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:15
- Nahlásit
PetraK
no však vidíš ten výraz "Vyhoďte to přerostlý štěně ven z mého baráku!" Jinak se musím pochlubit, návrat od zajíce krásně v limitu,včera to stihla za 11minut V sobotu první opravdická vlečka, taky moc šikovná... Jsem spokojená... Jestli se jí to ve čtvrtek podaří tak jako včera, tak to bude super... ťukám na vše kolem ať nic nezakřiknu
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:20
- Nahlásit
PetraK
no jo, ale člověk si na to zvykne a pak mu to chybí copka člověk, nejhorší je, že si zvyknou psi ....co????? už jdeme domů??? Vždyť jsme venku teprve 3 hodinky...a prší jen trochu
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:25
- Nahlásit
my jdeme dnes potrénovat vodu , je teplo, tak mi nebude tolik vadit, že mokrá budu i já , asi sjedeme do Milíčáku, tam je i pěkný rákos a když vyrazíme kolem 12., tak by tam nemělo být moc lidí, školy a školky budou na obědě, maminy a mimča též , ostatní lidi ješět v práci, to můžu vzít i poplašňák
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:26
- Nahlásit
blanulinka1
to jste byly na spešl jezevčíkářském víkendu nebo lovečtí psi různí ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:28
- Nahlásit
blanulinka1
hlavně v klidu. Vím že se mi to říká, když nic neřeším a sama jsem nervák jako blázen. Ale pokusit se o to musíš, jinak to na ní přeneseš. Radši počítej s tím, že Tě na něčem vyšplouchne. Ať pak nejsi zaskočená. KDyž to vyjde epes-rádes můžeš se jen radovat.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:36 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
mac1
jedinej jezevčík Hlavně ohaři (výmaři, maďarci, němka, hrubej maďar, musterland...) 2x RR, labrouš, špringl, fousek, a dva kříženci
na fotce nejsou všichni, jen ti na celý víend, další lidi přijížděli jen na výcvik z okolí...
tady je Hafbo Team:
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:40
- Nahlásit
PetraK
jo jo, tohle všechno přesně vím... ALE ... No co, když to nedáme tak to dáme příště... Hlavně ať se jí nic nestane...
|