| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 10:14
- Nahlásit
A kdy je ten Nymburk,že bychom se tam jeli podívat,abychom věděli,jak to probíhá...Může se tam i se psem na kukandu?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 10:38
- Nahlásit
choco
To je vidět,že ještě neviděla na lovečáku flegmouše Samouše,kor v létě Dokud se necvičí s bažantem,tak o nic nejde, času dost aneb co se vleče,neuteče
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 11:21
- Nahlásit
choco
Nymburk je teď v neděli. Se psem tam můžeš,aspoň já teda neměla na Pze9 problémy být se psem i v koroně
hele,to se poddá,můj pes,když ví,že tam není žádná zvěř,tak na to s*re,ale když něco má,tak je jak magor,co nevidí,neslyší
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit
jana33
Nj, s přibývající teplotou je to u nás s aktivitou taky horší a horší. Takže doufám,že na Meziříčku budou soutěže tipu, kdo vydrží,co nejdéle v poloze chcípni nebo soutěž o nejzajímavější polohu ležmo a nebo ještě pak o nejnápaditějšího svůdníka všech fen ))To mu jde, to se i vmůže na leccos
co se vleče,neuteče Tak tomu utekly leda tak mouchy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit
choco
No já se hlavně modlím za počasí,protože jako pesimista nevěřím na dva hezké víkendy po sobě a teď bohužel hezky bude
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit
Bassi
Ono bylo něco u nás na Praze9? To jsem teda zaspala, ale ten Nymburk nemáme taky z ruky,tak tam asi zajedeme. Najdu o tom někde na netu info? Kde to je a v kolik? Kujuuu
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit
choco
prosím tě,teď jsou zkoušky každej volnej den zrovna včera byly na Praze-východ
a 18. jdeme (docela dost lidí z LV od Zuzky) na Prahu 6 na vlohy
nejdeš info na
http://www.myslivost.cz/vystavy/kynologicke.asp
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 11:41 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Nevím,jestli tam jsou už propozice,ale předpokládám,že v 8:00 bude slavnostní nástup a od 9 se bude zkouškovat
Oms Nymburk zde :
http://www.myslivost.cz/oms/oms.asp?id_oms=75&id_m enu=499&sekce=4
|
L1K1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 19:34
- Nahlásit
Také se přidám, mám lovecké plemeno, které ovšem někteří považují "jen" za psa do rodiny a na gauč
Je to můj první pes, teď má tři roky, cvičíme, snažím se ji vést lovecky. Máme složené tři základní lovecké zkoušky a jednu z poslušnosti a ráda bych se pokusila i o další, možná taky tu barvu )
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 19:50
- Nahlásit
L1K1
a plemeno prozradíš? a jaký zkoušky? a jak jí to šlo? no pochlub se ....
|
L1K1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 19:53
- Nahlásit
Je to retrívr
Ze zkoušek zatím vlohy (OVVR), ale to ani moc zkoušky nejsou, pak klubové vodní práce a podzimky..a ZOPky
Jde jí to skvěle, já jsem ta, která to kazí.. Jen jsem si musela zvyknout na tu její obrovskou temperamentnost a zbrklost..
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:05
- Nahlásit
L1K1
vždycky o kazí páneček psi jsou šikovní ..
pokud vím,tak tady má docela dost lidí retrívra nebo labradora lovecky vedeného
|
L1K1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:10
- Nahlásit
Jj, vím a nejen tady..
Ale spousta lidí se diví, že je labrador lovecký pes :-P A to až potom, co jim odpřísáhnu, že ta hnědá potvora je taky LR )
Njn, pejsci by to zvládli sami a po svém
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:13
- Nahlásit
L1K1
a vsadím se,že to většinou překvapuje ty "sídlištňáky" co?
|
L1K1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:17
- Nahlásit
No, my nejsme ze sídliště, ale skoro z lesa :-P
..nejvtipnější mi to přijde od člověka, kterej má na flexině taky labradora, jen jiné barvy
Když jste tu u těch barvářek, ta krev se musí u žezníka objednávat nebo ji mívá normálně??
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:35
- Nahlásit
L1K1
řekla bych ,že ji určitě nemá , tu musí objednat z jatek ..
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 21:01
- Nahlásit
Bassi
Tak jsme na ZV v Nymburce uspěli, moje fena samé 4, plný počet, celkově čtvrtí, předběhli nás mladší psi, ale to mi nevadilo. Rozhodčí ji moc chválili, jak je vlohová a že se jí věnuju a jak mi to vrací. Její bratr z vrhu,jiných majitelů, samé 4, jen 3 z vodění na řemeni.
Tak mi chovatelské srdce plesalo.
Měla si přijet, ráno se nedostavili 2 retrívři, vzali jednoho náhradníka. Mraky zajíců, všichni psi měli možnost prokázat vlohy. Jen sem trochu připečená ze sluníčka, bylo to náročné.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 22:21
- Nahlásit
jezevčice
ty brďo,tak to moc moc gratuluji!!!!! super
nakonec mi to nějak nevyšlo,škoda,chtěla jsem aspoň na kukačku
jako náhradnici nevzali náhodou blond holku s foxlou?
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 20:39
- Nahlásit
Bassi
Díky !
Nikdo s foxlem tam nebyl. Nevím, koho nakonec vzali jako toho náhradníka. Byli tam jen jezevčíci a bordeři.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 07:36
- Nahlásit
Tak Bassi včera za toho hnusného deštivého počasí ukázal ,co v něj je a splnil Zkoušky vloh na plnej počet bodů (samé 4,krom hlasitosti - tu nemá) ,takže I. cena a já z něj mám strašnou radost
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:44 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Bassi
Bassátko naše jezevčíkovitý...Jen do tý nory se večer už nevešel... škoda, myslím, že by na příští klubovce jezevčíků měl velkou šanci
Fotky sem hodím, jen co je stáhnu do PC a uložím na web (během dneška...)
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit
Bassi
jééé tak to gratulujeme
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:36
- Nahlásit
Mar
jééé no to je mááááloooo... To musíš víc...a to proto, že počet RR s jakoukoliv loveckou zkouškou je v ČR minimální (na Pze 6 to je historicky první) dále proto, že dostal plný počet bodů a strčil do kapsy i 3 jezevčíky ze své skupiny, ještě navíc v tom počasí jaké včera celý den panovalo...(a chcalo a chcalo...) A taky proto, že to z něj Bassi dostala a že mu věnuje to co mu věnuje a že z něj udělala to co z něj udělala... Kdyby mi někdo před rokem řekl, že Bass bude mít ZV za plný počet tak se mu vysměju
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:38
- Nahlásit
blanulinka1
ty si trupka
Mar
díky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:43 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Bassi
ne ne Chceš říct, že to co jsem "řekla" není pravda?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:44
- Nahlásit
Bassi
supeeeeeeeer, to moc gratulujeme, teda, vy ste ale machři....Fakt...........Super... jen tak dál....
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:50 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Montik
díky moc
Blanulinka
no až na to,že je minimum RR co maj loveckou zkoušku - to je sice pravda,že jich moc není ...ale ti někteří mají aspoň barvu
ale my míříme výš a ještě výýýýš
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:54
- Nahlásit
Bassi
však taky teprve začínáte ne? Kolik je RR, který mají ZV? Ne "jen" barvářky?... Však na to máš ještě času... Jim dáte všem na frak...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:31
- Nahlásit
Bassi
JOOOOOOOOO NO TO JE SKVĚLÝÝÝÝÝ!!!!
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:54
- Nahlásit