Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 19:39
- Nahlásit

prosim prosim nevíte kde stáhnout videa z letošního MS agility?

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 14:33
- Nahlásit

Shelticka
na youtube jsi nic nenasla? me nic jinyho nenapada, ale neco malo tam bylo...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 15:59
- Nahlásit

wami
jojo na youtube je toho plno, ale stahovač z youtube mi nefunguje, ale už jsem to našla, stejně díky

Alinka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 16:29
- Nahlásit

Nebyli jste někdo teď o víkendu na závodech agility v Českých Budějovicích? Já jen jestli ten kdo tam byl má stejný názor jako já, že nedělní A3 zkoušky, byly pro začátečníky a ne pro tuhle kategorii. Tak se mi zdá, že si asi popletli papíry.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 16:38
- Nahlásit

Shelticka
aha, tak nic, no...

Ilky
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 17:00
- Nahlásit

Měla bych na vás, zkušené agiliťáky, takový dotaz: Když běžím se psem slalom, musím začínat na opačné straně než pes? (Pes nabíhá do slalomu z pravé strany a já tedy musím stát na straně levé???

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 17:06
- Nahlásit

Ilky
ne, právě že bys ho to měla naučit, že jsi kdekoliv můžeš běžet po jaké straně chceš

Ilky
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 17:09
- Nahlásit

Shelticka
Aha, díky. Já myslela, že to je taky nějak určeno. Ale to, že pes musí nabíhat z prava je daný, ne?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 17:14
- Nahlásit

Ilky
jo pes musí mít vždycky první tyčku po své levé straně těla

Ilky
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 17:15
- Nahlásit

Shelticka
Super, už v tom mám jasno, díky moc!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 18:37
- Nahlásit

Alinka
Já jsem tam nebyla, ale "popletené" zkoušky dávají rozhodčí docela často . Není to proto, že by si popletli papíry, ale proto, že většina trojkových psů lehké tratě prostě neumí. Neustále trénují nějaké špeky a když pak mají tři skočky rovně za sebou tak se disknou, protože to prostě neumí

Alinka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 19:38
- Nahlásit

Biluška
No, my jsme v jedničkách, když jsem viděla co jsme měli my (s lávky zatočit hned zpátky a udělat takovou tu smičku nebo osmičku bo jak to mam říct a takovýho podobnýho krásnýho tam bylo jéje), tak sem si řikala, mňóo to chci vidět ty trojkový. No a pak všichni čuměli jak puci, páč start z roviny hned na rovno na lávku z toho do kruhu z toho do tunelu a to všechno hezká rovinka, pak to teda měli těžký dala jim tam takovej ten trojlístek ze skoček a pak zase šup z trojlístku na skočku z toho na áčko a v podstatě tou samou trasou zpátky a do startu pěkná rovinka. Krása...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:06
- Nahlásit

Alinka
No, ono je fakt otázka, co komu připadne jako krása . Já třeba bych takovéto trojky nedoběhla ani omylem. Mám hodně rychlého psa, já jsem při těle a toho psa vůbec nemám šanci stíhat. Takže na rovinkách prostě vyhoříme. I s tím můžou rozhodčí počítat. Taky tam mohli mít hodně našponovaný čas... Prostě to není vždycky tak jednoduché jak se to jedničkářům zdá

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:09
- Nahlásit

to já jsem zvědavá na Konininy první závody, s tím, že skoro vůbec netrénujem... nemáme trenéra...

Alinka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:24
- Nahlásit

Biluška
No, doběhli všichni, nikdo se nedisknul, ani nebylo na čem, že. Věřim, že i ty bys byla jednička
Shelticka
Taky to byly naše první závody a nebýt paní rozhodčí , tak jsme i vyhráli zkoušky

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:35
- Nahlásit

Alinka
No, doběhli všichni, nikdo se nedisknul, ani nebylo na čem, že. Věřim, že i ty bys byla jednička
To, že se nikdo nedisknul ještě neznamená, že všichni byli se svým během spokojení. Spousta jich třeba měla tresné za čas. Pokud rozhodčí postaví takovou rychlou trať tak tomu většinou přizpůsobí i standartní čas. Pak zjistíš, že se tou rovinkou musíš prořítit rychlostí 5,7 m/s a to už zas tak jednoduché není. To už ti stačí trošku delší oblouček psa a jsi v loji. Nebo trošku víc špeků, psovi nestačit a jsi v loji taky

Shelticka
to já jsem zvědavá na Konininy první závody, s tím, že skoro vůbec netrénujem... nemáme trenéra...
Já jsem taky Hesinku trénovala sama a kam až to dotáhla . Někdy je možná samotné i líp. Do Belinčina tréninku mi pořád kecal Pepa a výsledek je víc než jasný. Akorát jsme se kvůli tomu tisíckrát pohádali

Alinka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:36
- Nahlásit

Biluška
Tak jo, tak si mě přesvědčila

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:39
- Nahlásit

jedete nekdo v lednu do Hlucina?
jestli nebudu muset trcet v praci, tak jedem, mam uz i zaplaceno...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:41
- Nahlásit

wami
My nejedem. Jsem tam byla jednou a ten povrch nám vůbec nesednul. Je to čistý písek, v podstatě se tam běhá beach-agility

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:47
- Nahlásit

Biluška
neni to pisek, jsou to piliny... ja to musim vedet - mam to jeste porad vsude v aute a tehdy po te vikendovce jsem to mela i v zubech, vlasech, posteli,...

ale ja naopak hlucinskou jizdarnu mam velmi rada. Bodejt ne - me pamatne, jedinecne a dokonale PRVNI misto ve zkouskach uz se mi urcite v zivote nepovede...

BTW - ad mala Meluzina. To, co mi predvadela dneska... ...no, ja ji nemam sanci stihat ani ted, ve trech mesicich, natoz, az bude dospela...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:50
- Nahlásit

wami
neni to pisek, jsou to piliny...
A je to ta samá jízdárna? Na dětském ranči, nebo jak se to jmenuje?

ad mala Meluzina. To, co mi predvadela dneska... ...no, ja ji nemam sanci stihat ani ted, ve trech mesicich, natoz, az bude dospela...
Ale neboj, to stihneš Je pak trošičku zpomalují ty skoky .Nepatrně, ale nějakou šanci ti to dá.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 20:53
- Nahlásit

Biluška
jj, na detskem ranci, ony jsou ty piliny neprijemny a droboucky, mozna, aby to nebylo tak lehky, to je smiseny s piskem, ale je tam vic pilin, nez pisku...

Ale neboj, to stihneš Je pak trošičku zpomalují ty skoky .Nepatrně, ale nějakou šanci ti to dá.

vzhledem k tomu, ze nestiham mastodonta, si to s tou malou lehkou spicilonkou nejak ani neumim predstavit...
i kdyz, zalezi... jestli bude mit vic, jak tech slibovanych 40 cm, treba doroste na velky, a to by pak byl mazec... ale nemyslim, ona asi zustane trpaslice porad - nicmene beh motorove mysi, kdy sem ji ani nestihala sledovat, kde je, byl fakt drsnej...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:05
- Nahlásit

wami
ony jsou ty piliny neprijemny a droboucky, mozna, aby to nebylo tak lehky, to je smiseny s piskem, ale je tam vic pilin, nez pisku...
je to možné. Každopádně se mi v tom hrozně blbě běhalo, Hesina měla plné oči písku, boleli ji klouby z toho jak se po každém skoku propadla až po břicho do písku.... No nic moc. Už tam nejezdíme

vzhledem k tomu, ze nestiham mastodonta, si to s tou malou lehkou spicilonkou nejak ani neumim predstavit...
Ale neboj, nebývá to tak strašný . Vždycky existují vysílačky, na některých místech si tu trať trošku zkrátíš, trošku psovi nadběhneš... vždyť je to agility, ne sprint

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:07
- Nahlásit

wami
tam je ten vosa cup? asi tam pojedu na 1. závod, na jeden den v lednu

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:17 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Biluška
vždyť je to agility, ne sprint
ahaaa a ja porad, co je spatne...

(ad ten pisek - je fakt, ze Lump ma trosku jine telesne proporce, nez Hessinka, takze nam to tam tak neva... )

Shelticka
jj, vosacup
rada se tam s tebu uvidim!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:19
- Nahlásit

wami
já s tebou taky ale přihlášená ještě nejsem

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:17
- Nahlásit

wami
My jedem do Hlučína až v únoru (tedy já nejspíš budu ještě přučovat zóny), ale i když jsem slyšela, že tam není písek s pilinami tak ideální jako v Horšovském Týnu, tak povrch je to super. Psi si sice zamakají, protože běh v písku je namáhavý, ale jen na svaly, klouby jsou jak v peřince, juchů Ani Canneček po borelióze nezačal kulhat. Malí psi si dali do těla dost, ale velcí běhali rychleji jak na trávě, hlavně dokázali točit mnohem menší oblouky a to pár lidí vysklilo.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 23:04
- Nahlásit

KaTachyon
ja zatim nemam moc s cim porovnavat, neb jsme teprve sotva zacali , ale kdyz opominu fakt, kde vsude se pak ten pisek s pilinami da najit (fakt uplne VSUDE! ), tak to bylo docela dobry...

maly obloucky jsou s mastodontem tak akorat sen, neb jemu nez neco doputuje do sede kury mozkove... ale to neva, jezdime, neb nas to oba strasne bavi, i kdyz je panicka neustale slon v porcelanu (jsem nikdy netusila, jak spatnou mam prostorovou orientaci )

a kdyz se zadari i zony (coz je tezky s takovym teletem), a on se zrovna rozbehne, tak neni uplne marnej - za ty protahly ksichty za paskou, ktery vzdycky pred startem prorokujou cosi o tom, ze to ani preskakat nemuze, to stoji

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:55
- Nahlásit

Biluška
mě by ani tak nevadilo, že se trénuju sama, jak to, že trenérku dělá lucka a tak ona staví parkury a protože tam jsme jedinný dvě pokročilý, tak je dělá lehký kvůli začátečníkům a my si v podstatě nikdy pořádnej parkur nezaběhnem... ani nemáme zonovky, krom houpajdy po domácky svařené, takže děláme vlastně skoro furt jumping... ale prej dostaneme áčko s houpačkou nový, bych nejvíc potřebovala ale kladinu

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 18:26
- Nahlásit

ALL
Všechny zdravím ve spolek, jen prolítávám. Hele přemejšlím, že začnu s klukama běhat, ale nejsem si jistá, že budou poslušně klusat vedle mě. Neznáte na to nějakej fígl?

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání