Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:48
- Nahlásit

ahoj, tak zakladam forum primo pro nadsence tohoto sportu. Podelte se o sve zazitky, zkusenosti, akce a podobne

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:50
- Nahlásit

zajimalo by me na jakou dobrotu s pejskem agi behate???

nika00
Člen
- Nahlásit

Orry

Mar3
Člen
- Nahlásit

Orry
nám stačí piškot

nika00
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:53
- Nahlásit

ja jsem cetla ze piskoty nejsou moc vhodne...neb jsou suche...a tudiz vznika driv a vetsi zizen...pes ma sucho v puse...a navic se piskoty usazuji v zubech a tim vznikaji kazy...

sandy je taky miluje..ale od psikot jsme upustili...pouzivame od puriny takovy salamovy vrtule..ktere si nakrajim na kousicky...

Orry
Člen
- Nahlásit

nika00
co se tlemis radsi neco napis

Eimy
Člen
- Nahlásit

Orry
My běháme na normální granule

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:56
- Nahlásit

nika00
Mar3

a nebo misto piskot existuji pamlsky candys s prichuti piskotu ktere obsahuji i zraloci chrupavku a nejsou tolik sladke

ja cvicila na lososovy pamlsky..pekne smradlavy..poslusnost nam na ne jde, ale agi moc ne...tenhle tyden jsem mela kureci parek fakt na pidi kousky a nadseni stouplo premyslim o syru...

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:57
- Nahlásit

Eimy
no tema odmenuju normalne pri venceni...treba ze poslechne na privolani a tak

nika00
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:58
- Nahlásit

Orry
syr jsem taky mivala...ale nic moc...tak jsem do stejny kapsy dala syr a tocenak...ten syr ancichl a dobry..
snazim se pamlsky menit..aby nikdy nevedel co ho ceka tentokrat

Mar3
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:59
- Nahlásit

Orry
a nebo misto piskot existuji pamlsky candys s prichuti piskotu ktere obsahuji i zraloci chrupavku a nejsou tolik sladke

to jo,ale ty už tak nechutnají (resp. kvuli nim by určitě ten kusanec neběžel a neskákal )
von dostal takypárek,ale pak mi zase problil noc tak sem se rzohodla s žrádlem už fakt neexperimentovat akorát možná zkuísme tvrdej sýr....jinak vážně jenom piškoty a nic jinýho...

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:02 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

nika00
tak rocky je vsezravec, takze on nepohrdne nicim co mu nabidnu, ale neco ma samozrejme radsi

no ja ho parkrat oblafnu tim ze mu dam cuchnout salamu a na konci dostane granulku ...nevi pak co ho taky ceka..a vzdycky mu to stoji za to...co kdyz fakt dostane ten salam jinak parek nedostane NIKDY jindy...jen na agi..aby mu byl vzacny

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:04
- Nahlásit

Mar3
nam taky prestaly chutnat...piskoty nedavam kvuli tomu ze jsou moc sladke

no jasne kdyz ti po tom pejsek blinka tak mu to nedavej

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:05
- Nahlásit

Orry
No ta moje blbka občas při agi i zapomene, že ma něco za odměnu dostat Občas mi přijde, že je pro ni odměna to běhání samotný

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:07
- Nahlásit

Orry
Mimochodem si osobně myslim, že je lepší agility běhat na hračku... ;) Pokud má o ni pejsa zájem, s tím žrádlem to je takový docela na nic občas, hlavně ho tou hračkou můžeš i odreagovat mezi jednotlivejma běhama ;)

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:07
- Nahlásit

Eimy
a tak to ma byt ne?? k tomu by mel dospet kazdy agilitak..podle me

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:09
- Nahlásit

Eimy
jj ja vim..prvni hodinu jsem zkousela behat na balonek, ale byl tak vyjukany z novych veci ze mu to bylo jedno..ani pamlsky nechtel ale ted bych ten micek mohla znovu zkusit...

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:12
- Nahlásit

Orry
Ono to není ideální, pač pak občas nejde odvolat od překážek A nejde jí vysvětlit, že zrovna teď něběží A nebo že se začíná u jiné překážky, než která se jí tak moc líbí Hlavně je fakt blbý, že nemám kam odvést její pozornost, když zrovna neběhá...

Já hračku zkoušela několikrát, ale zajímá ji před treninkem, po treninku ale když běháme, je jí volná... To ty odměnky si aspoň teda vezme

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:15
- Nahlásit

Eimy
zavislak..zavislak

nika00
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:17
- Nahlásit

Orry
akorat na tech stop zonach nevim jak bys tam polozila balonek
jinak je blby...ze na tech zonach dam pamlsek..a jimmy ho tam hodinu hleda....vcera jak prselo, tak mu spadnul na zem..a on ho tam hledall a hledal...

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:20
- Nahlásit

Orry
no co nadělám no

Jo hele nevíte někdo, jak přesvědčit psa, aby běhal i na povrchu, kterej se mu nelíbí? Sme měli na civčáku v jednom místě trošku ostřejší trávu a ona se tam nechtěla postavit před překážku I když teda měla smůlu no

Zany
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:27
- Nahlásit

My behame taky na parecek.

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:37
- Nahlásit

nika00
tak to fakt nevim

no rocky tam zas mel jednou velkej kus pamlsku a bylo to tvrdy, tak se tam zastavil a v klidu to tam zvejkal a az to dojedl tak teprv bezel za mnou ale hlavne ze splnil zonu

Zany

Altcha
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:35
- Nahlásit

Starší Fátimka běhá za grilované kuře... (obrané, nakrájené, bez kůží...)
Mladší Šira za milovaný balonek.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:01
- Nahlásit

Altcha
...tak to bych snad popoběhla taky

wami
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:16
- Nahlásit

No, ja odmenuju listkem travy (hodim do vzduchu a on se pokusi to "ulovit")...
A po 2 pokusech poslusne hlasim,ze zatimco byl pes ohodnocen jako "talent", ja sebe ohodnotila nejak jako "Aaaaaa, dalsi moznost se uzasne ztrapnit a udelat ze sebe vola!"
(BTW napoprve nam bylo receno: Tak, ted na zaver si udelas skocku, skocku, acko, skocku a skocku." Tak jsme si to udelali a po nasem "behu" zustalo stat akorat to acko. Zbytek zboural bud Lump, nebo ja. 50:50 )

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:33
- Nahlásit

Jimmi
to ja asi taky nekdy bych to potrebovala protoze byt rychlejsi nez moje tryskomys nechce jen poradnou motivaci

wami
my za kyticku cvicime poslusnost
no tak ja si zase pletu v pravo v levo (jsem preuceny levak takze v tom mam zmatek) vnitri a vnejsi stranu a taky poradi prekazek bude pro me problem ted jsou zatim jeste vsechny serazene za sebou

wami
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:43
- Nahlásit

Orry
vprave vlevo jako jeste dobry, ale ruce si vzdycky zauzluju, nez si uvedmim, kterou mam prave kam ukazovat!
A dobrej byl taky pokus o slalom, prej "kolenem ukazuj ke zlute tycce" a pak top bylo v takovy rychlosti, ze jsem si ani nestihla vsimnout, ktere z tech tycek jsou zluty...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:46 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

Zdravim!Jojo, Wami, muj pes je taky talent,jen ja mu to kazim - v pulce parkuru se mu zacnu motat pod nohy,neb si popletu ruce a tak, navic mu nestacim...ale beze me by byl dost dobrej

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:22
- Nahlásit

Tak to já si ruce ani moc nepletu, jen to otáčení se mi nejde To se dycky zamotám a připadám si jako slon v porcelánu, tak se snažím většinu věcí odběhat bez otačeni se Jenže ono to většinou prostě nejde

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání