| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 15:46
- Nahlásit
Venuše
Cvičíme každou neděli dopoledne. Zatím na cvičáku, ale hned jak seženeme koberec (což bude, dá-li pánbůch příští týden) tak se stěhujeme do sálu jedné hospůdky a budeme cvičánkovat na koberci. Tak si vyber kam chceš přijet , zveme tě na obojí
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 16:04
- Nahlásit
Biluška
Týýý jo, tak to máte dobrý , v hospůdce, a na koberečku.Tak to asi beru tu hospůdku , ale eště pisnu ju?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 19:04
- Nahlásit
Venuše
No jo, ona ta hospůdka je zavřená a opuštěná leda si tam budeme muset čepovat sami (to určitě zvládnem )
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 23:32
- Nahlásit
Lidi já vám chci vnutit tu feňulu border kolie, akorát hlava děravá, si nemůžu vzpomenout jak sem vložit tu fotku. Vím, že kliknu na tu barevnou ikonu, ale s tím hrůzostrašným nápisem si pak nevím rady..??? Dík
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 00:43 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Sylva
je to tahle, vid...? (Akorat skoda, ja lepsi fotky na netu nenasla... )
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 08:54
- Nahlásit
wami
nevidim, nevidim
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:21
- Nahlásit
Tak teď už vidím. Borderka je můj sen, ale teď si dám bohužel na pár let s pořizováním hafanů pokoj I když.....?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:22
- Nahlásit
eva od jondy
Novinky se soužití našich mrňat viz.Šeltie a kolie
Chápej, ať to nemusím psát 2x
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:29
- Nahlásit
eva od jondy
do ZOO asi jdem, pokud teda Art nepojede na chatu s rodiči - já o víkendu samo dělám...A zejtra snad jdem cvičit!!!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:32
- Nahlásit
Venuše
už jsem si početla
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:33
- Nahlásit
Lucie od Arta
do tý zoo jít musíte, vypadá to docela na velkou grupu ..by artík přišel o zážitek, na agi jdem zítra taky, jako už bude hezky,nebo...!!!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:46
- Nahlásit
eva od jondy
No já se těším,ale nevím, jestli mi Arta neunesou
Kdo jde?Krom Evy a Alči?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 12:28
- Nahlásit
Lucie od Arta
tak to máme asi eva a 4psi+alči 2 psi+snad verča s jessinkou, jana s wensdy, jonda, art, od alči by měla jít ještě kamarádka s 2pesanama..no zas taková grupa to neni, ale takhle to vypadá na 12hafanů, kdyby šli tihle všichni...bůhvíkdo dorazí..
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:07
- Nahlásit
eva od jondy
Já chci taky s váma do ZOO !!!! To bude spolek
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:09
- Nahlásit
Venuše
tak přijeďte!!!no asi to máte trochu z ruky,co??
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:11
- Nahlásit
no spolek to teda bude... si říkám, aby si nás tam nenechali jako nový exponáty...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:12
- Nahlásit
eva od jondy
Jé, to bude dobrý.My urco jdem,ted jsem se dohodla s nasima.Asi i predtim tu Stromovku, musim ho trochu utahat.Jdes ve dve zejtra?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:13
- Nahlásit
Venuše
se mi to odeslalo dřív, než sem chtěla, ještě tam mělo být dopsáno, že by mi třeba tryskomyš a piraňa mohli při tý příležitosti vylepšit aspoň pokoj...mám to tam takový fádní a jonda se do toho ne a ne pustit...
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:17
- Nahlásit
Lucie od Arta
no tak super!!taky si dáme asi tu stromovku, aby se jonáš pak nechtěl vyblbnout s tygrama..jdu od 2, od půl 4. chodí šíleně mooc lidí, tak když má eva místo, jdu radši takhle..stejně sme se svym 1 závodem a diskem houby závodníci
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:22
- Nahlásit
eva od jondy
A co pak my???Cha!pres prekazky skacu ja, pes beha okolo a radostne vrti ocaskem....ale zas kokr neni plemeno se stopro poslusnosti, oni si to vzdycky promysli,jestli jim za to povel stoji nebo ne...sranda na nas koukat
Jinak jsme z Nuslí...k vám deset minut metrem...
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:31
- Nahlásit
Lucie od Arta
Jako náhodou, kokři běhaj agility skvěle a artík je ještě mladej a určitě za chvíli bude běhat přes překážky jak drak!!no my jeli na závody asi po tak 3měs. tréninku,akorát sme splnili věkovej limit... eva nás donutila, ať to zkusíme, jonáš byl super, ale já to po..já říkala předem, jak to dopadne No nevim, jestli si člověk vybere..jonáše nestíhám, kazim mu to a když to kazíme dýl, tak se blokne a opravuje všechno nepovedený tak, že utíká třeba na kladinu a klidně jí udělá 10krát, protože to sem po něm určitě původně chtěla..no super, to budem muset podniknout vycházku!!když bydlímer tajhle kousek!!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:33
- Nahlásit
eva od jondy
No to je jasný že jim to kazíme MY!!!Přece!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 21:40
- Nahlásit
Lucie od Arta
taky si říkám, že až budu mít tak pátýho agipsa- za 70-80 let, tak se moje výkony na parkuru zákonitě zlepší!!!!a tomu pevně věřím!!!!FAKT!!!
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 22:45
- Nahlásit
Holky soráč, že píšu až teď. Nebyla jsem doma.
wami
Jo, to je vončo.
Venuše
Proč si musíš dát pauzu?
Ale hlavně, nevíte o někom kdo by ji chtěl? Hledám jí lepší domov, ne jakýkoliv. Tzn. domov s péčí a zájmem. Tj. se sportem.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:40
- Nahlásit
Sylva
Neboť a protože jsme si k jednomu třeštiprdlu, i přes všechna varování, pořídili další psí mimčo, a teď už je nás v panelákovým 2+1 stabilně 2 pejsci+3 lidi, o víkendech 3 pejsci+4 lidi
Takže minimálně budu muset být v klidu aspoň do doby než mimina povyrostou, anebo až bude baráček
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 21:00
- Nahlásit
Venuše
No tak to je vás fakt dost. A borderka není kliďas do takového, už dost hustě obydleného bytu. Ikdyž.. ona by byla hóóódně spokojená Nevíš o někom kdo by ji bral? Nekecám, fakt je přesladká!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 21:11
- Nahlásit
Sylva
Zkusím se pozeptat.Je fakt že borderky se teď stávají docela módní plemeno, mi připadá
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 23:08
- Nahlásit
Venuše
A je jim to ke škodě, jako každému plemenu
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 12:44
- Nahlásit
Orry
Jsi tu nekde?Co podniknout tu Grebovku, dneska napr?Koncim v praci driv, sundavaj mi odpo sadru...
eva od jondy
Zejtra má pršet
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 18:42
- Nahlásit
Lucie od Arta
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee,pršet nesmí!!!!!!!tuhle neděli se skákat nebude, takže bych se skoro vsadila, že o víkendu bude pěkně
|