Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:16
- Nahlásit

Lucie od Arta
tak už je zejtra a zatim neprší

Altcha
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:27
- Nahlásit

eva od jondy
Lucie od Arta
Zatím zatím..... Trošku jsme sice zmokli, ale copak jsme z cukru? Teda Fátimka si to myslí...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:03
- Nahlásit

Altcha
no tak mi to úplně na přání nevyšlo, ale skákalo se...i když já se svojí tupou palicí sem radši měla zůstat dneska doma, protože takhle jondovi agi akorát zhnusim..no asi bych s tim měla něco dělat, co takhle paličkou mezi oči?? Fátimka ví nejlíp, co je pro ni dobrý, do toho se jí nepleť, ona si přece nebude ničit kožíšek kyselým pražským deštěm!!!!!

Altcha
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:15
- Nahlásit

eva od jondy
Ale prosím Tě, Jonáškovi agi nezhnusíš, on je skvělý!!!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:31
- Nahlásit

Altcha
by ses divila no ale ještě se choval dobře, na to že tam měl zpestření-háravku na mě háravka dojem nedělá, ale stačí mi když je blbej den..

Altcha
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:55
- Nahlásit

eva od jondy
Byl úžasný!!! Háravka neháravka skákal krásně...
(ale když chceš, máš to mít - až půjdu na cvičák s háravkou, budu Tě varovat předem.... )

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:10
- Nahlásit

Altcha
když ty seš na nás tak nekriticky hodná...no já z háravek strach neměla, on se celkem ovládá, než jsme poznali dorotku...z tý se může po.. ikdyž se nehárá..varuj mě, já se pak nesoustředim, znáš to...ne, z vás strach nemáme, minule si přece širunku uvazovala za plentu a tímto ti děkuju jménem všech agilitypsů-samců za ohleduplnost..na háravky se prostě musí zvykat, to se nedá nic dělat!!

Altcha
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:17
- Nahlásit

eva od jondy
Když zase Ty jsi na toho svého super psíka moc kritická ))

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:46
- Nahlásit

Altcha
ale nejsem..chyba je skoro ždy na 99,9% na straně majitele..to je můj slogan a víš, že nám nejde do budoucna o výhry, na který bysme se nikdy nedohrabali, ale o to, aby to jondu bavilo...na jeho zábavu sem maxikritická

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:22
- Nahlásit

eva od jondy
Cha! Včera jsme začli tím,že před cvičením utekl Artík s Dorotkou dírou v plotě a v bordelu kus dál honili bažanty...ale Artík se vrátil skoro hned, pro Dorotku musela éterická paní dojít, tak deset minut to trvalo.Cha. Skákání nám vyjímečně šlo, Art prvně absolvoval sestavu o cca 8 prvcích v kuse!!!A cestou na tram se taky vyznamënal - vlít do Vltavy,tak jsme šli pěšky až do Bráníka, aby oschl -tekže jsme zmokli taky.Takovejch zážitků!Ale, Evi, s háravou Kessi nebo jak se výmarka jmenuje, bysme neskákali asi vůbec...

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:24
- Nahlásit

Biluška
Ahojik, tak se tuto neděli doufám uvidíme.Plánek cesty mám, číslo na tebe jsem si našla na diskuzi, zbývá objednat dobrý počasí, rozbít prasátko s penězma a je to
Tuto neděli doufám skáčete?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 18:59
- Nahlásit

Lucie od Arta

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 19:06
- Nahlásit

Haloooo, je tu někdo z Bruntálu?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 19:22
- Nahlásit

Lucie od Arta
no tak se to snad už pošle..psala sem, že to mě dost mrzí, že sem šla až po vás , protože takovej začátek, co víc si přát... jako když jde dorotka, je o zábavu postaráno...minule na cvičák ani nedošli, dorota se od nás těsně před bránou odpojila a dorazila za půlhodinku...to se pěkně sešli včera 2 lovci to mě mrzí, že sem vás neviděla skákat ste děsně šikovný!!no artík ví, jak si vynutit procházku navíc, neni to žádnej blb!!jo, asi kessi, ale jonda byl vpoho, se výjimečně přemohl a dělal, že tam skoro ani háravka neni..v poslední době mi dělá radost...jenže sem byla mimo já, když se nekoncentruju,tak pak to torpédo neukočíruju, ať se snaží sebevíc...navíc mi asi 100krát vypadla kouzelná krabička s pamlskama z kapsy...naštěstí se nad to jonda povznesl a běh nepřerušil...tu krabičku sem měla v kapse i při závodech-pšš..protože sem mu nechtěla dávat pamlsky až po půl hodině po doběhu, až dojdem na místo, kde sme seděli...ještěže tam sem si jí dala do kapsy hooodně hluboko...eva můj výkon včera okomentovala tak, že sem si neodložila do myslánky někdy hrozně toužim po tom mít pa, kterej běhá vedle mě a stíhám ho, když vidim třeba markétu s čivavama..no nic, zdravim vás oba já a samo i jonášek

Altcha
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 11:01
- Nahlásit

eva od jondy
No jak víš, Fáti běhá vedle mne a stíhám jí... naopak nechce jít přede mne. Taky se mi to nelíbí... Asi je to náš úděl, být stále nespokojený...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 17:20
- Nahlásit

Altcha
máš pravdu, asi bysme měli být spokojený, že vůbec běhaj a neřešit to ale to bych asi dlouho nevydržela nic neřešit, zvlášť agility

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 20:39
- Nahlásit

Ahojky!!!
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte videonahrávku(na DVD nebo na VHS) z mistrovství světa v agility???
Měla bych o ni zájem.
Děkuji moc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 20:46
- Nahlásit

Janik
Distribuuje ji Lenka Cábová z Rožnova (natáčela to). Najdeš na ni kontakt na www.klubagility.cz v sekci návštěvní kniha.

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:26
- Nahlásit

Biluška
Díky moc

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:13
- Nahlásit

Popřípadě si je můžeš objednat z www.cleanrun.com.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:19
- Nahlásit

Venuše
Promiň, já jsem to četla až teď ( . Jasně, že jsme dneska běhali ( . Hele, když nebudu na čísle 776/811 311 tak jsem na 731/537 322. Tak zase v sobotu, nebo v neděli.

Venuše
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:47
- Nahlásit

Biluška
To neva, já stejně nakonec musela v so i v ne do práce. Ale i tak jsem s těma našema čertíkama stihla zaskočit k nám na cvičák, něco málo poskočit, a světe div se, ten mladší nebude taková poseroutka, jak jsem myslela.Vede si docela statečně co se týká překážek
Jen musím uznat, že je to náročný jak pro mě, tak pro hafuny, když si je střídám a s každým něco dělám. Vždycky mám pocit, že ten druhej, ketrej čeká, tak bude mít hysterický záchvat. Tak nevím jestli je to ze žárlivosti, nebo z toho, že už se těší, že taky bude něco dělat, anebo že jsou to závisláci sami na sobě a chtějí si hrát a blbnout

Venuše
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:16
- Nahlásit

Mám otázku na všechny.
Jestli to dělá jen můj pejsa, nebo i vaši, a to, že při skákání se mě snaží cvaknou zubama. Byla jsem za to pokárána od jedné slečny trenérky na agi. Samozřejmě vím, že to není správný, ale nevím jak mu to vysvětlit, protože když ho potrestám při skákání, tak aby to nechápal že udělal něco špatně při tom skákání. dělá to totiž hlavně při agi, a to většinou po doskočení.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:26
- Nahlásit

Venuše
Je to špatně. Klidně mu to zakaž, sprdni ho, zařvi FUJ. Neboj, se skákáním si to nespojí. Pokud ho necháš tak se nepohnete z místa.

Venuše
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:33
- Nahlásit

Biluška
Už sme se o tom bavili, já vím, a taky jsem to udělala, ale hleděl na mě jak pako, že nechápe za co to je, když tak dobře skákal
Buď sem teda nevystihla ten správnej okamžik, anebo fakt nevím.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:51
- Nahlásit

Venuše
já bych zkusila, když uvidíš, že doskočí a vybíhá, aby po tobě cvaknul, tak mu důrazně dát povel, třeba sedni, aby se k tomu cvaknutí nedostal, když si sedne, dát pamlsek, chvíli počkat, až se zklidní a parkur dokončit..a takhle důsledně, než se naučí, že chtít po tobě při skákání cvakat mu nevychází..si myslím, že je to mládím a rozjařeností tryskomyše ze skákání..viděla jsem pár štěňat, nebo mladých psů, co to taky dělají...zdravim tryskomyš i piraňu

Venuše
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 07:53
- Nahlásit

eva od jondy
Tak takhle to zkusím, je to fakt nemilé, když skáše, štěká a ještě stihne pokusovat. Je fakt že rozjařenej je teda furt

Venuše
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 07:57
- Nahlásit

Biluška
Šlo by taky, krom jiného, učit strany taky tak, že třeba pejsa běží ke mně, já k němu obličejem a když je kousek přede mnou, tak ukázat na tu stranu kam chci aby zatočil a říct ten povel? Samozřejmě zkouším i šnečky, ale jestli by to šlo i tak? Že bych jako spojila honění za balónkem i s tímhle
Anebo když běží vedle mě, tak to samé? Řekla bych že je to podobný jako točení u kočárku

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 08:02
- Nahlásit

Posouvám, páč bych se ráda dověděla jak je to s těma stranama pls

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 16:04
- Nahlásit

Halo skokani, to už jste zazimovali????

Biluška
eva od jondy
Hlásím zlepšení pokusování při skákání a běhání. zřejmě pochopil

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání