Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 21:58
- Nahlásit

helps
my závodit chceme, ale taky to beru hlavně jako zábavu a zpestření práce s čoklíkem )
Tak jasně, to my taky
Já začala s agi jen abych nějak vybila tehdy desetiměsíční Dafku

helps
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 22:10
- Nahlásit

Dines

Jj. Baví nás to oba a to je nejdůležítější. I když díky Ajánkovo talentu mám celkem vysoké ambice

Kniga
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 00:10
- Nahlásit

Tak to pardon, v sobotu na klikr semináři se něco kolem agi řešilo a pochopila jsem, že snad není skoro nikdo, kdo by nechtěl závodit, tak pardón...

Omlouvat se neni za co, mrzime ze jsme seminar zasklila
Ja bych to chtela zkusit, jenze, to je proste na pytel. Jako rada bych si pak nekdy overila nase schopnosti na neofiko zavodech, ale co kdyby se mi zavodeni zaclo libit a pak by me mrzelo, ez muzu jen na neofiko, ze ofiko by nebylo vhodny pro Grace...
Tak prsote trenim jen tak
no jako ja sjem v hala spokojena fest, zd ase mi ze mi tam Grace beha nejlip jak muze

inu
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:41
- Nahlásit

Kniga
mrzime ze jsme seminar zasklila

Petra uvažuje ještě o jednom dubnovém.. Do té doby musím Ořecha naučit objímat koště

Jako rada bych si pak nekdy overila nase schopnosti na neofiko zavodech,

Já nevím, já jsem děsnej trémař a mám čokla, co potřebuje poměrně jasné vedení, protože jeho mozek si jinak vyhodnocuje situace po svém.. asi bychom byli pro zasmání dobří

Ale teď vážně: tolik toho ještě neumíme, abychom mohli uvažovat o závodění a přiznám se, že za sebe jsem o tom vůbec nepřemýšlela. Beru to jako sbližovací aktivitu... ale jednou se třeba potkáme na bedně

o jako ja sjem v hala spokojena fest, zd ase mi ze mi tam Grace beha nejlip jak muze

Navnadila jsi mě dost Začnu o tom opravdu uvažovat (momentálně jsou problém prachy, jinak bych neváhala..)

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 15:14
- Nahlásit

Neznáte někdo náhodou dobrej agiliťáckej cvičák někde na praze 5 nebo 4, kde by mi vzali i ne zrovna "agilitící" plemeno (tj velké a neohrabané) a vzali by mě jako začátečníka i když pes už není štěně a nikdy to nedělal?

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 15:46
- Nahlásit

Grin na 4 je hala v Písnici chodí tam Pavlii s Pikslou a v létě fungujou Komořany tam občas jezdím já s Ginou jinak přes zimu chodíme do haly Petka v Počernicích a trénuje tam Eva Bukričová

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 15:51
- Nahlásit

hancaw
díky!
a v těch komořanech je to dobrý? Maj nějaký webový stránky? To mám blízko a mohli bychom tam i pěšky... a po létě už bychom se přihlásili kamkoli, kdyby nás to bavilo a kdybychom už získaly nějaký dovednostě

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 16:00
- Nahlásit

Grin tam jezdím taky za Evou je to klasickej cvičák kde si pak postavíme parkur a běháme
tady fungujeme přes zimu http://www.skola-psich-sportu.cz/
http://www.vycvik-agility.ic.cz/ a tady bývají informace o to kdy se začíná v Komo ale počítej tak nejdřív v dubnu.
Jinak k nám chodí i absolutně netypičtí psi - např. Berňák a nebo Vižla - ten je úúúúúúplně strašlivej

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 16:06
- Nahlásit

hancaw

chodí i absolutně netypičtí psi - např. Berňák a nebo Vižla - ten je úúúúúúplně strašlivej
¨ já si myslim právě že grineček se bude vyjímat taky ale mohlo by ho to bavit, má rád tunýlky a překážky a různý obíhání věcí a vybíhání někam a tak.

kdy se začíná v Komo ale počítej tak nejdřív v dubnu
no hale grinoj bude v dubnu 15 měsíců, takže by to bylo na nožičky akorát, to už bude mít "dovařený" kosti a klouby a hotoý RTG

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 16:14
- Nahlásit

Grin Jo v dubnu se otevíraj Komořany - teda podle počasí samo páč když je bahno tak se tam nedá fungovat tak to budete mít akorát kdybys chtěla můžete se podívat do Petka je to to samý kam chodí Sízra cvičit obedience k Ventě a já tam chodím agilitit a trikařit děkají se tam i sranda závody a tak

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 17:02
- Nahlásit

hancaw
kdybys chtěla můžete se podívat do Petka je to to samý kam chodí Sízra cvičit obedience k Ventě a já tam chodím agilitit a trikařit
jj to bycho moc ráda, je škoda že to je ode mně strašně daleko... autmo vůbec nevim jak bych se tam dostala a MHD je to megaoser.

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:29
- Nahlásit

Grin tě mohu někdy nabrat - ale budeš tam pak muset se mnou hodinu pobejt bo mi budeme běhat nebo můžeš vzít Grina do ZOO ale nesmí tam vřeštět - v Petku mají opišky papagáje a i surikaty beru tam Džínu vždycky za odměnu do kina absolutně to mylákuje - nevim proč ale nejradši má rybičky. Jezdíme tam vě čtvrtek večer a pak o víkendu

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:37
- Nahlásit

hancaw
no to by bylo super naprosto! Hele a myslíš že - když už bys mě teda brala - že bychom si tam mohli zaplatiti jednu lekci a trochu se tam plácat s váma? Nevim jak to tam chodí, nechtěla bych tam rušit, ale zase když už tam budem...

jinak samo že na zoo ho vemu, naši pískomilové taky sloužej jako televizní kanál, když se potřebuju zbavit psa, dám mu je dolu z poličky

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:43 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Grin jo to určitě mohli jdu teď v sobotu na dvouhodinovku asi ne ale třeba příští čtvrtek by to šlo - napiš od kolika můžeš. Hodiny začínají od 15:30 a jede se do 19

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:59
- Nahlásit

hancaw
příští čtvrtek bych mohla, jestli bude pes už v cajku, a mohla bych ale až tak v 5, podle toho. kde bys mě nabírala? Jsem ze zbraslavi, ale autmo dojedu klidně kousek někam, jde mi o to nejdezdit přes tu prahu

fidalka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:10
- Nahlásit

Grin
Já chodim k Pavle V. na Hafbo..a taky jsme dost netypický myslim

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:12
- Nahlásit

fidalka
já jsem tam viděla jenom lekce se Šimonou, nevšimla jsem si že by tam vedl lekce někdo jinej, tak to je v tom případě naprosto supr, to bychom pak mohli s váma

fidalka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:14
- Nahlásit

Grin
Jj, pojď jsem přihlášená 15. od 11 a je poslední volné místo Šimona je na nás si myslim moc vysokej level běhat nikdy nebudem, ale když to psa baví, tak co by si občas neskočil

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:18
- Nahlásit

fidalka
zatim eště ne, grineček nemá uvařenou kostřišku, ale pak na jaře se určitě dohodneme!

hancaw
no hele tak když je to na hafbu i s normální civčitelkou tak asi nemá smysl se jezdit koukat do Počernic, každopádně pani essi jste tady někde z okolí, tak bychom s vámi a Džínou mírotvůrcem rádi zavenčili, grineček je na ni sice trochu těžkej kalibr, ale ona mu uteče

fidalka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:20
- Nahlásit

Grin
Ok, ale asi by to zvládl, dělali jsme tunel, slalom a překážky do 20 cm

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:23
- Nahlásit

fidalka
no tak se třea někdy necháme přemluvit, ale ten příští čt nevim páč pes furt stoná.

fidalka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:39
- Nahlásit

Grin
Je to neděle, tak uvidíš no..

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:40
- Nahlásit

Grin my jsme stěhovavé víkendy jsme z Chodova přes týden strašíme ve Strašnicích

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 19:52
- Nahlásit

hancaw
No to mate ale hezky rozmanite!!

fidalka

Aha:-D To jsem debil ale stejne uvidim. HlVne co rekne vet neska...

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 20:44
- Nahlásit

Grin jo my se nerady nudíme ale jsme pojízdné pokud se předem dohodnem kam tak vyrážíte? Klidně bych šla aji s fidalkou bo zní jako člověk co chodí a nekecá furt

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 21:21
- Nahlásit

hancaw
No to fidalka rozhodne je, s ni se chodi jedna basen. My chodime na zbraslavi bud k rece nebo do lesa zbraslav-jiloviste, nebo jsme byly i na zavisti, nebo v komoranech a zpet .. U fidalky na slivenci taky chodime ruzne ale tam se nevyznam, takze tam ti rekne spis fidalka.. Jinac ja chodivam i do modran, do prokopaku.. Ale jsem otevrena celkem vsemu teda az se uzdravi pes

fidalka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 21:31
- Nahlásit

hancaw
Já jsem žena činu, ale raději se zeptám na věk a kondici, neboť někteří mají z mých krásných výletů v optimálním tempu kopřivku a to i ti, co mě v životě neviděli

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 21:35
- Nahlásit

fidalka ze mě maj kopřfku taky - s kým si myslíš že se jako bavíš?! pche!
Grin Závist jsem vymyslela já pani a taky vlčí rokli kam pak se nou nigdo nešel a musela sem hledat jinou společnost... Zbraslav neznám ale můžu se dostavit

fidalka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 21:36
- Nahlásit

hancaw
No já jenom aby prvotní nadšení nepřešlo k proklínání nadosmrti

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 21:45
- Nahlásit

fidalka jak myslíš........mě předchází má pověst v Žumpje

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání