| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 20:38
- Nahlásit
Dasha
Mě taky ne, je to fakt nuda. Kdybych měla psa co by takhle běhal tak se na to asi vykašlu a půjdu hrát šachy
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 13:34
- Nahlásit
Agility není složité, je jednoduché Stačí se naučit "pravidlo jedné ruky" - pět zásad pro pohyb na parkuru. http://katachyon-training.blog.cz/0905/agility-je- jednoduche
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 07:40
- Nahlásit
all
tak, mám uloveno zase pár celkem hezkých foteček z MSP ve Větřkovicích, zatím tedy je na kečupu jen sobota, neděli zkusím zpracovat co nejdřív...
tož přijďte pobejt...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 09:27
- Nahlásit
KaTachyon
Stačí se naučit "pravidlo jedné ruky" - pět zásad pro pohyb na parkuru.
dík za odkaz naštuduju. Jen........ mám obavy........ že mi to asi nepomůže. Při úterní hodině jsem u překážek působila dojmem větrného mlýnu uprostřed vichřice
Mám obavy, že todle nikdy neklapne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 09:28
- Nahlásit
wami
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:26
- Nahlásit
máte někdo zkušenosti s tímhle tunelem http://www.dogsandfun.com/obchod/agility-tunel-60c m5-metr-p-288.html Na obrázku vypadá celkem hezky, ale aby vydržel po náporu velkých psů . Nebo nevíte o nějakém levném?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:33
- Nahlásit
Alinka
Kámoška ho měla. Vydržel asi půl roku a to prosím mají jenom jednu borderu . Myslím, že pokud máš větší psy než cca šeltie tak bych raději investovala do drahého co vydrží.
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:42
- Nahlásit
Biluška
no, mám větší psy než šeltie, proto sem chtěla vědět, jestli ho někdo nemá (neměl), abych ho nekupovala zbytečně. Každopádně díky, páč do něj teda asi nepůjdu. A nevíš, kde maj dobrý?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:48
- Nahlásit
Alinka
Před lety byla v Novém Jičíně firma co šije autoplachty a ta na přání vyráběla i tunely. Já mám od nich dva (jeden cca deset let starý) a pořád drží. Vím, že je měli i Katmajáci v Opavě a Permoníci v Ostravě. Ale kontakt už bohužel dávno nemám . Stál tenkrát cca čtyři tisíce. Zkus najít nějakého výrobce autoplachet v okolí, podle mě by měli být schopní tohle udělat.
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:50
- Nahlásit
Biluška
Díky, tak já zkusim něco najít.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:56
- Nahlásit
Alinka
není zač. Teď jsem koukala na Reno, ti mají za necelých pět táců. Tak to už možná nemá význam shánět nějakou firmu, vysvětlovat, kreslit...
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:00
- Nahlásit
Biluška
poslala bys mi adresu? Mrknu na to
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:19
- Nahlásit
Biluška
už sem to našla, díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:19
- Nahlásit
Alinka
Koukni i na tyhle, taky vypadají dobře.
Reno tady
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:35
- Nahlásit
Biluška
týýý jofka, ten průhlednej, ten je. Akorát by mi zajímalo, jak se na to tváří psi Tyhle teda vypadaj pěkně, no. U tamtoho prvního se mi ale o trošku víc líbila cena . Nu což, ale nenadělám nic a kupovat po půl roce novej, to fakt nechci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:39
- Nahlásit
Alinka
Ten průhlednej mají v Katmaji, nedávno jsem tam byla na intenzivce. Staří profi psi ani nemrkli brvou. Ale štěňata co ještě pořádně neumí ani ten neprůhlednej měli dost problémy. Hlavně když jsem neběžela poctivě s nima, ale zkracovala si to Je to o tréninku a o zvyku
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:45
- Nahlásit
Biluška
tak to neni nic pro mě, toť, abych se tam naběhala ještě zbytečně neeee Ale teda zajímavý to fakt je
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:21
- Nahlásit
Alinka
Oni si zvyknou, neboj. Je lepší když jsou na to zvyklý, na závodech už se dost často objevují
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:11
- Nahlásit
Ahojte, v A3 můžu startovat až po obdržení A3 karty? A jak to tedy je, když mám závody kde splním požadavky pro přestup a hned druhý den (nebo třeba příští víkend) jsou další závody, kde už bych tedy mohla startovat v A3, ale ještě mi nestihla přijít karta z klubu, takže musím být pořád v A2? Nebo jak to je? díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:37
- Nahlásit
Shelticka
Bývalo to tak, že musíš být v A2 dokud ti nedojde karta A3. Ale ty řády se mění rychleji než je stíhám číst Brnkni Martině Konečné a domluv se s ní, třá ti ji bude moc poslat naskenovanou, nebo přivézt na závody.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:48
- Nahlásit
Biluška
no já to ještě splněné nemám chybí mi právě jedna zk, a mam v planu jet na 2x zk 30.4. i 2x zk 1.5. v Prostějově. To máme hned 4 zk za víkend a co když tam hned splním tu jednu potřebnou, tak pak budu muset stejně být ještě v A2 a tj promrhaných dalších x zkoušek, protože další víkend tam mam myslim taky nějaký závody v plánu přitom už bych mohla sbírat ty A3 na obhajobu. Nemám těch závodů zatím v plánu nějak moc, tak abych to stihla obhájit, ono to asi hned tak nebude...
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:09
- Nahlásit
Konecne mam video sebe a Grace tak se musim pochlubit vsude mozne
URL
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 11:03
- Nahlásit
Kniga
ak se musim pochlubit vsude mozne
hezkýýý
Kde jste trénovaly? To není ta jezdecká hala, že?
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 11:44
- Nahlásit
inu diky, neni
http://www.vycvik-psu-brno.cz/
je to trosku vic drazsi... chteji 200 kc za lekci... jenze pro me jedina sance jak mit kazdy tyden aspon jednou agility...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:40
- Nahlásit
Kniga
e to trosku vic drazsi... chteji 200 kc za lekci... jenze pro me jedina sance jak mit kazdy tyden aspon jednou agility...
no jo, je fakt, že pokud chceš závodit a dělat to pořádně, potřebuješ často trénovat...
Pod kým trénuješ? A jak moc se to liší od toho, jak cvičí Petra?
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:48
- Nahlásit
inu
No ja nechci nejak extra zavodit, teda spis vubec.. Garce ma desnej problem tu vysku...
Ale me to bavi a chi to proste delat byt jen rekreacne proste casteji nez jednou mesicne, to apk ztraci pro me i pro Grace smysl..
Trenuju pod Lukasem. No zatim nijak moc velky rozdil neni, dyk jsme zatim na zacatku, jen se rozbehavame a tak tak mi to prijde stejny skoro, nejaky maly odhcylky tma sjou,a le nemyslim ze zas neco velkyho.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:00
- Nahlásit
Kniga
No ja nechci nejak extra zavodit, teda spis vubec..
Tak to pardon, v sobotu na klikr semináři se něco kolem agi řešilo a pochopila jsem, že snad není skoro nikdo, kdo by nechtěl závodit, tak pardón...
proste casteji nez jednou mesicne, to apk ztraci pro me i pro Grace smysl..
Jo, s tímhle souhlasím!
yk jsme zatim na zacatku, jen se rozbehavame a tak tak mi to prijde stejny skoro, nejaky maly odhcylky tma sjou,a le nemyslim ze zas neco velkyho.
ptám se, protože my jsme naprostí začátečníci (ti s tou zrzavou akitou), takže ještě nevím, co a jak a taky uvažuju, že bychom potrénovali více...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:12
- Nahlásit
inu
Tak to pardon, v sobotu na klikr semináři se něco kolem agi řešilo a pochopila jsem, že snad není skoro nikdo, kdo by nechtěl závodit, tak pardón...
Tak zase kdo si už dá práci s tím nácvikem, tak aspoň neofika jezdí
ptám se, protože my jsme naprostí začátečníci (ti s tou zrzavou akitou), takže ještě nevím, co a jak a taky uvažuju, že bychom potrénovali více...
Ty hele, špatnýho trenéra poznáš přesně ve chvíli, kdy narazíš na lepšího - já si čvachtala jak mam super a ochotnou trenérku a za dva měsíce jsem zjistila, že mě naučila úplný kulový a to ještě většinou blbě,....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 21:41
- Nahlásit
Dines
Tak zase kdo si už dá práci s tím nácvikem, tak aspoň neofika jezdí
tak já to chápu, proč tu snahu někde nezúročit.. Já to zatím beru jako způsob, jak zlepšit komunikaci a týmovou spolupráci s čoklem, ale kdo ví, třeba mi časem rupne v kouli a budu závoděním posedlá
špatnýho trenéra poznáš přesně ve chvíli, kdy narazíš na lepšího
svatá pravda
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 21:52
- Nahlásit
Dines
my závodit chceme, ale taky to beru hlavně jako zábavu a zpestření práce s čoklíkem )
|