Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 18:12
- Nahlásit

Venuše
Neee, my nezazimovali, poctivě trénujem, tada když zrovna není cvičák jedna velká blátivá louže-a to se teď občas stane..
Jak ste to dokázali???????Tak že ho na dálku chválim já i jeho klon jonda

Jako taky už tady dlouho a marně hledám agiliťáky, kam všici zmizeli???Že by do teplých krajin???

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 18:37
- Nahlásit

eva od jondy
My teda moc netrénujem, chybí mi parťák, teda lidskej, psích mám habakuk, a taky teho času néni.
Teda neříkám, že to už nedělá vůbec, ale mírnou změnu jsem zaregistrovala. Že by přece jen pochopil, že to fuj po skoku není směrem na jeho úúúúúžasnej výkon, ale na to pokusování? Asi jo, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Ale co je teda mazec, tak piraňa začíná dělat to samo Vždycky se rozparádí a pochytává. Ale on u toho tak srandovně heká nebo co

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 18:56
- Nahlásit

Venuše
Co se týče těch stran - určitě by to šlo učit i takhle. Začínala bych tím, když pes běží vedle tebe. Zvol si povely tak, aby se nemohli psovi plést. Třeba "levá" "rajt". Pokud budeš učit obličejem proti psovi tak nezapomeň, že vedeš psa tělem. Takže ukazovat do jiného směru bys musela opačnou rukou. Tak, abys otočila i ramena. Např. pes běží proti tobě, chceš aby zatočil doleva (ze směru psa). Ukážeš tedy levou rukou doprava (tím otočíš i ramena a prakticky celé tělo), dáš povel "levá" a hodíš tím směrem balonek. Nevím jak na tebe, ale na mě je to šíleně složité.Než si uvědomím která strana je levá, kam ten pes vlastně běží a který povel mám dát tak jsou všichni tři agilitní psi dávno 100 metrů za mnou a ten povel můžu dát tak leda stařence Brajence

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 19:44
- Nahlásit

Venuše
Jako já se vůbec nedivim, piraňa vidí v tryskomyši svůj velký vzor a navíc je to chňapání určo zábava když to vymyslela tryskomyš, tak na tom nic špatnýho být ani nemůže!!
no a když je tak ošklivě a na agi se chodit nedá, tak jsem udělala jondovi stránky...ten odkaz bych asi měla hodit spíš na šeltií fórum, ale zas je tam mooc fotek agijondy..protože jsem na pc pako, tak je to dělaný na estránkách a navíc takový infantilní....no a co, asi jsem infantiní, když dělám psovi stránky, ale je to zábava.. tak aby se mohl tryskomyš s piraňou na jondu kouknout: http://www.jonas-seltie.estranky.cz/

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 19:53
- Nahlásit

....no a co, asi jsem infantiní, když dělám psovi stránky, ale je to zábava..
tak to já jsem podle novýho přítele prdlá, že mám stránky o psovi a o mně tam není skoro ani zmínka, že fotek psa mám stopadesát a svých jen asi 10, že psa si od profíka vyfotit nechám, ale abych nechala vyfotit sebe, to prej nééé a tak
No co už, asi jsem taky nenormální a infantilní a nevim co ještě, ale každopádně mě to baví

Fík
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 19:55
- Nahlásit

Ahoj, můžete mi doporučit agility pro 10ti letou dceru?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:03
- Nahlásit

Eimy
jééé to jsem ráda, že nejsem sama, jako spousta lidí dělá stránky o psech, ale u nás doma si fakt všichni myslej, že sem blázen...ale já jim to schvaluju, i kdyby, tak co???radost mi to nezkazí...navíc dokážeš si představit, dělat stránky o sobě???? jako nacpat tam 150 svých fotek a svůj životopis??nejsem blázen

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:08
- Nahlásit

Fík
jde o to s jakým psem, hlavní je, aby jí pesan bral jako pána a chtěl s ní běhat-co vím, to bývá někdy docela u psů a dětí na agi problém, pejsci utíkají za rodiči atd....ale jestli mají hezký vztah, proč ne???děti se učí mnohem rychleji než dospělí a navíc jsou obratnější, atd.,atd. a agility je baví! co třeba adéla králová???ve 13 být mistr světa ve družstvech, tomu říkám výkon!!já bych na to neměla nikdy-ani psychicky, teď do toho nepočítám svoje ostatní dispozice..jinak si myslím, že agility jsou (nejen) pro děti super sport!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:11
- Nahlásit

eva od jondy
No já jsem blázen, s tím už se asi stihl smířit, ale stejně ho štve, že svoje fotky nemám a furt fotim psy Ale co už

Právě si nedovedu představit dělat stránky o sobě, nevim, co bych tam psala, kdežto o psovi veverkovým se toho dá napsat tooooolik zajimavýho Kdybych nacpala 150 svejch fotek na stránky, budou mít návštěvnost nulovou nebo by na ně chodili jen milovníci hororů

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:45
- Nahlásit

Biluška
Jo takhle, tak já myslela, že bude stačit jen ukázat směr a říct povel, a je jedno kterou rukou. Hmm, tak špatně. Ale při běhu to zkusím, dík

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:49
- Nahlásit

eva od jondy
Jojo, to bude tím, že je to jeho vzor, hlavně v nedobrotách. Teď máme trochu odpočinkovej týden, i když to tak moc nevypadá, tryskomyš si asi někde natáh šlachu, tak se ho snažím moc nehonit, ale on to nějak nechápe či co
Na stránky jdu hnedle kuknout. Sem taky měla tendence dačo takého zrobit, na blogu, ale nějak sem to nedotáhla do konce. A mimochodem, moje okolí si taktéž myslí, že dělat stránky pro psa, a mít fotky jen pesanů je prdlý

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:53
- Nahlásit

Fík
S tím dítětem je to tak, jak říkala eva od jondy , moje 14ti letá dcera taky chtěla, a i jsme to zkoušely na LVT, ale neměli na sebe tu správnou vazbu a nešlo to. Navíc tryskomyš je svéhlavec co pořád zkouší a dcera, jako každý dítě, nemá moc trpělivosti, takže si myslela, že to štěndo bude hned dělat všechno, a hned dobře.Ale neodrazuju, jen říkám jak to bylo u nás

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:01
- Nahlásit

eva od jondy
Supr stránky

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:25
- Nahlásit

Eimy
dej sem, please, odkaz, ať se pokochám...no a jinak s tebou naproso souhlasim, když si představim, jak by to vypadalo-já na stránkách

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:31
- Nahlásit

Venuše
Teda, chudák tryskomyš!!!jen jestli mu tu šlachu nepošimral piraňa, ne chudinka, to si vůbec nedokážu představit-klidovej režim...to musí být fakt náročný ho nějak nastolit..Ale to je škoda!!by si to tryskomyš s piraňou zasloužili-být na webu!!!no tak třeba až někdy bude čas....no co, lidi maj horší úchylky než blbnout z hafanů..jsem ráda, že se stránky líbí

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 02:17
- Nahlásit

eva od jondy
http://eimy.unas.cz ale bohužel se mi rozhazelo kodovaní, takže uvodní stránka je zprasená a ostatní nejsou aktualizovaný, dokud ten problém nevyřeším, na což teď není moc času

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:01
- Nahlásit

Eimy
Tak už jsem to všechno prohlídla pročetla, fakt moc pěkný,moooc, hlavně teda veverka je úplně úžasná

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:51
- Nahlásit

eva od jondy
díky za pochvalu Veverce saamozřejmě vyřídím Ale jen tak trošku, aby si o sobě moc nemyslela obludka moje
Jinak Jonda je taky super

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:12
- Nahlásit

Eimy
Určitě vyřiď a ať si o sobě klidně mooc myslí, dyť sou skoro Vánoce..a jaká obludka???doufám, že to nebude číst- s tebou pak nebude mluvit...dík, jonda je super, ale přece jen, neni takovej originál jako Veverka, takovejch Jondů běhá po světě..hele ale zas si ho lidi docela pletou s liškou.. navíc je pravda, že šeltie nejsou mezi ne,nebo málokynologama tak profláklí,jak se mi zdálo, hodně lidí si o něm myslí to, co on opravdu NENI-ani minigólie, ale dokonce ani malá lassie nebo cosi kříženého se špicem

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:23
- Nahlásit

eva od jondy
No ona si myslí už tak dost A uražená nebude, to já jí kolikrát říkám i hůř, přítul říká, že kdyby mi rozumněla, bude asi pěkně naštvaná Ale co už Ona si to tak nebere
Jinak já mám doma taky lišku, psa dinga, srnečku, malýho BO, štěňátko RR a tak... O tom bych mohla psát romány, co všechno lidi z tý mojí potfory už udělali

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 11:44
- Nahlásit

chudinka malá...ale když si to tak nebere no já asi nemám co říkat...sem se přistihla, jak po asi 100.nepovedenym běhu na agi na jondu volám veselým povzbudivým hlasem:"ku..a ty hajzlíku jeden, já se z tebe fakt po..!!!tak sem se fakt dost zastyděla...to na veřejnost nepatří, navíc mám pocit, že zrovna byly v doslechu i malé nezkažené děti..no nebo aspoň musim o hodně ztlumit...teda ty sis Veverku kupovala v nějaký hooodně výhodný akci 100 v jednom?? hele to s ní chodíš do puppy třídy vystavovat jak jako BO, tak jako miminko RR atd.??aspoň je to zábava, když od lidí zjišťuješ, co to vlastně mášjako podle mýho to je jasnej belgickej dingo!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:09
- Nahlásit

eva od jondy
No moje označování Veverky kolikrát hraničí s rasismem "ty držko černá ošklivá" A tak Ale ona z toho má vždycky radost Takže asi ji to neva.
A ta pupy třída mě teda zatím ještě nenapadla VEverka není jen belgickej dingo, ale taky NEVEP (netopýroveveří pes ) ... A ta akce byla extrémně výhodná, jen si občas říkám, že bych chtěla spíš psa

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:27
- Nahlásit

Eimy
to bere jako kompliment na slušivé opálení své tlamičky..NEVEP je hodně dobrý..njn, to si ale musíš rozmyslet dřív, jestli chcš jen jednoho ubohýho psa, nebo 100 druhů v jednom NEVEPbelgodingoliškosrnko(psu)..

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:29
- Nahlásit

eva od jondy
Kdo ví, jak to bere nebo nebere NEVEPa vymyslel Jirikovo No já bych radši jen jednoho ubohýho psa, protože si vem, jak dlouho mi trvá, než vyslovim NEVEPbelgodingoliškosrnkotryskomyšokrysoprasopes

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:39
- Nahlásit

eva od jondy
A co teprv ta zkratka NEVEBEDILISRTRMYKRYPRP

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:19
- Nahlásit

Eimy
tak to tě fakt lituju...to bych se snad ani nenaučila vyslovovat...No ta zkratka je dobrá, to je něco jako RR,NO, BO, atd...
ale dobře, zůstávám tedy spokojená se svým jedním ubohým psem,no

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:31
- Nahlásit

eva od jondy
No nemám to jednoduchy s takovym mutantikem Ale stejně ji mám ráda

Fík
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 15:09
- Nahlásit

eva od jondy
Jsou na sebe navázaní až je to neuvěřitelné, už spolu běhají agi.,ale chtěla bych kontakt na cvičák kde o dělají profesionálně, u nás na cvičáku překážky máme, ale já agility nikdy neběhala a neznám "fígle", víš.Skáčou spolu bezva, Falco přesně ví a zná povel na každou překážku,ale chtěla bych aby spolu běželi u profesionálů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 15:58
- Nahlásit

Fík
a odkud jste? U nás na cvičáku běhají mraky dětí (podstatně víc než dospělých) a nemají s tím žádné problémy.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 17:50
- Nahlásit

Fík
Tak to je úplně super, že jim to takhle spolu jde!!Jasně, lepší je běhat někde, kde jsou na agility zaměření, klíčová ostázka je ta, kterou už napsala Biluška-odkud jste?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání