Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:52
- Nahlásit

Biluška
to nevadí, posadíš tam jednu zlatou a jednu trikolor nebo to uděláme "zlatá, tricolor,zlatá, tricolor,zlatá, tricolor, zlatá", aspoň to bude takový hezky uzavřený z obou stran zlatýma Jen nevim, jestli se ta banda do toho objektivu vleze

Venuše
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:07
- Nahlásit

Biluška
wami
Shelticka
Hele a závodit bude kdo jako?! Když vy se tam budete naparovat před objektííívem
Hlavně ať teda neleje, to by bylo nemilé Emile

wami
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:39
- Nahlásit

Shelticka
jj, ja jsem takovej divnej patron...

Biluška
kdyz mi pujcis tu "vyherni", tak jo, jinak do toho nejdu!

Venuše
no... zavodit... ehm... ja se tam jedu ztrapnit a pobrecet si, jakej ze jsem to hnup a proc to tomu psovi kazim...
a pak tam taky jedu proto, ze tam jede temer cela nase treninkova partyja ze Suche.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 20:40
- Nahlásit

Venuše
já nemám s čím prosím
Jo tak pršet snad né, to už spíš sněžit, asi vytáhnu zimní bundu a boty A jestli bude pršet, tak mě klepne, protože zítra řídím já Budu se motat mezi tramvajema poprvé v životě, tak doufám, že teda dorazim

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 17:48
- Nahlásit

průůůůůser, jsme zapomněli vyfotit tu řadu Biluška to připomínala (:up, kurnik měli jsme to vyfotit hned jak to řekla

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 17:52
- Nahlásit

tak jak jste dopadli na závodech? povídejte přehánějte já sedím doma, páč jsem nemocná asi letos už žádný závody nebudou...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 09:32
- Nahlásit

Eimy
nebyla jsem až dokonce, takže výsledky nevim, ale bylo pár disků...

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 12:28
- Nahlásit

Shelticka
aha... to je škoda, jsem zvědavá...

wami
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 20:37
- Nahlásit

Eimy
tak ja mam 4 DISky ze 6...
akorat jsem neplakala, nejak mi to tentokrat bylo jedno, pac Lump se fakt snazil...

No, ale mame aspon jednu zkousku (prvni ) a dneska v jumpingu jsme byli 6.

Jo a zapomnela jsem rict, ze pry jsem vyhrala nepsanou soutez o nejhezci DISky...

Venuše
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 21:39
- Nahlásit

Tak my máme 2 disky ze 6 pokusů, no a pokus č.4 o splnění zkoušky, opět neúspěšně, ale jinak sobota v součtu bez umístění a dneska v součtu 5. Ale i kdyby nebylo žádný umístění, tak já sem spokojená jak blecha, tryskomyš se hrozně moc snažil

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 21:56
- Nahlásit

Venuše
vždyt VD ze zkoušky už tuším máte ne? To je taky splněný, ne na výborně, ale to neva my to líp stejně mít nebudem nikdy

wami
tak to gratuluju

a všem vám upřímně závidim, já celej vikend stravila doma na zadku, nebyla jsem venku ani na krok a hrabu se tady v protokolech, je to nocni mura

Venuše
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:00
- Nahlásit

Eimy
Jo takhle, no tak jestli se to bere takhle, tak to už máme 2xVD, 1xD a 1Xdisk, takže suma sumárum máme splněno
No my ještě uzavřem sezónu neofickama příští neděli a končím tvá Máňa, páč docházejí finance a pomalu se budem zazimovat, už to nejni ono celej den někde blbnout po venku, už nejsem nejmladší že!

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:04
- Nahlásit

Venuše
Já myslim, že se to takhle bere, ale nevim
Já chtěla na ty neoficiálky jet, ale uz od minulýho víkendu chrchlu a konečně se to lepší... Tak mám strach, aby se to nevrátilo, takže se v Blansku bohužel neuvidíme

Venuše
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:07
- Nahlásit

Eimy
To je škoda, tam to bývá docela fajn. Tak se hlavně brzo uzdrav a pozdravuj Eimy

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:09
- Nahlásit

Venuše
Já už jsem jakž takž zdravá Ale protože chci, aby to tak bylo i nadále, musím si dát pohov a nešaškovat...
Eimy budu pozdravovat, až ji potkám, vona se mnou nekomunikuje, prej ju venčí páneček a mamka, tak já jí nestojím ani za pozdrav

wami
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:35
- Nahlásit

Venuše
jj, ja su taky rada, neb Lumpik taky makal na jednicku, a to cloveka dokaze potesit.
i kdyz ma panicku porad jeste slona v porcelanu

ale vam to behalo hezky, ja na to nevypadam, ale sleduju a fandim, i nejakou tu fotecku najdu

Mno, a taky jeste vim, ze stoprocentne vedu v soutezi "O nejhlasitejsiho psovoda" teda, jako ja si puvodne myslela, ze na trenincich jsou divni ti ostatni, ale jak jsem ted videla ty zavody, tak jsem asi fakt divna ja... Ale co, cim vic hlasitosti, tim vic adidas...

Eimy
tak Veverusce zamavej z rychliku a brzo se uzdrav...

ja nezazimovavam, ja na zimu zapraham...

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:43
- Nahlásit

wami
Mávám mávám, párkrát na mě štěkla, že prej taky zdraví Tak aspoň s někým se baví

Venuše
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:05
- Nahlásit

wami
Děkujem za pochvalu Však Lumpík je hodně šikovnejna to jakej je to kus psa Možná vás Dagmarka natáčela, nejsem si jistá, a jestli jo, tak ti pošlu odkaz. A fotečky ráda uvidím, kdyžtak pod členem mám emila Hele tak s takovou máš v podstatě víc cen než ostatní

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 18:27
- Nahlásit

wami
podle mujpsovskýho kalendáře má dneska svátek Lump gratulace

wami
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 22:26
- Nahlásit

Venuše
jj, ceny... akorat ze leda tak v moji hlave...

Shelticka
juu, jsem ani nevedela, ze dekujem!
ho podrbu dneska extra navic...

wami
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 23:45
- Nahlásit

all
tak před ukončením sezóny mi to nedá se nepochlubit...

o víkendu na závodech v Hlučíne (poprvé v písku-pilinách, v kryté hale, pro 40kilového mastodontíka skvělý ) jsme dopadli 2x 5. v jumpingu...
... a v neděli jsme byli ve zkoušce LA1 dokonce 1.!!!

kdyby mi to někdy někdo řekl, nevěřila bych...

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 23:52
- Nahlásit

wami
No teeeeda, tak to gratuluju a tise se uziram zavisti

Venuše
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:45
- Nahlásit

wami
Veliké gratulace tobě i mamůtkovi Já to říkala že ste šikulky

Venuše
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:05
- Nahlásit

KaTachyon
Gratuluju k umístění na MRM
Vy mládežníci máte štěstí že už mám za zenitem, bych Vám ukázala (jak se neběhá)

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 16:06
- Nahlásit

tak ať to tady tak moc nestojí, tak se pochlubíme, že Kordulka už umí obíhat na povel "okolo" garáže a různý chatičky
Pak je sranda, když ji pošlu okolo, počkám až zaběhne za roh a pak běžím stejným směrem, Kordulka pak pořád lítá dokola dokud mě nechytne-což je dosti brzo Kdyby nás tak někdo viděl, tak si musí myslet, že jsem blázen

Alinka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 16:49
- Nahlásit

Shelticka
A jak si jí to naučila, to se mi líbí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 17:12
- Nahlásit

Alinka
někde jsem to tu už myslím psala, prostě jsme si hrály s delším klackem - ho honí, nejlíp když jsou na konci listy a tak jsem s ní doběhla až ke stromku (obloučkem, jsem se točila skoro na místě dokolečka a ona běhala kolem mě) a jí nezbylo nic než ho oběhnout. Pak jsem se od toho stromku vzdalovala víc a víc a pak obíhala širší a širší stromu, pak různý jiný věci, sloupy, popelnice, auta, rozložitý keře, doma křesla... až jsme se dopracovaly k obíhání různých budek, chatek...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:49 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

lidi jak je to s jumpingem? Jsem myslela, že je jedna trať pro všechny kategorie, ale v řádu je že může být i rozdělen na kategorie. Pak je tam zas že v jumpingu i agility soutěži se startuje bez ohledu na složené zkoušky. Takže jen zkoušky jsou rozdělené na kategori A1,2,3 a jumping a agility být rozdělené na výkonnostní kategorie může ale nemusí?
Myslela jsem si, že v tom mám jasno, ale čtu řád a ten mi tu hlavu nějak zamotal Prosím rozmotat

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:46
- Nahlásit

Shelticka
Otevřené běhy jsou agility a jumping, kde jsou tratě pro všechny kategorie stejné a hodnotí se dohromady. Zkoušky jsou tratě se zónovými překážkami, kde každá výkonnostní kategorie má vlastní trať a hodnotí se zvláš. Zkouškový jumping je relikt ze staré doby, je to trať bez zónových překážek, kterou má každá výkonnostní kategorie jinouˇa hodnotí se zvlášť. Ocenění za splněné zkoušky, které se pak počítají jako kvalifikace pro přestup do vyšší kategorie nebo na různá MR, dostáváš jen za zkoušky, nikoli za otevřené běhy nebo zkouškové jumpingy.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:51 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

KaTachyon
díky díky za rychlou odpověď Jsem čekala, že se někdo ozve až zítra To jsem netušila že i agility je pro všechny kategorie, jsem myslela, že jen jumping Musím si to někam zapsat, nebo se za chvilu budu ptát znova

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání