Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 19:32
- Nahlásit

Venuše
Hele ale tak si nás napiš Ještě to rok vydržíme

takže mně a Veveruchu (teda jako Eimy) a do MA1, ve dvojkách do té doby nebudem na 100 %

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 19:39
- Nahlásit

Eimy
do MA1, ve dvojkách do té doby nebudem na 100 %
Jak nebudete??? Ježíšikriste co na tom cvičáku děláte? Wiňouch bude v květnu startovat poprvé a v září v těch dvojkách bude skoro určitě Když náhodou budu trošku při penězích a budem běhat celou sezonu a ne jen symbolicky tak bude i v trojkách .Ale už teď vím, že prachy nebudou, protože je sežere barák, takže se budu muset smířit s dvojkama

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 19:42
- Nahlásit

Biluška
No my nějak poslední dobou cvičák nestíháme, peněz na závody je málo a ani moc čas není Navíc když už Veverucha zaběhla trochu slušně, na zkoušky si to neschovávala, takže jednou máme DIS a jednou VD Pokaždé jsem jí to samo podělala já

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 19:46
- Nahlásit

Eimy
No my nějak poslední dobou cvičák nestíháme
Nic si z toho nedělej, já taky ne a to ho mám pod oknama

Pokaždé jsem jí to samo podělala já
To už k tomu holt patří . Alespoň se s tím dá pracovat. Né jak s praštěnou pumicí co na mě tak vztekle ječí až bourá překážky, koza blbá

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 20:02
- Nahlásit

Biluška
No pracovat jo Ale pomalá je a mám strach, že se tak jako tak už o moc nezrychlí, právě jsem nedávno přemýšlela nad tím, cos tady psala o tý kastraci - že feny pak zpomalí, páč to je pro ně nepříjemný, když hopsaj...

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 20:36
- Nahlásit

Eimy
Ona je kastrovaná? Zrychlovat se dá, jsou na to různé sekvence a metody, ale každý má své hranice

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 20:55
- Nahlásit

Biluška
Jo jo, je... Já když už teď nechodíme tolik na cvičák, se ji snažím aspoň hecovat, když jdem domů, aby fakt makala jak blboun ode mě - ke mně... a to ji docela baví, podle toho, jak se při tom tváří Tak doufám, že se pak nechá podobnejma kecama, jako jí říkám při tom lítání vyhecovat ke zrychlení i u agi... Ale kdo ví...
Obecně mám pocit, že když běhá míň často, je pak mnohem nadšenější, než když jsme trénovaly každej týden... Ale to je pak zas hodně často na úkor ovladatelnosti...

zuska
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 21:38 - Změnil/a: zuska
- Nahlásit

kastraci - že feny pak zpomalí, páč to je pro ně nepříjemný, když hopsaj
??? coo?? to je přece blbost

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 21:44
- Nahlásit

zuska
Není. Je to jenom moje teorie, ale docela na ni sázím . Podle mě, když se utvoří pooperační srůsty tak se může stát, že tu fenu to při extrémním pohybu (a to agi nejspíš je) bolí a tudíž zpomalí a přestane běhat tak moc ochotně. Jasně, nemusí to být pravidlo, může mít srůsty tak, že ji neomezují. Nebo nemusí mít žádné. Nebo je třeba tak prdlá, že jí to nevadí (myslím, že třeba pumici by nezastavila ani amputace tří končetin ). Ale u hodně fen jsem si všimla, že po kastraci na parkuru výrazně zpomalili. Přitom mimo parkur jsou stejně hravé jako dřív, takže psychické stránce bych to nepřikládala.

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 21:49
- Nahlásit

Biluška
Eimy
Holky holky, vy mi děláte radost, ještě chvilku a startovka bude plná jen tady z diskuze
OK, píšu siprpozice by měli být co nejdřív, už je máme hotovson, jen je tam prdnout

Eimy
co máš z toho, nám se většinou povede docela slušně zaběhnout Open nebo jump, ale zkoušek už máme za sebou 5 a furt ništ

Biluška
A je to i psů? Tryskomyš musí na operaci koule, tak bych nerada aby zpomalil.

zuska
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 21:57
- Nahlásit

Biluška
mnoo, podle mě těch faktorů zpomlení může být hafec, ale tahle souvislost se mi moc nezdá... ale zkusím se na to ve škole někoho poptat, je to pro mě teda docela unikátní teorie a slyším o ní prvně

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 21:58
- Nahlásit

Biluška
Eimy
Jo a eště mi prosim pisněte čísla VP a celý jména(Eimy a Papillon_girl, sem blbka a nevim ho, kdyžtak na emila, je pod členem ju? dzik

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 22:10
- Nahlásit

zuska
mě to ani nenapadlo, ale co jsem se bavila s lidma po operacích kyčlí a nebo i těch, co maj rozfiklý břicho, tak prej je to při větší zátěži taky zlobí ... Ale nevim... Já mám pocit, že u nás je jednak chyba na mojí straně... Že prostě Veverucha je nadšená, když běhá po dlouhé době a pka jí to já svým přístupem dodrbu... A taky, že přece jen je trošku těžší, než by měla být, ale na tom pracuje, takže to ji taky může brzdit... A taky mi přijde, že nemá až tak lehkou stavbu těla, jako někteří hafani... Ale to může být fakt jen pocit

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 22:25
- Nahlásit

Eimy
Hele ono taky hodně dělá chování psovoda. Tryskomyš je na tréninku naprosto v pohodě, páč o nic nejde, a i když si 1000x na závodech řeknu nejde o život jde o h...., tak sem nervózní, Romiš to pozná a je pomalejší, obezřetnější no prostě víc mě hlídá. Ale samozřejmě nezavrhuju to, že by to mohlo být i tou kastrací. Toho se právě trošku bojim i u něj, ale co už.

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 22:27
- Nahlásit

Eimy
no jó, dyť vim (viz.e-mail)

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 22:32
- Nahlásit

Venuše
No mně právě přijde, že Veverucha je na začátku na závodech rychlejší, než normálně

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 22:33
- Nahlásit

Venuše
A je to dobře, že víš, abys Veveruchu nepřiklepla někomu jinýmu

wami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 22:43
- Nahlásit

Venuše
nestiham hledat terminy...
simte, kdy akde to je?

predbezne si nas tam napis taky...
pokud nas neznas, tak mi pls posli mejl na mejla se ti tam napisu

mam ted praci, kde delam i nektery vikendy, tak nikdy nevim moc dopredu, jak to bude, ale tak aspon akce "v okoli" bych zkusit mohla

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 22:44
- Nahlásit

Eimy
Toť otázka.A mám???

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 22:46
- Nahlásit

wami
Prostějov 7.9, už nás tam zepár je,ok, pisnu ti, zhruba tuším jména lidí, pesany vím, ale je tam spusta jinejch hódajú co je potřeba vjedít

Venuše
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 22:59
- Nahlásit

Jdu chrňákovat, tak se zatím mějte

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 23:08
- Nahlásit

Venuše
No snad ani ne je nějak podezřele hodná, dneska chtěla venku furt cvičit, asi jde do sebe To je tim, že viděla pořad "Psí život"
Jo 7. 9. jo? tak to ja si to jdu napsat, když už i vim, kdy to bude

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 07:33
- Nahlásit

Venuše
Při normální psí kastraci určitě ne, protože tam ta operace jde zcela mimo břišní dutinu a není nijak velká. Jak to vypadá když mu kulku budou tahat z břicha, to nevím.

zuska
Nejen po kastraci, ale i po jakékoliv jiné velké operaci břicha. Nebo třeba po úraze, který by tam mohl způsobit ty srůsty.

Venuše
i když si 1000x na závodech řeknu nejde o život jde o h...., tak sem nervózní,
Na to je nejlepší vytvořit si nějaký předstartovní rituál a ten používat v tréninku i na závodech. Úžasně to uklidní tebe i psa. Je to kravina, ale funguje to . Kdysi jsem to taky používala. Můžeš třeba mít nějaké zaklínadlo (něco jako "jdeme na to, bude zlato") , nebo se třikrát otočit dokolečka kolem psa, pohladit psa pětkrát proti směru srsti za ušima... cokoliv

Venuše
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 08:51
- Nahlásit

Biluška
Jéééé, to je dobrej nápad
Něco vymyslím.Hele a myslíš že mi budou akceptovat svíčky, oltář a obětního beránka?????? něco jako vúdú, tím bych odrovnala soupeře a bylo by i to zlato
Ne, ale fakt se nad tím zamyslím

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 09:06
- Nahlásit

Venuše
svíčky a oltář projdou, ale ten beránek bude určitě proti tomu novému zákonu o vet. péči. Leda použít plyšového, to pak nemůže nikdo nic namítat

Venuše
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 09:45
- Nahlásit

Biluška
Ok, jdu vymýšlet zaklínadlo a tvořit malou postavičku rozhodčího a hledat špendlíky na píchání )
Bilu, pisni mi ofiko jména těch tvých svěřenců, myslím lidských, jaksi na startovce asi nebude moct být Papilon_girl )

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 11:20
- Nahlásit

Jupíííí, tak už mám první zkoušku, kterou opakuju, heč

Venuše
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 17:57
- Nahlásit

Biluška
wami
a pořád čekám a čekám

Venuše
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 17:59
- Nahlásit

Eimy
No vidíš jak si čikovná, opakování matka moudrosti, aspoň ti to v té hlavě dýl vydrží. Jo a hele za co budeš běhat? KK Šlapanice? Nebo za nic? Sem líná všechny údaje hledat na startovkách kde sme se viděli víš?

zuska
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:07
- Nahlásit

Eimy

No vidíš jak si čikovná, opakování matka moudrosti, aspoň ti to v té hlavě dýl vydrží

hehe, já si taky říkám... ono v důsledku mi přijde, že lidi, co jdou na zkoušku víckrát toho stejně nakonec ví mnohem víc než ti, kdo ji dali hned napoprvé:-P, protože jsou z toho opakovaného učení chytřejší než kdokoliv, kdo to nazupal jednou a hned po zkoušce mu to z hlavy ulítlo do báhví jakých končin:-D

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání