| Autor |
Zpráva |
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 22:56
- Nahlásit
Venuše
no jo, Evča psala, navíc si jednoho "uvázala" na krk...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:00
- Nahlásit
Dasha
no to je právě on , ale střevo by to asi bylo. Ale možná......, i když to by byl asi zázrak kdyby se něco vyvrbilo. Ale zrovna dneska sme šli po sídlišti a kluci ječeli jak sirény, byli nedobří víc než kdy jindy a po chodbě taktéž, tak třeba nás do té doby vystěhujou a budeme muset......., když musíš, tak musíš jaká by to byla pohodička ve vlastním
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:01
- Nahlásit
Biluška
copa copa pani? Armagedon se nám zapoměl????
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:05
- Nahlásit
Venuše
ach jo, to by bylo...
vepřador pro změnu vyje(nebo vije?), jak na měsíc! A jednou se mu podařilo přivýt maminku(ona se zrovinka vracela odněkud), tož se utvrdil v tom, že to funguje, takže nejspíš bude hulákat z toho 7. patra na celej Přerov!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:06
- Nahlásit
Kurna lidi, co delate, ze mate tolik casu na psani? Já chci taky mit tolik času, nechci zejtra zkouškůůůů ne a ne a ne...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:08
- Nahlásit
Eimy
já ale nemám vůbec čas na psaní, já právě pracuju, ehm mám hlídání a co jinýho chceš dělat, když si jak na potvoru zapomeneš vzít matroš k otázkám?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:09
- Nahlásit
Dasha
Vyje, pani vyje, vít budeš ty věnečky v létě z pampelišek hele nejni on trochen nervní z toho stěhování? Zkus se zamyslet (i když to bude bolet ) nezačal on prudit od tý doby co se stěhujete?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:09
- Nahlásit
Dasha
No najít matroš na netu přeci ne? To je jasný Já už mám jasno - zítřejší druhej pokus dopadne stejně jako první pokus před dvouma tejdnama
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:11
- Nahlásit
Eimy
nemáme vůbec čas, já tu klábosím po dlouhý době
a kdyby ses učila průběžně, tak nestresuješ!!! Tak a basta!!!!!
A mazej se učit
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:12
- Nahlásit
Venuše
ne-e, to on vyl i dřív, ještě když babi uklízela na Atláči. A nejspíš vyje hodně často, jenom o tom nevíme a sousedi nemají odvahu nám to říct A nepsalas náhodó někde, že myslet znamená houno vědět? A vlastně je fakt kus magora, protože Kája říkala, že jak teď byla doma nemocná, tak vyl, i když tam byla. On si buď nevšiml, že doma není sám nebo to zapomněl nebo nevím. Ale huláká fakt jak siréna!!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:13
- Nahlásit
Eimy
zítřejší druhej pokus dopadne stejně jako první pokus před dvouma tejdnama hele, tak to sis mohla říct hned a mělas spoustu času
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:15
- Nahlásit
Eimy
to dáš, málokdo má čas a chuť zdržovat se s těma lemrama(patřím mezi ně), co jdou napodruhý a představa, že se s nima eště jednou uvidí je natolik děsí, že jim dají za tři z milosti(a v zájmu vlastního zdraví) aspoň u nás to tak chodí...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:15
- Nahlásit
Venuše
tobě by se chtělo učit takový sprostý obrázky? Já jsem blázen ale ne sadomasochista
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:16
- Nahlásit
Dasha
hele tak to on je fakt debil, no co už, to už si ho necháme, to on by se těžko někam udával
|
Eimy
Člen |
- Nahlásit
Dasha
My máme zkoušky písemný, takže můžou sázet jen na to, že se jim to nebude chtít opravovat... ale to nehrozí...
|
Dasha
Člen |
- Nahlásit
Venuše
proboha, nečti to, to jsou tajný plány BIS a CIA a FBI!!! Eště po tobě půjdou
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:18
- Nahlásit
Venuše
hele ale tak zase by mohlo jako lákadlo být ten novej kloub, ne?a že má úžasnej vztah ke psům, vhodný k dětem a že nelíná!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:18
- Nahlásit
Eimy
to je ale móóóc pjekný, a k čemupak to je????? to je něco podobnýho jako muskulus sternokleidomasteiedus - zdvihač hlavy. Pamatuju z doby, kdy se moje kamarádka od koní učila na maturu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:19
- Nahlásit
Ale má to pozitivní následek, konečně vím, co znamenaj ty divný znaky ve skriptech velký sigma a delta
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:19
- Nahlásit
Eimy
tak se běž učit! chachááá, tohle mi někdy někdo tvrdit, že řeknu, tak se mu vysměju! a je to tady, už blbnu!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:21
- Nahlásit
Venuše
to by prosím pěkně mělo analogovej signál převést na digitální a ještě ho nák modulovat, víc po mně nechtěj, já se učím jen obrázky, vysvětlovat jim funkci nebudu chci si tam posbirat svejch 31 bodů, aby mi celkem dali 50 a jít domů
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:21
- Nahlásit
Dasha
úžasnej vztah ke psům do vzdálenosti 10m myslíš?
vhodný k dětem jakože je tím svým ocasem umlátí?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:22
- Nahlásit
Eimy
nerozumím řeči tohoto kmene...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:23
- Nahlásit
Eimy
no dyť to je jasný jako facka, a pak že neberou
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:23
- Nahlásit
Venuše
10? optimisto!!! ano, vhodný k dětem s hlavou ve výšce 50-70 cm, záleží na míře záchvatu radosti
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:24
- Nahlásit
Dasha
chicht analogovej signál je třeba to že jako mluvíš... a když to chceš dostat přes počítač někam, tak se ti z toho udělá posloupnost čísel a uděláš z toho digitální signál a potom aby tě někdo zase slyšel, převede se to zpátky na analogovej
takhle to chápu já...
no a modulace je způsob, kterým se ta daná informace potom přenese třeba u rádia a tak...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:25
- Nahlásit
Venuše
k panu Palatovi jsi nás ofiko přihlásila, jo? a vidělas startovný? pokud jsem se nepřehlídla, tak je tam 100 Káčé!!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:26
- Nahlásit
Eimy
no dyť to řikam, naprostá pohoda
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:26
- Nahlásit
Eimy
rozumím tomu chicht, zbytek se mi ztrácí v mlžném oparu písmen...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:28
- Nahlásit
Dasha
FAKT??????? Já na to ani nekoukala, to je asi novinářská kachna ne? Anebo to bude tím, že to sou jen zkoušky či co. Tak to je docela trapas ne?
|