| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:13
- Nahlásit
zuska
OKi
Joo hele, kdy ti můžu zaplatit startovný? Asi zase na nějakým agi treninku, že? takže příští týden? Nebo tu budeš už na ten sobotní?
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:15
- Nahlásit
Eimy
snad tu budu už v sobotu. Ale do dubna času dost, tak mě určitě někdy odchytneš
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 13:51
- Nahlásit
zuska
Jo, to jo, času dost, ale čím dřív budou ty peníze pryč, tím líp pro mě Aspoň je vyhodim z rozpočtu
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 15:46
- Nahlásit
Eimy
zuska
Héč, a my už sme přihlášení a zaplacení
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 16:17
- Nahlásit
Venuše
jojo, dneska jsem koukala na výpis a všimla jsem si, že tam figuruje tvoje jméno
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 22:01
- Nahlásit
lidičky, nevíte o někom, kdo by mohl postrádat ze pár třeba úplně starých a ošuntělých skokovek? Klidně i odkoupíme... ale konečně je třeba s tím hýbnout, když už x let cvičíme jen na pěti A co jsem koukala, průměrná cena 2500,- nejlevnější nabídka 1300,- no, to radši budem válčit s tím, co máme
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 22:13
- Nahlásit
zuska
a nekoho sikovneho, kdo vyrobi z plastovych trubek, nemate...?
takhle to ma treba Kirican...
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 22:42
- Nahlásit
wami
ty jooo, dobrý )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 22:45
- Nahlásit
zuska
neni to na vyrobu tak hrozny, ja uz taky nekoho ulovila, kdo by byl ochotny a schopny, jen zatim nema cas...
a jak vidno - i na zavody to staci...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 22:01
- Nahlásit
vznáším dotaz na učení povelu křížení pejska za zády. Já to teď zkouším tak, že mám buď piškot nebo balonek v ruce a při běhu nebo chůzi, kdy je hafa vedle mě, si ho měním za zády a přitom říkám povel, a pejsa následuje mňamku nebo balonek. Používáte tenhle povel nebo ne? A jestli jo, tak jak ho učíte?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 22:19
- Nahlásit
Venuše
Neučíme
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 22:26
- Nahlásit
Eimy
stručné, jasné, pravda nevim jestli mi to na něco bude, páč sem ráda, že se jakžtakž probelhám aprkurem, ale na vyblbnutí na prochjdě proč ne že?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 22:48
- Nahlásit
Venuše
Já vim, že by mi to na nic nebylo, protože si pletu i těch par povelu, co na parkuru používám
Na vyblbnutí na prochadjě samo jo, to jsem Veveruchu učila obíhat na povel věci, prej se to taky dá použít u agi Ale jak říkám, každej povel na víc je pro mě nezvladatelná makačka na bednu, jsem rada, že stíhám běžet a sem tam říct náký to hop
|
Opicka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 06:24
- Nahlásit
6.4. klubový závod v Brně
jedete někdo z prahy,hledám spolujízdu
na PH přispěji
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 08:33
- Nahlásit
Venuše
Ahoj, myslíš něco jako tohle: http://www.youtube.com/watch?v=lLdJHZJC3B8&feature =related ? Já jsem blindcrossy přestala dělat, protože Waye jsou povely rameny příliš nejednoznačné, ale ve spouste případů to je výborný způsob, jakým psa na parkuru vést, ať už pomalého, nebo rychlého. Kdybych to ovšem učila, tak bych to dělala velmi podobně, jen bych asi zároveň k tomu křížení přidala i točení (nemusí být zrovano 180° jako na videu, ale nějaký úhel bych tom dala). Honza Smoček je třeba teď hodně dělá a žádný slovní povel na to nemá, stačí mu pohyb tělem, ale Martina Klimešová používá "zaza".
Je legrace, že třeba typický běhající Američan by dostal infarkt, kdyby mu někdo řekl, že má na parkuru udělat blindcross. Od malička se jim totiž vtlouká do hlavy, že za žádných okolností nesmí spustit oči ze psa. Evropské běhání na MS je pak dost překvapí.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:21
- Nahlásit
KaTachyon
joj, tohle sem myslela, akorát mi nedošlo, že tam mám dát to točení , blbec sem se lámala v kříži a motala se s rukama za zády , přitom na parkuru to dělám, jenže se zatím motám a nejsem dostatečně rychlá a pejsa mě většinou přeběhne nebo nadběhne
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 18:31
- Nahlásit
Agiliťáci sou takový světa znalý , tak se chci zeptat. Potřebovala bych někde nechat vyrobit obojek, ne koženej, a aby tam bylo vyšitý (bo jak to dělaj) jméno psa. Nevíte někdo o něčem takovym, kde se to dá objednat?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:36
- Nahlásit
ahojte, jaký jsou nejlepší kopačky na agi? Kdyžtak k popisům přikládat i obrázky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:22
- Nahlásit
Alinka
treba tady
http://www.zerodc.cz/zero-dc-katalog.php?k=49
Shelticka
nevim, jaky jsou nejlepsi, ja se ptala u nas, a byly mi doporuceny nejaky, ktery maji hodne malinkatejch spuntiku (pak jsou jeste nejaky, ktery maji malo velikejch - tak ty pry ne). Toz jsem sla do obchodu a koupila si nejlevnejsi kopacky, co maji hodne malinkatych spuntiku. Zatim zvladaji jak travu, tak total bahno na trenincich, piskopiliny v jezdecke hale i indoorovy koberec.
znacka to asi neni zadna, ale fungujou...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:25
- Nahlásit
ja mam jinej dotaz...
jedu na akci, kde je predepsany pravidlo, ze v prostorach, kde se muze potkat vic psu,musi mit vsichni psi kosik. Coz beru a pro velky bafy kosiky samozrejme mam.
Problem nastal u Meluzinky. Kde sehnat kosik na cumak typu "miniseltie"? (Na kosik typu "delsi papillon" nebo "stihlejsi spic" se radsi ani neptam... )
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:58
- Nahlásit
wami
hele,ber to tak - aspon porád má NA CO ten košík nasadit
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 09:19
- Nahlásit
wami
na šeltiáka mi docela dobře sedí kovovej dvojka-pudl fena
třeba by jí byla jednička
musi mit vsichni psi kosik.
já osobně bych jí posadila do nějakýho rezervního např. od Lumpa, to by bylo tak akorát,ne??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:21 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Mar
tobe lze doporucit tak leda detsky kyblicek na pisek. ucho za usi a aby nenarazel do trsu travy, tak mu tam vyrizni dve diry pro oci...
(s tou travou to ale neni sranda, Meluzinku obcas nejaky hustsi porost pekne zabrzdi a zatluce do zeme... )
eva od jondy
aha, a firmu asi nevis? ja bych prave radsi kovovej, ale zatim i ten nejmensi, co jsem videla, je na ni velkej, ze by do nej strcila hlavu celou...
a ptat se na "kosik jednicka" - jako nekde by to asi zabralo, ale...
kazdopadne pudli kosik je dobej tip, kuju!
musi mit vsichni psi kosik.
já osobně bych jí posadila do nějakýho rezervního např. od Lumpa, to by bylo tak akorát,ne??
jo, a jeste bych k ni pridala 2 kila brambor
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
wami
no nepamatuju, no, sem ráda, že si pamatuju jedničku a pudla fenu
jo, a jeste bych k ni pridala 2 kila brambor
neblázni, by se ti z těch brambor už nikdy nevyhrabala, bo by propadla dole okem v mřížce, to nebyl dobrej nápad, přiznávám
jo ještě kdyby nikde ty trubky neměli, tak na hofero.cz ti prej vyrobí košík na cokoliv z čehokoliv a seděj dobře
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:33
- Nahlásit
wami
hele,dyž neseženeš košík "akorát" tak se to dá "naddimenzovat" a taky to pak pěkně sedí:
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:34
- Nahlásit
wami
jinak kdybys někde sehnala tu "jedničku" ta by fakt bejt možná mohla, jondovi byla malá, sme jí zkoušeli a to má čenich jak kolíček na prádlo
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:35
- Nahlásit
Mar
chudák..
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:06
- Nahlásit
eva od jondy
cooooo? víš ,jak se mu v tom pěkně ale v létě dýchá? tssss
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:53
- Nahlásit
eva od jondy
tak na hofero.cz ti prej vyrobí košík na cokoliv z čehokoliv a seděj dobře
mhm, takze par der do naprstku a za usi reznou nit
kuknu po te "jednicce", nadejne vypada i kos "jezevcik fena", ale to bych musela videt...
Mar
hele,dyž neseženeš košík "akorát" tak se to dá "naddimenzovat" a taky to pak pěkně sedí:
hezky, to je Agatcin, ne?
jinak jo, mohla bych ji zkusit ten Lumpov, mela by ho do pulky tela a zavazat po ocaskem...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:11
- Nahlásit
wami
no,to sem přesně měla na mysli!
jj,je Agátky
|