| Autor |
Zpráva |
Dasha
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:28
- Nahlásit
Loučím se, rodina se vrací!!!rychle smazat stopy!!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:29
- Nahlásit
Venuše
jenže tam jsou věci, který mě baví mnohem mín, jsou uplně na prd, v životě je nepoužiju a učím se je proto, abych si je zítra u zkoušky už nepamatovala
Dasha
nemáš tolik chlastat pak bys neměla mlžnej opar
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 23:51
- Nahlásit
Eimy
Neboj, to zvládneš,a když ne, tak hurá na další termín
Držím palce, zitra pisni
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:42
- Nahlásit
Venuše
Dasha
Co mě to tu drbete, vy jedny dvě ..
jakou zas zkoušku?? my se s jondou fakt máme čim chlubit ...
a s odloženim mě nedrážděte....včéra sem to musela aplikovat zas ... ale já fakt nevim.. funguje to.. pak sem mohla ho i odložit vždycky když běžel na druhym parkuru pesan a obcházet první skočku.. i si nechal za odměnu vrazit mezi zuby dycinky pamlsek.. holt stará zaručená traverza..
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 09:47
- Nahlásit
all
mám velikou prosbu!!
zeptejte se please, mezi agiliťákama, jestli by někdo nechtěl křížence hnědýho borderáka a hladkosrstý, foxteriérky. oba rodiče povahově super a oba agilití atd.
štěňátka se narodí začátkem února.
myslim, že by to mohli bejt fakt fajnový pesánci na práci.
já sem na dně, jestli aspoň toho jednoho neudám, skončíme s jondou a foxlerkou na ulici..
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 12:12
- Nahlásit
eva od jondy
ahojik Eviku, to my jen tak, aby řeč nestála Hele a jak to vypadá s těma ostatníma? Už se na ně někdo ptal, má už aspoň něco zadanýho? Já na to furt a nonstop myšlím čeče. Dneska jdu do banky žádat o hypotéku
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 12:18
- Nahlásit
Venuše
no mně to bylo jasný hned, že když neni co dělat, de se drbat hydra jonášová
zadaná je zatim jen jedna fenečka, pokuď vim..
vypadá to bledě... leda že by se narodili dva..ale to je hodně naivní představa
já taky nedělám nic jinýho, než že se snažim koumat a stejnak nevykoumám...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 15:05 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
Si řikala, že modrý šeltky moc neuznáváš ne? Jo píšu si přední končetina Chceš levou nebo pravou? To je stejně jedno, obě škrábou stejně Ona Kordule používá packy hrozně moc, pořád a při všem a škrábe i když jí udělám manikůru s pedikůrou
eva od jondy
ptala jsem se kámošky, prej pouvažuje o psékovi
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 15:34
- Nahlásit
Shelticka
dík moc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 17:31
- Nahlásit
Shelticka
Jo, modrý se mi moc nelíbí. Proto si ji taky nejspíš nevezmu . Nechám si miminko po Nýnýnce
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 17:34
- Nahlásit
Biluška
hele ty budeš mít pumifoxe? možná bych měla jednoho zájemce
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 17:35
- Nahlásit
VenušeDasha
ták co jak to s vámi vypadá jedete a nebo ne ať vím jestli tam budu mít zase jediného uřvance |
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 17:51
- Nahlásit
leila
zatím to nevypadá moc dobře, jak časově, tak finančně , ale stopro o tom budem do budoucna vážně uvažovat, páč sceme mít strááááášně poslušný pejsky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 18:36
- Nahlásit
leila
No já doufám, že nebudu, ale znáš to. Člověk doufá a Puma s Armageddonem si dělají co se jim zachce .
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 19:06
- Nahlásit
Biluška
no jasně tak kdyby eventualně byli zájemci tak bych měla možná i povícero
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 19:41
- Nahlásit
eva od jondy
ja se ptala, al e jedinej silenec, kdo by si vzal krizence, jsem ja a ja nehrozim
zbytek chce psy s PP, aby mohli na "svet" (akorat ze nekterym to i verim )
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 20:01
- Nahlásit
wami
stejnak dík, třeba se nakonec někdo najde...
já bych ho taky brala, i ten svět bych oželela ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 23:04
- Nahlásit
tak zkouska za mnou, výsledky zítra, pokud paní zkoušející bude chtít, najde tam bodíky, pokud nebude chtít, nenajde... tak doufám
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:00
- Nahlásit
tak se musím pochlubíííííít v té příšernosti, co jsem včera stvořila paní opravující nějakým způsobem našla 43 bodů, takže to mááááám a začínaj mi prázdniny
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:30
- Nahlásit
Eimy
Gratulejšn, a pak že neberou
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:51
- Nahlásit
Eimy
já ti závidím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 11:52
- Nahlásit
kde jste kdo? nějak jsme zapadli
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 11:54
- Nahlásit
Shelticka
ja jsem tady
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 16:57 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Eimy
já kupodivu ještě taky ale to je na dlouho...
Jinak dneska jsme poprvé cvičili na novým áčku a hupajdě jupí jupí jupí Oboje jde holkám dobře. Konču učím vyběhnout na hupyhup až uplně navrch a tam lehnout a hrozně ju to baví V létě na táboře měla s houpajdou problém (znala ji už z dřívějška, ale bála se...), pak jsme na cvičáku cvičili na takové trochu jinak proporční houpačce, tak se zbavila strachu a ted máme konečně tu správnou a nebojí se, tak se pouštíme do toho preciznějšího vypracování
Děvčátka mi připadají mnohem víc unavený, když cvičíme i s těma správnýma zonovkama
Akorát budu mít asi brzo vélký bicepsy - musíme schovávat všecky překážky - teda i houpajdu s áčkem aby to nezavazelo poslušňákům... sice je cvičák mega obří, ale radši nebudem dělat problémy žeáno
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 17:04
- Nahlásit
Shelticka
Já začla uklízet zase Vyhazuju starý oblečení a ponesu to někdy časem na charitu, aby mi to tady nezavazelo nemam vubec misto ve skrini
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 18:11
- Nahlásit
Eimy
ja taky nemam misto, ale je mi těch starých věcí líto strávily se mnou přece tolik času Jinak to taky nosíme na charitu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 18:28
- Nahlásit
Shelticka
mne jich taky je lito, ale nejde to musí uvolnit místo...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 17:58
- Nahlásit
ách jo, dneska mě osvítil skvělej nápad a nějak mi zase nevyšel Napadlo mě trénovat zóny ve skateparku na rampách kdysy jsme tam s kámoškou s čoklama blbly a je hrozně baví po tom lítat. Teďka přes zimu tam moc skejťáků není... a pak jsem si všimla té blbé cedulky, kde je 150tisíc různých ustanovení jakože se tam nesmí se žvýkačkou, vylepovat plakáty, nosit nože, alkohol všetně piva apodobný blbinky... a je tam mezitím i zákaz vstupu se psy a já se nehodlám dočkat toho, že mě někdo nabonzuje, že tam potom lítáme
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 17:48
- Nahlásit
tak jsem byla dneska trochu víc běhat a myslim, že to odstonám Pocit při běhu supr, dlóóóuho jsem tak neběhala, dokonce mě kordule chvilkama i táhla (no je to šeltie, ale i tak je to dobrej pocit, že mi pomáhá ) , hlavně teda když jsme se blížily k plotu s NO -strašně na sebe řvou, ale doběhla jsem dom a od té doby kašlu a udělala se mi mega boule za uchem co to jééé? pomoc... Během k trvalé invaliditě říkám, že je lepší kolo nebo brusle
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 20:07
- Nahlásit
tak se musím pochlubit...dneska jsem si zhotovila dvě bočnice a vyhrabala jsem i laťku ...Takže od teďka už u nás skokovka vypadá jako skokovka a ne jako "něco" (např dva kýble a přes ně smeták..)Pochlubte se,co máte doma za překážky?Na narozky plánuju dostat tunel,nemáte někdo tip na výrobce-rozumná cena?dík...
|